Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-26@13:07:01 GMT

خدمت بچه‌های مسجد «نجفیه» در جبهه سلامت

تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۰۹۰۱۸

خدمت بچه‌های مسجد «نجفیه» در جبهه سلامت

این روزها جوانان مسجدی روستای نجفیه تویسرکان با فعالیت در جبهه سلامت پای کار آمده‌اند تا سلامتی را مهمان خانه‌های اهالی روستا کنند.

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، روستای نجفیه تویسرکان که در دوران هشت سال دفاع مقدس ۲۴ شهید تقدیم انقلاب کرده است، این روزها نیز پر از شور و هیاهوی خدمن است، جوانان روستا با تأسی از شهدایشان راه خدمت در جبهه سلامت را در پیش گرفته‌اند و در این راه سر از پا نمی‌شناسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کانون فرهنگی هنری «شهید عیدی آینه‌وند» این روستا در این زمینه در گفت‌وگو با فارس با بیان اینکه «بچه‌های مسجد» با تمام توان تلاش می‌کنند کرونا را به مدد الهی شکست دهند اظهار کرد: این مهمان ناخوانده باعث شد  بار دیگر شاهد اتحاد، فداکاری و ازخودگذشتگی همه ارکان مسجد و اهالی ساکن و غیرساکن روستا باشیم.

عباس سوری با بیان اینکه طبق تأکید مسئولان مبنی بر اینکه موثرترین راه برای پیشگیری از ابتلا به کرونا در خانه ماندن و به حداقل رساندن مراودات اجتماعی و خانوادگی است گفت: در ابتدای امر با تأمین هزینه مالی از سوی دهیاری طی ۴۰ روز گذشته بیش از پنج بار ضدعفونی معابر، خیابان‌ها، کوچه‌ها و درب منازل روستا و روستای همجوار انجام شد و در یک مرحله نیز ضدعفونی منازل صورت پذیرفت.

مدیر کانون فرهنگی و هنری شهیدعیدی آینه‌وند تصریح کرد: تنها مغازه‌دار این روستا نیز برای جلوگیری از تردد در سطح روستا با همکاری دو نفر از جوانان روستا اعلام آمادگی کرد تا مایحتاج مورد نیاز خانواده‌ها را جلوی درب منزل تحویل دهد.

وی یادآور شد: با اعلام شماره حساب در رسانه اجتماعی روستا به همه اهالی ۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان برای خرید اقلام بهداشتی توسط خیرین واریز و طی دو مرحله اقلام بهداشتی از قبیل ژل و محلول ضدعفونی، دستکش یکبارمصرف، صابون و ماسک تهیه و در بین خانوارهای روستا و روستای همجوار توزیع شد.

سوری با بیان اینکه تب‌سنجی اهالی روستا نیز انجام شده است اظهار کرد: طرح مقابله با کرونا با همکاری اعضای کانون، هیات، پایگاه بسیج، دهیاری، شورا، هیأت امنای مسجد و خانه بهداشت روستا در حال انجام است و از ابتدای این امر ستاد مبارزه با کرونا تشکیل شد.

وی خاطرنشان کرد: ۶ میلیون ۶۰۰ هزار تومان نیز برای تهیه مواد غذایی توسط خیرین به حساب اعلام شده واریز شد که ۳۸ بسته غذایی اقلام خوراکی تهیه و در بین برخی از اهالی که کرونا در زندگی روزمره آنها مشکل ایجاد کرده بود، توزیع شد.

مدیر کانون فرهنگی هنری شهید عیدی آینه‌وند به برنامه‌های فرهنگی و راه‌اندازی هیات مجازی توسط مسجد با عضویت ۹۵۰ نفر اشاره کرد و گفت: در اعیاد مبارک شعبانیه ذاکرین اهل بیت(ع) در فضای مسجد مراسم مولودی‌خوانی را بدون حضور مستمع برگزار می‌کنند که ضمن پخش مستقیم در فضای روستا از طریق سیستم صوتی مسجد در بستر مجازی روستا در اختیار عاشقان و دوستداران قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/۸۹۰۰۳/

منبع: فارس

کلیدواژه: روستا مسجد ویروس کرونا عباس سوری کانون مساجد ضدعفونی روستا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۰۹۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مستند می‌تواند در گسترش فرزندآوری تاثیرگذار باشد/کنجکاوی اهالی روستا برای ساخت یک فیلم

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، «زهرا جی‌داد» یکی از دو خواهر دوقلوی سوژه مستند «همیشه با هم» که در قالب مجموعه «پا به ماه» از آنتن تلویزیون پخش شده است. وی در گفت‌وگو با خبرنگار آنا  درباره واکنش‌ها به پخش این مستند گفت: بازخورد‌هایی که از پخش این مستند داشتیم، واقعا عالی بود. خیلی از اطرافیان ما که مستند را دیده بودند، تماس می‌گرفتند و از آن تعریف می‌کردند. برخی هم پیگیر دلیل این تجربه بودند. خودمان واقعا این تجربه را دست داشتیم. به‌ویژه که کیفیت این مستند هم بسیار خوب بود.

وی درباره آشنایی گروه تولید با خودش و خواهر دوقلویش توضیح داد: ابتدا از طرف شبکه بهداشت شهرستان داراب، با ما تماس گرفتند و گفتند که قرار است مستندی درباره بارداری همزمان دو نفر از اعضای یک خانواده، تولید شود. از آنجایی که ما هم دو خواهر دوقلو بودیم که همزمان دوره بارداری را سپری می‌کردیم، پیشنهاد دادند این مستند از زندگی ما ساخته شود و ما هم استقبال کردیم. برای همراهی با این کار فرهنگی، تردیدی هم نداشتیم.

