Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان‌شرقی گفت: راکد ماندن فعالیت‌ها و تولیدات کشاورزی به هیچ وجه قابل قبول و امکان‌پذیر نیست.

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز اکبر فتحی امروز در جلسه معاونان و جمعی از مدیران سازمان جهادکشاورزی استان اظهار داشت:  سال 98 در سایر زیربخش‌های کشاورزی از جمله تولیدات گیاهی، تولیدات دامی، زیرساخت‌های کشاورزی از جمله آبیاری تحت فشار، شبکه‌های آبیاری و ارتقاء ضریب مکانیزاسیون از طریق واگذاری ماشین آلات جدید و مدرن به بخش، سال خوب و موفقیت‌آمیزی برای بخش کشاورزی استان بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به شرایط غیرعادی کشور و استان که ناشی از شیوع ویروس کرونا در سطح جامعه می‌باشد و ضمن تاکید بر لزوم رعایت پروتکل‌های ستاد مبارزه با کرونا، ادامه داد: فعالیت‌های کشاورزی تعطیل‌بردار نیست و این فعالیت‌ها نیاز به تردد و رفت و آمد دارد  از این رو طبق مصوبه ستاد مبارزه با کرونای استان؛ مدیریت جهادکشاورزی شهرستان‌ها می‌توانند راساً نسبت به صدور مجوز تردد کشاورزان و فعالان بخش کشاورزی اقدام کنند.  

فتحی گفت: تصمیمات اجرایی سازمان جهادکشاورزی استان باید منطبق با دستورالعمل‌های ستاد مبارزه با ویروس کرونا باشد، تنها مشکل موجود در این زمینه مربوط به حمل و نقل کندوهای زنبورعسل استان واقع در سایر استان‌های کشور بود که خوشبختانه با مکاتبه با وزارت جهادکشاورزی و اخذ مجوز لازم جهت انتقال کندوها به استان، این معضل نیز حل و فصل شد.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان، گفت: کارشناسان و متخصصان بخش کشاورزی استان با توجه به شیوع ویروس کرونا و مشکلات بوجود آمده، باید راهکارهای مناسب و عملی برای حل مسائل و مشکلات پیشرو ارائه کنند؛ راکد ماندن فعالیت‌ها و تولیدات کشاورزی به هیچ وجه قابل قبول و امکانپذیر نیست.

وی ادامه داد: به عنوان مثال می‌توان به بسته شدن مرزهای خروجی کشور و عدم امکان صادرات محصولات جالیزی، سبزی و صیفی جات تولید شده در گلخانه‌‌ها اشاره کرد؛ این محصولات می‌توانند مصرف داخلی استان را تامین کنند سپس با اعمال ممنوعیت کشت محصولات جالیزی در فضاهای باز و اختصاص اراضی کشاورزی به کاشت نهاده‌های دامی از جمله جو و کلزا که با توجه به شرایط تحریمی کشور، شدیداً مورد نیاز می‌باشند اقدام کرد.

فتحی در خصوص مباحث مربوط به مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی استان، گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا در جامعه و لزوم دورکاری مروجان پهنه، پیام‌های ترویجی ارسال شده از طرف مروجان پهنه به کشاورزان و بهره‌برداران کشاورزی باید به طور مرتب و مداوم رصد و پایش شده و نتایج حاصله به مدیریت ترویج کشاورزی گزارش شود.

وی افزود: تشکیل گروه‌های اجتماعی در فضای مجازی بین مروجان پهنه و کشاورزان مرتبط با این مروجان یکی از روش‌های موثر و مفید در راستای انجام دورکاری این عزیزان است.

فتحی با اشاره به ضرورت تهیه و تامین نهاده‌های دامی و خاطرنشان ساختن احتمال افزایش قیمت این نهاده‌ها در سال‌جاری، خطاب به معاونت بهبود تولیدات دامی استان تصریح کرد: معاونت بهبود تولیدات دامی مکلف است تا با انجام اقدامات و تمهیدات مقتضی در این خصوص و هماهنگی با وزارت جهادکشاورزی و شرکت پشتیبانی دام آذربایجان‌شرقی، نهاده‌های دامی مورد نیاز استان را به موقع تامین و در اختیار دامداران و مرغداران قرار دهد.

انتهای پیام/۶۰۰۰۱

 

منبع: فارس

کلیدواژه: کشاورزی آذربایجان شرقی کشاورزان تولید رئیس سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی دامداران مرغداران سبزی جالیز صیفی جات کندو خبرگزاری فارس فارس تبریز فارس آذربایجان شرقی سازمان جهادکشاورزی استان کشاورزی استان ویروس کرونا فعالیت ها نهاده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۱۹۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت ۴۴۹ طرح راکد و غیرفعال به چرخه تولید با حمایت بانک کشاورزی در سال ۱۴۰۲

 به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا، از مجموع 609 فقره طرح غیرفعال یا راکد شناسایی شده در پایان سال 1401، تعداد 449 فقره طرح طی سال 1402 از طریق تامین مالی به مبلغ 30 هزار و 747 میلیارد ریال، با اقداماتی نظیر تمدید، رفع مشکل پرداخت اقساط، تخصیص تسهیلات تکمیلی و سایر اقدامات قانونی، تعیین تکلیف و به چرخه تولید بازگردانده شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کشاورزان خوزستانی گندم را به مراکز سرپوشیده تحویل دهند
  • مدیریت مصرف با روش‌های هوشمند امکان‌پذیر است
  • توخل: رسیدن به فینال امکان‌پذیر است/ کیم بیش از حد طمع کرد
  • تولید گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری ۳۰ درصد رشد کرد
  • سبدگردانی با سرمایه کم امکان‌پذیر است؟
  • کشاورزی در ماه و مریخ: مزرعه‌داری در ورای مدار زمین، امکان‌پذیر است
  • بازگشت ۴۴۹ طرح راکد و غیرفعال به چرخه تولید با حمایت بانک کشاورزی در سال ۱۴۰۲
  • توزیع ۷۰۰ تن نهاده دامی در مناطق عشایری شهرستان ارومیه
  • حفاظت از اراضی کشاورزی با مشارکت مردم و دستگاه‌های ذی‌ربط امکان‌پذیر است
  • حفاظت از اراضی کشاورزی با مشارکت مردم و دستگاه‌های ذیربط امکان‌پذیر است