Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، علیرضا زالی فرمانده مدیریت مقابله با بیماری کرونا در شهر تهران که مهمان دویست و هفتمین جلسه علنی شورای شهر تهران بود، در گزارش عملکرد این نهاد گفت: در اولین روز شکل گیری ستاد آقای هاشمی و دیگر مدیران شهری و همچنین اعضای شورای شهر تهران در ستاد حضور پیدا کردند و با من تماس گرفتند و از این ستاد و برنامه‌های آن حمایت کردند که جای تشکر قدر دانی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بسیاری از اقدام‌ها در مدیریت شهری برای شهروندان رضایت خاطر ایجاد کرد که در اینجا نیز نقش مدیران خدمات شهری شهرداری تهران پر رنگ بود.

فرمانده مدیریت مقابله با بیماری کرونا در شهر تهران ادامه داد: شهر تهران شهر پیچیده‌ای است و مختصات متفاوتی دارد که این ویژگی‌ آن را از دیگر شهرها متمایز می‌کند. یکی از ویژگی‌های شهر تهران جمعیت آن است، چراکه تراکم جمعیت در مناطق مرکزی و جنوبی تهران بالاست و در بسیاری از شهر‌های کشور این ظرفیت جمعیت وجود ندارد و باید گفت یکی دیگر از موارد شهر تهران یک میلیون جمعیت شهر است که گاهی برابری می‌کند با جمعیت یک شهر کشور که باز هم شکل مدیریت در پایتخت را با چالش جدی مواجه کرد.

او بیان کرد: یکی دیگر از مشکلات تهران‌ شهرستان‌های اقماری آن است که بسیاری از آن‌ها از لحاظ خدمات بهداشتی و پزشکی با مشکل مواجه هستند و ما در این شرایط اپیدمی باید وحدت رویه، تصمیم گیری درون بخشی و برون بخشی را داشته باشیم که امروز می‌توانیم اعلام کنیم که در حوزه کرونا پیوستگی حکمرانی را شاهد هستیم.

فرمانده مدیریت کرونای شهر تهران افزود: امروز ۲۵ دستگاه پیوستگی عملکرد دارند و نکته دیگر استفاده از ظرفیت درمانی پایتخت است و بالغ بر ۱۱ هزار و ۹۰۰ تخت عمومی پزشکی داریم که در مجموع ۳۱ هزار و ۲۰۰ تخت در پایتخت است و ۸۰ درصد تخت‌های بیمارستانی از بخش پزشکی و درمانی و دانشگاهی است و تمایل ما نیز حرکت به سمت استفاده از تخت‌های پزشکی بود.

زالی ادامه داد: مجموع مرگ و میر در شهر تهران 0.2 درصد بود و اگر به کل جمعیت مراجعه کننده به بیمارستان تقسیم کنیم ۱.۳ درصد می‌شود که این رقم مطلوب است‌.

او بیان کرد: نکته دیگر این است راهبرد اساسی در شهر تهران باید محور اساسی تصمیم‌های ما باشد که یکی از آن‌ها ترویج فرآیند خود مراقبتی است و مهمترین راهبرد تأثیرگذار فاصله گذاری اجتماعی است.

فرمانده مدیریت کرونای شهر تهران افزود: اگر بخواهیم این سوال را بپرسیم تا کی با ویروس کرونا درگیر هستیم، بستگی به شکل دخالت و عملکرد ما دارد و اگر مداخلات کم باشد داستان مقابله با کرونا متفاوت خواهد بود و من پیش بینی می‌کنم شکل مداخلات در پایتخت در حد متوسط بوده و ما نتوانستیم به شکل سختگیرانه مداخله کنیم.

