Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-27@16:27:21 GMT

عامل زود عصبانی شدن در مردان چیست؟

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۰۴۷۹۱

عامل زود عصبانی شدن در مردان چیست؟


به گفته محققان کمبود یک ماده شیمیایی به نام گابا در مغز مردان، سبب عصبانیت و تندخویی می‌شود. محققان دانشگاه کاردیف انگلستان اعلام کردند کمبود یک نوع ماده شیمیایی در مغز مردان، سبب تندمزاجی و تندخویی می‌شود.

مغز مردانی که زود عصبی می‌شوند فاقد یک ماده شیمیایی به نام GABA است که بین سلول‌های مغز نقش پیام رسانی دارد و رفتار فرد را کنترل می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع گابا (گاما امینو اسید باتیریک) اصلی‌ترین فرستنده عصبی برای فرو نشاندن سیگنال‌های عصبی است که از رسیدن پیام‌های مربوط به اضطراب به مغز جلوگیری می‌کنند.

محققان با بررسی نحوه تصمیم‌گیری گروهی از دانش‌آموزان و اندازه گیری همزمان فعالیت مغزی آن‌ها دریافتند افرادی که فعالیت مغز در آن‌ها کاهش داشته، بیشتر در معرض تصمیم‌گیری‌های بدون فکر و عجولانه هستند.

به عقیده محققان، در مغز سالم، تنظیم مواد شیمیایی و تحرکات عصبی و برقراری آرامش به عهده ماده شیمیایی گابا است. اگر سطح گابا از میزان مورد نیاز خیلی کمتر باشد باعث بروز اضطراب، بی‌خوابی و عصبانیت می‌شود.

بر اساس گزارش، می‌توان برای تامین این ماده شیمیایی، در رژیم غذایی ماهی، سبوس گندم و یا ویتامین B۶ قرار داد.         منبع:سیمرغ

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پارسی خبر بهداشت روان سلامت مردان هورمون مردانه ماده شیمیایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۰۴۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درجه نفوذ قیر چیست و قیر درجه نفود چه کاربردی دارد؟

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، آیا می‌دانید که در محیط‌های مختلف و کشورهایی که آب و هوای متفاوتی دارند، محصولات قیر متنوعی استفاده می‌شود؟ برای مثال، هر نوع قیری ممکن است دوام و ماندگاری در محیط‌ها با گرمای سوزان یا محیط‌های پرباران را نداشته باشد. محصولات مختلف قیر که توسط شرکت‌هایی مثل ایران ای ترید تولید می‌شوند هم دارای ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی متفاوتی هستند که آنها را برای کاربردهای جاده‌سازی، عایق‌سازی و … مناسب می‌کند. بنابراین، هر چقدر شما بیشتر در مورد انواع متفاوت قیر بدانید، می‌توانید در مورد انتخاب آنها تصمیم بهتری بگیرید و بدانید که کدام یک برای اعمال در حوزه مورد نظرتان مناسب است. از این رو، ما می‌خواهیم در مورد یکی از محصولات قیر پراستفاده در صنایع که قیر درجه نفوذ است صحبت کنیم. آیا شما می‌دانید قیر درجه نفوذ چیست و چه کاربردهایی دارد؟

قیر درجه نفوذ چیست؟

قیرهایی از جمله قیمت قیر صادراتی که به دست انسان و در پالایشگاه تولید می‌شوند درجه چسبندگی یا ویسکوزیته‌شان متفاوت است که قیر درجه نفوذ هم یکی از این قیرها به حساب می‌آید. بنابراین، کارشناسان با انجام آزمایش نفوذ قیرها را درجه بندی و درجه سختی آنها را تعیین می‌کنند. برای همین قیرهای درجه نفوذ درجات متفاوت و ویژگی‌های مختلفی دارند. معمولاً محصولات قیر درجه نفوذ برای ساخت جاده و تولید روکش آسفالت جاده‌ها استفاده می‌شوند. با این وجود، آیا شما می‌دانید که کارشناسان چه آزمایشی را برای تعیین درجات قیر درجه نفوذ انجام می‌دهند؟

آزمون قیر درجه نفوذ چیست؟

در آزمون قیر درجه نفوذ، کارشناسان در نمونه‌ای از قیر یک سوزن خاص را فرو می‌برند. فرو بردن سوزن تحت زمان، درجه حرارت و بار مشخصی انجام می‌شود. بعد از فرو بردن سوزن در قیر، کارشناسان عمق سوزنی که در قیر فرو می‌رود را به اندازه یک دهم میلی متر حساب می‌کنند. سپس، آن‌ها از میزان عمق سوزن فرورفته را برای درجه‌بندی نفوذ قیر استفاده می‌کنند. انجام آزمون قیر درجه نفوذ برای تعیین پایداری و ویسکوزیته قیر مهم است. برای همین، کارشناسان آزمون قیر درجه نفوذ را در دنیا برای محصولات مختلف قیر انجام می‌دهند و آنها را درجه بندی می‌کنند. برای مثال، قیرهایی با درجه‌بندی کمتر قیرهایی هستند که معمولاً جاده سازان از آنها در مناطق گرم استفاده می‌کنند. اما قیرهایی که درجه نفوذشان بیشتر است، در مناطق سردسیر استفاده می‌شوند. در نتیجه، آزمون قیر درجه نفوذ کاربرد قیر را برای موارد مختلف تعیین می‌کند. بر طبق اطلاعات ویکی پدیا هم هدف این آزمایش اندازه‌گیری درجه سختی یا نرمی قیر است.

