Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- نایب رئیس اتاق اصناف کشور با بیان اینکه تمام صنوف کشور از بحران کرونا آسیب دیده‌اند گفت: هیچ‌گونه چتر حمایتی برای اصناف در نظر گرفته نشده است. ۲۰ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۸:۴۱ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

جلال‌الدین محمد شکریه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت، نگرانی شدید کارگران شاغل در واحدهای صنفی و مشکلات معیشتی به وجود آمده در این حوزه را به علت شیوع ویروس کرونا مورد تأکید قرار داد و اظهار داشت: طرح اصطلاح صنوف آسیب‌پذیر به هیچ عنوان درست نیست زیرا تمام صنوف کشور از بحران کرونا آسیب دیده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نایب رئیس اتاق اصناف کشور باز بودن اصناف مواد غذایی در ایام شیوع کرونا و استمرار فعالیت آنان را مورد توجه قرار داد و با بیان اینکه این‌ها تنها چند رسته صنفی هستند عنوان کرد: تعطیلی بسیاری از واحدهای صنفی در این ایام مشکلات زیادی را برای صاحبان آنان و افراد و کارگرانی که در آن مشغول به کار بودند ایجاد کرده است.

شکریه با تأکید بر اینکه تکلیف سایر اصناف در این شرایط مشخص نیست و کارگران شاغل در واحدهای صنفی در وضعیت اقتصادی سختی قرار گرفته‌اند گفت: با تعطیلی واحدهای صنفی به علت شیوع کرونا مشخص نیست آنان هزینه‌های اجاره خانه و مغازه، تحصیلات فرزندان و هزینه‌های جاری امرار معاش خود را از کجا باید تأمین کنند.

تعویق پروژه بازسازی ورزشگاه سانتیاگو برنابئو به خاطر شیوع ویروس کروناسمنان| شرط لازم برای شکست کرونا همیاری و همکاری مردم در این مسیر استهشدار کمیسیون اروپا درباره کمبود داروهای بیماران کرونایی در کلینیک‌ها

رئیس اتاق اصناف استان گیلان لزوم تعریف یک چتر حمایتی گسترده و همه‌گیر برای حمایت از اصناف و کلیه واحدهای صنفی در جریان شیوع ویروس کرونا را متذکر شد و ابراز داشت: کسب و کارهای خرد در روزهای حساس این‌چنینی که کشور دچار بحران شده در حقیقت سربازان خط مقدم نظام اقتصادی کشور محسوب می‌شوند.

وی از تهیه و ارسال بسته‌های پیشنهادی اصناف کشور به دولت سخن گفت و با اشاره به اینکه دولت باید بدون تلف شدن زمان به سرعت کارگروهی در این زمینه تشکیل دهد خاطرنشان کرد: اینکه هر روز بخشنامه و دستورالعمل جدیدی ارائه شود و در نهایت هم شاهد عدم اجرای آن باشیم وضعیت فعلی را سخت‌تر می‌کند.

نایب رئیس اتاق اصناف کشور بخشودگی‌های مالیاتی و تصمیماتی نظیر این را یکی از نمونه کمک‌هایی که باید جهت حمایت از واحدهای صنفی کشور مورد بررسی و سپس در دستور کار قرار بگیرد خواند و اظهار داشت: در موضوع شیوع کرونا یکی از آسیب‌پذیر‌ترین قشرها، اصناف و کسبه هستند که خسارت‌های زیادی را متحمل شدند.

شکریه با تأکید بر اینکه اقدامات هر دستگاه دولتی که در این شرایط حساس همراه اصناف هستند مشکلات واحدهای صنفی را کاهش می‌دهد عنوان کرد: در حال حاضر کارگران می‌توانند بیمه بیکاری بگیرند اما دارندگان واحدهای صنفی مشکلات زیادی دارند که از جمله آن می‌توان به اجاره‌ای بودن واحدهای صنفی اشاره کرد.

انتهای پیام/614/ش

R7877/P/S6,71/CT1 واژه های کاربردی مرتبط ویروس کرونا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا ویروس کرونا واحدهای صنفی ویروس کرونا اصناف کشور اتاق اصناف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۲۱۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت‌دیدگان خواستار نقشه‌برداری پلاک به پلاک هستند/ آواربرداری پس از تعیین حدود اربعه

ایسنا/گیلان مدیرکل بنیاد مسکن گیلان بیان کرد: ماشین آلات بنیاد مسکن در منطقه مستقر بوده و به زودی آواربرداری را آغاز خواهیم کرد؛ البته اکثر متقاضیان خواستار نقشه برداری پلاک به پلاک هستند و لذا باید پس از تعیین حدود اربعه آواربرداری را آغاز کنیم.

