Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری در تشریح برنامه‌های نیمه شعبان با عنوان «صبح امید» گفت: با توجه به شرایط موجود و جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، برنامه‌های نیمه شعبان در فضای مجازی برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس، سیدعلیرضا فاطمیان‌پور معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در تشریح برنامه‌های این سازمان در ایام نیمه شعبان گفت: با توجه به شرایط موجود و جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و لزوم در خانه ماندن، برنامه‌ها در فضای مجازی برگزار می‌شود تا مردم بتوانند با ماندن در خانه نیز در برنامه‌ها هم مشارکت داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از جمله برنامه‌های نیمه شعبان می‌توان به جشنواره فیلم‌های «۳۱۳ ثانیه‌ای انتظار» اشاره کرد. این جشنواره با مشارکت شبکه قرآن و مسجد مقدس جمکران و با شعار «برای ظهور، همدل باشیم» برگزار می‌شود. علاقه‌مندان برای شرکت در این جشنواره می‌توانند با موضوع مهدویت، فرهنگ انتظار، عدالت، مقاومت، شهدا، اقتصاد و... در ۲ بخش اصلی و رقابتی و جنبی شرکت کنند. در بخش اصلی می‌توانند فیلم، مستند و پویانمایی و در بخش جنبی نیز نماهنگ در ۳۱۳ ثانیه تولید و برای جشنواره ارسال کنند.

فاطمیان‌پور گفت: پویش مجازی «هدیه‌ای به امام زمان(عج)» با همکاری بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) برگزار می‌شود. برای شرکت در این پویش مردم می‌توانند تصویر آذین‌بندی و چراغانی خانه و در منازل خود را در فضای مجازی به اشتراک بگذارند. همچنین می‌توانند در بخش‌های؛ نقاشی، طرح گرافیکی، عکس‌نوشت، شعر و داستان شرکت کنند.

وی ادامه داد: ضبط شعرخوانی، مداحی، قرائت دعای سلامتی و دعای فرج، ضبط ویدئوی یک دقیقه‌ای و بیان دل‌گویه با امام زمان(عج)، تقدیم یک کار خوب در ایام نیمه‌ شعبان به امام زمان(عج) با ثبت تصویر یا ضبط ویدئو، برگزاری جشن خانگی و جشن مجازی با ثبت تصویر یا ضبط ویدئو از دیگر بخش‌های این پویش است.

معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران ابراز داشت: این پویش محدودیت سنی ندارد، فقط شرکت‌کنندگان باید آثار خود را در اینستاگرام و با هشتک #به_یاد_او و #به_سوی_آسمان همراه با تگ کردن صفحه بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) chashmbe_rahe12@ و فرهنگسرای مترو farhangsarametro@ منتشر کنند. 

وی افزود: همچنین با همکاری و مشارکت شبکه پنج سیما برنامه «عطر عاشقی» که یک مجله تلویزیونی است، تولید و پخش می‌شود. مسابقه کتابخوانی «طاووس اهل بهشت» با محوریت کتاب «خورشید مغرب» اثر محمدرضا حکیمی به صورت مجازی از دیگر برنامه‌های نیمه شعبان است. ویدیو‌های تصویری با عنوان «کلیپ انتظار» توسط سازمان فرهنگی هنری تولید و در فضای مجازی منتشر می‌شود. همچنین پرچم‌هایی برای نصب در تاکسی‌ها و اتوبوس‌های شهر تهران توسط این سازمان تولید می‌شود. 

برپایی نگاه‌گذر در ۱۶ ایستگاه مترو/ نورافشانی ۱۰۸ نقطه تهران

فاطمیان پور به برپایی نگاه‌گذر در ۱۶ ایستگاه مترو اشاره کرد و گفت: طرح‌های گرافیکی با موضوع نیمه شعبان و با عنوان «در انتظار روز نو» در ایستگاه‌های متروی تهران به نمایش گذاشته می‌شود. همچنین کلیپ‌های تصویری صامت با موضوع «ظهور منجی» برای نمایش در مانیتور‌های واگن‌های مترو تولید و منتشر می‌شود.

وی ادامه داد: مانند سال‌های گذشته «پویش دعای فرج» در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی همزمان با میلاد حضرت مهدی (عج) برگزار می‌شود. همچنین در شب میلاد حضرت مهدی (عج) با همکاری سازمان زیباسازی و ستاد نیروهای مسلح، مراسم نورافشانی در ۱۰۸ نقطه تهران اجرا می‌شود.

معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری به رونمایی از دو آلبوم و یک قطعه موسیقی با موضوع انتظار اشاره کرد و گفت: آلبوم «شرق آدینه» به خوانندگی محمد معتمدی، آلبوم «شادمانه‌ها» مجموعه‌ای از قطعات موسیقی از خواننده‌های مختلف با موضوع مهدویت و قطعه موسیقی به خوانندگی وحید تاج و آهنگسازی مهران مهرنیا توسط مدیریت امور موسیقی سازمان فرهنگی هنری تولید و در ایام نیمه شعبان در فضای مجازی منتشر می‌شود.