جی‌داد ادامه داد: خانم محور به‌عنوان تهیه‌کننده مجموعه «پا به ماه» بعد از پیشنهاد شبکه بهداشت، با ما تماس گرفتند و توضیحاتی درباره این کار دادند. تأکید داشتند که رویکرد فرهنگی این مستند، مدنظرشان است و وقتی این موضوع را با همسرم مطرح کردم، او هم مخالفتی نداشت. مدتی بعد مطلع شدیم که پیش‌تر قرار بوده این مستند با حضور دو خواهر دیگر تولید شود و با انصراف آنها، با من و خواهرم تماس گرفتند. اولین مواجهه‌ام با گروه تولید این مستند هم در منزل خواهرم بود.

وی مطرح کرد: ابتدا برای حضور در مقابل دوربین استرس داشتیم، اما آنقدر رفتار و تعامل گروه تولید این مستند، عادی و ساده بود که به راحتی با آنها ارتباط گرفتیم و استرس‌ها هم برطرف شد. تجربه بسیار خوبی برای ما بود. اطرافیان‌مان وقتی مطلع می‌شدند، از این اتفاق تعجب می‌کردند و حتی برخی فکر می‌کردند که ما به‌دنبال فیملسازی درباره فرآیند بارداری خود هستیم. حضور گروه مستندسازی در روستا، طبیعتا توجه‌برانگیز بود و برای خیلی از افراد سوال پیش آمده بود که ماجرا چیست؟

ملاک من برای حضور در مستند رضایت همسرم بود

سوژه روایت مستند «همیشه با هم» درباره واکنش خانواده‌ها به این تصمیم هم گفت: ابتدا برای آنها هم توضیح می‌دادیم و وقتی آقای اسیوند به‌عنوان کارگردان به روستای ما آمدند، نکاتی را گفتند که خانواده‌ها مجاب شدند در انتظار نتیجه کار بمانند. شکر خدا نتیجه کار هم برای همه ما عالی بود.

وی افزود: البته برخی از اقوام هم بودند که خرده می‌گرفتند که چرا تن به این اتفاق داده‌اید که از دوره بارداری‌تان، مستندسازی شود! برای بعضی از نزدیکان، این تصمیم محل سوال بود، اما ما توضیح می‌دادیم که مستند «پا به ماه» را قبل‌تر دیده‌ایم و می‌دانیم این شرایط فقط برای ما نیست. زوج‌های دیگری هم پیش از ما سوژه این مستند بوده‌اند. از طرف دیکر مهمترین نکته  برای شخص من، رضایت همسرم از این اتفاق بود.

چالش گرمای هوا

جی‌داد در ادامه درباره میزان آشنایی‌اش با سینمای مستند و تماشای قسمت‌های قبلی مستند «پا به ماه» توضیح داد: یکی از قسمت‌های این مستند را به‌صورت اتفاقی نه از تلویزیون که در اینترنت دیدم. برایم خیلی مستند جالبی بود و زمانی که پیشنهاد ساخت این مستند درباره ما مطرح شد، نمی‌دانستم قرار است دنباله‌ای برای همان مجموعه باشد. در روز‌های ابتدایی بارداری، وقتی درباره این تجربه در اینترنت جستجو می‌کردم، یکی از قسمت‌های این مجموعه را دیدم که مربوط به یک خانواده در شمال بود.

وی افزود: آنقدر برایم جذاب بود، که دو قسمت از فصل اول این مجموعه مستند را پشت‌سر هم تماشا کردم. به نظرم یک تجربه خوب در زمینه فرهنگ‌سازی برای فرزندآوری بود. برای ما مهم بود که مستند می‌تواند روی فرهنگ فرزندآوری تأثیرگذار باشد و مردم را به این سمت ترغیب کند. کمااینکه مواجهه با قسمت‌های قبلی این مجموعه، برای خود من تجربه تأثیرگذاری بود. زمانی تصور خودم این بود که دو بچه کافی است، اما امروز دیگر چنین نگاهی ندارم.

سوژه روایت مستند «همیشه با هم» درباره دشواری‌های همراهی یک گروه مستندساز با خود هم گفت: مهمترین چالش ما گرمای هوا بود. خاطرم هست در اوج گرما برای جلوگیری از نویز، مجبور بودیم کولر‌ها را هم خاموش کنیم و این موضوع شرایط را برای ما سخت‌تر می‌کرد. در مجموع، اما این تجربه برای همه ما بسیار جذاب و ارزشمند بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • ناآرامی‌ها در ارمنستان به دنبال واگذاری ۴ روستا به جمهوری آذربایجان
  • ساخت مسجد در روستای دره بید در بخش ممبی توسط گروه جهادی
  • پیگیری ،مشکلات تردد اهالی روستای رباط قره بیل
  • نبود تیر برق در محله ای از روستای اوغلی تبریز
  • مستند می‌تواند در گسترش فرزندآوری تاثیرگذار باشد/کنجکاوی اهالی روستا برای ساخت یک فیلم
  • عضویت ۱۰۶ هزار نوجوان در کانون‌های فرهنگی مساجد آذربایجان‌غربی
  • گلایه اهالی روستای حمزه آباد مهاباد از وضعیت اینترنت
  • اجرای طرح "مسجد، پایگاه قرآنی" در ۱۰۲ کانون فرهنگی هنری همدان
  • تالاب قره گل بوکان میزبان پرندگان مهاجر و‌ بومی