Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس اتاق اصناف ایران گفت: اتاق اصناف ایران برای بازگشایی مشاغلِ با ریسک پایین‌تر، تابع تصمیمات ستاد مقابله با کروناست.

به گزارش ایسنا به نقل از اتاق اصناف ایران، سعید ممبینی در سومین نشست  "کمیته اصناف مقابله با کرونا " که امروز ۱۸ فروردین با حضور زنگانی مشاور عالی وزیر بهداشت، دبیر کمیسیون اجتماعی و انتظامی ستاد ملی کرونا، رئیس پلیس امنیت کشور و درستی نماینده وزیر صمت در هیات‌رئیسه اتاق اصناف ایران و نمایندگان وزارت صمت برگزار شد، گفت: بررسی بر روی مشاغلی که ریسک کمتری برای بازگشایی دارند با همکاری وزارت بهداشت و اتاق اصناف ایران و ستاد ملی مقابله با کرونا صورت گرفته و تصمیمات اتخاذشده را بعد از تایید ستاد ملی مقابله با کرونا، اعلام خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس اتاق اصناف ایران در این نشست اظهار داشت: ستاد ملی مقابله با کرونا برای فعالیت آن‌دسته از واحدهای صنفی که بتوانند به تدریج فعالیت خود را آغاز کنند، از ۱۵ فروردین کمیته‌ای را در اتاق اصناف ایران برگزار کرد تا با بررسی‌های صورت گرفته اتاق اصناف ایران، وزارت بهداشت، وزارت کشور و وزارت صمت و اماکن بتوانند، با در نظر گرفتن حساسیت‌ها و پروتکل‌های بهداشتی تصمیمات بهتری را اتخاذ کنند.
وی تصریح کرد: جلسات کمیته بررسی برای بازگشایی مشاغل با ریسک کمتر، از ۱۵ فروردین شروع شده و حساسیت‌های بهداشتی که توسط وزارت بهداشت تعیین شده و با توجه به جنبه‌های اقتصادی و همچنین توجه بر سطح اشتغال در واحدهای صنفی، بررسی صورت گرفت و توانستیم یک مدل کاملا علمی زیر نظر وزارت بهداشت و اتاق اصناف ایران و سایر اعضای کمیته را اتخاذ کنیم و مقرر شد از ۲۳ فروردین در استان‌های کشور و از ۳۰ فروردین در استان تهران برخی از مشاغل با ریسک کمتر فعالیت خود را شروع کنند.
ممبینی تاکید کرد: سایر مشاغل نیز به دلیل ریسک بالاتری که برای شیوع ویروس کرونا دارند، در حال حاضر تا اطلاع بعدی ستاد ملی مقابله با کرونا بسته خواهند بود.
رئیس اتاق اصناف ایران تصریح کرد: مشاغلی که برای شروع فعالیت با تایید ستاد ملی کرونا  تعیین می‌شوند، پروتکل‌های بهداشتی در اختیار این واحدها قرار خواهد گرفت و ملزم به رعایت آن هستند.
ممبینی افزود: مشاغلی که تاکنون ممنوعیت فعالیت داشتند، اجازه شروع کار را نخواهند داشت و همچنان بسته خواهند بود و زمان شروع فعالیت برای صنوف کم‌ریسک در استان تهران از ۳۰ فروردین است.

رئیس اتاق اصناف ایران گفت: اتاق اصناف ایران از ابتدای شیوع ویروس کرونا همکاری‌های لازم را با ستاد ملی مقابله با کرونا داشته است و در حال حاضر تنها مشاغلی که نیازهای اولیه را تامین می‌کنند فعالیت دارند و با نظر وزارت بهداشت مشاغلی که همچنان شیوع ویروس کرونا را تشدید می‌کنند باید بسته بمانند. البته این امر دائمی نیست و با ارزیابی شرایط و تاثیر گشایش واحدهای صنفی در طول هفته‌های آینده ممکن است مشاغل بیشتری تحت بازگشایی قرار بگیرند.

