Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@21:57:15 GMT

پیش‌بینی افزایش تولید ماسک به ۵ میلیون عدد در روز

تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۱۶۲۲۶

پیش‌بینی افزایش تولید ماسک به ۵ میلیون عدد در روز

سرپرست معاونت امور صنایع وزارت صمت پیش‌بینی کرد که ظرفیت تولید ماسک به ۵ میلیون عدد در روز ارتقا یابد.

به گزارش ایسنا،   مهدی صادقی نیارکی در نشست بررسی وضعیت تولید ماسک با حضور اتحادیه ها و انجمن های تخصصی و برخی تولیدکنندگان بیان کرد: تولیدکنندگان با کار جهادی و شبانه روزی صنعت تولید ماسک را که بیشتر مختص مراکز درمانی بود به صنعتی راهبردی، پویا و رقابتی در این شرایط تبدیل کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در این خصوص افزود: خود اتکایی در حوزه تامین مواد اولیه(ماسک، لباس پزشکی و گان) نکته قابل توجهی بوده است که از همه تامین‌کنندگان تشکر دارم.

سرپرست معاونت امور صنایع وزارت صمت با اشاره به برخی دستاوردها در این حوزه، تصریح کرد: همت جهادی فعالان عرصه تولید سبب شد تا از ۱۶۰ هزار عدد تولید روزانه ماسک به بیش از یک میلیون عدد در حال حاضر برسیم و پیش بینی می شود که ظرفیت تولید ماسک به ۵ میلیون عدد در روز ارتقا یابد.

صادقی نیارکی در ادامه سخنان خود با اشاره به فعالیت های صنعت ماشین سازی و تجهیزات در این شرایط گفت: صنعت ماشین سازی و تجهیزات در این شرایط برای تولید اقلام و کالاهای مرتبط با کرونا، توانمند و خوداتکا ظاهر شد.

وی تصریح کرد: صنعت ماشین سازی و تجهیزات با مهندسی معکوس در مدت زمان کوتاهی برای تامین نیازها خود را با شرایط جدید وفق داد.

سرپرست معاونت امور صنایع وزارت صمت همچنین یادآوری کرد: گروه های جهادی و خانگی نیز وارد عرصه تولید ماسک شدند و بخشی از نیازهای مردم را کاهش دادند.

بنا بر اعلام شاتا،  صادقی نیارکی در پایان گفت: زنجیره تولید ماسک از تامین کنندگان مواد اولیه تا تولیدکنندگان ماسک و صنعت ماشین سازی و تجهیزات که در میانه این زنجیره هست، در این شرایط سخت با همت و تلاش مضاعف خوش درخشیدند که از همه آنها تشکر و قدردانی می کنم.

در این جلسه اعضای اتحادیه ها و انجمن های تخصصی و برخی تولیدکنندگان ماسک به بیان مهمترین دغدغه‌ها و مشکلات خود در خصوص تأمین مواد اولیه به خصوص پارچه و کش پرداختند و راهکارهای لازم برای رفع این مشکلات توسط مسئولین نیز ارایه شد.

همچنین در این نشست مدیران کل دفاتر تخصصی صنایع برق الکترونیک و صنایع نساجی و پوشاک و مشاور ارشد معاونت با تبیین فرآیند تامین مواد اولیه مورد نیاز و وضعیت تولید ماسک گزارشی از اقدامات انجام شده ارایه کردند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس ماسك صنعت ماشین سازی و تجهیزات میلیون عدد تولید ماسک مواد اولیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۱۶۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زلفی گل: افزایش ۳ برابری مبلغ قرارداد‌های استادان با صنایع/ میزان اختصاص گرنت به رساله‌های دکتری و طرح‌های تحقیقاتی اعلام شد 

محمدعلی زلفی گل، وزیر علوم در گفت‌وگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، درباره برنامه سال جدید وزارت علوم در راستای جذب دانشجویان در صنعت اظهار کرد: در کنکور ۱۴۰۳ شرایطی را برای استادانی که علاقه‌مند به فعالیت در زمینه نیاز‌های جامعه هستند، اختصاص داده ایم تا خودشان به جذب مستقیم دانشجو اقدام کنند. 

وی افزود: مثلا، اگر استادی بر اساس نیاز‌های ثبت شده در سامانه نظام ایده‌ها و نیاز‌ها (نان) طرح دانشجویی تعریف کند، نامش در دفترچه کنکور لحاظ می‌شود و از همان قسمت به صورت مستقیم دانشجو پذیرش می‌کند و دانشجو هم می‌داند که در خصوص چه موضوعی باید انتخاب رشته کند. 

زلفی گل تصریح کرد: مسیر دوم جذب دانشجو در صنعت مربوط به دانشجویان استعداد درخشان است؛ بر همین اساس استادانی که در راستای نیاز صنعت با صنایع قرارداد منعقد کرده یا متناسب با سامانه نان طرح نامه یا پروپوزال دانشجویی تعریف کنند از بین استعداد‌های درخشان که جزء ۲۰ درصد ورودی رشته خودشان هستند، می‌توانند مستقیم به صورت استاد محور دانشجو پذیرش کنند و دیگر نیازی به شرکت دانشجو در کنکور نیست. 

وزیر علوم ادامه داد: با انجام فعالیت‌های مذکور به تدریج بخشی از ظرفیت تحقیقاتی کشور به نیاز‌ها و مسائل کشور سوق داده می‌شود، از طرفی برای استادانی که ارتباط خوبی با صنعت دارند، مبلغ قراردادهایشان تا ۳ برابر افزایش می‌یابد، مثلا، اگر استادیار رشته انسانی حقوق ماهیانه ۲۰ میلیون تومان دریافت می‌کند و مبلغ قراردادی که با صنعت منعقد کرده است ۶۰ میلیون تومان است، می‌تواند به جای دریافت سالانه یک پایه تشویقی سالانه ۳ پایه تشویقی دریافت کند.

زلفی گل گفت: به رساله‌های دکتری و طرح‌های تحقیقاتی که در راستای نیاز‌های صنایع و جامعه باشند اگر کاربردی نوشته شوند ۲ برابر پژوهانه و اگر فناور محور باشند تا ۳ برابر گرنت اختصاص تعلق می‌گیرد. مثلا، به رساله عادی دانشجوی دکتری ۲۵ میلیون تومان گرنت و به رساله کاربردی ۵۰ میلیون تومان و به رساله فناور محور ۷۵ میلیون تومان گرنت اختصاص خواهد یافت. 

وزیر علوم در پایان بیان کرد: تعداد پذیرش دانشجویان در صنایع مختلف بدون هیچ محدودیتی عملیاتی خواهد شد.

انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • ضرورت افزایش تولید برق و کاهش محدودیت‌های برق صنایع
  • زلفی گل: افزایش ۳ برابری مبلغ قرارداد‌های استادان با صنایع/ میزان اختصاص گرنت به رساله‌های دکتری و طرح‌های تحقیقاتی اعلام شد 
  • تولید هسته‌های اولیه بذر غلات گامی برای تحقق شعار سال
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ  
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی شهرستان چهار باغ  
  • افزایش 6500 میلیارد ریالی قراردادهاي فافق
  • بازار سیاه تایر از بین می رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد
  • همت والای کارگران زمینه ساز تحقق شعار سال خواهد شد