Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی معاون هماهنگی اداره کل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی گفت: اگر آموزش غیرحضوری تداوم یابد، شورای نظارت بر مدارس غیردولتی در چگونگی پرداخت شهریه این مدارس تصمیم‌گیری خواهد کرد.

حسین شادکام در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص وضعیت آموزشی مدارس غیردولتی، اظهار کرد: مدارس غیردولتی تافته جدا بافته نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تمام سیاست‌های حوزه آموزش‌وپرورش برای این دسته از مدارس نیز وجود دارد. سامانه‌ای در حال طراحی است که به دلیل بحث‌های حفاظتی رونمایی از آن به تاخیر افتاده است. در حال حاضر آموزش دانش‌آموزان از طریق صداوسیما، فضای مجازی و سامانه شاد انجام می‌شود.

وی در پاسخ به این سوال که با توجه به شرایط آموزش موجود، آیا در شهریه مدارس غیردولتی تغییری ایجاد خواهد شد یا خیر، گفت: در حال حاضر هیچ تغییری قرار نیست رخ دهد. اولیا برای آموزش هزینه پرداخت کرده‌اند که هم اکنون آموزش به صورت مجازی ارائه می‌شود. بخشی از شهریه مدارس غیردولتی مختص برنامه‌های فوق‌برنامه غیرآموزشی مانند اردو است که در حال حاضر تصمیم‌گیری شده این هزینه‌ها بازگردانده شود.

معاون هماهنگی اداره کل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی ادامه داد: در سامانه شاد، همانند آموزش از طریق صداوسیما، آموزش متمرکز ارائه نمی‌شود و معلمان در آن دخالت مستقیم دارند. این طور نیست که آموزش دانش‌آموزان از طریق صداوسیما انجام شده و معلمان مدارس در آن نقشی نداشته باشند.

شادکام در خصوص این که با وجود آموزش غیرحضوری این دسته از مدارس، آیا تغییری در پرداخت شهریه دانش‌آموزان ایجاد خواهد شد یا خیر، عنوان کرد: در این زمینه شواری نظارت بر مدارس غیردولتی تصمیم‌گیری خواهد کرد. آخرین ابلاغیه مربوط به اسفند 98 بود که مشخص شد حق‌الزحمه همکاران فرهنگی شاغل در مدارس غیردولتی پرداخت شود. پرداخت حق‌الزحمه مدرسین به این معناست که شهریه مدارس در اسفندماه باید پرداخت می‌شده است، اما تا کنون برای فروردین ماه تصمیمی گرفته نشده است.

وی افزود: اگر شرایط به همین نحو پیش رود و مدارس همچنان تعطیل باشد، یکی از گزینه‌های موجود تداوم آموزش حضوری بعد از تعطیلات مدارس تا پایان خرداد است. بنابراین اولیا نسبت به پرداخت شهریه مدارس مجاب خواهند شد. سناریوهای مختلفی پیش‌بینی شده و برای هر کدام تدابیری سنجیده شده است. تمام اینها بستگی دارد دوره آموزش تا چه زمانی ادامه یابد. در خصوص بخشی از موارد نمی‌توان تصمیم‌گیری کرد و باید منتظر شرایط موجود باشیم. در حال حاضر اولویت با تدام آموزش غیرحضوری است.

معاون هماهنگی اداره کل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی بیان کرد: اگر آموزش غیرحضوری تداوم یابد، شورای نظارت بر مدارس غیردولتی در چگونگی پرداخت شهریه این مدارس تصمیم‌گیری خواهد کرد، اما نمی‌دانیم که آموزش غیرحضوری چه زمانی پایان می‌یابد و آیا این که پس از پایان آن می‌توانیم دوره آموزشی را طولانی‌تر کرده و وارد تابستان شویم یا خیر. حتی برای دوره تابستان که مدارسی در نواحی گرمسیری قرار دارند نیز تدابیری سنجیده شده است، منتها هنوز به مقطعی نرسیده‌ایم که بتوان تصمیم‌گیری کرد.

شادکام در رابطه با نحوه نظارت بر عملکرد مدیران و معلمان مدارس تصریح کرد: ساختار نظارتی گذشته را ادامه می‌دهیم. هفته گذشته آمار ثبت‌نام معلمان در سامانه شاد به حداکثر نرسیده بود که با مدیران و معاونان مدارس، اعم از دولتی و غیردولتی برای ثبت‌نام در این سامانه تماس گرفته شد، همچنین یکی از راه‌های نظارتی بر عهده اولیاست. تماس‌هایی داشتیم که از عدم فعالیت معلمان در فضای مجازی رضایت نداشته‌اند.

وی با اشاره به پررنگ شدن نقش خانواده‌ها در شرایط موجود تاکید کرد: مقطعی که در حال حاضر در آن به سر می‌بریم قابل پیش ‌بینی نبوده است. همانطور که شاهد حرکت‌های جهادی از برخی گروه‌ها و افراد مختلف هستیم، خانواده‌ها نیز باید شرایط خانه را برای فرزندان مدیریت کنند. سه تقاضا از خانواده‌ها دارم. اگر صداوسیما اعلام می‌کند که در فلان ساعت کلاس آموزشی دارد، همانطور که اولیا مانند گذشته فرزندشان را در ابتدای صبح بیدار کرده و او را برای مدرسه آماده می‌کردند، برای کلاس‌های مجازی نیز آماده کنند.

