Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-26@04:27:57 GMT

برنامه‌های هنری در روز های قرنطینه

تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۱۰۲۸۵

برنامه‌های هنری در روز های قرنطینه

در این روزها که برنامه های فرهنگی و هنری تعطیل شده است کار خود را به صورت مجازی ادامه دادند و فعالیت می کنند.

به گزارش ایمنا به نقل از روابط عمومی معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در این دوره که اجرای برنامه‌های هنری در سالن‌ها تعطیل شده است، برنامه‌هایی در زمینه موسیقی، هنرهای تجسمی، تئاتر و مد و لباس در فضای مجازی، مرتبط با شرایط قرنطینه با هماهنگی معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اجرا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کنسرت‌های آنلاین در ویژه برنامه "نوروزخانه" با مجوز دفتر موسیقی معاونت امور هنری از سوی شهرداری تهران و از ۸ فروردین ماه در برج میلاد آغاز شد که با استقبال علاقه‌مندان و مخاطبان مواجه شد. در این ویژه برنامه از ۸ تا ۲۰ فروردین ماه هر روز یک اجرای آنلاین پخش می‌شود.

همچنین نوازندگان ارکستر سمفونیک تهران و ارکستر ملی ایران، قطعاتی را در پویش "در خانه می‌مانیم تا به زودی روی صحنه برویم" نواختند که در فضای مجازی منتشر می‌شود.

نمایش آثار خارجی و ایرانی گنجینه موزه هنرهای معاصر تهران با معرفی کامل اثر در فضای مجازی، از برنامه‌های اداره کل هنرهای تجسمی معاونت امور هنری است که هر روز یک اثر گنجینه موزه در فضای مجازی منتشر و معرفی می‌شود.

جشنواره بین‌المللی کاریکاتور "کرونا را شکست می‌دهیم" در فضای مجازی و با همکاری اداره کل هنرهای تجسمی، مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری و روایت فتح برگزار شده است که ۳ هزار اثر از ۷۷ کشور به جشنواره رسید و آثار این جشنواره در سایت ایران کارتون و فضای مجازی، به مرور منتشر می‌شود.

مجموعه انیمیشن "هفت خوان کرونایی" ساخته جمال رحمتی نیز از سوی اداره کل هنرهای تجسمی معاونت امور هنری برای روزهای قرنطینه تولید و پخش می‌شود که تاکنون چهار قسمت این انیمیشن به عنوان "خوان اول رستم و زکریا در کرونا"، "خوان دوم عبور از بیابان خشک"، "خوان سوم سفر به وقت کرونا" و "خوان چهارم رستم دربند" منتشر شده است.

تولید پادکست هنرهای تجسمی با عنوان "عصرانه هنر" به بررسی مسائل هنرهای تجسمی با نگاه تاریخی و بررسی و معرفی آثار هنرمندان از دیگر فعالیت‌های اداره کل هنرهای تجسمی در روزهای قرنطینه است که تاکنون ۱۰ شماره عصرانه هنر منتشر شده است.

پخش آنلاین تئاتر برنامه دیگری است که برای روزهای قرنطینه برنامه ریزی شده است. پخش آنلاین تئاتر از پردیس تئاتر تهران به مدت ۱۰ شب از ۱۷ فروردین و از طریق رسانه‌های نمایش نت، آنتن، پیشتاز movi و mp4.ir آغاز شده است.

جشنواره مجازی «نمایش‌خانه» با تمرکز بر سه محور «چگونه کرونا را شکست دهیم»، «نوروز را در خانه بمانیم» و «متل‌ها و قصه‌های قدیمی سرزمین مادری را احیا کنیم» رویدادی دیگر در هنرهای نمایشی است که فراخوان جشنواره، ۲۰ اسفندماه سال گذشته منتشر شد. جشنواره‌ای که با همراهی دفتر تئاتر خیابانی اداره‌کل هنرهای نمایشی، سازمان مردم‌نهاد «نیمدری سبز»، دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری بوشهر، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و انجمن هنرهای نمایشی استان بوشهر برگزار می‌شود و علاقه‌مندان به حضور در آن می‌توانند تا تاریخ ۱۹ فروردین ۹۹ آثارشان را با مدت زمان ۵ تا ۱۵ دقیقه با تلفن همراه ضبط و برای شماره اعلام شده ۰۹۳۶۹۷۴۰۲۴۶ ارسال کنند.

فعالان حوزه مد و لباس نیز با هماهنگی کارگروه ساماندهی مد و لباس برای همراهی و مشارکت در شرایط شروع ویروس کرونا در تعطیلات نوروز و پس از آن در زمینه تولید ماسک، گان و شیلد پرداختند. ۲۲ برند لباس از مدتی پیش تولید ماسک، گان و شیلد را آغاز کردند و روزانه ۵۰ هزار ماسک و ۳۰ هزار گان تولید می‌کنند و تولیدات آنها در اختیار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی قرار می‌گیرد.

