Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@13:50:08 GMT

روایت احسان حدادی از روزهای مبارزه با کرونا

تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۱۴۴۳۶

روایت احسان حدادی از روزهای مبارزه با کرونا

قهرمان پرتاب دیسک آسیا پس از بهبودی از بیماری کرونا گفت: روزهای سختی را پشت سر گذاشتم و بهبودی‌ام را به دست آوردم.

به گزارش ایسنا، احسان حدادی در گفت‌وگو با سایت فدراسیون دو و میدانی در مورد بهبودی از بیماری کرونا اظهار کرد: روزهای نخست سال نو بود که متوجه شدم حال مساعدی ندارم و آنچه دچار آن شده‌ام، فراتر از یک سرماخوردگی عادی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درست در همان روز در مصاحبه با  یکی ازخبرنگاران این موضوع را عنوان کردم. با شروع علائم بلافاصله سرپرست فدراسیون و دکتر اشکان اردیبهشت، رییس کمیته پزشکی فدراسیون با من تماس گرفتند و مراحل درمان من به همراهی دکتر اردیبهشت برای نمونه گیری و تست کرونا انجام شد. سی تی اسکن ریه و آزمایش‌های لازم و هم‌چنین ویزیت متخصص عفونی توسط دکتر صالحی انجام و ادامه یافت و با تشخیص کرونا در منزل قرنطینه و درمان آغاز شد. جناب آقای مبینی هر روز پیگیر حالم بودند که از ایشان و پیگیری‌های مکرر دکتر اردیبهشت تشکر می‌کنم. همین‌طور از مساعدت‌های ویژه فدراسیون پزشکی ورزشی و دانشگاه علوم پزشکی تهران در طی دوره درمان تشکر ویژه دارم.

او ادامه داد: این بیماری یک شوخی نیست و می‌تواند شما را درگیر کند. هر کسی که باشید باید درخانه بمانید و توصیه‌ها را جدی بگیرید. شاید برخی فکر می‌کنند این‌گونه بیماری‌ها فقط برای دیگران اتفاق می‌افتد، اما این‌گونه نیست. شما در هر جایگاهی و درهرکجای جهان که باشید می‌توانید دچاراین بیماری شوید.

حدادی در پاسخ به این پرسش که پیشگیری‌های لازم را برای مبتلا نشدن انجام می‌دادید یا نه؟ توضیح داد: بله مراقبت می‌کردم، ضد عفونی مداوم  دست‌ها و استفاده از دستکش و هم‌چنین استفاده از ماسک در محیط‌های شلوغ را رعایت  می‌کردم، اما به هر ترتیب مبتلا شدم و روزهای خیلی سخت را پشت سرگذاشتم. حالی را تجربه کردم که با وجود انجام چندین عمل جراحی و توانایی بدنی که دارم تجربه نکرده بودم و همیشه خیلی زود به روند عادی زندگی برمی‌گشتم. درهیچ یک از جراحی‌ها شرایط آن‌قدر سخت نبود، که دو هفته کامل در منزل خانه‌نشین باشم. نفس کشیدن برایم سخت بود اما خودم را نباختم. ترس دشمن اصلی شما در مواجهه با این بیماری است، اگر بترسید نمی‌توانید بر این بیماری غلبه کنید. بیش از هر چیزی روحیه خوبم به من کمک کرد. البته متاسفانه پدرم هم کمی زودتر از من به این ویروس مبتلا شده بود و تمام بار سخت پرستاری در زمان درمان در منزل بر عهده مادرم بود و ایشان به تنهایی این مسوولیت سخت را عهده‌دار شد. رعایت مسائل قرنطینه و بهداشتی داخل منزل از موارد دیگری بود که در این مدت به طور جدی انجام و زحمات مادر را دوچندان کرد و برای پرستاری بی‌دریغ طی این مدت از ایشان سپاسگزارم.

تنها مدال آور دو و میدانی ایران در بازی‎های المپیک نسبت به واکنش افراد مختلف از اقصی نقاط جهان، به بیماری‌اش اظهار کرد: از فدراسیون جهانی دوومیدانی به من ایمیل زدند و ابراز امیدواری کردند که بتوانم خیلی زود روند بهبودی را طی کنم. هم‌چنین مدیر اجرایی بازی‌های المپیک توکیو، دیگر دوستانم از لهستان، آمریکا، اروپا، آفریقا و تمامی نقاط دنیا برایم پیام‌هایی با آرزوی بهبودی ارسال کردند. همین‌طور بسیاری از دوستان در داخل کشور اعم از روسای فدراسیون‌ها، قهرمانان دیگر رشته‌ها، مقام‌های لشگری و کشوری با من تماس گرفتند اما به دلیل حال بد نتوانستم پاسخگو باشم و از آنها سپاسگزارم.

نماینده اول دو و میدانی ایران در المپیک ۲۰۲۰ توکیو درباره به تعویق افتادن بازی‌های المپیک به دلیل شیوع ویروس کرونا، گفت: متاسفانه اتفاق خوبی نبود. حداقل از نگاه یک ورزشکار که به صورت حرفه‌ای برای حضور در میادین جهانی تلاش می‌کند و سعی دارد تا پیک آمادگی خود را برای یک تاریخ مشخص قرار دهد، این اتفاق خوشایند نیست. هر چند شاید برای غیر حرفه‌ای‌ها یک نوع زمان خریدن باشد. به هر حال چاره‌ای جز تعویق وجود نداشت و این یک امر اجتناب ناپذیر بود.

