Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: اگر برنامه بعدی برای تامین کالاهای اساسی نداشته باشیم ممکن است در ماه‌های پیش رو با مشکل روبرو شویم.

به گزارش ایسنا، احمدعلی کیخا در جلسه علنی امروز مجلس و در جریان بررسی گزارش نحوه مقابله با کرونا در داخل کشور بیان کرد: قطعا همه آحاد مردم و قوای سه گانه باید تابع مدیریت کادر پزشکی کشور و ستاد مقابله با کرونا باشند تا بتوانیم بر این ویروس غلبه کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس آمار، مهمتر از اثرات کرونا در حوزه کشاورزی ناپایداری در بخش کشاورزی است که ان‌شاءالله فردا با حضور نمایندگان در مجلس هر چه سریعتر با انتخاب وزیر جهاد کشاورزی، تکلیف این وزارتخانه روشن شده تا ضررها و تبعات این ویروس در حوزه کشاورزی به حداقل رسانده شود.

وی در ادامه اظهار کرد: از سال گذشته با وجود تحریم‌ها و افزایش نرخ ارز ثابت شد که پایدارترین بخش در کشور حوزه کشاورزی است که می‌تواند محور استقلال کشور باشد. یکی از تبعات محرز این بیماری کاهش صادرات محصولات کشاورزی بوده که به شدت بر روی فعالیت کارخانجات، صنایع غذایی و تولید کنندگان اثر گذاشته و قطعا در چند ماه آینده با چالش روبرو خواهند بود.

نماینده مردم زابل در مجلس تصریح کرد: در این ایام قیمت جوجه یک روزه به شدت کاهش یافته و به دلیل کاهش تقاضا برای گوشت مرغ قیمت آن به ۵ تا ۶ هزار تومان رسیده است و بسیاری از مرغداران جوجه کشی انجام نمی‌دهند. اگر دولت توجه نکند در ماه‌های آینده تقاضا در این حوزه افزایش می‌یابد و نمی‌توانیم پاسخگوی نیاز جامعه باشیم.

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس در ادامه تاکید کرد: اکنون فصل کوچ عشایر است و اگر این جابجایی‌ها بر اساس قاعده و برنامه ریزی انجام نشود به گسترش بیماری کمک کرده و به تولید کشور آسیب می‌رساند. بسیاری از کشورها صادرات برنج را ممنوع اعلام کردند. اگر کشور برنامه درستی برای تامین کالاهای اساسی نداشته باشد ممکن است در ماه‌های پیش رو دچار مشکل شود. از سوی دیگر اگر مصرف بالای آب مدیریت نشود در فصل تابستان با مشکل روبرو می‌شویم.

کیخا در پایان افزود: فاضلاب‌ها و پسماندهای آلوده اگر به شکل صحیحی مدیریت نشود می‌تواند مشکل زا شود. هر چند کرونا تبعات زیادی را در حوزه اقتصادی به همراه دارد اما درس‌های زیادی در حوزه محیط زیست به بشر داد. اگر بشر خود را مدیریت کند می‌تواند زندگی سالم در محیطی سالم داشته باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس جهان پساکرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۰۹۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوری قزلجه: تعطیلی روز شنبه برای کل کشور یکسان است اما پنج شنبه فقط برای برخی شرکت ها اعمال می شود

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، غلامرضا نوری قزلجه، رئیس فراکسیون مستقلین ولایی مجلس شورای اسلامی در گفتگویی، با بیان این‌که در مجلس، بحث‌های مختلفی پیرامون تعطیلی روزهای پنجشنبه و شنبه در جریان است اظهار داشت: معتقدم تعطیلی شنبه به نفع اقتصاد مردم و کشور است.

بنابر روایت دانشجو، وی افزود: اگر تعطیلی به روز پنجشنبه موکول شود، ارتباطات و مراودات رسمی و غیر رسمی، ادارات، تجارت و بازرگانی کشور به مدت ۴ روز در ماه قطع خواهد شد؛ در حالی که با تعطیلی شنبه، این مدت به حداقل ۳ روز کاهش می‌یابد.

نوری قزلجه ادامه داد: در دنیای امروز بدون ارتباط با دنیا و تعامل با دیگر کشورها، رشد اقتصادی و فعالیت‌های بخش خصوصی و دولتی امکان‌پذیر نیست. به همین دلیل من با تعطیلی شنبه موافقم. این موضوع مورد تأیید اکثر کارشناسان نیز هست و به نفع کشور خواهد بود.

رئیس فراکسیون مستقلین ولایی مجلس در آخر صحبت‌های خود به نکته دیگری نیز اشاره کرد و گفت: تعطیلی پنجشنبه فقط برای بخشی از کشور و برخی شرکت‌ها اعمال می‌شد و در واقع از قبل هم تعطیل بودند. اما اگر شنبه تعطیل شود، کل کشور یکسان خواهد شد و همه اعم از شرکت‌ها، ادارات دولتی و غیر دولتی، دو روز جمعه و شنبه را تعطیل خواهند کرد. این موضوع هماهنگی داخلی را نیز به وجود می‌آورد.

۲۷۲۱۹

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898809

دیگر خبرها

  • هرگونه افزایش قیمت در حوزه کالا‌های اساسی گرانفروشی است
  • عزم دولت سیزدهم برای حل مشکل مسکن جدی است
  • مدیریت بازار کالای اساسی جدی گرفته شود
  • تشدید گشت های نظارتی بر بازار شهرستان دهلران
  • حدود ۳٫۵ میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • همکاری ایران وپاکستان در موضوع کشت قراردادی و تهاتر کالاهای اساسی
  • پسماند‌ها به معضل محیط زیستی کشور تبدیل شده است
  • امسال قطعی برق برای کشاورزان نخواهیم داشت
  • نوری قزلجه: تعطیلی روز شنبه برای کل کشور یکسان است اما پنج شنبه فقط برای برخی شرکت ها اعمال می شود
  • رشد ۲۶ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