Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسؤولان ژاپنی از مردمی که با نگرانی به فروشگاه‌ها هجوم برده و در حال خرید پیش از اعلام وضعیت اضطرار ملی هستند، درخواست کردند فقط اقلامی را که به آنها نیاز دارند خریداری کنند.

به گزارش گروه بین الملل قدس آنلاین، به نقل از خبرگزاری فرانسه، آبه شینزو، نخست وزیر ژاپن، امروز سه‌شنبه برای مبارزه با شیوع کرونا در این کشور برای مدت یک ماه وضع اضطراری اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وضع فوق‌العاده برای شهر توکیو و تمامی مناطق اطراف در حومه پایتخت، به انضمام منطقه کاناسای و همچنین اوساکا و سایر شهرهای اطرافِ آن‌ها که حدود هفت استان مختلف را در این کشور شامل می‌شود، اعلام شد.

تصمیم دولت ژاپن برای اعلام وضعیت «اضطرار ملی» در این کشور به دلیل گسترش شیوع ویروس «کووید۱۹»، باعث شده مردم با نگرانی به فروشگاه‌ها هجوم آورده و به اصطلاح خریدهای هیجانی انجام دهند.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، وزارت کشاورزی، جنگل‌داری و ماهیگیری ژاپن امروز (سه‌شنبه) با صدور بیانیه‌ای با درخواست از مردم برای حفظ آرامش و اجتناب از خریدهای هیجانی، گفت: «ما از مردم می‌خواهیم که فقط چیزهایی را که الان به آن نیاز دارند، خریداری کنند زیرا مواد غذایی به اندازه کافی وجود دارد و برنامه‌ای برای تعلیق فعالیت کارخانه‌های مواد غذایی وجود ندارد».

بر این اساس، «آبه شینزو» نخست‌وزیر ژاپن امروز ساعت ۷ عصر به وقت محلی (۱۴:۳۰ به وقت تهران) قرار است در کنفرانس مطبوعاتی، بعد از چند هفته فشار، در این کشور وضعیت اضطرار ملی اعلام کند.

مسئولان صنایع غذایی ژاپن نیز می‌گویند افزایش تعداد افرادی که در خانه به دورکاری مشغول هستند، باعث شده خرید مواد غذایی، مخصوصا غذاهای آماده از فروشگاه‌ها بیشتر شود.

شرکت‌ها و کارخانه‌های تولیدکننده مواد غذایی در ژاپن نیز که با هجوم مردم به فروشگاه‌ها مواجه شده‌اند، تاکید کردند مواد غذایی به میزان کافی در این کشور وجود دارد و خط تولید آنها به فعالیت ادامه می‌دهد.

حدود ده روز پیش نیز، ساکنان توکیو ساعاتی پیش از اعلام قرنطینه یک هفته‌ای در این شهر، به فروشگاه‌ها هجوم برده و قفسه‌های آنها را خالی کردند. (جزئیات بیشتر)

بر اساس آمار اعلامی، تا کنون در ژاپن ۳۹۰۶ مبتلا به ویروس کووید۱۹ و حداقل ۱۰۰ مورد فوتی بر اثر آن ثبت شده است.

رویترز روز گذشته نیز به نقل از مسئولان درمانی ژاپنی گزارش داده بود به دلیل افزایش مبتلایان ویروس کرونا در شهر توکیو و کمبود تخت‌های بیمارستانی، نظام سلامت پایتخت این کشور در آستانه فروپاشی قرار گرفته است. (جزئیات بیشتر)

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: اعلام وضع اضطراری ژاپن ویروس کرونا فروشگاه ها مواد غذایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۱۳۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام مواد غذایی را نباید با معده خالی خورد؟

کمتر کسی می‌داند که برخی مواد غذایی برای صبحانه مناسب نیستند، چون نباید با معده‌ی خالی خورده شوند.

به گزارش روزیاتو، در ادامه ابتدا از مواد غذایی‌ای خواهیم گفت که باید از خوردن آن‌ها با معده‌ی خالی پرهیز کنید و بعد از آن، مواد غذایی‌ای را معرفی خواهیم کرد که می‌توان آن‌ها را با معده خالی خورد.

مواد غذایی که نباید آن‌ها را با معده خالی خورد ۱- شیرینی‌های درست شده با خمیر پای و خمیر هزارلا

مواد غذایی خمیرمایه دار باعث تحریک جداره‌ی معده می‌شوند و ممکن است باعث نفخ شوند.

۲- شیرینی و شکلات

خوردن مواد غذایی قندی باعث بالا رفتن سطح انسولین در بدن می‌شود، امری که فشار زیادی به پانکراس که هنگام صبح تازه بیدار و فعال شده، وارد می‌کند. این امر می‌تواند منجر به ابتلا به بیماری دیابت شود.

۳- ماست و دیگر محصولات لبنی تخمیری

اگر با شکم خالی ماست بخورید، اسید معده باکتری‌های مفید لاکتیک اسید درون ماست را از میان می‌برد؛ بنابراین خوردن ماست با معده‌ی خالی فایده‌ای برای بدن ندارند.

۴- گلابی

فیبر خام درون گلابی می‌تواند به غشای مخاطی ظریفی معده‌ی خالی صدمه بزند.

