Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از شیوه های مهم پیشگیری و مبارزه با بیماری های مسری از جمله کووید 19 فاصله اجتماعی است. به عبارتی رعایت اصولی که بیماری به دیگران منتقل نشود و سرعت شیوع بیماری کم و در کوتاه مدت متوقف شود.

  متأسفانه خیلی از افرادی که بعد از 12 فروردین به بیماری کرونا مبتلا شده اند اقرار کرده اند که در دید و بازدید عید به این بیماری مبتلا شده اند که این واقعیت تلخ ، اهمیت طرح قرنطینه خانگی و یا فاصله اجتماعی را دو چندان می کند لذا کسانی که ترددهای غیر ضروری در حوزه های های عمومی دارند نه تنها سلامت خود را به مخاطره می اندازند بلکه پیامد رفتار آنان سلامت عمومی جامعه  را هم دچار بحران می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنظر می رسد وقتی رفتارهای فردی خیر عمومی را به مخاطره می اندازد توصیه های  اجتماعی و اخلاقی دولت کافی نبوده بلکه استفاده از قوه قهریه و نظمی دستوری الزام آور خواهد بود زیرا وقتی یک بیماری مسری در کشور شیوع پیدا می کند و اکثریت مردم الزامات بهداشتی رابا همبستگی  اجتماعی رعایت می کنند رفتار عده  اندکی از شهروندان که فاصله اجتماعی انجام نمی دهند خود خواهانه و نابخشودنی خواهد بود زیرا پیامد این بی مبالاتی ها انعکاسی اجتماعی داشته بطوری که تمامی همکاری ها و هزینه ها ی انجام شده توسط نظام اجتماعی و مردم بی اثر خواهد شد.به عبارتی عدم رعایت قرنطینه و فاصله  اجتماعی توسط عده  کمی از شهروندان ،دستاوردهای بهداشتی جامعه را به چالش کشیده بطوریکه ما را به نقطه  شروع  بیماری تنزل می دهد. بدیهی است که بهترین شیوه برای شکست ویروس کووید 19 قطع زنجیره  انتقال بیماری است که با کاهش تردد و رعایت فاصله  اجتماعی درحوزه های عمومی محقق خواهد شد.
نا گفته نماند که طرح قرنطینه اجباری صدمات فراوانی را متوجه مشاغل خیابانی و اقشار ضعیف جامعه کرده  بطوری که سلامت روانی و معیشتی آنان  را دچار چالش بزرگی کرده است. اما  ستاد ملی مبارزه با کرونا تلاش دارد  راهکارهایی را ارائه بدهد که هم سلامت مردم تضمین شود و هم وضعیت معیشتی و اقتصادی جامعه بخصوص در سالی که به نام جهش تولید نامگذاری شده است رونق پیدا کند. در واقع رویکرد کلی آن است بتوانیم به هر دو هدف برسیم و فاصله گذاری هوشمند را در رأس برنامه هایمان قرار دهیم.
فاصله گذاری هوشمند یعنی برای هر کسب و کاری که بر اساس اولویت های اجتماعی فعالیتش را شروع می کند پروتکل و دستورالعمل خاصی الزام آور گردد. به عبارتی همه مردم اعم از کارگر، کارمند، دانشجو و یا کاسب بدانند که با رعایت چه دستورالعملی از خانه بیرون بیایند و چه پروتکل هایی را بایستی در حوزه های عمومی و تعاملات رو در رو  رعایت کنند که انتقال بیماری بر اساس استانداردهای بهداشتی کاهش پیدا کند.لذا در شرایطی که در آن گرفتار آمدیم  رفتار مسئولانه  شهروندان بخصوص اعتماد اجتماعی به دولت شرط لازم برای شکست کروناست زیرا  با عدم رعایت پروتکل های وزارت بهداشت از سوی شهروندان ، بدیهی است که دولت به تنهایی قادرنخواهد بود که با این ابر چالش اجتماعی مقابله کند.

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: فاصله اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۰۶۶۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فاصله زیاد تهران تا مناسب سازی شهر برای معلولان

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ یکی از مشکلات فعلی معلولان، مناسب سازی مسیر تردد آنها و بهره گیری از وسایل حمل و نقل عمومی است و این درحالی است که در اجرای هر پروژه‌ای، شهرداری باید مناسب سازی شهری برای معلولان را مدنظر قرار دهد، زیرا حق قانونی و شهروندی آن‌ها است.

این موضوع نه تنها قشر معلول جسمی، حرکتی که ۱۰ درصد از جمعیت هر کشوری را در بر می‌گیرد بلکه حتی برای افراد عادی نیز امری مهم است، اما متاسفانه رعایت این موضوع در برخی پروژه‌های شهری دیده نمی‌شود.

به همین علت است که یکی از گلایه‌های همیشگی معلولان موضوع مناسب سازی شهری است، زیرا زیست و رفت و آمد در شهر را برای آن‌ها با مشکل مواجه می‌کند.

رئیس سازمان بهزیستی کشور آذرماه سال گذشته از شهرداری تهران خواست به موضوع مناسب‌سازی ساختمان‌ها برای معلولان ورود کند و گفته بود در دنیا پارک‌هایی برای معلولان ایجاد شده، اما متأسفانه در تهران شاهد احداث چنین پارک‌هایی نیستیم و تقاضا داریم این ظرفیت در پایتخت ایجاد شود.

سوده نجفی عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران هم در خصوص مناسب سازی تهران برای معلولان گفته بود با توجه به وجود حدود ۹۰۰ هزار تن معلول در شهر تهران باید ۱۲ هزار کیلومتر پیاده رو مناسب سازی شود، اما بر اساس گزارشی که از ستاد مناسب سازی فضا‌های شهری دریافت کرده ام، تنها ۲/۳ درصد از معابر شهر تهران یعنی ۲۲۸ کیلومتر معبر اصلی و فرعی برای معلولین مناسب سازی شده است.

اهمیت این موضوع و پیام های متعدد معلولان عزیز باعث شد این موضوع را از مدیر کل سلامت شهرداری تهران پیگیری کنیم.

حمید صاحب مدیر کل سلامت شهرداری تهران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: از جمله خدماتی که شهرداری ارائه می‌کند مناسب سازی معابر شهر برای معلولان است، اما مناسب سازی را نباید به مسائل کالبدی محدود کنیم و خدمات فرهنگی، اجتماعی هم موظف هستیم برای معلولان عزیز مناسب سازی کنیم.

وی اظهار کرد: در حال انجام مناسب سازی خدمات فرهنگی و اجتماعی برای معلولان هستیم و برای مناسب سازی معابر هم برنامه منظم دارد که در معاونت شهرسازی شهرداری تهران پیگیری می‌شود و همه مناطق شهرداری بر اساس برنامه مشخص شده مناسب سازی معابر را انجام دهند.

صاحب با بیان اینکه تا مناسب سازی کامل شهر برای معلولان فاصله داریم گفت: ابتدای راه مناسب سازی هستیم و با همت مدیریت شهری در آینده شاهد اتفاقات خوب در این حوزه خواهیم بود.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • کشف پشت پرده تازه از برخوردهای تند با بی‌حجابی | این مشکل از اول انقلاب هم بوده است
  • پیگیری نکردن خواسته کارگران توسط نماینده‌شان از ترس اخراج یک ضعف قانونی است
  • پشت پرده برخورد‌های تند با پدیده بدحجابی
  • فاصله زیاد تهران تا مناسب سازی شهر برای معلولان
  • دوره جامع کنشگر _ کارشناس جمعیت در گیلان برگزار شد
  • رصد صفحات فضای مجازی قم در قالب طرح نور /به ۱۵۰ نفر تذکر داده شد
  • رونق تولید در بخش کشاورزی معطل صدور مجوز
  • هشدار هواشناسی چهارمحال و بختیاری
  • رهبر انقلاب: تحریم‌ها ملت ایران را از پا در نمی‌آورد / امنیت شغلی اطمینان کارگر به آینده شغلی خود است /از زحمات جامعه کارگری صمیمانه متشکرم
  • زمینه‌های فرهنگ‌سازی حجاب؛ گرایش ذاتی به حیا و خانواده‌دوستی