Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان اداره کل مدیریت بحران خوزستان با اشاره به پیش بینی فعالیت سامانه بارشی، در این خصوص اخطاریه‌ای را صادر کرد.

به گزارش ایسنا، در سومین اخطاریه سه شنبه شب (۱۹ فروردین ماه) اداره کل مدیریت بحران خوزستان خطاب به فرمانداران آمده است: "پیرو هشدارهای اخیر این اداره کل و با توجه به هشدارهای مجدد ۱۹ فروردین  هواشناسی خوزستان و سازمان مدیریت بحران کشور در خصوص:

تداوم و تشدید فعالیت سامانه بارشی در سطح خوزستان از بعد از ظهر سه شنبه تا روز یکشنبه هفته آینده (۱۹ تا ۲۴ فروردین)؛

نوع مخاطره: رگبار باران و رعد و برق به شکل متناوب همراه با وزش باد متوسط تا شدید و تندباد لحظه ای، احتمال بارش تگرگ به صورت نقطه ای و طوفانی و مواج شدن شمال خلیج فارس؛

منطقه اثر: حوضه های آبریز رودخانه های کارون، مارون و دز و در ارتفاعات خوزستان در مناطق شمال، شمال شرق و شرق، همچنین با توجه به ماهیت بارش های بهاری انتظار افزایش بارش ها به صورت نقطه ای در یک منطقه

اثر مخاطره: بالا آمدن آب رودخانه‌ها و مسیل ها، ریزش تگرگ در مناطق مستعد، لغزندگی و کاهش دید در جاده ها و صاعقه

 دستور فرمایید به فوریت نسبت به

- صدور مجدد هشدار، اتخاذ تمهیدات لازم و اقدامات پیشگیرانه

- تداوم آماده‌باش واحدهای تابعه، برقراری کشیک شبانه روزی و حضور در محل فعالیت
 
- اطلاع رسانی مستمر و ارایه توصیه های ایمنی (مانند عدم تردد، توقف و اسکان در حاشیه رودخانه ها، مسیلها، سیل بندها، کانال ها، تاسیسات و منابع آبی،کوه ها، دره ها، خط ساحلی دریا و مناطق با احتمال سقوط اجسام، درختان و سازه های موقت و سایر مناطق در معرض خطر وقوع حوادث) به شهروندان به ویژه روستاییان، کشاورزان، عشایر، بیماران، کودکان، سالمندان، دامداران، وساکنین مناطق مستعدوقوع حوادث غیر مترقبه

- توصیه به رانندگان جهت احتیاط لازم در تردد و همراه داشتن تجهیزات زمستانی مورد نیاز

- بازدید و رصد مستمر تاسیسات و منابع آبی، سدها، سیل بندها، پل ها، راه ها و سایر محل های مورد نیاز و اتخاذ تدابیر لازم جهت عبور سیلاب احتمالی

- مسدود کردن جاده های حادثه خیز توسط دستگاه های مرتبط در صورت ضرورت طبق ضوابط

- اتخاذ تدابیر و تمهیدات لازم جهت پیشگیری از وارد آمدن خسارت به بخش های مختلف کشاورزی

- ابلاغ جهت استقرار اکیپ های عملیاتی به همراه ماشین آلات و تجهیزات لازم در نقاط مورد نیاز بر اساس ابلاغ های قبلی

- آماده به کار کردن تجهیزات جهت دفع سریع آبهای سطحی و فاضلاب

- اتخاذ تدابیر لازم یا اعمال محدودیت جهت فعالیت های دریایی وتردد شناورهای سبک، نیمه سبک و تفریحی طبق ضوابط

- اتخاذ سایر تدابیر لازم جهت پیشگیری یا کاهش آثار حوادث احتمالی

 اقدام وگزارش اقدامات را به این اداره کل ارسال کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی سازمان مدیریت بحران مدیریت بحران رودخانه ها اداره کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۲۰۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌های روستایی متاثر از سیلاب مازندران باز شد

مدیرکل مدیریت بحران مازندران با اشاره به وقوع سیلاب در مناطق حاشیه رودخانه‌های استان اظهار داشت: با تلاش عوامل راهداری مسیرهای روستایی حاشیه رودها بازگشایی شد. - اخبار استانها -

حسینعلی محمدی مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در ساری، با بیان اینکه راه روستاهایی که درگیر سیلاب در جاده بسته شده بودند باز شد اظهار داشت: با تلاش عوامل راهداری و امدادی مسیرهای دسترسی روستایی در اکثر مسیرهای رودخانه‌ای باز شده است.

وی افزود: در اثر بارندگی‌های چند روز اخیر و به ویژه روز گذشته طغیان رودخانه تجن را داشتیم که اراضی ساری و میاندرود خسارت دیدند‌.

محمدی تصریح کرد: دیشب طغیان رودخانه تلار را داشتیم که در سوادکوه، سوادکوه شمالی و سیمرغ خساراتی را وارد کرد و تمام مسیرهای دسترسی در این شهرستان‌ها بازگشایی شد.

مدیرکل مدیریت بحران مازندران ادامه داد: مسیر راه روستایی عبد مناف هراز تا ساعتی دیگر بازگشایی می‌شود و با ورود عوامل راهداری راه روستایی 10 روستا در مسیر هراز که سیلابی شده بودند باز شد.

این مسئول بیان کرد: مسیر روستاهای شمس آباد و آخا و لاریم باز شد.

وی به وقوع سیلاب در محور کیاسر محدوده لنگر و رانش زمین اشاره کرد و گفت: این مسیر نیز با ورود عامل راهداری و سایر نیروهای امدادی بازگشایی شد.

محمدی بیان کرد: روستاهای محور دودانگه و محدوده ورند در محدوده کیاسر بازگشایی شد و محور ده میان سوادکوه هم بازگشایی انجام شد.

وی به طغیان رودخانه کسلیان و سیلابی شدن محدوده پلنگ دره نیز اشاره کرد و یادآور شد: خسارت‌های مناطق مختلف در حال ارزیابی است.

مدیرکل مدیریت بحران مازندران گفت: تا پایان شب سامانه بارشی از استان خارج می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی بارش‌های رگباری و تندباد برای ۱۱ شهرستان اصفهان تا آخر شب
  • آماده باش دستگاههای امدادی و خدمات رسان در مناطق جنوب و شرق استان
  • ادامه بارش‌ها در شرق و شمال اصفهان
  • اتخاذ تدابیر لازم برای برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران
  • جلوگیری از وارد آمدن خسارت به استان ایلام را در دستور کار داریم
  • اتخاذ تدابیر امنیتی و انتظامی جهت برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران
  • ۱۷ گروه ارزیاب خسارت سیل اصفهان را برآورد می‌کنند
  • راه‌های روستایی متاثر از سیلاب مازندران باز شد
  • درخواست موزیلا برای اتخاذ تدابیر واتس‌اپ در انتخابات‌های جهانی
  • تعیین مهلت نصب دوربین ثبت تخلفات در آزادراه شیراز - اصفهان