Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- نارندرا مودی نخست وزیر هند زمانی که در اواخر ماه گذشته، طی دستوری این کشور را به مدت ۲۱ روز در قرنطینه سراسری قرار داد، سازمان ریل آهن هند نیز در اقدامی بی سابقه حرکت تمام قطارهای مسافربری را تا تاریخ ۱۴ آوریل( هفت روز دیگر) متوقف کرد تا مسئولان بهداشتی این کشور بتوانند از واگن ها به عنوان بیمارستان برای درمان بیماران کرونایی استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاریخ انتشار: 07:49 - 20 فروردين 1399 - کد خبر: ۶۱۰۸۷۳

به گزارش خبرگزاری میزان به نقل از رسانه‌های هند، این اولین بار در ۱۶۷ سال گذشته است که قدیمیترین ریل آهن آسیا فعالیت خود را به طور کامل متوقف کرده است.

اکنون سازمان ریل آهن هند تصمیم گرفته است تا بیش از ۲۰ هزار واگن قطار را به اتاق‌های قرنطینه برای بیماران مبتلا به ویروس کرونا تبدیل کند. این سازمان همچنین دارای چندین بیمارستان در سراسر این کشور است و می‌تواند از این ظرفیت برای تبدیل واگن‌های قطار به بیمارستان‌های کرونا استفاده کند.

بر اساس گزارش وزارت بهداشت، هند تا پایان روز دوشنبه موارد ابتلا به ویروس کرونا در این کشور به ۴ هزار و ۸۵۳ نفر رسیده است درحالی که ۱۳۶ نفر نیز در هند به دلیل ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست داده‌اند. درحالی که هنوز زیرساخت‌های بهداشتی و بیمارستانی هند تحت تاثیر تعداد زیاد بیماران کرونایی قرار نگرفته است، در صورت افزایش تعداد بیماران، تغییر کاربری واگن‌ها می‌تواند فشار بر بیمارستان‌ها را کاهش دهد.

پیوش گویال وزیر ریل آهن هند گفت: سازمان ریل آهن یک محیط پاکیزه و راحت را به بیماران کرونا ارائه می‌دهد تا آن‌ها بدون هیچ مشکلی بر این بیماری غلبه کنند.

شبکه ریلی هند چهارمین خط ریلی طولانی دنیاست که تحت مالکیت و اداره دولت این کشور بوده و خدمات خود را در یک مسیر ریلی به طول ۶۵ هزار کیلومتر به مسافران ارائه می‌کند. بر طبق آخرین آمار این شبکه وسیع در سال ۲۰۱۳ نزدیک به ۸ میلیارد مسافر و ۱ میلیارد بار را جابجا کرده که به ترتیب در جایگاه نخست و چهارم جهانی قرار می‌گیرد. شبکه ریلی هند به ۱۷ منطقه مختلف تقسیم شده که روزانه بیش از ۱۹ هزار قطار از جمله ۱۲ هزار قطار مسافری و ۷ هزار قطار باری را به نقاط مختلف این کشور ارسال می‌کند.

مقامات سازمان ریل آهن در ۱۶ منطقه ریلی موظف شده‌اند واگن‌های قطاری که در انتقال مسافر استفاده نمی‌شوند را به اتاق‌های قرنطینه تبدیل کنند.

راجش دات باجپایی سخنگوی سازمان ریل آهن هند گفت: ۵ هزار اتاق قرنطینه در مدت کوتاهی حاضر خواهند شد و اگر لازم باشد تعداد بیشتری از واگن‌ها مورد استفاده قرار خواهد گرفت. هر واگن می‌تواند ۱۶ بیمار به همراه پرستاران و پزشکان را پذیرش کند. امکان ارسال این واگن‌ها به هر منطقه‌ای از هند که با کمبود تخت بیمارستان مواجه است، وجود دارد.

دولت هند همچنین از کارخانه‌های تولید ریل آهن و لوکوموتیو خواسته است تا تولید تخت‌های بیمارستانی، صندلی‌های چرخ دار، ماسک، مواد ضد عفونی کننده، لباس‌های محافظتی و دستگاههای پزشکی از قبیل دستگاه‌های تنفسی جهت استفاده در واگن‌ها و سایر بیمارستانهای دولتی را بررسی کنند.

کمبود تخت‌های بیمارستانی در هند

هند حتی پیش از آغاز گسترش ویروس کرونا، از کمبود تخت‌های بیمارستانی رنج می‌برد. با توجه به سازمان توسعه و همکاری اقتصادی برای هر یک هزار نفر در هند تنها ۰. ۵ تخت بیمارستان وجود دارد که اکثر این ظرفیت در کلان شهرهای این کشور متمرکز شده‌اند.

در ایالت بیهار که از جمله مناطق فقیر نشین هند محسوب می‌شود، تنها ۰. ۱۱ تخت بیمارستانی برای هر هزار نفر وجود دارد. از سوی دیگر ایالت بنگال دارای ۲. ۵ تخت برای هر یک هزار نفر است.

چین به طور متوسط دارای ۴ تخت بیمارستانی برای هر هزار نفر است. علاوه بر این، چین یک بیمارستان هزار تختی برای بیماران کرونایی در شهر ووهان مرکز انتشار ویروس کرونا ایجاد کرده است.

شهید جمیل یک ویروس شناس هندی گفت: ما شاهد بحرانی که چین با آن مواجه شد بودیم. ما باید ضعف در تعداد تخت‌های بیمارستانی را اول به صورت کوتاه مدت و پس از پایان بحران کرونا به صورت ساختاری و دراز مدت رفع کنیم.

کارشناسان معتقدند که ضعف سیستم پزشکی و بهداشتی هند یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های این کشور در مقابل ویروس کرونا است.

سازمان ریل آهن پیش از این تجربه ایجاد بیمارستان‌های سیار را داشته است. این سازمان در سال ۱۹۹۱ میلادی قطار "لایف لاین اکسپرس" را معرفی کرد که یک قطار بیمارستانی سیار بود و با سفر به مناطق مختلف این کشور به مردم خدمات پزشکی فوری ارائه می‌کرد.

این قطار بیش از ۲۹ سال در این زمینه فعالیت کرده است و می‌تواند برای درمان انواع بیماری‌ها، از آب مروارید، مشکلات شنوایی و صرع گرفته تا مشکلات تحرکی، جراحی‌های پلاستیک، جراحی‌های دندانپزشکی، درمان سرطان و موارد دیگر مورد استفاده قرار گیرد. قطار "لایف لاین اکسپرس" مجهز به اتاق جراحی مخصوص به خود است و می‌تواند بیماران را در اتاق‌های مختلف خود بستری کند.

بیشتر بخوانید: شیوع ویروس کرونا در چندین کشور جهان شورای امنیت ملی افغانستان اعلام کرد: مرز افغانستان و ایران باز شد
۸۰ درصد مبتلایان به کرونا بهبود می‌ یابند کرونا، تجارت "پاکستان و چین" را نشانه رفت آنچه روس‌ها برای مقابله با "شیوع کرونا" انجام دادند کرونا مرز پاکستان و افغانستان را هم بست طرح مقابله با شیوع کرونا به مدارس روسیه کشیده شد کرونا، تاجران پاکستانی را مجبور به تغییر مسیر صادرات کرد

با این حال مقامات هندی می‌گویند، واگن‌های قطارها برای بیماران کرونایی که دارای حالی وخیم هستند استفاده نخواهد شد.

انتهای پبام.

ایرنا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا هند تخت های بیمارستانی بیماران کرونایی سازمان ریل آهن بیماران کرونا تخت بیمارستان واگن های قطار ویروس کرونا ریل آهن هند هزار نفر واگن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۲۱۰۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اجرای برنامه درمان رایگان کودکان زیر هفت سال در تمام بیمارستان‌های تابعه ابن دانشگاه گفت: درمان رایگان کودکان یک سرمایه گذاری بسیار مفید روی سلامتی آن‌ها در بزرگسالی است. - اخبار اجتماعی -

 دکتر حسین قناعتی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم از آغاز اجرای طرح درمان رایگان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های تابعه دانشگاه علوم پزشکی تهران خبر داد و اظهار کرد: درمان رایگان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران به طور کامل در حال اجراست.

وی افزود: تا هفته‌های گذشته برخی از بیمارستان‌ها در استنباط و اجرای آیین‌نامه این برنامه دچار مشکلات کوچکی بودند و در مواردی، پس از ابلاغ این آیین‌نامه، نسبت به اخذ مبالغی بر اساس قوانین قبلی از خانواده‌های کودکان زیر هفت سال اقدام کرده بودند که در همه این موارد، بازرسان معاونت درمان تذکر دادند و مشکلات اجرایی این آیین‌نامه مرتفع شد بنابراین الان هیچ بیمارستانی نیست که از کودکان زیر 7 سال بابت درمان و بستری مبلغی دریافت کند. 

