Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-04@00:22:52 GMT

شمار مبتلایان به کرونا در الجزایر به ۱۴۲۳ نفر رسید

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۰۴۸۴۴

شمار مبتلایان به کرونا در الجزایر به ۱۴۲۳ نفر رسید

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیاالیوم، مقامات الجزایری به جدیدترین آمار مبتلایان به کرونا در این کشور واقع در شمال آفریقا اشاره کردند.

بر اساس این آمار؛ ۱۰۳ مبتلای جدید به کرونا تایید شده است که به این ترتیب شمار مبتلایان در این کشور به ۱۴۲۳ نفر رسیده است.

همچنین شمار فوتی ها هم با احتساب ۲۱ فوتی جدید ناشی از کرونا به ۱۷۳ نفر رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که اتحادیه آفریقا روز یکشنبه اعلام کرد که شمار مبتلایان به کرونا در قاره سیاه از ۸ هزار نفر فراتر رفته است.

همزمان «تدروس ادهانوم» دبیرکل سازمان جهانی بهداشت از رهبران آفریقایی خواست تا به منظور آمادگی برای آنچه که طوفان قریب الوقوع در شمار مبتلایان به کرونا ویروس در این قاره نامیده است، به شیوه‌ای کامل و جامع اقدام نمایند.

از سوی دیگر در تازه ترین آمار منتشر شده از سوی مرکز پیشگیری از بیماری ها، وابسته به اتحادیه آفریقا اشاره شده است که مجموع جان باختگان در اثر ویروس کرونا در ۵۱ کشور قاره آفریقا به ۳۳۹ تن رسیده است اما تعداد مبتلایان از هشت هزار نفر فراتر رفته است.

آفریقای جنوبی، الجزایر، مصر، مراکش و کامرون صدرنشین کشورهای آفریقایی در ابتلا به این ویروس هستند.

از سوی دیگر دولت رواندا بعد از شناسایی ۸۲ مورد ابتلا به این مرض مقررات منع رفت و آمد در این کشور را به مدت دو هفته دیگر تمدید کرد.

همزمان، آبی احمد، نخست وزیر اتیوپی گفت، دولت وی تصمیم گرفته است که ممنوعیت آمد و شد در این کشور برای مقابله با شیوع کرونا را به شکل کامل اعمال نکند.

وی تصریح کرد: ما نمی توانیم همچون دیگر کشورها، تدابیر ممنوعیت فراگیر را اجرا کنیم؛ زیرا هرکشور ویژگی‌هایی دارد و ما در کشوری زندگی می کنیم که میلیون ها تن به صورت روزمزد امرار معاش می‌کنند و اگر ممنوعیت را بر آنها اعمال کنیم شاید آنها را از کرونا نجات دهیم اما با گرسنگی آنان را می‌کشیم چرا که دولت نمی‌تواند برای آنها غذا تامین کند.

کد خبر 4894067

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا الجزایر مرگ و میر ویروس کرونا ایالات متحده آمریکا عراق شیوع کرونا عربستان سعودی رژیم صهیونیستی دونالد ترامپ ایران فلسطین افغانستان روسیه سوریه قربانیان کرونا انگلیس مبتلایان به کرونا شمار مبتلایان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۰۴۸۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا هر کسی می‌تواند نمک کم سدیم بخورد؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، نمک خوراکی، یک ماده شیمیایی متبلور، شورمزه و بدون بو است که اغلب از کلرید سدیم تشکیل شده است؛ سدیم موجود در نمک، به عنوان کاتیون اصلی خارج سلولی، نقشی اساسی در حفظ تعادل اسید و باز، تنظیم حجم پلاسما، انتقال پیام های عصبی و کارکرد مناسب عصبی عضلانی بدن دارد.

بیشتر بخوانید: مصرف زیاد نمک ۴ عارضه خطرناک دارد

کل نمک مصرفی روزانه افراد (شامل نمک آشکار و پنهان) می بایست کمتر از پنج گرم باشد و به دلیل فقر شدید ید در آب و خاک کشور ما و همچنین وجود ناخالصی های فراوان، از جمله فلزات سنگین در منابع نمک، همان میزان اندک مصرفی روزانه نیز باید از نوع یددار و تصفیه شده باشد؛ اما میزان مصرف نمک در کشور ما ۲ تا ۳ برابر مقدار مجاز برآورد شده است.

بر اساس نتایج تحقیقات و بررسی های علمی انجام شده، دریافت زیاد نمک علاوه بر افزایش فشار خون، اثرات زیانبار دیگری نظیر افزایش احتمال بروز سکته قلبی، سرطان معده و آسم را نیز به همراه دارد؛ همچنین مصرف زیاد نمک سبب جدا شدن کلسیم از استخوان ها و دفع آن از ادرار می شود و از همین رو زمینه ساز بروز پوکی استخوان می شود؛ بنابراین برای کاهش خطر پوکی استخوان، مصرف نمک باید کاهش یابد.

در حال حاضر برخی از تولیدکنندگان، اقدام به تهیه نمک های کم سدیم کرده اند که در آنها، بخشی از کلرید سدیم با کلرید پتاسیم جایگزین شده است؛ اگر چه اینگونه نمک ها برای برخی افراد و بیماران از جمله مبتلایان به فشار خون بالا مناسب است، اما هرگز نمی توان مصرف آنها را برای عموم جامعه توصیه کرد، چرا که استفاده از این نوع نمک برای برخی بیماران، از جمله مبتلایان به بیماری مزمن کلیه که رژیم غذایی آنها باید محدود از پتاسیم باشد، بسیار زیانبار است.

همچنین باید به این نکته توجه کرد، که تنظیم تعادل پتاسیم یکی از وظایف اصلی کلیه است و در بیماران کلیوی، امکان دفع پتاسیم اضافی خون به طور کامل فراهم نیست، بنابراین مصرف منابع پتاسیم از جمله نمک های حاوی کلرید پتاسیم، برای این بیماران مناسب نیست.

توصیه می شود برای جلوگیری از خطرات احتمالی مصرف نمک های پتاسیم، مصرف آن تحت نظر پزشک و تهیه آن از طریق داروخانه ها انجام شود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229138 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • روایت امام جمعه تهران از حمله سپاه به اسرائیل
  • شمار دانشجویان بازداشتی در آمریکا به 2200 نفر رسید
  • اعلام آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات پزشکی به آفریقا
  • آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات و ملزومات پزشکی به آفریقا
  • آیا هر کسی می‌تواند نمک کم سدیم بخورد؟
  • ناقوس جنگ را چه کسی به صدا درآورد؟/ زیباکلام: ما باعث حمله‌ی صدام به ایران شدیم/ حبیب احمدزاده: این ساده‌لوحی است صدام کینه‌ی قرارداد الجزایر را داشت
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • ناپدیدشدن هزاران پناهجو که قرار است به رواندا فرستاده شوند
  • سید حسن خمینی به نخست وزیر بورکینافاسو: طرح مسئله فلسطین از زبان شما به عنوان یک کشور مستقل و تاثیرگذار در آفریقا می تواند خیلی کمک کند
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس