Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-28@07:34:53 GMT

«دیابتی‌ها» چگونه به کرونا مبتلا نشوند؟

تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۰۸۳۰۵

«دیابتی‌ها» چگونه به کرونا مبتلا نشوند؟

فوق تخصص غدد و متابولیسم با اشاره به اینکه بیماران دیابتی از جمله گروه‌های در معرض خطر ابتلا به بیماری کرونا هستند،گفت:شدت عوارض بیماری کرونا در افراد دیابتی به مراتب بیشتر از سایرین است.

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری فارس، مریم واشقانی، فوق تخصص غدد و متابولیسم، با اشاره به اینکه بیماران مبتلایان به دیابت از جمله گروه‌های در معرض خطر  ابتلا به بیماری کرونا هستند، اظهار داشت: افراد دیابتی باید بیشتر از سایرین مراقب سلامتی خود باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه بیماری دیابت با سیستم ایمنی بدن در ارتباط است، اظهار کرد: افرادی که از بیماری دیابت رنج می‌برند بیش از سایرین توصیه‌ها را در مقابل کرونا جدی بگیرند؛ متاسفانه شدت عوارض بیماری کرونا در افراد دیابتی به مراتب بیشتر از سایرین است.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه مرگ و میر در بیماران دیابتی بیشتر از افراد عادی است،گفت: افراد مبتلا به دیابت تا جائی که ممکن است باید سعی کنند خود در  معرض ابتلا به بیماری قرار ندهند و از  تردد در سطح و شهر و ارتباط با افراد مشکوک و یا آلوده به ویروس کووید ۱۹پرهیز کنند.

واشقانی کنترل دیابت و مصرف به موقع داروها توسط مبتلایان به دیابت را دومین راهکار موثر برای مقابله با ویروس کرونا ذکر کرد.

این فوق تخصص غدد و‌ متابولیسم گفت: افراد دیابتی باید مراقبت‌هایی که برای کنترل قند و فشار خون نیز لازم است را به صورت مداوم انجام دهند.

عضو هیأت علمی دانشگاه  پزشکی شهید بهشتی اضافه کرد: افرادی که قند خون خود را کنترل می‌کنند در معرض خطرات کمتری در مواجه با ویروس کرونا هستند.

وی به افراد مبتلا به دیابتی که در مقابل استفاده از انسولین مقاومت می‌کنند توصیه کرد: در صورت صلاحدید پزشک، تزریق انسولین به صورت موقتی به هیچ عنوان وابستگی ایجاد نمی‌کند و پس از خاتمه یافتن این بحران مبتلایان به دیابت می‌توانند رژیم‌های سابق خود را رعایت کنند.

واشقانی گفت: افراد دیابتی همانند سایر افراد جامعه توصیه‌ها را بیش از  پیش جدی بگیرند و‌ مراقب سلامت خود خصوصا در روزهای شیوع اپیدمی کرونا باشند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کرونا بیماری دیابت بیماری کرونا افراد دیابتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۰۸۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آستر نازکی که داخل روده قرار می‌گیرد؛ روش جدید برای کاهش وزن و درمان دیابت نوع ۲

بر اساس مطالعات جدید در حوزه پزشکی، یک «آستر نازک» که داخل روده قرار می‌گیرد، می‌تواند به کاهش وزن و حتی درمان دیابت نوع ۲ کمک کند.

به گزارش روزیاتو، در یک آزمایش، ۶۰ نفر با استفاده از این روش به طور متوسط ۱۶ کیلوگرم در یک سال از دست دادند و نیمی از آن‌ها توانستند دستکم به مدت دو سال وزن خود را حفظ کنند.

بیش از یک چهارم افرادی که برای کنترل دیابت خود انسولین تزریق می‌کردند، پس از کنترل قند خون خود موفق به قطع مصرف انسولین شدند.

آستر داخلی روده از طریق دهان و معده وارد بدن می‌شود. به مدت یک سال در بدن باقی می‌ماند و سپس توسط پزشک از طریق دهان خارج می‌شود.

این آستر، ۶۰ سانتی‌متر اول روده کوچک را پوشش داده و میزان جذب قند را کاهش می‌دهد.

کاهش جذب قند نحوه ترشح هورمون‌ها را تغییر می‌دهد و باعث می‌شود که افراد سریعتر احساس سیری کنند.

دکتر باب رایدر که مسئولیت انجام این آزمایش را برعهده داشته، گفته است:

دیابت نوع ۲ و چاقی امروزه بیماری‌های همه‌گیر جهانی هستند.

بسیاری از افراد قادر به حفظ وزن سالم نیستند و با وجود تمامی تلاش‌ها و دارو‌های موجود، سطح قند خونشان خیلی بالاست.

جراحی چاقی می‌تواند موثر باشد، اما دائمی و بی خطر نیست.

مزیت درمان جدید این است که نسبتاً آسان است و دائمی نیست. زیرا آستر پس از حدود یک سال برداشته می‌شود.

این جراحی حدود ۸،۴۰۰ دلار هزینه دارد.

دکتر الیزابت رابرتسون، از موسسه خیریه دیابت بریتانیا گفته است:

کاهش قند خون و رساندن آن به محدوده هدف و حفظ آن می‌تواند بسیار چالش‌برانگیز باشد.

در دسترس بودن روش‌های بیشتری برای درمان دیابت نوع ۲ به این معنی است که افراد مبتلا به این بیماری فرصت بیشتری برای یافتن درمان مناسب خود را دارند، بنابراین شانس بیشتری برای داشتن زندگی طولانی و سالم را خواهند داشت.

دیگر خبرها

  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • همایش تجلیل از خیران سلامت فریدونشهری
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • چهارهزار نفر در اردستان مبتلا به دیابت هستند
  • آستر نازکی که داخل روده قرار می‌گیرد؛ روش جدید برای کاهش وزن و درمان دیابت نوع ۲
  • هندوانه برای دیابتی‌ها مفید است یا مضر؟