Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-06@16:27:28 GMT

راه حل آشتی با دوست بعد از دعوا

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۲۱۶۲۱

راه حل آشتی با دوست بعد از دعوا

خبرگزاری آریا -
آشتی با دوست بعد از دعوا
دعوا و قهر با دوست صمیمی در همه روابط دوستی وجود دارد اما روش هایی وجود دارد که میتوانید به این قهرها خاتمه دهید و دوباره با دوستتان آشتی کنید.
به طور کلی آشتی کردن با یک دوست ،کلید حفظ هماهنگی و یک رابطه خوب است ،مخصوصا اگر هفته ها و ماه ها دوست خود را ندیده اید و دوست دارید همه چیز مثل قبل باشد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این مقاله ،روش هایی برای آشتی شما با دوستتان آورده شده است .
شهامت داشه باشید
برای گفت وگوی دوباره با دوست خود شهامت داشه باشید .شاید ترسناک باشد و مجبور باشید با ترس های خود روبه رو شوید و برای حل مشکل تلاش کنید . گریه کردن و احساس افسردگی هیچ اشکالی ندارد. حتی اگر تصمیم گرفته اید دیگر هرگز با او صحبت نکنید ،باز هم یکبار دیگر امتحان کنید . فقط کافی است بدانید قرار است دوباره با هم دوست باشید و بخواهید مشکل را حل و فصل کنید .
راه حل آشتی با دوست بعد از دعوا
منتظر نباشید که دوستتان جلو بیاید
اگر می خواهید که دوباره با او دوستی را آغاز کنید، خودتان را در دسترس او قرار دهید.حتی می توانید او را به منزل خود دعوت کنید یا یک تماس تلفنی یا پیام نیز می تواند بسیار آسان اما خوشحال کننده باشد تا امید و هیجان شما را برای آشتی کردن به او نشان دهد.
موضوع را بیان کرده و روی آن تمرکز کنید
قرار است به توافق برسید، نه اینکه دعوای تازه‌ای را شروع کنید. پیش دوستتان رفته و به آرامی حرف‌ خود را بزنید. بعد به حرف‌های او گوش دهید. به او بگویید: “دوستی ما برای من خیلی ارزش دارد، نمی‌خواهم چنین چیزهایی بین ما باشد”. نگویید: “باورم نمی‌شود چنین کاری/فکری کرده باشی. از تو متنفرم”!
آرام باشید
نفس عمیق یادتان نرود. هر چقدر هم عصبانی باشید، باز هم آرام و با حوصله صحبت کرده و حرف‌های خود را بفهمانید. ارتباط چشمی داشته باشید. به زمین خیره نشوید و بی‌قرار نباشید.
از زبان و کلام نادرست استفاده نکنید . گستاخی و ناسزاگویی باعث نمی شود . سعی کنید مودب باشید اما قاطعانه سر حرف خود بمانید .
دیگران را درگیر نکنید . مثلث درست نکنید . بهترین کار این است که مستقیما با دوست خود روبه رو شوید . همچنین کسی که او را واسطه کرده و به او اعتماد کرده اید ممکن است از دوست شما جانبداری کند ،آن وقت دو نفر در مقابل شما خواهند بود .
آشتی با دوست
صادق باشید و عذرخواهی کنید
اگر فکر می کنید که خودتان تقصیرکار بوده اید، از عذرخواهی کردن دریغ نکنید ، کاملا صادقانه رفتار کنید و سعی کنید که احساسات منفی دوستتان را درک کنید و به او بگویید که قصد جبران گذشته و خطاهایتان را دارید.
در فرصتی مناسب، درباره دلیل کار هایی که انجام داده اید و موجب شده رابطه تان آسیب ببیند، صادقانه صحبت کنید زیرا دروغ گویی نه تنها کمک کننده نیست بلکه اگر حقیقت ماجرا از طریق دیگری مشخص شود، گاهی اوضاع بدتر می شود.
به دوستتان فرصت صحبت کردن بدهید
پس از عذرخواهی خودتان، به دوستتان این اجازه را بدهید که برداشت خود را از سخنان شما بگوید و در صورتی که حرف هایش خلاف عقیده شما بود، دنبال بحث کردن مجدد با او نباشید و این احتمال وجود دارد که شما بدون این که متوجه شوید موجب رنجش او شده باشید .
خودتان را نبازید
بعضی‌ها حتی بعد از دعوا هم شروع به التماس و عذرخواهی می‌کنند، حتی اگر مقصر نباشند. اگر حق با شماست، قوی و متکی باشید. التماس و زاری نکنید!
ببخشید
بخشش اولین قدم بعد از عذرخواهی است ، حال شما نیز باید او را از ته قلب خود ببخشید، حتی اگر عذرخواهی از شما نکرده است . این کار نشان می دهد که شما از لحاظ احساسی رشد کرده اید و قدرت بسیار بالایی دارید .
گردآوری: بخش روانشناسی بیتوته

