Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@23:55:36 GMT

سفید پوشیدند تا سیاه نپوشیم/ روند نزولی کرونا در مازندران

تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۱۰۰۷۰

سفید پوشیدند تا سیاه نپوشیم/ روند نزولی کرونا در مازندران

خبرگزاری مهر – گروه استان‌ها: اورژانس و بیمارستان خط مقدم، پرستاران و کادردرمانی سربازان اصلی این جنگ نابرابر هستند و شبانه‌روز در تلاشند تا اندوهی از چهره بزدایند.

برخی از آنان روزهاست که است عزیزانشان را ندیده‌اند و همه این دل‌تنگی‌ها و دوری را به امید نشاندن لبخند بر چهره رنجور بیمار و یا خانواده‌ای به جان خریده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرزانه دیده‌ور پرستار بالینی بیمارستان امام سجاد رامسر که مدت‌ها در کنار همکارانش به خدمات‌دهی به بیماران مشغول است، به خبرنگار مهر می‌گوید: این روزها همه همکارانم از کادر پرستاری گرفته تا خدماتی و درمانی بی‌وقفه مشغول خدمت‌رسانی به مردم هستند و باجان و دل این کار را انجام می دهند.

وی با عنوان اینکه کرونا همه اقشار اعم از فقیر و غنی، پیر و جوان را درگیر کرده و شوخی‌بردار نیست، گفت: از مردم تقاضا داریم با ماندن در خانه و رعایت مسائل بهداشتی کمک‌کار بخش درمانی باشند.

وی با اظهار اینکه روزهای اسفند روزهای بدی برای من و همکارانم بود و شاهد از دست دادن عزیزانی بودیم که برخی از آنان قهرمانان دوران جبهه و جنگ بودند؛ گفت: این مسئله خستگی ما را مضاعف می‌کرد.

وی با عنوان اینکه کرونا پیر و جوان نمی‌شناسد، ادامه داد: ساعت ۷ صبح یکی از روزها بیمار جوانی به آی سی یو منتقل و چند دقیقه بعد تسلیم کرونا شد.

وی با اظهار اینکه گرسنگی، تشنگی، بی‌خوابی و همه سختی‌ها را به جان می‌خریم، از مردم تقاضا کرد کرونا را باور کنند.

دیده‌ور با عنوان اینکه حدود ۴۰ روز است که پدر و مادرم را از نزدیک ندیدم و دست‌هایشان را نبوسیده‌ام، افزود: حتی بچه‌هایم را در آغوش نمی‌گیرم زیرا نگران انتقال این بیماری خطرناک هستم.

این پرستار با اظهار اینکه روی صورت بسیاری از همکارانم خط‌های ناشی از ماسک ماندگار شده است، ادامه می‌دهد: سردرد، حالت تهوع ناشی از کمبود اکسیژن در طول شیفت‌های کاری همراه من و همکاران ست. برخی از همکاران به سنگ‌های سیستم ادراری مبتلا شدند و داغ از دست دادن همکاران و بیماران بر دلمان نشسته است.

سردرد، حالت تهوع ناشی از کمبود اکسیژن در طول شیفت‌های کاری همراه من و همکاران هست و برخی از همکاران به سنگ‌های سیستم اداری مبتلا شدند و داغ همکاران و درمان و بیماران بر دلمان نشسته است

وی بابیان اینکه کرونا حتی به جوان ۱۹ ساله و نخبه و همکاران شبکه نیز رحم نکرده است، از مردم خواست تا این ویروس را جدی بگیرند و در خانه بمانند تا ناقل بیماری نباشند.

سید عباس موسوی رئیس دانشگاه و رئیس ستاد فرماندهی عملیات پیشگیری و کنترل بیماری کرونا در مازندران با تقدیر و تشکر از پرسنل بهداشتی و درمانی در مبارزه با بیماری کرونا، به اقدامات انجام‌شده در راستای استقرار تجهیزات آزمایشگاهی و تشخیصی این بیماری در استان اشاره کرد و اظهار داشت: شیوع ویروس کرونا در کشور و جهان اتفاق جدیدی است و اطلاعات کافی و کامل از این بیماری، درمان و داروهای آن وجود ندارد، بر همین اساس لازم است پژوهشگران و محققان دانشگاه، مطالعات مبسوطی با موضوع بیماری کرونا انجام دهند تا بخشی از نقاط مبهم این بیماری آشکار گردد.