وی افزود: همزمان با شب میلاد مهدی موعود (عج) برنامه‌ای با همکاری امور مساجد و بسیج مناطق انجام می‌شود. ساعت ۲۰:۴۵ نور افشانی داریم. از ساعت ۲۰:۵۵ تا ۲۱ همزمان با پخش دعای فرج از تلویزیون از بلندگوی همه فرهنگسراها و مساجد دعای فرج پخش می‌شود و بعد از آن ساعت ۲۱ ذکر یا مهدی با مردم گفته می‌شود. ساعت ۲۱:۱۰ بالن‌هایی به صورت نمادین با عنوان «به سوی آسمان» از مجموعه فرهنگسراها به اهتزاز در می‌آید. همچنین طرح نذر «۳۱۳ هزار شاخه گل صلوات نذر قدوم مبارکش» با مراجعه شهروندان به این لینک در حال اجراست. علاقه‌مندان در این طرح ضمن نذر صلوات، می‌توانند خطاب به امام زمان(عج) دلنوشته بنویسند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: فضای مجازی جشنواره شهرداری تهران فرهنگ نیمه شعبان صلوات فرهنگسرا نورافشانی مهدویت شادمانه معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری برنامه های نیمه شعبان برگزار می شود فضای مجازی امام زمان عج حضرت مهدی برنامه ها دعای فرج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۱۳۱۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یاسوج میزبان هشتمین جشنواره ملی فرهنگ عشایر ایران زمین

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد از برگزاری هشتمین جشنواره ملی فرهنگ عشایر ایران به میزبانی کهگیلویه و بویراحمد خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، سعید طالبی‌پور، امروز_ یکشنبه، شانزدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه در این جشنواره از تمام اقوام عشایر ایران‌زمین حضور دارند، اظهار کرد: برگزاری این جشنواره یکی از راه‌های مهم برای معرفی استان کهگیلویه و بویراحمد و ظرفیت آن در سطح ملی است.

وی افزود: خوشبختانه در طول سالیان اخیر با برگزاری جشنواره کوچ، بخشی از ظرفیت‌ها و داشته‌ها و موهبت‌های خداوندی استان کهگیلویه و بویراحمد به ایران و جهان معرفی شده‌است.

مدیرکل میراث فرهنگی کهگیلویه و بویراحمد گفت: جشنواره کوچ، جشنواره‌ای ملی بوده است که فرهنگ اقوام عشایر ایران را با برند کوچ معرفی می‌کند و در تقویم جشنواره‌های وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی این جشنواره به نام کهگیلویه و بویراحمد به ثبت رسیده است و باید هرسال در زمان کوچ عشایر در استان برگزار شود.

وی از برگزاری اجلاسیه شهدای عشایر در هشتمین جشنواره کوچ خبر داد و تصریح کرد: با همکاری سپاه فتح استان به‌منظور استقبال از دومین کنگره ملی شهدای استان، اجلاسیه شهدای عشایر هم‌زمان با این جشنواره همراه با اجرای برنامه‌های فرهنگی برگزار می‌شود.

طالبی‌پور با اشاره به اهداف برگزاری این جشنواره، خاطرنشان کرد: از اهداف مهم این جشنواره معرفی ظرفیت‌های گردشگری عشایری همچنین معرفی آداب و رسوم و سنت‌های مردم استان و احیای این سنت‌ها است، چرا که استان کهگیلویه و بویراحمد پیشینه پرافتخار و روشنی در زمینه زندگی عشایری داشته است.

وی افزود: جشنواره در سطح ملی از تاریخ بیست‌وهشتم اردیبهشت تا یکم خرداد سال‌جاری در پارک ولایت شهر یاسوج پایتخت طبیعت ایران‌زمین با دعوت از اقوام و عشایر کشور برگزار می‌شود.

کد خبر 750856

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت ترافیکی آزادراه کرج تهران در ۱۷ اردیبهشت
  • رگبار و رعدوبرق تهران را دربرمی‌گیرد / پیش‌بینی لغزندگی جاده‌ها و آب‌گرفتگی
  • یاسوج میزبان هشتمین جشنواره ملی فرهنگ عشایر ایران زمین
  • برگزاری جشن‌های دهه کرامت در ۲۱۰ نقطه از جهان
  • اعلام برنامه‌های حرم حضرت معصومه (س) به‌مناسبت دهه کرامت/برگزاری جشن‌های دهه کرامت در ۲۰۱ نقطه جهان
  • برگزاری هفتمین جشنواره ملی اشکواره حسینی در مازندران
  • نشست خبری جشنواره کتاب در حال برگزاری است
  • آخرین وضعیت ترافیکی آزادراه کرج تهران در ۱۶ اردیبهشت
  • جشنواره تیتر ۱۳؛ نقطه عطفی در رونق نشریات دانشجویی
  • مهم‌ترین هدف جشنواره اقوام ایران زمین پر کردن شکاف بین نسلی است