Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش استان کردستان، صدیقه عبداللهی با بیان اینکه در شرایط کنونی که مدارس دچار تعطیلات اضطراری شده‌اند با تلاش و برنامه ریزی مدیران و روسا، معاونین محترم آموزشی و معلمان عزیز، آموزش دانش آموزان استمرار پیدا کرد و با استفاده از فضای مجازی اقدامات ارزشمند و تلاش‌های موفقیت آمیز اتفاق افتاد که از زحمات کلیه همکاران تلاشگر تشکر و قدر دانی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: با توجه به اینکه از طرف وزارت در کنار آموزش‌های تلویزیونی، شبکه اجتماعی دانش‌آموزان نیز در حال آماده شدن است تا در فضای اختصاصی که متعلق به آموزش و پرورش است، جریان آموزش مدیریت شود، اظهار داشت: مقرر بود از ۱۶ فروردین جاری فعالیت شبکه آغاز شود که به علت مشکلات فنی، راه اندازی آن به تعویق افتاد، که ضرورت دارد به همکاران اطلاع رسانی شود تا روند آموزش‌های مجازی خود را به روشی که تاکنون انجام داده‌اند، ادامه دهند.

عبدالهی نکته دیگر حایز اهمیت را ارتباط مستمر معلمان بادانش آموزان و تداوم جریان یادگیری و تعیین تکالیف مهارت محور و بازخورد آن به دانش آموزان توسط معلمان عنوان کرد و گفت: باید همکاران را تشویق نماییم تا با ارایه آموزش‌های خلاقانه و متنوع، جذابیت تدریس و آموزش‌ها را بالا ببرند.

وی افزود: از طرفی انتظار می‌رود که مدیران مدارس نیز بر عملکرد معلمان و دانش آموزان نظارت داشته باشند و همکاران ادارات نیز به ویژه در حوزه آموزش بر استمرار فرایند آموزش مدارس نظارت داشته باشند و اقدامات را دنبال کنند.

معاون آموزش ابتدایی استان کردستان با بیان اینکه دغدغه اصلی ما آموزش دانش آموزان مدارس روستایی است که به آموزش‌های مجازی دسترسی ندارند، گفت: انتظار می‌رود راهبران آموزشی و تربیتی، میزان بهره مندی دانش آموزان روستایی از محتوای تولیدی استان را رصد و زمینه ارتباط معلمان با دانش آموزان را به شیوه‌های ممکن فراهم نمایند، تا با ارایه تکالیف مهارتی به دانش آموزان و دادن بازخوردهای مناسب اطمینان حاصل کنیم که هیچ دانش آموزی از دسترسی به آموزش محروم نباشند.

وی افزود: اقدام دیگری که می‌توانیم برای روستاهایی که به شبکه آموزش دسترسی ندارند انجام دهیم، این است که تدریس دروس شبکه آموزش را بر روی لوح فشرده تکثیر و در اختیار دانش آموزان قرار دهیم.

عبداللهی گفت: اقدام دیگر برای دانش آموزان روستایی، تهیه بسته‌های آموزشی مکتوب در قالب درسنامه های آموزشی خود آموز به صورت گام به گام و به زبان ساده در قالب مثال‌های ساده و روان دروس برای دانش آموزان ارایه شود و در هر قسمت دانش آموز به صفحه کتاب درسی ارجاع داده شود.

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان کردستان اظهار کرد: هر شهرستان با کمک راهبران آموزشی و تربیتی و گروه‌های آموزشی تا پایان فروردین ۹۹ درسنامه های آموزشی را تدوین و در اول اردیبهشت توسط راهبران و معلمان داوطلب حضو را با رعایت موازین بهداشتی تحویل دانش آموزان دهند. در ضمن دقت نمایید که این درسنامه ها به تکالیف تکراری و کم ارزش سوق داده نشود.

وی گفت: در مدارس روستایی هم حفظ ارتباط مستمر معلمان با دانش آموزان با نظارت راهبران مورد انتظار است.

عبداللهی افزود: در ضمن مدیر آموزگاران هم می‌توانند با ارتباط با خانواده‌ها از ظرفیت افراد با سواد خانواده دانش آموزان در استمرار فرایند آموزش استفاده نمایند.

معاون آموزش ابتدایی استان کردستان در ادامه اختصاص چند مدرسه شهری برای معلمان روستایی برای تولید محتوای آموزشی، ایجاد یک مرکز تخصصی با حضور سرگروه‌های درسی جهت پاسخ گویی به سوالات دانش آموزان در طول هفته به صورت تلفنی، بارگذاری فیلم آموزشی بر روی سایت شهرستان‌ها و مناطق، با ایجاد سامانه آموزش مجازی را از دیگر اقدامات عنوان کرد.

