Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-27@05:10:11 GMT

مدارس مجازی با نیازهای ویژه کردستان شاداب‌سازی می‌شوند

تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۱۱۳۸۶

مدارس مجازی با نیازهای ویژه کردستان شاداب‌سازی می‌شوند

رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان گفت: افزایش نشاط و شادابی در مدارس مجازی با نیازهای ویژه استان در دست اقدام است .

خلیل رنجبر امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در سنندج، با تأکید بر اینکه نشاط در مدرسه می‌تواند زمینه‌ساز نشاط اجتماعی باشد، اظهار داشت: طرح مدرسه شاد به منظور شاداب‌سازی، ایجاد روحیه نشاط و ارتقای بهداشت روانی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در مدارس مجازی با نیازهای ویژه استان اجرا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه شاد زیستن برای دانش‌آموزان به اندازه تغذیه خوب، محبت کردن و حفاظت کردن از آنها اهمیت دارد، اظهار داشت: مدرسه موقعیتی فراهم می‌کند تا دانش‌آموزان بتوانند فارغ از دغدغه زندگی را بازی و تمرین کنند و کم کم آماده شوند تا در زندگی واقعی بعنوان فردی کارآمد و موفق ظاهر شوند.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان گفت: در سند تحول بنیادین اشاره شده که محیط مدرسه باید شاداب و بانشاط باشد به همین دلیل تلاش ما این است که بتوانیم بسترهای را فراهم کنیم تا دانش‌آموزان با نیازهای ویژه بتوانند شادی و نشاط اصیل مبتنی بر ارزش‌های جامعه را در مدارس داشته باشند.

رنجبر  یادآور شد: تقویت فرهنگ و آداب نماز، فعالیت‌های هنری، پویش دقیقه‌ای برای سلامتی، ورزش در خانه، بازی‌های آموزشی و خلاقیت، پویش هر روز یک سوره قرآن، مسابقه دلنوشته فرشتگان زمینی و غیره از اقداماتی است که در آموزش و پرورش استثنایی استان در راستای شاداب‌سازی مدارس مجازی و ایجاد شادی و نشاط در دانش‌آموزان با نیازهای ویژه انجام گرفته است.

وی گفت: ایجادامید و امنیت، احساس پذیرش و مقبولیت، ارتقای شأن و احترام،کسب قدرت و شایستگی و ایجاد فضای شاد در مدرسه بهترین فرصت برای رشد فکری و علمی دانش‌آموزان است که ترویج مهربانی، کسب مهارت زیستن و حل مسأله و چگونگی رویارویی با چالش‌ها را به آنان می‌آموزد.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان کردستان عنوان کرد: با توجه به محدودیت‌های که در خانواده و جامعه برای دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وجود دارد مدارس شاد و بانشاط با فراهم کردن زمینه ارتقای روحیه دانش‌آموزان، تسهیل در آموزش و تعمیق در یادگیری را برای آنان به همراه دارد.

رنجبر اضافه کرد: نشاط و شادابی در مدرسه باعث رشد و تکامل وجودی یک دانش‌آموز در ابعاد جسمانی، شناختی، عاطفی، اخلاقی و معنوی می‌شود.

انتهای پیام/2330/72

منبع: فارس

کلیدواژه: آموزش مدارس کردستان دانش آموزان دانش آموزان با نیازهای ویژه آموزش و پرورش استثنایی مدارس مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۱۱۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین کارسوق سواد رسانه‌ای ویژه دانش آموزان درآمل برگزار شد

ایسنا/مازندران نخستین کارسوق آموزشی تحلیل و سواد رسانه‌ای و فضای مجازی برای دانش آموزان در شهرستان آمل برگزار شد.

مسئول برگزاری این همایش و کارسوق آموزشی به خبرنگار ایسنا گفت، نخستین کارسوق آموزشی تحلیل و سواد رسانه‌ای وفضای مجازی برای دانش آموزان با هدف ارتقاء سطح سواد رسانه‌ای و تحلیل آنها در این بخش درحوزه فضای مجازی با حضور دانش آموزان چند مدرسه به محوریت دبیرستان علامه حلی آمل برگزار شد.