۵- گوجه فرنگی

گوجه فرنگی حاوی مقادیر زیادی تانیک اسید است که اسیدیته‌ی معده را افزایش می‌دهد. این امر می‌تواند منجر به زخم معده شود.

۶- خیار و دیگر سبزیجات سبز رنگ

سبزیجات خام مملوء از اسید‌های آمینه هستند. با این حال، اگر با معده‌ی خالی خورده شوند می‌توانند باعث سوزش معده، نفخ و شکم درد شوند.

۷- موز

اگر با معده‌ی خالی موز بخورید این کار باعث افزایش شدید میزان منیزیم موجود در خون می‌شود. این امر می‌تواند به قلب صدمه بزند.

۸- ادویه جات

غذا‌های تند می‌توانند باعث تحریک شدن غشای مخاطی معده و وارد شدن صدمه به آن شوند و میزان تولید اسید معده را افزایش دهند، مسأله‌ای که عامل بسیاری از اختلالات دستگاه گوارش است.

۹- نوشیدنی‌های گازدار سرد

مصرف نوشیدنی‌های گازدار در زمان صبح می‌تواند باعث وارد شدن آسیب به غشای مخاطی معده شود و خونرسانی به معده را کاهش دهد. درنتیجه، مواد غذایی با سرعت کمتری هضم خواهند شد.

۱۰- مرکبات

مرکبات سرشار از اسید میوه هستند. این میوه‌ها اگر با معده‌ی خالی خورده شوند می‌توانند باعث سوزش معده شوند و همینطور ریسک گاستریت یا همان التهاب معده و حتی زخم معده را افزایش دهند.

مواد غذایی که می‌توانید آن‌ها را با معده خالی بخورید ۱- جو دو سر

جو دو سر یک لایه‌ی محافظ به دور جداره‌ی معده ایجاد می‌کند که جلوی آسیب رساندن اسید معده به دیواره‌های این اندام را می‌گیرند. جو دو سر همچنین حاوی فیبر محلول در آب است که برای کاهش سطح کلسترول مفید است.

۲- گندم سیاه

گندم سیاه دستگاه گوارش را با ملایمت تحریک می‌کند. این ماده غذایی منبع بسیار خوبی نیز برای پروتئین، آهن و ویتامین است.

۳- فرنی آرد ذرت

فرنی آرد ذرت به از میان رفتن سموم و فلزات سنگین از سیستم بدن کمک می‌کند و به جمعیت میکروفلور دستگاه گوارش (میکروب‌های مفیدی که به طور طبیعی در دستگاه گوارش وجود دارند) تعادل می‌بخشد و سیری طولانی مدتی نیز ایجاد می‌کند.

۴- جوانه گندم

۲ قاشق غذاخوری جوانه گندم نزدیک به ۱۵ درصد از نیاز روزانه‌ی بدن به ویتامین E و ۱۰ درصد از نیاز روزانه‌ی بدن به فولیک اسید را تأمین می‌کند. این ماده غذایی همچنین به دستگاه گوارش می‌کند عملکرد درستی داشته باشد.

۵- تخم مرغ

پژوهش‌ها نشان داده مصرف تخم مرغ برای صبحانه می‌تواند میزان کالری دریافتی روزانه را به میزان چشمگیری کاهش دهد.

۶- هندوانه

خوردن هندوانه با معده‌ی خالی، بدن را از مقدار مناسبی آب برخوردار می‌کند. به علاوه، هندوانه به دلیل داشتن لیکوپین فراوان برای سلامت چشم‌ها و قلب هم مفید است.

۷- بلوبری

پژوهش‌ها می‌گوید مصرف منظم بلوبری باعث بهبود حافظه و تنظیم فشار خون و سرعت سوخت و ساز بدن می‌شود، به ویژه اگر برای صبحانه مصرف شود.

۸- نان غلات کامل بدون خمیرمایه

کربوهیدرات و دیگر مواد مغذی موجود در این نوع نان‌ها برای بدن ضروری هستند. بهترین زمان برای مصرف این نوع نان صبح زود است.

۹- آجیل

آجیل اگر برای صبحانه مصرف شود باعث بهبود سلامت گوارشی می‌شود و سطح pH درون معده را متعادل می‌کند.

۱۰- عسل

عسل به بیدار و فعال شدن بدن در زمان صبح کمک می‌کند و به سیستم بدن قدرت و انرژی می‌بخشد. این ماده غذایی همچنین فعالیت مغزی را بهبود می‌بخشد و میزان تولید هورمون شادی بخش ِ سروتونین را افزایش می‌دهد.

دیگر خبرها

  • کدام مواد غذایی را نباید با معده خالی خورد؟
  • امحای هزار و ۵۳۹ کیلوگرم مواد غذایی تاریخ گذشته در هشترود
  • وضعیت اضطراری؛ شرایط خیلی امیدوار کننده نیست / سر بی کلاه دو و میدانی در المپیک
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • سر بی کلاه دو و میدانی در المپیک؛وضعیت اضطراری
  • برخورد صمیمانه شمسایی با خبرنگار ژاپنی
  • معدوم سازی ۲۸ تن مواد غذایی فاسد در کبودراهنگ
  • حضور یک ایرانی در تیم ملی والیبال ژاپن!
  • تیم ژاپنی حریف العین در فینال لیگ قهرمانان شد
  • مواد غذایی ضد التهاب