Web Analytics Made Easy - Statcounter

نقی‌پور با اشاره به اینکه بیش از هفت هزار مادر باردار در سراسر گیلان مورد پایش علائم ویروس کرونا قرار گرفتند، گفت: از این تعداد بیش از ۵۰ نفر در بیمارستان‌ها بستری شدند و تست کرونای ۱۲ نفر نیز مثبت اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از رشت، «محمدرضا نقی‌پور» امروز (سه‌شنبه، ۱۹ فروردین) در گفتگوی ویژه خبری با اشاره به موفقیت گیلان در انجام بسیج ملی مبارزه با کرونا و مرحله غربالگری، اظهار کرد: بیش از ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از جمعیت استان در این برنامه مشارکت داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی گیلان تصریح کرد: طرح فاصله‌گذاری اجتماعی و کنترل ورودی و خروجی‌های استان و برنامه‌های دستگاه‌های مختلف در پیشگیری کرونا سبب شد تا موج سنگین اپیدمی کرونا در گیلان کنترل شود.

 

وی با تاکید بر اینکه مشکلات کرونا تمام نشده و گیلان همچنان در بستر کرونا قرار دارد، افزود: همچنان چند صد نفر از هم استانی‌های ما در بیمارستان‌ بستری هستند و ده‌ها نفر روزانه بستری می‌شوند و خوسبختانه به همان اندازه نیز بهبودی داریم.

 

نقی‌پور اظهار کرد: گیلان در حالت بیم و امید است و این ترس وجود دارد که با شل گرفتن موضوع کرونا، بار دیگر با موج دوم اپیدمی مواجه شویم.

 

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به نظارت تیم‌های علوم پزشکی گیلان بر تهیه و توزیع مواد غذایی با حساسیت ویژه در مسئله کرونا، تصریح کرد: ۴۰ هزار مورد بررسی توسط عوامل علوم پزشکی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در سراسر استان انجام شد.

 

وی خاطرنشان کرد: یک هزار و ۷۰۰ مورد از اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی در گیلان که بر خلاف دستورالعمل‌های بهداشتی و استانداردهای موجود در حال فعالیت بودند، پلمپ شدند.

 

نقی‌پور به خدمات دانشگاه علوم پزشکی به افراد سالمند و مادران باردار که در خطر بیشتر بیماری کرونا اشاره و تاکید کرد: بیش از هفت هزار مادر باردار در سراسر گیلان مورد پایش علائم ویروس کرونا قرار گرفتند.

 

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی گیلان اذعان کرد: تعدادی از مادران باردار با علائم کرونا در گیلان شناسایی شدند که از بیش از ۵۰ نفر آنها در بیمارستان‌ها بستری شدند و تست کرونای ۱۲ نفر نیز مثبت اعلام شد.

پایان پیام/164

منبع: شبستان

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی گیلان ویروس کرونا مادران باردار تهیه و توزیع مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی علوم پزشکی گیلان نقی پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۱۹۸۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار

فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار با اولین دوره برداشت جلبک‌های دریایی آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی چابهار، اولین دوره برداشت جلبک‌های دارویی توسط دکتر گل بشیرزاده مسئول راه‌اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار از سواحل صخره‌ای منطقه رمین در این شهرستان با همکاری اداره کل شیلات استان سیستان و بلوچستان انجام شد.

گل‌بشیرزاده مسئول راه‌اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی در رابطه با اهمیت این نوع جلبک‌ها اظهار کرد: برداشت این گونه جهت برسی خواص دارویی در اولویت قرار گرفت و این گونه از جلبک‌های خوراکی و دارویی در بهمن ماه با کاهش دما در منطقه چابهار شروع به رشد و همزمان با گرم شدن هوا در اوایل خرداد از بین می‌روند.

وی ادامه داد: باتوجه به نزدیک شدن به پایان زمان رشد این جلبک‌ها در سواحل چابهار تصمیم به برداشت و نگهداری این گونه از جلبک‌ها برای برسی‌های خواص بیولوژیک و آنتی باکتریال گرفته شد، همچنین از هفت نمونه جلبک قهوه‌ای مانند سیستو سریا (Cystoseria) نیز برای بررسی خواص دارویی برداشت شد.

عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی چابهار تصریح کرد: در فاز نخست فعالیت این مرکز بررسی تکنولوژی و جنبه‌های اقتصادی تولید دارو، محصولات مراقبتی پوست و غیره بر پایه جلبک‌های دریایی در دستور کار قرار دارد.

گفتنی است؛ مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار در سال گذشته موفق به اخذ مجوز از شورای گسترش دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی شد و در حال حاضر با رویکرد تولید محصولات دارویی دریایی در حال فعالیت است.

کد خبر 750465

دیگر خبرها

  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • پیشرفت‌های خیره کننده ایران در حوزه سلامت مادران
  • تولید برچسب هوشمند برای پایش سلامت مواد غذایی دریایی
  • تمام خواص و مضرات ادویه کاری + طرز تهیه و ارزش غذایی
  • برچسب هوشمند برای پایش مواد غذایی دریایی ساخته شد
  • پایش مواد غذایی دریایی با جوهر هوشمند ایرانی
  • عطیه الهی در دستان پرتوان ماماهاست
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • امحای ۲ تن انواع مواد غذایی غیرقابل‌مصرف در میاندوآب