کد خبر 4894793

منبع: مهر

کلیدواژه: آموزش و پرورش كردستان دانش آموزان روستا ویروس کرونا ستاد مقابله با کرونا شیوع کرونا بوشهر فاصله گذاری اجتماعی ایلام گرگان شهرکرد طرح غربالگری بیرجند بارش باران روز طبیعت ماسک طبی ضدعفونی استان کردستان دانش آموزان آموزش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۱۵۲۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سنجش ۲۴هزار نوآموز در کردستان

رئیس آموزش وپرورش استثنایی کردستان گفت: از آغاز اجرای برنامه سنجش سلامت و آمادگی تحصیلی (۲۳ آبان۱۴۰۲) تا کنون ۲۴ هزار و ۱۰۷ نوآموز کردستانی بدو ورود به دبستان اقدام به نوبت‌گیری کردند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، طالب محمدی ظهر امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به سنجش نوآموزان اظهار داشت:از آغاز اجرای برنامه سنجش سلامت و آمادگی تحصیلی (23 آبان1402) تاکنون 24 هزار و 107 نوآموز بدو ورود به دبستان در استان اقدام به نوبت‌گیری کرده که از این تعداد 23 هزار و 604 نوآموز ارزیابی شدند.

وی سازمان آموزش و پرورش استثنایی را متولی و مجری اجرای برنامه سنجش دانست و افزود: 20 پایگاه در مراکز جامع سنجش، آموزش، توانبخشی ومداخله به‌هنگام رشدی- تربیتی در شهرستان‌ها و مناطق تابعه استان برای اجرای برنامه سنجش اختصاص یافته است.

رئیس آموزش وپرورش استثنایی استان کردستان عنوان کرد: اولیاء می‌توانند تا اواخر اردیبهشت ماه جاری با مراجعه به آدرس اینترنتی https://my.medu.ir نسبت به ثبت‌نام نوآموزان در پایگاه های سنجش محل زندگی خود اقدام کنند.

وی گفت: تعرفه عادی سنجش 600 هزار ریال و تعرفه عشایر، افاغنه و دانش‌آموزان بی‌بضاعت رایگان (از طریق شناسایی کد ملی واتصال به درگاه الکترونیک سازمان ملی هدفمندی یارانه‌ها) و پرداخت از طریق درگاه الکترونیکی است.

محمدی عنوان کرد: پیش بینی می‌شود امسال بیش از 30هزار نوآموز چهار و پنج ساله با مراجعه به مراکز جامع از لحاظ بینایی، شنوایی، جسمی و هوش ارزیابی شوند. استفاده از مراکز جامع سنجش به عنوان پایگاه سنجش، بهره‌گیری از نیروهای توانمند این مراکز، تغییر نوع و درجه پایگاه‌ها و اجرای برنامه سنجش در طول سال تحصیلی چهار ویژگی سنجش با رویکرد جدید است.

وی هدف برنامه سنجش را شناسایی به موقع مشکلات نوآموزان و تهیه بانک اطلاعات جامعی از نارسایی‌ها و نقاط ممتاز در ابعاد مختلف جسمانی، ذهنی، عاطفی واجتماعی کلیه کودکان ورود به مدرسه به منظور مداخلات به هنگام آموزشی وتوان بخشی جهت انجام برنامه‌ریزی آموزشی و درسی مناسب وجایدهی درست آنان برشمرد.

دبیر اجرایی ستاد سنجش استان کردستان ادامه داد: این اطلاعات و خصوصیات با هدف برنامه‌ریزی آموزشی و درسی مناسب متناسب با توانمندی و نیازهای نوآموزان، جایدهی مناسب، جلوگیری از هدررفت سرمایه‌های مادی و معنوی کشور، ارتقای وضعیت و حرکت در راستای استانداردهای آموزشی بین‌المللی، بهره‌برداری‌های مدیریتی و مداخلات بهنگام آموزشی و توانبخشی در اختیار متولیان آموزش وپرورش قرار می‌گیرد.

محمدی یادآور شد: یکی از گلوگاه‌های بسیار بنیادین در کیفیت بخشی نظام آموزشی، اجرای برنامه سنجش سلامت جسمانی، ذهنی، عاطفی، اجتماعی وآمادگی تحصیلی نوآموزان است.

انتهای پیام/481/

دیگر خبرها

  • برپایی نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان مدارس شبانه‌روزی کردستان
  • سنجش ۲۴هزار نوآموز در کردستان
  • نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان کردستان برپا شد
  • برپایی نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان کردستان در سنندج
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • تلاش برای بازگرداندن دانش آموزان بازمانده از تحصیل
  • دشمن به دنبال کم رنگ کردن ارزش حجاب است
  • جشنواره نوآوری و فناوری دانش آموزی در تبریز برگزار می شود
  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • نظام آموزشی اردستان، معاونت آموزشی و پرورشی ندارد