Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، عزیز اکبریان رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه۱۹ فروردین) با بیان این‌که کرونا واقعیتی است که باید با آن مبارزه کرد، گفت: وجود کرونا واقعیت غیرقابل انکار بوده که مسئولان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای کنترل آن در جهادی بزرگ به انجام وظیفه پرداختند که در این زمینه مسئولان حوزه سلامت استان البزر با وجود فشردگی جمعیت خوش درخشیدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی ادامه داد: حدود ۴۰ روز است که صنعت نیمه جان کشور تعطیل شده و بنابر اظهارنظرهای مختلفی که در این زمینه وجود دارد، تداوم این روند سم بزرگی برای این بخش است.

وی تاکید کرد: اعمال قرنطینه باید از ۲ ماه قبل انجام می‌شد بنابراین تحقق این امر در این شرایط برای اتخاذ تصمیماتی در پسا کرونا آینده اصناف مختلف و صاحبان صنایع را به گونه‌ای رقم می‌زند که مشکلات ناشی از تعطیلی آن‌ها قابل جبران نخواهد بود.

اکبریان با بیان این‌که تلاش‌های خوبی در زمینه کنترل ویروس کرونا انجام شده اما رعایت پروتکل‌های بهداشتی باید به طور جدی مورد پیگیری قرار گیرد، عنوان کرد: یکی از موارد حائز اهمیت در کنترل ویروس کرونا در کشور این است که به کوری چشم دشمنان به رغم تحریم‌ها توانستیم در این زمینه جواب مثبت بگیریم کما اینکه عملکرد کشور در مقایسه با سایر کشورهای دنیا درخور تحسین است.

وی ادامه داد: تعطیلی اصناف مختلف در پی تردد در سطح شهر به خوبی نمایان است بنابراین مجلس باید برای خروج از این وضعیت تدبیری بیاندیشد؛ چراکه بسیاری از صاحبان صنایع و اصناف دارای چک‌های چندین میلیون تومانی هستند که در معرض برگشت خوردن قرار دارد و تعدادی از آن‌ها نیز باید رقم‌های کلانی را بابت اجاره ملک خود بپردازند.

اکبریان با اشاره به این که هم اکنون نمی‌توان با ارائه وام یک میلیون تومانی که مدام از رسانه ملی اعلام می‌شود پاسخگوی نیاز مردم بود، گفت: این یک میلیون تومان را مسئولان به فرزندان خودشان بدهند قهر می‌کنند، شاید با این پول یک عده بتوانند مایحتاج خودشان را تأمین کنند. 

وی تاکید کرد:  باید به این نکته توجه شود که عدم حمایت از چرخه تولید، اقتصاد و صنوف کشور به نابودی آن‌ها منتهی می‌شود؛ چرا که بسیاری از شرکت‌ها و کارخانجات که تعطیل هستند باید حقوق کارکنان خود را بپردازند، کما اینکه بسیاری از قطعه‌سازان و خودروسازان ماهانه بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان حقوق به کارکنان خود پرداخت می‌کنند.

نماینده مردم البرز در مجلس شورای اسلامی، گفت: رعایت پروتکل‌های بهداشتی و اتخاذ تصمیماتی از سوی دولت و مجلس برای تحقق این مهم به جهش اقتصادی در کشور منتهی می‌شود دولت باید برای حمایت از صاحبان صنعت و صنوف به ارائه تسهیلات کم بهره بپردازد ضمن اینکه برای حمایت از کارگرانی که در پی تعطیلی کارخانجات و شرکت‌ها مشاغل خود را از دست داده‌اند، تدبیری بیندیشد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: کرونا کمیسیون صنایع و معادن مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۱۰۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه مقصران اصلی کمبود دارو در کشور

به گزارش «نماینده»، حسینعلی شهریاری در مورد مخالفت نمایندگان مجلس با ارسال گزارش دلیل کمبود دارو به قوه قضائیه، گفت: رئیس مجلس در دی ماه 1402 به مسئولان مربوطه تذکر داد که باید طی دو ماه آینده مشکلات حوزه دارو را حل کنند و پس از طی این مدت کمیسیون را موظف به تدوین گزارشی در قالب ماده 234 آیین نامه داخلی و قرائت آن در صحن علنی کرد بنابراین کمیسیون گزارش مفصلی را تدوین و در نشست علنی امروز مجلس قرائت کرد.

وی افزود: بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه مقصران اصلی مشکلات حوزه دارو است زیرا اگر در زمان مناسب منابع لازم را اختصاص می دادند وزارت بهداشت می توانست در این راستا بهتر عمل کند.

نماینده مردم زاهدان در مجلس یازدهم ادامه داد: از دیدگاه ما و مردم، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی متولی سلامت است و به جای اینکه کمیسیون بهداشت و مجلس به طور مداوم به دنبال پیگیری این مسائل باشند مسئولان وزارت بهداشت باید به صورت جدی این مسائل را پیگیری کنند.

شهریاری یادآور شد: در نهایت در نشست امروز موضوع ارسال گزارش دارو به قوه قضائیه رای گیری و مورد مخالفت نمایندگان مجلس قرار گرفت البته معتقدم به طور معمول گزارشاتی که توسط مجلس به قوه قضائیه ارسال می شود نتیجه و بازخوردی نداشته است.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی افزود: مردم نگران تامین داروی بیمارانشان هستند و از سویی برخی، مجلس به ویژه کمیسیون بهداشت را مسبب این مشکلات می داند بنابراین ما به وظیفه خود عمل و این گزارش را برای قرائت در صحن علنی آماده کردیم و امیدواریم مسئولان مربوطه به وظیفه خود برای رفع مشکل کمبود دارو و شیرخشک عمل کنند.

دیگر خبرها

  • تامین امنیت شغلی کارگران؛ تذکر همه ساله رهبر انقلاب به مسئولان
  • ۱۵۸ واحد تولیدی در زنجان تعطیل یا راکد است
  • مردم با شرکت در انتخابات دور دوم مجلس به تکلیف دینی و سیاسی خود عمل کنند/ احزاب لیست مشترک بدهند
  • یارانه ۶۰۰ هزار تومانی برای مادرانِ فرزندان کمتر از دوسال
  • صادرات محصولات پتروشیمی یک میلیون تن افزایش یافت
  • راهکارهای بهبود شرایط صنایع دارویی؛ وزیر صنعت از دخالت‌های غیرقانونی در پارلمان بخش خصوصی دست بردارد
  • (ویدئو) نوری قزلجه: تعطیلی روز پنجشنبه ارتباطات رسمی را به مدت ۴ روز قطع خواهد کرد
  • نوری قزلجه: تعطیلی روز شنبه برای کل کشور یکسان است اما پنج شنبه فقط برای برخی شرکت ها اعمال می شود
  • بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه مقصران اصلی کمبود دارو در کشور
  • تولید ۷۵ درصد پارچه موردنیاز کشور در داخل