Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، احمدعلی کیخا در نشست علنی امروز (سه‌شنبه، ۱۹ فروردین ماه) مجلس شورای اسلامی ضمن تشکر از جهادگران کادر پزشکی گفت: همه آحاد ملت باید تابع مدیریت فنی مقابله با شیوع ویروس کرونا از سوی کادر پزشکی کشور باشیم تا بر بحران غلبه کنیم.

نماینده مردم زابل، زهک، هیرمند در مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به نقش کشاورزی و مشکلات این حوزه در زمان شیوع ویروس عنوان کرد: در حال حاضر مدیریت بخش کشاورزی و ناپایداری آن چالش‌برانگیز است که باید دولت و مجلس فردا برای تعیین تکلیف مدیریت این وزارتخانه حضور قوی داشته باشند تا تبعات منفی بخش کشاورزی به حداقل برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ثابت شد پایدارترین بخش اقتصادی کشور، بخش کشاورزی است که تأمین کننده غذا و ضروریات مردم است که سال‌ها نسبت به آن غفلت شده است.

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در ادامه یکی از تبعات شیوع ویروس کرونا را کاهش صادرات به دلیل ممنوعیت آن عنوان کرد و افزود: ممنوعیت صادرات محصولات بخش کشاورزی بر روی تولید این بخش تأثیر گذاشته و آثار منفی آن چند ماه آینده مشخص شده و کشور را دچار چالش می‌کند.

کیخا در ادامه با اشاره به قیمت جوجه یک روزه که به ۳۰۰ تومان رسیده است، عنوان کرد: به دلیل کاهش تقاضای گوشت مرغ، در روزهای اخیر با کاهش قیمت آن روبه‌رو بوده‌ایم که اگر دولت به این موضوع توجه نکند در ایام ماه مبارک رمضان با مشکل تأمین مرغ روبه‌رو می‌شویم.

این نماینده مردم در مجلس دهم در ادامه اظهار داشت: هم اکنون در فصل کوچ به سر می‌بریم که اگر این جابه‌جایی‌ها با حمایت دولت و طبق برنامه‌ریزی نباشد، به گسترش بیماری کرونا کمک کرده و تولیدات عشایر را نیز دچار دردسر می‌کند.

وی همچنین با اشاره به ممنوعیت صادرات محصول برنج از کشورهایی مانند هندوستان ابراز داشت: این ممنوعیت کشور را در روزهای آینده دچار مشکل می‌کند که باید برای تأمین برنج نیز برنامه‌ریزی شود.

رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست در مجلس شورای اسلامی در پایان با اشاره به مشکلات حوزه آب و فاضلاب خاطر نشان کرد: علیرغم بارندگی خوب در روزهای اخیر حدود ۱۴ درصد نسبت به سال گذشته با کاهش روبه‌رو بوده‌ایم،همچنین مصرف آب در این روزها بالا بوده است که نیاز به مدیریت دارد و حوزه فاضلاب و پسماند نیز باید به درستی مدیریت شود تا حوزه محیط زیست را دچار مشکل نکند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: کیخا مجلس شورای اسلامی بخش کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۱۰۳۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقتصاد این کشور غافلگیر شد

کانادا با کاهش صادرات طلا در ماه مارس، با کسری تجاری غافلگیرکننده مواجه شد و این انتظارات را تقویت کرده است که بانک مرکزی کانادا دلایل بیشتری برای کاهش هزینه‌های استقراض در ماه ژوئن داشته باشد.

به گزارش ایسنا، داده‌ها نشان داد که کانادا در ماه مارس کسری تجاری غیرمنتظره‌ای به میزان ۲.۲۸ میلیارد دلار کانادا (۱.۶۶ میلیارد دلار) ثبت کرد که بزرگترین کسری در ۹ ماه گذشته بود، زیرا صادرات سریع‌تر از واردات کاهش یافت.

اداره آمار کانادا اعلام کرد که کل صادرات در ماه مارس ۵.۳ درصد کاهش یافت که عمدتاً به دلیل کاهش صادرات طلای خام از بالاترین رکورد در ماه فوریه بود، در حالی که واردات ۱.۲ درصد کاهش یافت که به دلیل تجهیزات الکترونیکی و سنگ‌های فلزی و مواد معدنی غیرفلزی بود.

تحلیلگران شرکت کننده در نظرسنجی رویترز مازاد تجاری ۱.۵۰ میلیارد دلار کانادا را در ماه پیش‌بینی کرده بودند. داده‌ها نشان داد که اقتصاد کانادا پس از رشد کمتر از حد انتظار در فوریه، احتمالاً در ماه مارس متوقف شده است که نشانه‌ای از کاهش سرعت است که انتظارات را تقویت می‌کند که بانک کانادا دلیل بیشتری برای کاهش هزینه‌های استقراض در ژوئن داشته باشد.

بانک کانادا از جولای گذشته نرخ بهره را نزدیک به بالاترین حد در ۲۳ سال گذشته یعنی پنج درصد نگه داشته است، اما انتظار می‌رود که اولین کاهش ۲۵ واحدی نرخ بهره به دلیل کاهش تورم نزدیک شود.

کاهش صادرات در ماه مارس با کاهش در ۹ بخش از ۱۱ محصول صادراتی، به سریع‌ترین نرخ از فوریه ۲۰۲۳ رسیده است. صادرات محصولات معدنی فلزی و غیرفلزی که شامل زیرشاخه طلا می شود، در ماه مارس ۱۷.۴ درصد کاهش یافت. نفت خام پنجمین کاهش خود را در شش ماه گذشته به ثبت رساند و به کاهش صادرات محصولات انرژی در ماه مارس کمک کرد.

کاهش واردات نیز گسترده بود و هفت بخش از ۱۱ محصول کاهش را ثبت کردند. اداره آمار کانادا عنوان کرد که واردات تجهیزات و قطعات الکترونیکی و الکتریکی در ماه مارس ۸.۱ درصد کاهش یافت، در حالی که سنگ‌های فلزی و مواد معدنی غیرفلزی با ۲۹.۲ درصد کاهش به ۱.۳ میلیارد دلار در ماه مارس رسید که پایین‌ترین میزان از سپتامبر ۲۰۲۱ است.

طبق گزارش رویترز، از نظر حجمی، کل صادرات در ماه مارس ۴.۷ درصد کاهش یافت، در حالی که کل واردات ۱.۲ درصد کاهش یافت.

دیگر خبرها

  • صادرات ۷۴ تُن محصولات کشاورزی از استان قزوین
  • صادرات ۷۴ تن محصولات زراعی، دامی و آبزیان در استان قزوین
  • صادرات ۲۷۰ هزار تن محصولات کشاورزی از کردستان
  • چین صدر جدول نمایشگاه‌ها؛ ۸۵ درصد صادرات ایران برپایه نفت است
  • اقتصاد این کشور غافلگیر شد
  • ورزش و کاهش وزن نخستین اقدام برای درمان کبد چرب
  • اقتصاد کانادا غافلگیر شد
  • خسارت سنگین باران به کشاورزان خوزستان/ چقدر گندم از بین رفت؟
  • بی نیازی کشور به واردات ورق‌های گالوانیزه خودرو با میدان داری چهارمحال و بختیاری
  • قطع واردات ورق‌های گالوانیزه خودرو به کشور