تولید و انتشار قطعات موسیقی از جمله قطعه نوروز حیرانی به خوانندگی فاضل جمشیدی، موزیک ویدئوی کاشکی با صدای محمد معتمدی، پویش مشاهنر با مشارکت هنرمندان برای تولید و انتشار آثار هنری، پویش طراحان گرافیک با تولید آثار گرافیکی با عنوان در خانه می‌مانیم، تولید و انتشار آثار هنری در فضای مجازی و کنسرت‌های آنلاین نمونه‌های دیگری از مشارکت هنرمندان در همراهی با مردم در روزهای قرنطینه و قدردانی از پزشکان و پرستاران است.

کد خبر 417786

منبع: ایمنا

کلیدواژه: هنر نقاشی هنرمندان قرنطینه قرنطینه خانگی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق اداره کل هنرهای تجسمی معاونت امور هنری روزهای قرنطینه فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۱۰۲۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از ظرفیت‌های مردمی در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله علی خاتمی ظهر چهارشنبه در جلسه ستاد برگزاری مراسم دهه کرامت که در محل دفتر امام جمعه زنجان برگزار شد، با بیان اینکه یکی از ضرورت‌های برنامه‌های این دهه، استفاده از ظرفیت مردمی برای برگزاری هر چه باشکوه‌تر این برنامه‌ها است، گفت: بی‌شک با برخورداری از مشارکت مردمی می‌توان در برگزاری هر چه بهتر این برنامه‌ها گام برداشت.

وی با بیان اینکه در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت، همه دستگاه‌ها باید از حداکثر توان خود استفاده کرده و هم‌افزایی در برگزاری این برنامه‌ها را جزو اولویت‌های اصلی خود قرار دهند، افزود: یکی از تأکیدات ما به برگزارکنندگان برنامه‌های دهه کرامت این است که از انجام کارهای موازی به جد اجتناب کنند.

نماینده ولی‌فقیه در استان زنجان با اشاره به اینکه تشکیل کمیته اجرایی و عملیاتی ستاد دهه کرامت یکی از ضروریات برنامه‌های این دهه به شمار می‌رود، اظهار کرد: معتقدیم در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت باید رویکرد برنامه‌ها به گونه‌ای باشد که باعث ایجاد نشاط و شادی در مردم شود، به همین خاطر هر چقدر مشارکت مردم در برگزاری این برنامه‌ها بیشتر باشد، به همان میزان نشاط به همراه خواهد داشت.

آیت‌الله خاتمی همچنین به نقش ارزنده دستگاه‌های فرهنگی در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت اشاره و خاطرنشان کرد: بدون شک، دستگاه‌های فرهنگی باید به واسطه بودجه‌ای که دریافت می‌کنند، در برگزاری این برنامه‌ها پیشگام بوده و نقش حمایتی خود را در این زمینه به خوبی ایفا کنند.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان زنجان نیز در این جلسه با تاکید بر اینکه می‌توان از ظرفیت کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد در استان در برگزاری باشکوه برنامه‌های دهه کرامت استفاده کرد، افزود: یکی از رویکردهای کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان در برگزاری چنین برنامه‌هایی، مردمی کردن این برنامه‌ها است.

محسن اسلامی از فعال بودن ۴۰۰ کانون فرهنگی و هنری مساجد در استان زنجان خبر داد و خاطرنشان کرد: کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان زنجان با توجه به ظرفیت‌هایی که دارد، قادر است برنامه‌ها و جشن‌های امسال دهه کرامت را در مساجد روستایی استان نیز برگزار کند.

کد خبر 6087634

دیگر خبرها

  • ۳۰۰ برنامه متنوع در کهگیلویه و بویراحمد برگزار می‌شود
  • استفاده از ظرفیت‌های مردمی در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت
  • جشنواره «امید فردا» فرصتی برای رقابت سالن دانش‌آموزان کردستان
  • میزبانی آذربایجان‌غربی از نخستین دوره المپیاد ملی آموزش هنر
  • نشست تخصصی «اقلیم، طبیعت و بیان هنری» برگزار می‌شود
  • «به افق فلسطین» وایرال می‌شود اما نه به هر قیمتی!/ مخاطب افت نکرد
  • سایت غرفه رسمی ایران در ونیز راه‌اندازی شد/عبدالحسینی: دوسالانه هنر ونیز، المپیک هنر‌های تجسمی جهان است
  • مسائل روز جامعه در تولید آثار هنری مورد توجه باشد
  • کمبود تولیدات هنری در زمینه کاهش طلاق ملموس است
  • انزوای مطلق رژیم صهیونیستی در المپیک هنرهای تجسمی جهان