زالی ادامه داد: یکی دیگر از دغدغه‌های مردم این است که با مداخلات جدید چرخه اقتصادی دچار اخلال می‌شود، این اخلال نارضایتی عمومی ایجاد می‌کند، اما در مورد کرونا وقتی به پیک می‌رسیم بعد از پیک شرایط کف بیماری را داریم و پس از آن به شیب صعودی می‌رسیم و باید بدانیم هرچه این زمان طولانی‌تر باشد، چرخه اقتصادی اخلال بیشتری را تجربه می‌کند و باید بگویم اگر همان روز‌های اول مداخله‌ها جدی بود ضربه اقتصادی آن کمتر بود.

او بیان کرد: در شهر تهران همچنان شیب صعودی بیماری کرونا را شاهد هستیم و در برخی از روز‌ها شکل آمار سینوسی می‌شود. باید گفت بسیار هوشمندانه باید در شهر تهران عمل شود و تأکید من بر تحلیل آمار مبتلایان به ویروس کروناست و هرگونه شتابزدگی ما را با بحران جدید مواجه می‌کند و درخواست من از شورای شهر تهران مشارکت بیش از گذشته در تصمیمات‌ مدیریت شهری است.

فرمانده مدیریت کرونای شهر تهران افزود: در هفته آینده با تعداد بیشتر مبتلایان رو به رو هستیم و حضور پر شمار شهروندان در سه روز گذشته در پایتخت آثار خود را نشان خواهد داد و این آثار تا ۹ روز آینده مشخص می‌شود، تلفات آن نیز تا دو هفته آینده معلوم می‌شود و نباید گفت شلوغی دو روز پیش در پایتخت هیچ اثری نداشت.

زالی ادامه داد: در پایتخت شاهد تردد افراد فرودست جامعه بودیم، راهکار برای حضور پیدا نکردن اقشار کم درآمد حمایت دستگاه‌ها از این دست افراد است، اما باید گفت نیاز به برنامه راهبردی و جامع داریم.

او بیان کرد: افرادی که در مراکز ماده ۱۶ نگهداری می‌شدند و معتاد متجاهر بودند، در سطح شهر تردد می‌کنند که این تردد و تجمعات آسیب روانی و سلامت به شهر و شهروندان وارد می‌کند و باید گفت ما برای شهر تهران نیاز به شارژ مجدد حمایتی برای زباله گردها، کودکان کار و ... داریم.

فرمانده مدیریت کرونای شهر تهران افزود: در مورد اتباع بیگانه که در شهر تهران حضور دارند و کارت اقامت ندارند، ممکن است از ترس نداشتن کارت اقامت از مراجعه به مراکز درمانی خودداری کنند که این یک تهدید بزرگ است که تصمیم بر این شد درمان اتباع بیگانه به شکل بشر دوستانه رایگان باشد.

زالی ادامه داد: در شهر تهران به سازمان امور اجتماعی نیاز داریم تا اقشار خاص را جهت حمایت شناسایی کند و لازم است راهبر حمایتی در شهر تهران به یک راهبر فعال بدل شود و بسیاری از بسته‌های موجود تأثیری در زندگی شهروندان ندارد که باید به آن نیز توجه شود.

او بیان کرد: برنامه ریزی برای اجرای طرح فاصله گذاری هوشمند انجام شده است و تأکید من این است که باید از تصمیمات عجولانه پرهیز کرد، زیرا این شکل تصمیم گیری موجب آسیب بیشتر می‌شود.


انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شورای شهر ویروس کرونا زالی ادامه شهر تهران باید گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۰۹۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود

حجت الاسلام هادی شیرازی مدیرعامل انتشارات خط مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره حال و هوای این نمایشگاه در سال‌های گذشته گفت: شروع دوباره نمایشگاه بعد از قصه ویروس منحوس کرونا، شجاعتی می‌خواست که الحمدلله اتفاق افتاد و روال خوبی را پی گرفت و به نظر بنده سال به سال هم رشد کرد و مردم به نسبت سال‌های قبل استقبال بهتری داشتند. هرچند هنوز به آن سال‌های قدیمی‌تر و گذشته که خیلی اهالی هنر و ادب حضور چشمگیرتری داشتند و فضای شیرین‌تری نسبت به سال‌های نزدیک‌تر ما داشت، نرسیده ولی امیدوارم که این جریان نیز رخ دهد و آن حالت پدری که از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای حوزه فرهنگ می‌رود، اتفاق بیفتد.