حامد دائمی امروز، ۱۴ اردیبهشت ماه در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان گیلان که با محوریت حادثه آتش سوزی شهرک امامزاده ابراهیم(ع) شفت برگزار شد، با اشاره به استقرار چهار اکیپ ارزیاب در منطقه از ساعات اولیه این اتفاق، اظهار کرد: واحدهای تخریب شده تک به تک مورد ارزیابی قرار گرفت.

وی با بیان اینکه از ۸۵ قطعه بازدید کردیم، افزود: ۹۰ واحد تجاری صد درصد تخریب شد و ۲۹۰ واحد مسکونی احداثی و ۲۸ واحد مسکونی تعمیری و ۶ واحد تجاری تعمیری داریم.

مدیرکل بنیاد مسکن گیلان از انجام کامل ارزیابی خبر داد و تصریح کرد: نتیجه ارزیابی به سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اعلام خواهد شد.

دائمی با بیان اینکه نیازمند تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی و کمک بلاعوض ۸۰ میلیون تومانی برای احداث واحدهای مسکونی هستیم، خاطرنشان کرد: برای واحدهای مسکونی تعمیری نیز ۵۰ میلیون تومان تسهیلات و ۳۰ میلیون تومان کمک بلاعوض پیشنهاد شده است. برای واحدهای تجاری احداثی نیز ۳۵۰ میلیون تومان تسهیلات و ۳۰ میلیون تومان کمک بلاعوض پیشنهاد می شود.

وی عمده واحدهای خسارت دیده را مسکونی - تجاری دانست و تاکید کرد: برخی از خانوارها اسکان دائم و برخی دیگر اسکان موقت داشتند لذا درخواست کمک بلاعوض ۳۰ میلیون تومانی برای خانوارهای حادثه دیده داریم.

مدیرکل بنیاد مسکن گیلان خواستار تخصیص تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی و کمک بلاعوض ۳۰ میلیون تومانی برای تامین معیشت صاحب خانه ها و مستاجرین شد و اضافه کرد: محدوده شهرک امامزاده ابراهیم ۱۶.۵ هکتار است که از طریق بنیاد مسکن به مردم واگذار شده است؛ در واقع بخش عمده خسارت ها در همین محدوده بوده و برای صدور پروانه مشکلی نداریم.

وی یکی از مشکلات روستا را تصرفات مازاد بر واگذاری دانست و بیان کرد: ماشین آلات بنیاد مسکن در منطقه مستقر بوده و به زودی آواربرداری را آغاز خواهیم کرد؛ البته اکثر متقاضیان خواستار نقشه برداری پلاک به پلاک هستند و لذا باید پس از تعیین حدود اربعه آواربرداری را آغاز کنیم.

دائمی با بیان اینکه آواربرداری پس از ارزیابی و کارشناسی تعیین خسارت بیمه انجام خواهد شد، عنوان کرد: طرح هادی این روستا بافت با ارزش بود که در سال ۹۰ بازنگری شد و آن را تحت عنوان شهرک چوبی و مقصد گردشگری تعریف کردیم و لذا این امکان وجود دارد که سازه ها را بتنی و فلزی بسازیم و در نما از چوب استفاده کنیم.

وی از صدور رایگان پروانه ساخت و ساز خبر داد و خاطرنشان کرد: پس از مراحل تعیین پلاک و نقشه برداری، صدور پروانه انجام می شود؛ البته نیازمند تامین اعتبار جهت نقشه برداری هستیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور
  • شناسایی واحدهای صنفی فاقد مجوز با الکترونیکی شدن مجوزها
  • بررسی مصوبات پیشنهادی صنعتی مازندران برای سفر دولت
  • خسارت‌دیدگان خواستار نقشه‌برداری پلاک به پلاک هستند/ آواربرداری پس از تعیین حدود اربعه
  • دارندگان واحدهای صنفی بخوانند /دریافت این شناسه الزامی است
  • همه واحدهای صنفی باید شناسه یکتا دریافت کنند
  • کد یکتا برای واحدهای صنفی اجباری است
  • کمبود آرد در اسدآباد وجود ندارد
  • همه واحدهای صنفی باید کد یکتا خود را دریافت کنند