حدادی در پایان گفت: تا بهبودی کامل و بر طرف شدن ویروس کرونا تمرینات را آغاز نخواهم کرد، تحمل می‌کنیم به امید این که هر چه زودتر این بیماری ریشه کن شود. از مردم عزیزم می‌خواهم که با رعایت کردن و حضور نداشتن غیرضروری در محیط‌های شلوغ به پایان این روند سرعت ببخشند. من از آن افرادی هستم که هرگز نمی‌توانستم روزی از خانه خارج نشوم، اما الان دو هفته است که خانه را ترک نکرده‌ام.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دووميداني احسان حدادي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۱۴۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشاغل بهاره در تهران قدیم | کاهگل‌مالی و یخ‌فروشی

همشهری آنلاین- صفورا صادقی: تهرانی که امروزه می‌بینیم و در آن زندگی می‌کنیم شاید برای پدران و مادران و بزرگترهایمان هیچ شباهتی به گذشته ای که آنها گذرانده اند ندارد. از آب و هوا و شکل و شمایل ساختمانها و خیابانها و کوچه ها، تا مدل لباس پوشیدن و صحبت کردن مردم، گزینه «تغییر» در تمامی لایه های آشکار و پنهان زندگی پایتخت‌نشینی دیده می‌شود. با ورود فصل بهار و پایان زمستان در گذشته تهران مشاغل جدیدی به وجود می‌امد که شاید امروزه نه تنها دیگر اثری از آنها باقی نمانده است، بلکه شنیدن قصه این مشاغل هم باعث تعجب نسل امروز شود.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

نصرالله حدادی، تهران شناس، در این باره توضیح می‌دهد: «در تهران دهه۳۰و ۴۰ بعد از اتمام زمستان سخت و پربارش برای مردمی که شغل اغلب آنها زراعت بود و با آمدن سرما و برف و باران کسب و کار آنها نیز تعطیل میشد، نو شدن فصل مصادف بود با رونق مشاغلی که در آن زمان مرسوم بود.

شغل کاهگل‌مالی

از زمستان های سرد و پربارش قدیم زیاد شنیده ایم ولی شاید کمتر بدانیم بعد از این سرما و بارش برای ساختمان های کم استقامت آن زمان تهران چه اتفاقی می‌افتاد. حدادی می‌گوید: «در تهران قدیم بعد از چله کوچیکه و چله بزرگه و بارش برف و باران با شروع فصل بهار، زمان بازسازی و درست کردن سقف کاهگلی خانه‌ها بود. در فصل بهار شغل «کاهگل مالی» از مشاغل رایج آن زمان بود. در کوچه‌ها می‌گشتند و صاحب هر خانه‌ای که نیاز به تعمیرات داشت، سقف خانه و در و دیوارش را با «کاهگل» که ترکیبی از ملات کاه و گل رس، نمک و آب، بود درست می کرد. ملات کاهگل خانه ها را در برابر رطوبت مقاوم و محافظت می‌کرد.

یخ‌فروشی

حدادی ادامه می‌دهد: «یک زمانی خوردن آب خنک برای تهرانی ها حسرت بود و دسترسی به آن در ماههای گرم سال به آسانی ممکن نبود. در دهه ۳۰ شغل یخ فروشی در پایتخت وجود داشت و با گرم شدن هوا کامیون های قدیمی یخ‌ها را حمل می‌کردند و به دکه‌های یخ‌فروشی که معمولا سر چهارراه ها بودند میرساندند. صاحبان دکه روی یخ‌ها را با چند لایه گونی خیس می‌پوشاندند تا آفتاب دیرتر آنها را ذوب کند و معمولا در سایه قرار می‌دادند.

آنها یک وسیله برای تکه کردن یخ ها داشتند که چنگک مانند با نوک تیز بود به قطر حدودا دو سانتی متر که یخ‌فروش با این وسیله یخ‌ها را تکه‌تکه می‌کرد و می‌فروخت. این یخ ها صبح خیلی زود قبل از طلوع آفتاب به دکه‌ها می‌رسیدند و تا بعد از ظهر فروش می‌رفتند. قیمت هر قالب یخ ۳ قران بود. در حال حاضر هم فروش یخ وجود دارد آخرین بار قیمت بالای ۲۰۰ هزار تومان برای هر قالب دیدم که مربوط به چند ماه قبل است.

نقل است از آقاسید مهدی قوام که روزی از جلوی یخ فروشی رد می‌شد و دید صاحبش با صدای بلند داد می‌زند یخ هایم آب شد بخرید ... دیدند آقا سید مهدی شروع به گریه کرد. از او می پرسند چرا گریه میکنی گفت این مرد برای آب شدن یخ‌هایش گریه می‌کند من چطور برعمر رفته ام گریه نکنم...»

کد خبر 846990 برچسب‌ها مهارت‌ها شغل شهردارى تهران

دیگر خبرها

  • تمرینات ورزشی برای مبارزه با کبد چرب
  • گندم‌کاران مراقب شیوع بیماری زنگ زرد باشند
  • لزوم مبارزه با بیماری زنگ زرد را در مزارع گندم و جو
  • گفت‌وگوی ویژه با احسان اصولی و پاسخ به مهم‌ترین سوالات
  • روایت رستمی از مبارزه با فرنگی‌کار ژاپنی با وجود مصدومیت
  • مبارزه شیمیایی با آفات مزارع گندم و جو مازندران
  • مشاغل بهاره در تهران قدیم | کاهگل‌مالی و یخ‌فروشی
  • به دام افتادن کیف قاپ غیربومی در رشت
  • ۱۵۴ هزار هکتار مزارع گندم و جو مازندران مبارزه شیمیایی شد
  • تساوی آلومینیوم و فولاد در اراک؛ شاگردان ویسی همچنان در لبه پرتگاه