وی درباره استقبال مخاطبان از این رویداد فرهنگی گفت: مردم با نمایشگاه کتاب قهر نیستند، اما مسأله کتاب باید بیشتر به عنوان یک نیاز جا بیفتد. هرچقدر اقتصاد مردم و خانوارها کوچک شود، تاکید بر کتاب به عنوان یک نیاز اساسی سخت‌تر می‌شود. باید بین همه مردم این نکته را جا بیندازیم که کتاب یک مسئله حل کن است و نیازهای آدمی را در مسیر زندگی حل می‌کند.

حجت‌الاسلام شیرازی افزود: در حال حاضر چند جایگزین برای کتاب پیدا شده است که یکی از آنها فضای مجازی و آموزش‌هایی در این فضاست. این فضا به نحوی جایگزین کتابخوانی مردم شده است که جایگزین دقیقی نیست؛ هر چیزی باید سر جای خودش قرار بگیرد. در عین حال مردم با کتاب آشتی‌اند، با نمایشگاه کتاب هم مشکلی ندارند ولی باید این اتفاق درست و جامع رخ دهد و مردم جایگاه کتاب را درک کنند تا نمایشگاه کتاب هم رونق اساسی به خود بگیرد.

وی درباره کیفیت کتاب‌ها در طی دوره‌های مختلف برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گفت: مسأله کیفیت کتاب یک موضوع نسبی است و به ناشران بستگی دارد. ممکن است یک ناشری کیفیت کارش را در طول این سال‌ها هم به لحاظ محتوا و هم به لحاظ تولید ارتقا داده باشد و ممکن است ناشرانی هم باشند که کیفیت کارشان مثل گذشته‌شان باشد. نمی‌توانم بگویم اتفاق مهمی در این سال‌ها رخ داده است. پیش از این در فضای ادبیات، فرهنگ و کتاب هر روز یک اتفاق و حرکت جدی ملی داشتیم، اما حالا به شدت جای خالی این حرکت‌ها حس می‌شود.

شیرازی افزود: مسایل صنعت نشر با یک یا دو ایده حل نمی‌شود. امروزه می‌گویند به دنبال رقم زدن زیرساخت‌ها هستند و این مسأله‌ای زمان بر است. اگر بخواهیم برای صنعت نشر اتفاق مبارکی بیفتد باید پای حرف جدی خود اهالی صنعت، به‌ویژه بخش خصوصی صنعت نشر نشست. اگر اهالی این حوزه و اهالی اکوسیستم نشر بگویند که دغدغه و مسئله‌شان چیست، آنگاه می‌توان به رخ دادن اتفاقات اساسی برای این صنعت امیدوار بود.

سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت در مصلی امام خمینی تهران برپا می شود.

کد خبر 6087681

دیگر خبرها

  • عملیات تیم مدیریت بحران تهران در امدادرسانی به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان
  • ابلاغ یک مصوبه مهم در حوزه ایمنی پایتخت | تهران امن‌تر می‌شود؟
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • استفاده از درس آموخته‌های سیل ۱۴۰۳ در بحران‌های احتمالی ناشی از آب در پایتخت
  • استفاده از درس آموخته‌های سیل۱۴۰۳در بحرانهای ناشی از آب در پایتخت
  • سرفصل های درآمدزایی برای پرسپولیس هفته آینده مشخص می شود
  • سیل جلوی قطار را گرفت؛ انتقال مسافران با اتوبوس
  • سیل مسیر قطار تهران - گرگان را بست
  • سیل جلوی قطار تهران - گرگان را گرفت | انتقال مسافران در راه مانده با اتوبوس
  • تصمیم ستاره رئال: تعویضی هم باشم می‌مانم