Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، صبح امروز با حضور محمد شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و محمد رضوانی‌فر مدیرعامل شستا از ۳۰ داروی جدید شرکت سرمایه گذاری دارویی تامین (تیپیکو) رونمایی شد. همچنین وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از طریق ویدئو کنفرانس در جریان اقدامات ارائه شده از سوی شرکت دارویی کلر پارس در تبریز (تولید کننده مواد اولیه محلول ضدعفونی کننده)، شرکت دارویی اکسیر در بروجرد (تولید کننده داروی هیدروکسی کلروکین برای مبارزه با کرونا) و توزیع داروپخش در اصفهان قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در سال جهش تولید این مجموعه دارویی ۳۰ محصول جدید دارویی را به بازار دارویی کشور عرضه کرده است ادامه داد: این بخش توانسته ۵۰ میلیون دلار صرفه جویی ارزی دارو برای اقتصاد کشور را داشته باشد.

وی افزود: علاوه بر این‌ها مجموعه دارویی شستا توانسته به حوزه تولید ۱۰۰ قلم دارویی که در کشور تولید می‌شد ورود کرده و آن‌ها را به بازار عرضه نماید.

شریعتمداری گفت: امروز همچنین از شرکت توفیق دارو و خط تولید دارویی که قبلا توسط رژیم صهیونیستی تولید می‌شد و مورد استفاده بیماران ام اس قرار داشت بازدید کردم، امروز خوشبختانه در این شرکت، داروی تولید شده توانسته صرفه جویی قابل توجهی در این حوزه داشته باشد.

وی تصریح کرد: این اقدام ارزشمند و این قدم‌های بزرگ یقینا" در سایه تلاش متخصصین و دانشمندان ایرانی و در سایه انگیزه خدمت آنان به ملت ایران برداشته شده است.

شریعتمداری افزود: امروز در مجموعه هلدینگ دارویی تامین نیز شاهد جوانگرایی نخبگان به عنوان یکی از پایه‌های تغییر استراتژیک نظام مدیریتی کشور هستیم که موجب تحولات اساسی در فعالیت‌های این مجموعه شده است.

وی ادامه داد: در واقع این مجموعه هلدینگ در ادامه مدیریت آقای رضوانی فر و همچنین دکتر فرهت توانسته سطح فروش خود را افزایش داده و جهش‌های خوبی در حجم تولید و در میزان سود داشته باشد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: این مجموعه توانسته در سال‌های رکود با ۹۰ درصد افزایش سود آوری رکورد‌های خوبی را نیز ثبت کند. باید اذعان داشت هرجا که از نیروی جوان کارآمد نخبه برای اداره کشور استفاده کرده ایم سود برده ایم. به نحوی که انگیزه، نشا ط، ابتکار و خلاقیت جای خود را باز کرده و کشور را چند قدم با سرعت به جلو برده است.

وی در ادامه در خصوص اقدامات این وزارتخانه در بحث مبارزه با ویروس کرونا از سوی مجموعه‌های وابسته به این وزارتخانه نیز گفت: از ابتدای ورود این ویروس منحوس به کشور ماموریت ویژه‌ای به مجموعه هلدینگ دارویی تامین و همه شرکت‌هایی که در حوزه شیمیایی در مجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی فعالیت داشتند داده شد.

وی افزود: مجموعه‌های هلدینگ دارویی تامین توانستند با گسترش خطوط تولید در زمینه تولید مواد ضد عفونی کننده دست و سطوح در اندازه‌های گوناگون قدم‌های خوبی بردارند. در همین زمینه امروز شاهد تولید بیش از ۳ میلیون لیتر مواد ضد عفونی کننده سطوح و دست در مجموعه شستا هستیم. همچنین این مجموعه برای مواد اولیه تولید دارو‌های موثر برای ویروس کرونا و دارو‌هایی که آثار این ویروس منحوس را در بدن انسان به حداقل ممکن کاهش دهد ورود کرده اند و مواد اولیه تولید این دارو در این مجموعه به میزان بیش از ۶ تن که نیاز‌های اولیه قابل ملاحظه‌ای از تولید دارو را برآورده می‌کند تامین کردند.

وی افزود: علاوه بر این با تولید نزدیک ۵/۵ میلیون قرص کلروکین از سوی شرکت‌های دارویی شستا این تعداد قرص در اختیار شبکه دارویی کشور قرار گرفت. همچنین امروز این مجموعه با تغییر خطوط تولید در حال تولید دارو‌های ضد عفونی کننده دست و سطوح هستند.