رئیس دانشگاه با تأکید بر اینکه درمسیر اقدامات پژوهشی و تحقیقی به‌ویژه بیماری ناشناخته کرونا لازم است به اصول اخلاق پزشکی نیز توجه و عمل شود اضافه کرد: از ابتدای شیوع بیماری کرونا در استان اقدامات مؤثر و خوبی در حوزه پیشگیری، کنترل و درمان با همکاری واحدهای مختلف دانشگاهی و بخش خصوصی انجام‌شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به شایعاتی در فضای مجازی مبنی بر اینکه مصرف بعضی از مواد مخدر، از ابتلاء به ویروس کرونا پیشگیری می‌کند و یا معتادان نسبت به افراد عادی کمتر مبتلابه ویروس کرونا شده‌اند، افزود: این سخنان واقعیت نداشته و مبتنی بر شواهد علمی نیست و بر مبنای مطالعه اولیه انجام‌شده توسط پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی مازندران، مصرف مواد مخدر نه‌تنها مانع از ابتلاء به ویروس کرونا نمی‌شود بلکه میزان مرگ مصرف‌کنندگان مواد مخدر نسبت به جمعیت عمومی بیش از ۳.۵ برابر است.

شیب بیماری در مازندران نزولی است

محمدمهدی ناصحی نماینده وزیر بهداشت در امور پیشگیری از کرونا در مازندران و گلستان در گفتگو با خبرنگار مهر، شمار بیماران مبتلا در بیمارستان‌های استان را ۹۸۰ نفر اعلام کرد و گفت: ۱۱۴ بیمار جدید کرونایی طی ۲۴ ساعت گذشته در بیمارستان‌های استان بستری شدند.

وی بابیان اینکه همچنین ۱۶۴ بیمار مبتلابه کرونا با بهبودی نسبی نیز از بیمارستان‌های استان ترخیص شدند، ادامه داد: شیب بستری بیماران کرونایی دراستان نزولی است و امید می‌رود با رعایت بیشتر مردم، تعداد بیماران در استان هرروز کمتر شود.

وی از مردم خواست به‌محض مشاهده علائم سرماخوردگی و آنفلوانزا در خودشان هرچه سریع‌تر به مراکز درمانی مراجعه کنند و تحت درمانی قرار گیرند.

ناصحی با اشاره به شروع فصل کشاورزی و برنج کاری در استان‌های شمالی عنوان کرد: در این ایام روستاها بیشتر در معرض خطر هستند و روستاییان باید بیشتر از گذشته به فکر رعایت موارد بهداشتی باشند.

کرونا با تلاش کادر درمانی، نیروهای بسیجی و مدافعان سلامت از مرحله پیک در مازندران عبور کرد و بی‌شک با تعامل و همکاری بیشتر مردم و در خانه ماندن و رعایت فاصله اجتماعی این ویروس به‌زودی شکسته خواهد شد.

کد خبر 4894103

منبع: مهر

کلیدواژه: علوم پزشکی مازندران سید عباس موسوی ویروس کرونا ستاد مقابله با کرونا شیوع کرونا بوشهر ایلام فاصله گذاری اجتماعی شهرکرد گرگان طرح غربالگری بیرجند بارش باران روز طبیعت ماسک طبی استانداری قزوین بیماری کرونا ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۱۰۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبارزه شیمیایی با آفات مزارع گندم و جو مازندران

سرپرست مدیریت حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران گفت: با انجام مبارزه شیمیایی با علف‌های هرز و بیماری و آفات گندم و جو مبارزه در ۱۵۴ هزار هکتار انجام شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، فرید بیگی سرپرست مدیریت حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران درباره مبارزه شیمیایی با عوامل بیماریزا مزارع گندم و جو استان مازندران اظهار داشت: از ابتدای سال زراعی جاری تاکنون با آفات و بیماری‌ها و علف‌های هرز گندم و جو در سطح 154 هزار و 161 هکتار از مزارع گندم و جو استان مبارزه شیمیایی شد.