قناعتی گفت: براساس این برنامه، سازمان‌های بیمه‌گر پایه مکلفند صددرصد تعرفه دولتی برای خدمات سرپایی و سرپایی فوریت‌های پزشکی شامل معاینه، آزمایشگاه، تصویربرداری و توان‌بخشی و همچنین خدمات بستری و بستری فوریت‌های پزشکی و جراحی‌ها را پرداخت کنند. 

وی درباره اثرات مثبت اجرای این برنامه گفت: ‌سلامت کودکان زیر هفت سال برای جامعه بسیار مهم است؛ مطالعات نشان داده هر یک دلار هزینه‌کرد برای سلامتی کودکان، معادل هفت دلار هزینه‌ای است که برای سلامتی بزرگسالان خرج می‌شود بنابراین این اقدام سرمایه‌گذاری بسیار پرفایده است.

ماجرای آغاز درمان رایگان کودکان زیر 7 سال از امروز

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: از سوی دیگر سلامتی در دوران کودکی متضمن سلامتی در دوران بزرگسالی نیز هست. به عبارت دیگر کودکی که سلامت باشد و از نظر بیماری‌ها شناسایی و درمان شود یک عمر در سلامت زندگی خواهد کرد و بنابراین هزینه‌های نظام سلامت نیز از این طریق کاهش پیدا خواهد کرد. 

قناعتی خاطرنشان کرد: همچنین اگر اصول سلامتی کودک رعایت شود کودک بهره هوشی بالاتر خواهد داشت و در عملکرد شغلی‌اش نیز موفق‌تر خواهد بود که این موضوع به رشد اقتصادی کشور نیز کمک می‌کند. افرادی که کودکی خود را به سلامت طی کرده‌اند در تحصیلات خود نیز موفق‌تر خواهند بود و به بالندگی کشور در حوزه‌های علمی، سیاسی و فرهنگی نیز کمک می‌کنند. از طرفی میزان آسیب‌های اجتماعی نیز در افرادی که کودکی خود را به سلامتی طی می‌کنند کمتر است و بنابراین جوامع را نیز با مشکلات کمتری مواجه می‌کنند. 

وی با بیان اینکه مطالعات نشان داده بروز برخی از انواع بیماری‌ها در کودکی باعث اختلال در رشد کامل مغزی کودکان خواهد شد، بیان کرد: درمان رایگان کودکان زیر هفت سال که باهدف ارتقای سلامتی کودکان در حال اجراست با افزایش کمک به رشد مغزی کودکان، باعث کاهش احتمال بزهکاری و کاهش شکل‌گیری شخصیت‌های ضداجتماعی می‌شود. 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به این که سلامت روانی و معنوی کودکان نیز بخشی از ابعاد سلامتی آنها را تشکیل می‌دهد، تأکید کرد: خانواده‌ها باید توجه داشته باشند که از بدو تولد تا هفت سالگی، شخصیت اصلی کودک شکل می‌گیرد؛ تربیت خانواده‌ها باید مبتنی بر فرهنگ ایرانی و اسلامی و فرهنگ همنوع‌دوستی، شجاعت، ایثارگری و ... باشد اما متأسفانه الان شاهد این هستیم که والدین به راحتی گوشی تلفن همراه خود را در دسترس خردسالان قرار می‌دهند که این موضوع روی رشد فرهنگی کودک اثرگذار خواهد بود. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کمبودهای درمانی استان بوشهر رفع شود
  • زاکانی: ورود اولین نمونه قطار چینی در خرداد به تهران | تمام قراردادهای ما ضمانت بانکی دارد | می خواهند قراردادمان با چین را منحل کنند اما نمی توانند
  • زاکانی: اولین نمونه قطار چینی در خرداد به تهران می رسد | تمام قراردادهای ما ضمانت بانکی بین المللی دارد
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی استان سمنان
  • قطارهای لوکس ایران، سفری شاهانه در انتظار شماست
  • راه‌آهن: قطار ترانزیتی افغانستان مجوز گمرک را ندارد
  • اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران
  • گرد و غبار بیش از ۱۰۰۰ خوزستانی را به بیمارستان‌ها کشاند
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ خوزستانی به بیمارستان‌ ها در پی گرد و غبار امروز