وی با قدردانی از تلاش‌های انجام شده از سوی کارکنان این مجموعه افزود: این اقدامات علاوه بر ایفای نقش مسئولیت اجتماعی شرکت‌های یاد شده درحوزه فعالیت‌های مختلف اقتصادی در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است و به عنوان مسئولیت اجتماعی در کمک به مردم است که فعالیت اساسی دارند.

شریعتمداری افزود: سازمان تامین اجتماعی هم اکنون با در اختیار داشتن ۳۳۰ مرکز درمانی طی این ایام در خدمت همه مردم کشور بوده و بیش از ۱۱ هزار نفر در این ایام در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی سازمان تامین اجتماعی بستری شده اند و بخش قابل ملاحظه‌ای از این جمعیت بستری شده به لطف الهی با درمان یا با تشخیص عدم ابتلا به بیماری ویروس کرونا از بیمارستان مرخص شده اند.

امهال بدهی مالیاتی شرکت‌ها و بنگاه‌های تولیدی برای صیانت از اشتغال موجود

وی در خصوص برنامه‌هایی که برای مشاغل آسیب دیده از کرونا تدوین شده است نیز گفت: دولت از روز‌های اولیه ورود این ویروس به کشور نسبت به شناسایی تبعات اقتصادی آن اقدام کرده و در همین زمینه هم ستاد ویژه‌ای را در کنار ستاد ملی کرونا که مسئولیت آن با رییس جمهور است ایجاد کرد. در این ستاد تصمیمات بسیار خوبی اتخاذ شد. از جمله آن می‌توان به امهال بدهی مالیاتی شرکت‌ها و بنگاه‌های تولیدی برای صیانت از اشتغال موجود و جلوگیری از بهم خوردن نابسامانی در وضعیت مالی شرکت‌ها اشاره کرد.

وی افزود: تلاش شد که با امهال بدهی‌های بانکی آن‌ها و جلوگیری از اعمال برخی از تنبیهات برای کسانی که دارای اسناد تجاری غیر قابل پرداخت در طول ورود این بیماری هستند بنگاه‌ها شرایط بهتری برای اداره شرایط خود را داشته باشند و در نتیجه از اشتغال کارگران موجود صیانت شود. همچنین در ادامه وضعیت موجود دولت بدلیل ضرورت و به ناچار برخی از فعالیت‌های اقتصادی را تعطیل کرد.

اختصاص ۷۵ هزار میلیارد تومان منابع به کسب و کار‌های آسیب دیده از ویروس کرونا

وی تصریح کرد: در همین زمینه هم ۱۰ رسته فعالیت که به ناچار تعطیل شده بودند و خود همین ده رسته بیش از ۴۰ زیر مجموعه را شامل می‌شد که شناسایی کردیم.

شریعتمداری افزود: در دوبخش به ستاد مذکور پیشنهاداتی را ارایه کردیم. ابتدا آن‌هایی را که دولت رسما تعطیل کرده و آن‌هایی که آثار بیماری کرونا فعالیت آن‌ها را به حداقل رسانده قرار شد هردو این‌ها و از طریق تامین منابع بانکی و شیوه‌ای که بانک مرکزی اتخاذ کرده و با در نظر گرفتن ۷۵ هزار میلیارد تومان منابع از آنان حمایت شوند.

تمهیدات دولت برای حمایت از اقشار آسیب پذیر

وی افزود: علاوه بر این، دولت تمهیداتی را در زمینه حمایت از اقشار آسیب پذیر که سه گروه از جامعه را شامل می‌شد اتخاذ کرد. این گروه‌ها شامل کسانی بودند که با درآمد محدود غیر ثابت در کف فعالیت‌های اقتصادی کشور قرار دارند و در هیچ کجا بیمه نیستند و در هیچ مرکزی از آنان ثبت نام به عمل نیامده و تحت پوشش هیچ مرکز حمایتی مثل بهزیستی و کمیته امداد قرار ندارند.

شریعتمداری افزود: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار خانوار برآورد شدند که حدود ۳ میلیون نفر هستند که به ازای خانوار‌های یک نفره تا ۶ نفره و بالاتر از ۲۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومان در اسفند ماه و به میزان ۳۵۰ میلیارد تومان به کارت یارانه آنان واریز شد.

حدود ۲۳ میلیون خانوار می‌توانند از یک امکان خرید اعتباری اضطراری به میزان یک میلیون تومان با باز پرداخت ۲ ساله و نرخ ۱۲ درصد استفاده کنند.

وی ادامه داد: در فروردین ماه نیز این روند ادامه خواهد داشت. این یک حمایت از کف فعالیت‌های اقتصادی جامعه برای کسانی بود که از آسیب پذیرترین قشر در این شرایط بیماری کرونا در سطح کشور هستند. علاوه بر این‌ها و همان طور که رییس جمهور محترم اعلام کردند حدود ۲۳ میلیون خانوار می‌توانند از یک امکان خرید اعتباری اضطراری به میزان یک میلیون تومان با باز پرداخت ۲ ساله و نرخ ۱۲ درصد استفاده کنند.