مهناز خاکی داودی، با اشاره به اینکه درعصر کنونی که با گسترش هزاران شبکه رسانه‌ای، اخبار و مطالب با کسری از ثانیه در جهان منتشر می‌شود، داشتن سواد رسانه‌ای برای همه افراد جامعه به خصوص دانش آموزان مهم است، افزود: داشتن سواد رسانه به ما کمک می‌کند که اگر مطلبی یا سخنی با شدت کم یا زیاد منتشر شود می‌تواند تبعات زیادی داشته‌باشد.

وی ادامه داد، اگر افراد جامعه سواد رسانه‌ای نداشته باشند، قدرت تشخیص واقعیت را ندارند و می‌توانند تحت تاثیر شایعات کذب، دچار هیجانات زودگذر شده و تصمیمات بی نهایت سطحی را بگیرند، این نوع تصمیمات می‌تواند صدمات زیادی به ساختار جامعه و امنیت مردم وارد کند.

مدیردبیرستان علامه حلی آمل، همچنین با بیان اینکه سواد رسانه‌ای نوعی تکنیک عملی ومهارت بسیار ویژه است که در عصر حاضر یکی از مهمترین آموزش‌ها در جهان تلقی می‌شود، تصریح کرد، سواد رسانه‌ای به فرد این توانایی را می‌دهد که تحلیل مناسبی از مطالب منتشر شده در انواع شبکه‌های رسانه‌ای را داشته باشد.

به گفته خانم خاکی داودی، سواد رسانه ۵ مهارت را به ما می‌آموزد که شامل تشخیص چیزی که رسانه‌ها قصد ایجاد آن در باور مردم را دارند، تشخیص تعصبات و دروغ‌های رسانه‌ها، کشف داستان‌های پنهان در خبرها، ارزیابی رسانه‌ها با تجربیات، باورها و ارزش‌های خود طراحی و ایجاد پیام‌های رسانه‌ای خود است.

وی با بیان اینکه سواد رسانه‌ای به هر فردی مهارت دسترسی و استفاده از اطلاعات و محتوا، مهارت تحلیل و ارزیابی آن، مهارت ارزیابی انتقادی و مهارت تولید خلاق و ارتباط با پیام‌های رسانه‌ای را می‌دهد، اضافه کرد: امروز نوع استفاده از فضای مجازی که دانش آموزان استفاده می‌کنند، باید هوشیار باشند که خیلی‌ها با نوع مطالب وانتشار گسترده آن‌ها به دنبال پیاده کردن برخی هدف‌های خاص هستند و نمونه آن که دشمن امروز در فضای مجازی بدنبال جداسازی نوجوانان ما از ارزش‌های دینی و اسلامی است تا افکار نوجوانان ما را به سمت باورپذیری‌های غیر متعارف سوق دهد.

مدیردبیرستان علامه حلی آمل ادامه داد، برگزاری کارسوق و کارگاه‌های سواد رسانه‌ای با هدف آگاهی بخشی و توانمندسازی دانش آموزان و پیشگیری از آسیب‌های احتمالی در حوزه فضای مجازی در قالب این دوره آموزشی یک روزه برگزار شد.

در این دوره یکی از اساتید حوزه سواد رسانه‌ای وفضای مجازی به مفاهیم کلی از فضای مجازی و نقش آن در زندگی امروزی و نقش‌های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی این فضا اشاره کرد.

در ادامه مباحث مرتبط با امنیت در فضای مجازی، شیوه‌های کلاه برداری، حملات سایبری، حساسیت نسبت به آمادگی در برابر تکنولوژی هوش مصنوعی و تاثیرات عمیق‌تر آن در زندگی آینده بشر بیان شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • مدرسه سازی در سیستان و بلوچستان با مشارکت خیران
  • نهمین دوره جشنواره خوارزمی در کاشان
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • رقابت ۲۸۵ دانش‌آموز مدارس سمپاد در مسابقات ورزشی کردستان
  • نخستین کارسوق سواد رسانه‌ای ویژه دانش آموزان درآمل برگزار شد
  • شکایت معلمان آلمانی از تشدید خشونت‌ها در بین دانش آموزان
  • ساخت ۶۰ درصد پروژ‌های مدرسه‌سازی با مشارکت مردم
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • بازارچه‌ای برای آموزش اشتغال به دانش آموزان متوسطه در رشت