Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک فوق تخصص بیماری‌های عفونی با تاکید بر بالا بودن شدت بیماری‌زایی کووید۱۹ نسبت به آنفلوآنزا، گفت: اگر محدودیت‌ها تا پایان فروردین در تهران ادامه یابند و مردم هم رعایت کنند، در کنترل بیماری بسیار کمک‌کننده خواهد بود.

دکتر مینو محرز در گفت و گو با ایسنا، درباره شدت بیماری زایی کووید۱۹ نسبت به آنفلوانزا، گفت: بیماری زایی بیماری کووید۱۹ نسبت به آنفلوانزا بسیار بالاتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از طرفی آنفلوانزا واکسن دارد و با تزریق واکسن، جمعیت کمتری به آن مبتلا می شوند، در حالیکه شدت بیماری زایی کرونا فوق العاده بیشتر بوده و حتی از سارس و سایر ویروس های هم خانواده خودش نیز شدت بیماری زایی بیشتری دارد.

وی با بیان اینکه سرعت انتقال کووید۱۹ بسیار بالاست و اصلا با سرعت انتقال آنفلوانزا قابل مقایسه نیست، افزود: البته بیماری آنفلوانزا هم می تواند در مواردی شدید بوده و حتی ریه را درگیر کند، اما نه به شدتی که کووید۱۹ ریه را درگیر می کند. بنابراین شدت و سرعت انتقال کرونا ویروس جدید از آنفلوانزا بسیار بیشتر است.

محرز ادامه داد: در عین حال اطلاعات نشان می دهد که ظاهرا میزان مرگ و میر ناشی از بیماری کووید۱۹ نیز بیش از آنفلوانزا است، اما هنوز در این رابطه نمی توان دقیق اظهارنظر کرد. البته به نظر می آید میزان مرگ‌ ناشی از این بیماری از دو درصد مرگ و میری که چین اعلام کرده، بیشتر است.

محرز درباره وضعیت کرونا ویروس جدید در کشور نیز گفت: ما پیش از این در جلساتمان از دولت خواسته بودیم که محدودیت ها تا پایان فروردین ادامه یابد و ادارات به میزان کم آغاز به کار کنند. البته به نظر می آید که طی چند روز اخیر خیابان ها شلوغ شده اند. همچنان از مردم‌ می خواهیم که در خانه بمانند.

محرز تاکید کرد: اگر این محدودیت ها تا پایان فروردین در تهران ادامه یابند و مردم هم رعایت کنند، بسیار کمک کننده خواهد بود. در حال حاضر طبق گزارشی که از بیمارستان ها داریم، تعداد مراجعین کرونایی به بیمارستان ها کاهش یافته است و شرایط بهتر شده است. حال اگر محدودیت ها تا پایان فروردین ادامه یابد و مردم نیز رعایت کرده و جز به ضرورت از خانه خارج نشوند، بهتر می توان وضعیت بیماری را کنترل کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس در خانه بمانیم محدودیت ها تا پایان فروردین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۰۶۵۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانه پیرمردی که بعد ۵۱ سال سند دار شد

مشکل ۵۰ ساله اسناد مالکیت مردم قشم در سفر رئیس قوه قضائیه به هرمزگان حل شد و اهالی قشم سند‌های خود را از دست حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای گرفتند.

به گزارش ایسنا، از حدود ۵۰ سال پیش، صدور اسنادی موسوم به رفسنجان سبب شده بود دعاوی حقوقی متعددی در جزیره قشم ایجاد شود و افراد حقیقی متعددی مدعی مالکیت زمین‌های مردم و اهالی این جزیره و حتی ساختمان‌های دولتی شوند. اکنون با سفر رئیس قوه قضائیه به هرمزگان، ساکنان این جزیره در آب‌های نیلگون خلیج فارس، سند‌های مالکیت خود را از دست محسنی اژه‌ای گرفتند.

مجتبی قهرمانی، رئیس کل دادگستری هرمزگان در مراسمی که به همین مناسبت برگزار شد، اظهار کرد: چالش اسناد رفسنجان یکی از مشکلات مهم در جزیره قشم بود که براساس آن، از حدود ۵۰ سال پیش، ۷۱۴۲ فقره سند موسوم به اسناد رفسنجان بدون تعیین محدوده دقیق تحویل افراد شده بود که این موضوع هم مشکلاتی را برای مردم به‌وجود آورده و هم موانعی را در پیشبرد عمران و آبادانی این جزیره ایجاد کرده بود.

وی بیان کرد: محدوده اسناد موسوم به رفسنجان تعریف نشده بود و به همین دلیل در سال‌های متمادی تعارض‌های متعددی به‌وجود آمده و پرونده‌های زیادی تشکیل شده بود که این موضوع موجب کاهش ثبات مالکیت در جزیره قشم شده بود. بر این اساس، دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل ثبت اسناد و املاک، دستگاه‌های اجرایی متولی و منطقه آزاد قشم به موضوع تعیین تکلیف اسناد رفسنجان جزیره قشم ورود کرد و به یُمن سفر رئیس قوه قضائیه، شاهد گره‌گشایی از این مشکل ۵۰ ساله مردم قشم و تحویل اسناد اهالی این جزیره توسط محسنی اژه‌ای بودیم.

او یادآوری کرد: پیش از این، با ورود دستگاه قضایی، منطقه آزاد و دستگاه‌های اجرایی به این موضوع، بودجه‌های لازم در این رابطه پیش‌بینی شده بود و به موازات آن، تعدادی از شرکت‌های خصوصی پای کار آمدند و عملیات نقشه‌برداری و تعیین محدوده دقیق اراضی موضوع این اسناد انجام شد.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان گفت: مردم قشم پیش از این به‌دلیل مشخص نبودن تعداد و محدوده اسناد موسوم به رفسنجان دچار مشکلات زیادی بودند و صاحبان آن‌ها به‌دلیل همین مشکلات نمی‌توانستند از آن‌ها استفاده کنند که با پیگیری موضوع توسط دستگاه قضایی، تعداد و محدوده دقیق این اسناد مشخص شد.

وی تأکید کرد: با سفر محسنی اژه‌ای و تعیین تکلیف اسناد رفسنجان، علاوه بر اینکه یک چالش مهم حقوقی از پیش روی مردم قشم برداشته شد، این موضوع موجب افزایش ثبات مالکیت در این جزیره نیز شد و با ایجاد ارزش افزوده، منافع متعددی برای مالکان این اسناد به همراه داشت.

رئیس کل دادگستری هرمزگان با تأکید بر اینکه با تعیین تکلیف اسناد رفسنجان از لحاظ مساحت و مختصات هیچ تغییری در این اسناد ایجاد نشده است، افزود: با این اقدام ضمن تعیین محدوده اراضی، بدون پرداخت هیچ هزینه‌ای به همان میزانی که در اسناد موسوم به رفسنجان قید شده است، اسناد تک برگ برای مردم صادر شد.

دیگر خبرها

  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان
  • واکنش وزیر بهداشت به مسمومیت پزشکان در شیراز
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان در شیراز
  • با این عرقیجات از شر سنگ کلیه در امان بمانید
  • ورزش و کاهش وزن نخستین اقدام برای درمان کبد چرب
  • خانه پیرمردی که بعد ۵۱ سال سند دار شد
  • میزان بارش‌ها در کهگیلویه و بویراحمد اعلام شد
  • حمایت از مردم غزه، راهی که همچنان ادامه دارد
  • بارش‌ها برای چهارمحال‌ و بختیاری ادامه دارد