بازدید از شرکت توفیق‌دارو

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین با حضور در شرکت توفیق‌دارو از زیرمجموعه‌های دانش‌بنیان و تحقیقاتی تی‌پی‌کو در جریان تلاش‌های شبانه‌روزی این مجموعه قرار گرفت.

شرکت تحقیقاتی، مهندسی توفیق دارو، از مجموعه‌های دانش بنیان گروه دارویی تامین اجتماعی (تیپیکو) است که در زمینه تحقیقات، سنتز و تولید مواد موثره دارو‌های فناورانه و با ارزش اقتصادی بالا فعالیت می‌کند.

همزمان با شیوع ویروس کرونا در ووهان چین، متخصصان این شرکت مطالعه و آزمایشات مربوط به تولید مولکول‌های دارویی که در کشور‌های دیگر در روند کنترل و درمان احتمالی این بیماری تاثیرگذار بوده اند را نیز آغاز کردند که کار ساخت دو ماده موثره دارویی از تعداد شش مولکول دارویی منتخب، به پایان رسیده است.

محمدامین رضوانفر، مدیرعامل توفیق‌دارو، ضمن تشریح عملکرد شرکت در تولید مواد موثره دارویی، به بیان روند موفقیت‌های شرکت در سال‌های اخیر و ظرفیت‌های ایجاد شده در حوزه توسعه محصولات جدید و صرفه‌جویی ارزی ناشی از آن پرداخت.

گفتنی است وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با حضور در محل سردیس شهدای داروپخش با قرائت فاتحه به مقام شامخ شهدای گرانقدر ادای احترام کرد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شرکت دارویی شستا هلدینگ دارویی تامین کار و رفاه اجتماعی ویروس کرونا تولید دارو وزیر تعاون شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۱۸۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بردن گیاهان دارویی و مواد اسیدی به عربستان ممنوع است

بردن برخی داروهای گیاهی همچون شیرین‌بیان و مواد اسیدی همچون آبلیمو، ترشیجات و ... از دیگر موادی است که بردن آنها به کشور عربستان ممنوع است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، از هفته آینده اعزام کاروان‌های زائران ایرانی به سرزمین وحی آغاز می‌شود؛ قرار است در حج امسال 87 هزار و 500 زائر ایرانی برای بجا‌آوردن مناسک حج عازم عربستان شوند. 

زائران حج در این سفر باید به برخی نکات توجه ویژه‌ داشته باشند و ضمن احترام به قوانین کشور میزبان، بدانند که بردن برخی داروهای گیاهی مانند شیرین‌بیان به عربستان ممنوع است. 

همچنین باید بدانند که عربستان قوانین سختگیرانه‌ای در خصوص مواد مخدر دارد و به گفته سرهنگ کشمیری؛ فرمانده پلیس فرودگاه امام خمینی(ره)، در گیت‌های فرودگاه نظارت سختگیرانه‌ای وجود دارد و اجازه خروج حتی یک گرم مواد مخدر داده نمی‌شود. 

این در حالی است که طبق ماده 17 قانون مبارزه با مواد مخدر، در صورت کشف مواد مخدر از زائر، وی در مرحله اول یک تا 5 سال و در مرحله دوم 5 تا 15 سال ممنوع الخروج خواهد بود.

زائران ایرانی آماده حج تمتع شدند + تصاویر

 استفاده از انواع داروهای آرام‌بخش و خواب‌آور و حاوی کدئین نیز در کشور عربستان ممنوع است و در صورت کشف این قبیل داروها در عربستان نسبت به آن مجازات اعمال خواهد شد بنابراین افرادی که دارای بیماری خاص و مجبور به استفاده از دارو هستند مراتب را با کارشناسان سازمان حج و زیارت مطرح کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چرا «بحران وارفارین» دست از سر بیماران قلبی بر نمی‌دارد؟
  • بردن گیاهان دارویی و مواد اسیدی به عربستان ممنوع است
  • خودکفایی کشور در تامین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • راهکار‌ افزایش تولید سه میلیون تن محصولات کشاورزی بررسی شد
  • جدیدترین خبر افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی بانک رفاه امروز ۱۵ اردیبهشت
  • افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟
  • رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان
  • ۱۸۵ میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد
  • دانشگاه آزاد اسلامی نخبگان منطقه را در مسئله تقریب مذاهب جمع کند
  • هفت کشور جهان تمام برق مورد نیاز را از منابع تجدیدپذیر تامین می‌کنند