وی با بیان اینکه مبارزه شیمیایی با آفات و بیماری‌ها و علف‌های هرز در 138 هزار و 515 هکتار مزارع گندم استان، انجام شد تصریح کرد: در مبارزه با آفات سموم مالاتیون، دورسبان، سایپرمترین، متالدهاید، کنفیدور در 5 هزار و 625 هکتار مزارع گندم استان انجام شد.مبارزه در 5 هزار و 232 هکتار علیه حلزون، 53 هکتار با کرم مفتولی و در 340 هکتار با سوسک سیاه زابروس بود. 

سرپرست مدیریت حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران ادامه داد: مبارزه با علف‌های هرز پهن برگ هم در 20 هزار و 859 هکتار انجام شده بطوریکه کشیده برگ‌ها در 23 هزار و 809 هکتار انجام شد.مبارزه با علف‌های هرز مزارع گندم استان با استفاده از سموم توفوردی، آکسیال،تیفیس، آتلانتیس گرانستار، پوماسوپر، لنتو، آپیروس، آتللو و ویکیلیس صورت گرفت.

بیگی بیان کرد: مبارزه با بیماری‌های گندم با مصرف 66 هزار و 403 لیتر/کیلو سموم رکس، تیلت، فولیکو، آلتو، اینور در 66 هزار و 713 هکتار مزارع گندم استان انجام شد. مبارزه با بیماری زنگ زرد در 20 هزار و 719 هکتار انجام شد و با سپتوریوز برگی هم در هزار و 477 هکتار مبارزه انجام شد.

سرپرست مدیریت حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران میزان مبارزه با سفیدک سطحی را در 15 هزار و 158 هکتار بیان کرد و با تاکید بر اینکه در فوزاریوم خوشه  18 هزار و 806 هکتار مبارزه شده، مبارزه با زنگ قهوه‌ای را در 640 هکتار عنوان کرد و به ترتیب مبارزه با بیماری لکه خرمایی را در 744 هکتار و توام را در در 9 هزار و 169 هکتار از مزارع گندم استان عنوان کرد.

وی گفت: از ابتدای سال زراعی 1403-1402 تاکنون مبارزه شیمیایی با آفات، بیماری‌ها و علف‌های هرز در 15 هزار و 649 هکتار مزارع جو استان انجام شد.مبارزه شیمیایی با آفت حلزون در هزار و 272 هکتار مزارع جو استان انجام شده است. تاکنون با علف‌های هرز کشیده برگ در 2 هزار و 389 هکتار مبارزه شده و مبارزه با علف پهن برگ در 2 هزار و 379 هکتار انجام شد.

وی گفت: مبارزه با لکه خرمایی در 622 هکتار، زنگ زرد در 731 هکتار، بیماری‌ سفیدک سطحی هم در هزار و 42 هکتار، سپتوریوز برگی در 392 هکتار و فوزاریوم در 865 هکتار انجام شد.

سرپرست حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران مبارزه با زنگ قهوه‌ای را در 12 هکتار و مبارزه توام را در 859 هکتار از مزارع جو استان عنوان کرد که مبارزه شیمیایی انجام شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • همکاران ما در جنگ نرم دشمن آسیب می‌بینند و طعنه می‌خورند | نباید از چشم مردم مخفی و جهادشان مغفول بماند
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • لزوم مبارزه تلفیقی با آفت سپردار توت سفید در باغات سیاه ریشه
  • افت شاخص انتظارات تورمی به پیش از آغاز تحریم/ تدوام روند نزولی نرخ تورم
  • (عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت
  • آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت/ عکس
  • تدوام روند نزولی نرخ تورم
  • آخرین تصویر ملوک طلوع‌نژاد پیش از فوت/ عکس
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • مبارزه شیمیایی با آفات مزارع گندم و جو مازندران