قیر درجه نفوذ از چه موادی تشکیل شده است؟

محصول قیر نتیجه تقطیر نفت خام در پالایشگاه است و اجزای اصلی نفت خام را هیدروکربن‌ها تشکیل می‌دهند. با این وجود، بسته به منبع نفت خام این ترکیبات ممکن است با همدیگر فرق کنند هیدروکربن ترکیب‌هایی بین هیدروژن و کربن هستند که به قیر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی آن را می‌دهند. علاوه بر هیدروکربن‌ها، در قیر هم ترکیب‌های آسفالتین وجود دارد که باعث می‌شوند قیر رنگ تیره و ویژگی‌های مخصوص ساختاری را داشته باشد. به غیر از هیدروکربن آسفالتین، در قیر درجه نفوذ رزین هم وجود دارد که ویژگی‌های فیزیکی آن مثل ویژگی چسبندگی‌شان را تعیین می‌کند. رزین‌ها جزو مهمی در قیر هستند، به خاطر اینکه به چسبیدن قیر به روکش و آسفالت جاده کمک می‌کنند.

ویژگی‌های قیر درجه نفوذ چیست؟

قیر درجه نفوذ ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی خاصی دارد که باعث می‌شود شما بتوانید از آن در موارد برای مختلف استفاده کنید. برای مثال، یکی از ویژگی‌های فیزیکی قیر درجه نفوذ میزان ویسکوزیته آن است که ویسکوزیته زیادی دارد و باعث می‌شود که چسباننده خوبی برای آسفالت باشد. با این وجود، میزان ویسکوزیته قیر درجه نفوذ با اعمال حرارت به آن کاهش می‌یابد. به این صورت، مهندسان جاده‌سازی می‌توانند راحت آن را روی جاده اعمال کنند و بعد از مدت کوتاهی با سرد شدن بافتش سفت و سخت می‌شود. علاوه بر این، قیر درجه نفوذ شکل پذیری خوبی دارد. شکل پذیری یعنی اینکه یک قیر چقدر می‌تواند تحت فشار باشد بدون اینکه شکل اصلی خود را از دست دهد. شکل پذیری بالا در محصولات قیر ویژگی مطلوبی است، زیرا به آنها اجازه می‌دهد که در برابر تغییرات محیطی یا تحت بار ترافیک انعطاف پذیری بیشتری داشته باشند. به غیر از این، قیر درجه نفوذ چسبندگی زیادی دارد که به آن اجازه می‌دهد که به توده‌های آسفالت خوب بچسبد و به آنها ساختاری یکپارچه و مقاوم بدهد. از سوی دیگر، قیر درجه نفوذ نسبت به آب مقاومت بالایی دارد که استفاده آن را برای کاربردهای ضد آب و عایقی خیلی خوب می‌کند.

ویژگی‌های شیمیایی قیر درجه نفوذ

قیر درجه نفوذ نسبت به بیشتر ترکیب‌های اسیدی، آلکالی و نمک‌ها مقاوم است. برای همین، استفاده از آن در محیط‌هایی خوب است که چنین مواد شیمیایی ممکن است وجود داشته باشند. همچنین، این قیر نسبت به دمای بالا تغییر شکل می‌دهد که آن را برای اعمال بر روی آسفالت گزینه مناسبی می‌کند.

موارد استفاده از قیر درجه نفوذ چیست؟

محصولات قیر درجه نفوذ با توجه به درجه سختی‌شان کاربردهای متنوعی دارند که رایج‌ترین آنها در صنعت جاده و راهسازی است. در این صنعت و قیرهای درجه نفوذ یک عامل مهم در تولید آسفالت جاده‌ها، روکش آنها و سطوح دیگر هستند. همچنین، در جاده و راهسازی دوام، انعطاف پذیری و مقاومت قیر درجه نفوذ به آب آن را ماده خوبی برای این کار می‌کند. علاوه بر این، از قیر درجه نفوذ هم در تولید مصالح بام خانه‌ها هم استفاده می‌شود، چون در برابر آب مقاومت خوبی دارد و دوام آن می‌تواند از ساختمان‌ها در برابر عوامل آب و هوایی محافظت کند. به غیر از این، در بعضی از موارد ساختمان سازان از قیر درجه نفوذ برای ضد صدا کردن دیوارهای ساختمان هم استفاده می‌کنند. یک مورد استفاده دیگر قیر درجه نفوذ هم ساختن روکش برای لوله‌هاست که می‌تواند از آنها در برابر فرسایش محافظت کند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 6090024

دیگر خبرها

  • بوفالوی عصبانی شیر را به هوا پرتاب کرد (فیلم)
  • توزیع ۱۱ هزار تن انواع کود بین کشاورزان
  • درجه نفوذ قیر چیست و قیر درجه نفود چه کاربردی دارد؟
  • چند واقعیت علمی که زیر پوست ما جریان دارند
  • آیا استفاده از تابه‌های نچسب را باید کنار گذاشت؟
  • آیا غذا‌های دریایی سرطان زا هستند؟
  • پیکر جانباز شهید «پاسبان» در تربت جام آرام گرفت
  • مقاومت ترموود در برابر آتش
  • مقاومت ترموود در برابر آتش یک ویژگی مهم این چوب صنعتی است
  • خشم شدید نایب رییس بارسلونا؛ قوانین برای رئال مادرید فرق دارند!