Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان جنوبی استاندار خراسان جنوبی، تمرکز بر رشته‌های مزیت‌دار و توسعه صنایع دستی را راهکار مناسبی برای ایجاد اشتغال پایدار عنوان کرد.

محمدصادق معتمدیان، سه شنبه شب 19 فروردین در ستاد برنامه‌ریزی و راهبری جهش تولید استان در حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اظهار کرد: از اولویت‌های ما در زمینه تحقق شعار سال در حوزه صنایع‌دستی، تعریف خوشه‌هایی از رشته‌های مزیت‌دار هر شهرستان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی افزود: در همین راستا باید اولویت‌های هر منطقه مشخص شود و با تمرکز بر این رشته‌های مزیت‌دار به منظور ایجاد اشتغال پایدار برنامه‌ریزی صورت گیرد.

استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: شناسایی صنعتگران ماهر، ارائه آموزش‌های تکمیلی، توانمندسازی هنرمندان از طریق پرداخت تسهیلات، طرح‌های حمایتی و تأمین مواد اولیه، کمک به برندسازی و بسته‌بندی صنایع دستی و فراهم کردن بازار فروش مناسب، از جمله کارهایی است که باید در راستای تحقق عنوان سال به طور جدی دنبال شود.

معتمدیان، توسعه بازارچه های صنایع دستی را از دیگر برنامه‌های استان در سال 99 برشمرد و گفت: با برگزاری نمایشگاه‌های دوره‌ای در شهرستان‌ها و همچنین فراهم کردن زمینه حضور هنرمندان در نمایشگاه‌های خارج استان، می‌توان بازار فروش مناسبی را برای عرضه تولیدات صنایع دستی فراهم کرد.

وی نظارت بر روند کار صنعتگران را عامل مهمی در کیفیت بخشی محصولات تولیدی خواند و گفت: در این زمینه از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد نیز می‌توان بهره برد.

استاندار خراسان جنوبی بر استفاده از ظرفیت دانش‌آموختگان رشته‌های صنایع دستی نیز تأکید کرد و ادامه داد: توسعه وضعیت موجود استان در زمینه اقامتگاه‌های بومگردی از طریق فراهم کردن منابع مالی، پرداخت تسهیلات ارزان قیمت و تأمین زیرساخت‌ها برای ترغیب بخش خصوصی نیز می‌تواند در ایجاد اشتغال، جذب گردشگر و درآمدزایی تأثیر بسزایی داشته باشد.

معتمدیان، مشاغل خانگی را نیز فرصت مناسبی برای اشتغالزایی عنوان کرد و گفت: این مشاغل چون نیاز به محیط کار خاص ندارند و با کمترین سرمایه‌گذاری فعال می‌شوند، لذا می‌توانند اشتغالزایی مؤثری به همراه داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه مشاغل خانگی از آن جایی که در محیط منزل انجام می‌شوند، در اشتغالزایی زنان نقش مهمی دارند، اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی را به توسعه کارگاه‌های صنایع دستی در مناطق کم‌برخوردار استان مکلف کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری صنایع دستی صنایع دستی خراسان جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۲۱۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل اتحادیه‌های صنایع دستی برای تحقق شعار سال در تیران اولویت دارد

فرماندار تیران و کرون گفت: مشارکت مردم در جهش تولید با تشکیل اتحادیه‌های صنایع دستی محلی در اولویت اقتصادی این شهرستان قرار دارد و دستگاه‌های اداری برای صدور مجوز هم‌افزا شوند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، علی محمدی‌کیا امروز _پنج شنبه ششم اردیبهشت_ در جلسه ستاد تسهیلات سفر و توسعه صنعت گردشگری تیران و کرون اظهار کرد: صنایع پاک و دانش بنیان، کشاورزی و گردشگری و صنایع دستی محور اصلی توسعه اقتصادی این شهرستان است که برای تحقق شعار سال تشکیل اتحادیه‌های صنفی مردمی لازم بود و در هر روستا و شهرها برای گردشگری و کشاورزی شکل‌گیری این نهادهای مردمی وجود دارد.

وی افزود: فعالان صنایع دستی با تشکل انجمن و اتحادیه‌های تخصصی هم افزایی ایجاد کرده و نمایشگاه و فروشگاه دائمی ایجاد و محصولات خود را برند سازی کرده و در بازارهای مرکز استان و تهران عرضه کنند.

فرماندار تیران و کرون با بیان اینکه بیش از ۱۰ رشته صنایع دستی در این منطقه فعال است، تصریح کرد: محصولات هنرمندان این عرصه امکان عرضه در بازارهای محلی و بیرون استانی را دارد اما باید هم‌افزایی صورت بگیرد.

محمدی‌کیا ایجاد زمینه برای سرمایه گذاری بخش خصوصی در حوزه‌های گردشگری را مهم خواند و گفت: راه اندازی بیش از ۶ اقامتگاه سنتی و بوم گردی در این شهرستان مشکل اسکان مسافران را رفع و فرصتی برای فراغت مردم منطقه شده است.

وی ادامه داد: راه اندازی مراکز بین راهی، فروشگاه‌ها و مراکز تولیدات هنری و صنایع دستی، عرضه خدمات گردشگری متناسب با هر روستا و رویدادهای جذاب گردشگری همگی فرصتی برای رشد اقتصادی بوده و به اشتغال کمک می‌کند.

فرماندار تیران و کرون در حوزه گردشگری نیز تشکیل اتحادیه‌های صنفی محصولات گلخانه‌ای، گیاهان دارویی و تولیدات کشاورزی را تاکید کرد و اذعان داشت: بازارها به دست همین تشکل‌های صنفی به دست گرفته شده و رشد اقتصادی رقم می‌خورد.

محمدی کیا فقدان همین اتحادیه‌ها را باعث خسارت به بخش‌های اقتصادی بیان کرد و گفت: دیگر شرکت‌ها محصولات این منطقه را به نفع خود به فروش می‌رسانند و بازار را در مدیریت خود قرار می‌دهند.

وی از مسئولان دستگاه‌های اداری خواست برای صدور مجوزها هم افزایی کنند و موانع پیش رو را بردارند.

کد خبر 747905

دیگر خبرها

  • زیرساخت‌های گردشگری شهر دژکرد اقلید تقویت و توسعه می‌یابد
  • طالبان: سه کشور همسایه زمینه داعش در منطقه را فراهم کرده‌اند
  • تقویت و توسعه زیرساخت‌های گردشگری شهر دژکرد اقلید
  • حمایت شرکت‌های دانش‌بنیان از بخش کشاورزی زمینه تحول و جهش تولید را فراهم می‌کند
  • تشکیل اتحادیه‌های صنایع دستی برای تحقق شعار سال در تیران اولویت دارد
  • فراهم شدن مقدمات احداث چهارمین هنرستان انرژی اتمی کشور در هرمزگان
  • بازارچه‌های مرزی خراسان رضوی اشتغال ۷۰۰ نفر را فراهم کردند
  • نهاد مقدس کمیته امداد، یک نهاد دینی و انقلابی است
  • هیچ دولتی بدون مشارکت مردم توسعه پذیر نیست
  • آیین سنتی پخت شیربرنج در روستای توندر کوهسرخ خراسان رضوی برگزار می‌شود