در ادامه این نشست دکتر زنگانی مشاور وزیر بهداشت تصریح کرد: پیشگیری از بروز و شیوع بیماری هدف اصلی وزارت بهداشت است اما در کنار آن باید شرایط اقتصادی مشاغل خرد و معیشت مردم را نیز در نظر بگیریم و خواسته منطقی اتاق اصناف و ستاد مقابله با کرونا  را باید در نظر گرفت و بر اساس آن شاخص‌ها مشاغلی که تهدید کمتری برای سلامت مردم دارند و وزن بالاتری در معیشت دارند، در فاز اول بازگشایی خواهند شد.
وی افزود: شاخص‌ها به شکل علمی و منطقی طراحی شده و هیچ‌گونه سوگیری را نخواهیم داشت و با اعمال سلیقه برای یک رسته یا شغل نخواهد بود و کسبه باید به این نکته توجه داشته باشند و از  ابتدای شیوع ویروس کرونا با توجه به تامین نیاز خانوارها نزدیک به ۵۷۰ هزار واحد صنفی برای ارائه خدمات به مردم فعال هستند و برای بازگشایی به تدریج قرار است از مشاغل ریسک کم شروع کنیم.
زنگانی اظهار کرد: این طرح برای استان‌های کشور در بازه زمانی ۲۳ فروردین و برای استان تهران از بازه زمانی ۳۰ فروردین اجرایی خواهد شد.
 معاون وزیر بهداشت تصریح کرد: یک‌سری پروتکل‌های بهداشتی و محیطی از ابتدا برای فعالیت واحدهای صنفی در نظر گرفته شده و در سایت  وزارت بهداشت این پروتکل‌ها موجود است. اما علاوه بر این پروتکل‌های بهداشتی برای دستورالعمل بازگشایی واحدهای صنفی نیز پروتکل  بازگشایی ایمن و فاصله‌گذاری هوشمند با همکاری اتاق اصناف ایران اجراء می‌شود.

وی افزود: این پروتکل‌ها در حال طراحی هستند و برای مدل و فرمت این دستورالعمل‌ها برای بازگشایی ایمن و فاصله‌گذاری هوشمند با اتاق اصناف ایران به توافق رسیده‌ایم  و به عبارتی دستورالعمل کاهش ریسک را بر اساس همان شاخص‌ها خواهیم داشت.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: طرح فاصله گذاری اجتماعی اتاق اصناف ستاد ملی مقابله با کرونا پروتکل های بهداشتی اتاق اصناف ایران شیوع ویروس کرونا برای بازگشایی وزارت بهداشت واحدهای صنفی پروتکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۰۵۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنایه به اظهارات سخنگوی شورای نگهبان درباره ردصلاحیت حسن روحانی

مهرداد خدیر در عصرایران نوشت: سخنگوی شورای نگهبان در واکنش به نامه‌ها و نظرات رییس جمهوری پیشین ایران درباره رد صلاحیت خود در انتخابات مجلس خبرگان رهبری سه جمله گفته: اول این که بررسی صلاحیت خبرگان رهبری با فق‌های شورای نگهبان است (یعنی به من که عضو حقوق‌دان هستم ربطی ندارد)، اما تأکید فق‌ها همواره بر اجرای قانون بوده است. دوم این که این حرف‌ها تازگی ندارد و سوم هم (به طعنه) این که وقتی تایید می‌شوند سطح درک شورای نگهبان بالاست، اما وقتی رد می‌شوند حرف دیگری دارند.

طبعا خود آقای حسن روحانی باید واکنش نشان دهد یا ندهد، اما چون مبنای استدلال و پاسخ آقای طحان نظیف اشکال دارد و وقتی به رییس جمهوری سابق که سال‌ها عضو خبرگان بوده این گونه پاسخ داده شده دیگران جای خود دارند ذکر چند نکته خالی از فایده نیست:

۱. سخن‌گوی شورای نگهبان سخن‎گوی نهاد شورای نگهبان است. درست است که ایشان عضو حقوق‌دان است و عضو فق‌ها نیست و طبعا در جلسات مربوطه نبوده، اما قرار نیست سخن‌گو تنها درباره موضوعاتی توضیح و پاسخ دهد که خود در آن‌ها نقش داشته باشد و از ایشان انتظار می‌رفت توضیح بدهد یا توضیح فق‌ها را منعکس کند یا بخواند. یا بگویند می‌پرسم و پاسخ می‌دهم یا شأن آقایان اجل از پاسخ گویی است ولو به هم لباس و عضو سابق همان مجلس طی دوره‌های متمادی و متوالی. یا به زبان ساده: همین است که هست. هر یک از این‌ها پذیرفتنی‌تر است تا این که من نبودم. کما این که سخن‌گوی قوه قضاییه هم آرای قضایی را صادر نکرده، ولی اطلاع رسانی می‌کند.

