Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدفرید سپری روز سه‌شنبه در اولین جلسه کمیته پـایش و پیش آگاهی زراعت استان اظهار داشت: تامین امنیت غذایی از مهمترین رسالت‌های جهاد کشاورزی است که در این راستا باید سعی شود بهره برداران در اولین فرصت اقدامات حفاظتی و داشت را انجام دهند.

وی اضافه کرد: یکی از این اقدامات مبارزه به موقع با آفات گیاهان و میوه‌هاست که انجام ندادن آن باعث بروز خسارت‌های جبران ناپذیر حتی کاهش ۱۰۰ درصدی محصول می‌شود و در صورت اقدام به موقع می‌توان ۳۰ درصد از حد میانگین نیز بیشتر محصول برداشت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس سازمان جهاد کشاورزی کردستان با بیان اینکه این سازمان در استفاده از سموم و کودها مسایل زیست محیطی را در اولویت قرار می‌دهد، یادآور شد: استفاده از سموم ترجیحا کم خطر علاوه افزایش تولید محصول موجب افزایش کیفی محصول نیز می‌شود.

سپری افزود: با توجه به اینه بیشتر اراضی کردستان دیم بوده و تولید آن وابسته به شرایط اقلیمی است می‌توان گفت تولید در این استان شکننده است و باید با عملیات داشت از جمله تغذیه گیاهی و مبارزه با آفات نهایت دقت را به عمل آورد تا در صورت بروز حوادث غیرمترقبه شاهد کمترین خسارت‌ها باشیم.

عملیات مبارزه با آفات در هفت هزار و ۵۰۰ هکتار مزارع کردستان انجام شد

سرپرست مدیریت حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی کردستان نیز در این جلسه با بیان اینکه افت سن گندم و علف‌های هرز در بسیاری از مزارع مشاهده شده است، افزود: به همین دلیل مبارزه با این آفت‌ها از اول بهار آغاز شده و تاکنون در هفت هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی مبارزه بر علیه این آفات انجام شده است.

فریدون حامدی با بیان اینکه این میزان مبارزه شامل ۶ هزار و ۵۰۰ هکتار علیه علف‌های هرز پهن و نازک برگ و یک هزار هکتار نیز علیه سن گندم است،  افزود: هم اکنون نیز بازدیدها از مزارع برای بررسی ریزش سن گندم انجام می‌شود که بیشترین میزان آن در شهرستان‌های دهگلان،  دیواندره و بیجار انجام شده است.

۱۰ هزار و ۵۰۰ تن کود شیمایی در کردستان تامین شد

مدیر شرکت خدماتی و حمایتی سازمان جهاد کشاورزی نیز گفت: هشتم اسفند ۱۳۹۸ تاکنون ۱۰ هزار و ۵۰۰ تُن کود برای کشاورزان این استان تخصیص یافته که حدود ۶ هزار و ۵۰۰ تُن از این میزان در اختیار بهره برداران قرار گرفته است.

شهیاد افزود: بقیه سهمیه نیز در چند روز آینده به استان منتقل می‌شود تا در فصل مصرف کودهای شیمیایی مورد استفاده بهره برداران قرار گیرد.

استان کردستان دارای ۲۸۲ هزار هکتار با یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر جمعیت است که تنوع آب و هوایی آن باعث شده یکی از استان های موفق در حوزه کشاورزی باشد.

هم اکنون این استان دارای یک میلیون و ۲۲۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی که شامل ۸۹۶ هزار و ۲۳۵ هکتار اراضی دیم حدود ۸۸ درصد و ۱۲۱ هزار اراضی آبی حدود ۱۲ درصد است.

کردستان دارای سه میلیون و ۱۹۹ هزار راس دام سبک و سنگین و ۱۳ میلیون قطعه انواع طیور و ۱۱۶ هزار کندوی زنبور عسل است.

جمعیت بهره بردار کشاورزی کردستان دارای ۱۱۵ هزار نفر است که این جامعه سالانه حدود ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تُن محصولات کشاورزی تولید می کنند که ۳۲۰ هزار تُن از این میزان مربوط به محصولات باغی و باقی نیز مربوط به بخش زراعت است.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی کردستان اراضی کشاورزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی کردستان اراضی کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی کردستان اراضی کشاورزی کشاورزی کردستان جهاد کشاورزی هزار و ۵۰۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۱۲۳۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باغات مرکبات مازندران شناسنامه‌دار می‌شوند

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به ضرورت شناسنامه‌دار کردن باغات مازندران گفت: تاکنون ۱۵ هزار هکتار از باغات مازندران شناسنامه‌دار شده‌اند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، حسن رزاقی در همایش باغداران شهرستان قائم شهر، با اشاره به لزوم اطلاع رسانی به باغداران درباره اهمیت شناسنامه کردن باغ و دریافت پروانه کسب و کار گفت: شناسنامه دار شدن باغات در 22 شهرستان مازندران اجرا می‌شود و هم اکنون با همکاری مسئولان و کارشناسان اتاق اصناف کشاورزی مازندران در حال انجام است.

وی افزود: در طرح شناسنامه دار کردن باغات که در راستای تحقق اصل 44 قانون اساسی و با هدف واگذاری فعالیت کشاورزی و باغی به مردم انجام می‌شود، ساماندهی فعالیت باغداران مازندران و تولید محصول سالم که قابلیت صادراتی داشته باشد، اجرا می‌شود.

رزاقی گفت: تاکنون 15 هزار هکتار از باغات مازندران شناسنامه‌دار شدند.

وی تاکید کرد:  پیش بینی می‌شود قبل از برداشت مرکبات امسال در شهریور، باغات مرکبات شناسنامه دار بشوند.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: 230 هزار بهره بردار مرکبات در مازندران داریم و در 160هزار هکتار باغات استان سالانه بیش از سه میلیون تن محصول مرکبات برداشت می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: میزان تولید در باغات مازندران قابل توجه است و ارتقای کیفیت محصول برای صادرات ضرورتی است که باید به آن توجه شود.

رزاقی گفت: باغداران مازندران با شناسنامه دار کردن باغات می‌توانند در تولید مرکبات نقش ایفا کنند.

وی یادآور شد: عضویت باغداران و کشاورزان در اتاق اصناف کشاورزی هم یک فرصت برای باغداران بوده که می‌توانند در تعیین قیمت عادلانه محصولات مطالبه گری کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۱۵۴ هزار هکتار مزارع گندم و جو مازندران مبارزه شیمیایی شد
  • خطر ۷ نوع آفت در کمین درختان تهران | نحوه مبارزه شهرداری با این خطرات
  • عملیات مبارزه با آفات در ۷۰ هکتار از جنگل‌های کامیاران
  • اقدامات سازمان بوستان‌ها برای مبارزه با سفیدبالک‌ها در فصل بهار
  • کشت نیشکر در ۲۹ هکتار از زمین‌های کشاورزی گیلان
  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان + فیلم
  • سطح گلخانه‌های کردستان به ۶۰ هکتار افزایش یافت
  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان
  • آغاز عملیات مبارزه با آفات در ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های مریوان
  • باغات مرکبات مازندران شناسنامه‌دار می‌شوند