معاون هماهنگی اداره کل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی خاطرنشان کرد: فرزندان و اولیا تا کنون در یک فضای محدود، تعاملی طولانی نداشته‌اند. از خانواده‌ها تقاضا دارم که بهداشت روانی فرزندان را مدیریت کنند. همچنین همانطور که صداوسیما و فضای مجازی به غیر از موضوع آموزش، اوقات فراغات دانش‌آموزان را پر کرده است، خانواده‌ها نیز باید غنی‌سازی اوقات فراغت فرزندان خود را به خوبی برعهده داشته باشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس آموزش و پرورش مدارس غیردولتی شهریه مدارس غیر دولتی آموزش غیرحضوری مدارس غیردولتی پرداخت شهریه شهریه مدارس دانش آموزان حال حاضر خانواده ها تصمیم گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۱۶۸۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۴۳ طرح و پروژه آموزشی در استان بوشهر تامین اعتبار شد

ایسنا/بوشهر استاندار بوشهر گفت: ۱۴۳ طرح شامل ۱۳۵ مدرسه و ۸ مجتمع فرهنگی حوزه آموزش و پرورش استان بوشهر بر اساس برنامه زمانبندی ساخته و تحویل می‌شود.

 احمد محمدی‌زاده در جلسه شورای آموزش و پرورش استان بوشهر با گرامیداشت یاد و خاطره شهید مرتضی مطهری با استناد به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در عرصه جایگاه معلم اظهار داشت: معلمان پرورش‌دهنده مهمترین سرمایه جامعه و انسان‌ها محسوب می‌شوند.

وی انسان‌های پرورش یافته را پایه‌ریزان تمدن ملی و جهادگران میدان کارزار مبارزه با جهل و بی‌سوادی دانست و بیان کرد: این افراد سازندگان هویت و فرهنگ یک ملت هستند و در واقع معلمی شغل انبیا الهی محسوب می‌شود.

محمدی‌زاده سال جاری را سال آموزش و پرورش در استان بوشهر اعلام و تصریح کرد: در سال جاری همه با هم منسجم در رفع مشکلات زیرساخت‌های آموزش و پرورش تلاش و کمک می‌کنیم.

وی یکی از برنامه‌های مهم در حل مشکلات زیرساخت فضاهای آموزشی در استان بوشهر را انعقاد تفاهم‌نامه با سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس دانست و بیان کرد: در این راستا یک‌هزار میلیارد تومان از سوی استان بوشهر از محل اعتبارات تملک دارایی، مولدسازی و مسئولیت‌های اجتماعی تأمین می‌شود.

استاندار بوشهر با اشاره به تأمین ۱۵۰۰ میلیارد تومان از سوی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس در انعقاد تفاهم‌نامه یاد شده خاطرنشان کرد: در مجموع  بر اساس این تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزش و پرورش استان بوشهر اختصاص می‌یابد.

محمدی‌زاده ادامه داد: از محل این اعتبار ۱۴۳ طرح شامل ۱۳۵ مدرسه و ۸ مجتمع فرهنگی حوزه آموزش و پرورش استان بوشهر بر اساس برنامه زمانبندی ساخته و تحویل می‌شود.

وی توجه ویژه به اداره کل نوسازی مدارس استان بوشهر را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: ۲۵۰ میلیارد تومان در ابتدای سال جاری به حساب این اداره کل واریز شده است.

استاندار بوشهر، نواختن زنگ سپاس معلم، تجلیل از معلمان شاغل و پیشکسوت و سرکشی از خانواده فرهنگیان شهید استان بوشهر را از دیگر برنامه‌ها اعلام و تأکید کرد: همه مدیران و معلمان مدارس از آموزگاران دوران تحصیل خود در مقاطع مختلف تحصیلی تجلیل کنند.

محمدی‌زاده در ادامه ایجاد منبع جدید درآمدزایی برای آموزش و پرورش استان بوشهر را مورد تأکید قرار داد و گفت: این طرح ابتدا در مرکز ۱۰ شهرستان استان بوشهر، اجرایی شود.

وی خواستار پرداخت سهم آموزش و پرورش از محل عوارض شهرداری‌های استان بوشهر شد و افزود: بر اساس قانون پرداخت منابعی از سوی شهرداری‌ها به آموزش و پرورش در نظر گرفته شده، که باید در پرداخت سهم اداره کل آموزش و پرورش استان از منابع شهرداری‌ها تسریع شود.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • ۱۴۳ طرح و پروژه آموزشی در استان بوشهر تامین اعتبار شد
  • اختصاص ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی بوشهر
  • استاندار تهران: اتباع غیرمجاز بازگردانده می‌شوند
  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول!
  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول، غیرقانونی است
  • مبلغ شهریه مدارس غیردولتی را آموزش و پرورش تعیین نمی‌کند
  • راه‌اندازی سامانه نظارت و شفافیت مدارس غیردولتی تا مهر
  • نگاهی به نقاط ضعف نسخه ترمیم‌یافته سند تحول بنیادین
  • تدارک بیش از ۲۰ برنامه مختلف به مناسبت هفت معلم
  • ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمانشاه شدند