۲. این که تازگی ندارد نیز توجیه مناسبی نیست. خیلی از اتفاقات تازگی ندارد. اصلا در این مملکت چی تازگی دارد؟! با این حال تازگی نداشتن توجیه مناسبی نیست. تصور کنید سیل بیاید و مسوول مربوطه بگوید تازگی ندارد. یا جایی آتش بگیرد و بگویند تازگی ندارد!

۳. معلوم است که افراد به تایید صلاحیت خود ایراد نمی‌گیرند بلکه به رد خود انتقاد وارد می‌کنند. از آقای روحانی می‌توان انتقاد کرد که چرا همین حساسیت را در مقام رییس جمهوری در قبال رد نامزد‌های دیگر نشان ندادید، ولی نمی‌توان گفت چطور وقتی تایید شد خوب بود و حالا بد شد؟!

یک مثال چندش آور شاید به موضوع کمک کند. تصور کنید هر هفته به یک چلوکبابی مشخص مراجعه و چلوکباب میل می‌کنید. (فرض است وگرنه مگر هر هفته می‌شود رفت چلوکبابی؟!) در یکی از این دفعات، اما یک بال سوسک یا مگس مشاهده می‌کنید. گارسون محترم را صدا و اعتراض می‌کنید. آیا او می‌تواند بگوید شما که همیشه راضی بودید. چطور هفته‌های قبل اعتراض نکردید؟ خوب! در دفعات گذشته مشکلی نبود و حالا هست. حکایت حسن آقای روحانی نیز همین است. قبلا تایید می‌کردند. از نظر او باید این کار می‌شد.

این بار این کار را نکرده‌اند و اعتراض دارد. دانش‌آموز یا دانشجو اگر بابت نمره کم اعتراض کند آیا معلم و استاد می‌تواند بگوید چطور ثلث قبل یا ترم پیش نمره‌دهی من خوب بود، ولی حالا بد شده؟ پاسخ این است: بحث بر سر این ورقه در این ترم است نه ترم قبل و پار و پیرار. حالا آقای نظیف! بحث بر سر انتخابات ۱۴۰۲ است نه قبل از آن.

سخن‌گوی محترم شورای نگهبان البته می‌توانست بگوید: این نهاد صلاحیت عضو حقوق دان و قائم مقام سابق خود را هم رد کرده. (مرحوم سید رضا زواره‌ای) که صلاحیت دیگران را تایید می‌کرد و خود نیز دوبار کاندیدای ریاست جمهوری شده بود. رد صلاحیت رییس جمهور سابق و عضو پیشین خبرگان را این گونه ببینید به ویژه که حسن روحانی کاملا سیاسی است و می‌داند آن اتفاق بیش از آن که معطوف به گذشته باشد معطوف به آینده است.

دیگر خبرها

  • بیش‌ترین تخلفات صنوف کاشان چیست؟
  • نقش ماماها در حفظ و ارتقای سلامت خانواده / فعالیت بیش از ۲۰ هزار ماما در کشور
  • فعالیت ۸۰۰۰۰ ماما در کشور/ استخدام ۱۵۷۰ ماما در سال گذشته
  • فعالیت ۸۰ هزار ماما در کشور/ نقش مؤثر ماماها در جوانی جمعیت
  • اظهارات سینر درباره زمان بازگشت به مسابقات
  • پیشنهادهای اصناف برای تدوین بخشنامه تبصره ماده ۱۰۰
  • پیروزی تیم فوتسال اتاق اصناف برکارگران شهرداری
  • کنایه به اظهارات سخنگوی شورای نگهبان درباره ردصلاحیت حسن روحانی
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • درخواست پیگیری بازگشایی گذر مرزی پرسه‌سو در سفر رییس جمهور