مشاوره آنلاین در تلگرام و واتس آپ
تخفیف 70درصدی پرفروش ترین برندهای آرایشی
کنترل احساسات و درمان افسردگی
مشاوره تلفنی طلاق
لپ تاپ موردنظرت رو بابهترین قیمت بازاربخر
شرکت در آزمون معتبر روانشناسی پیشرفته نئو
آخرین قیمت هاو زمان تخفیف محصولات دیجیتال
همین حالا وکیل بگیر
بهترین قیمت لوازم جانبی موبایل،تبلت ولپتاپ
این تست شخصیت شما را مشخص می کند
مجرب ترین وکلا طلاق فوری با کمترین هزینه
پاسخگویی رایگان به سوالات روانشناسی شما

تازه های روانشناسی(مشاوره خانواده، روانشناسی کودکان، روانشناسی زناشویی، تست روانشناسی،موفقیت و...) سایر مطالب روانشناسی
آیا نگرانی و استرس ،خطر ابتلا به ویروس کرونا را افزایش می دهد؟

3 روش برای آرامش در هنگام شیوع کرونا ویروس

برنامه‌ریزی درسی کنکوری ها در نوروز

چگونه خود را قرنطینه کنیم؟

چگونه هوای دخترانتان را داشته باشید؟

قانون مورفی چیست و شامل چه چیزهایی می شود؟

چه کنیم اضطراب ویروس کرونا نداشته باشیم؟

تست تشخیص افسردگی دکتر دیوید برنز

نحوه مدیریت کارمندان از راه دور

راههای مقابله با افسردگی بعد از فارغ‌التحصیلی

چگونه شاد باشید: 8 راه برای شادتر شدن

تقویت هوش در بزرگسالان
سایر مطالب روانشناسی

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: آشتی با دوست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۲۱۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایمیل‌ها کدام ویژگی‌های شخصیتی را افشا می‌کنند؟

ایتنا - ایمیل یکی از ابزارهای تکنولوژیک مدرن است که زندگی بسیاری را تسهیل کرده است. این فناوری با توجه به ویژگی‌ها و مزایایی که دارد، با وجود سادگی، می‌تواند چیزهای زیادی را در مورد شخصیت کاربر آشکار کند.
ایمیل یکی از ابزارهای تکنولوژیک مدرن است که زندگی بسیاری را تسهیل کرده است. این فناوری با توجه به ویژگی‌ها و مزایایی که دارد، با وجود سادگی، می‌تواند چیزهای زیادی را در مورد شخصیت کاربر آشکار کند.

صدها یا هزاران پیام خوانده نشده در صندوق ورودی، و ناتوانی در تشخیص پیام‌های مهم و ناخواسته، می‌تواند ماهیت شخصیت کاربر را آشکار کند.

در حالی که به گفته بسیاری از کارشناسان روانشناسی، افرادی که به محض دریافت هشدار به ایمیل پاسخ می‌دهند و همیشه یک صندوق ورودی تمیز و بدون پیام خوانده نشده دارند، ویژگی‌های شخصیتی خاصی دارند.

    قاتل صندوق ورودی!
این اصطلاح به شخصی اطلاق می‌شود که ایمیل جدیدی را در صندوق ورودی خود می‌بیند و بلافاصله برای خواندن آن اقدام می‌کند، در صورت لزوم، پاسخی را ارسال می‌کند و سپس آن را حذف می‌کند، یا آن را در یک پوشه خاص بایگانی می‌کند و البته تعداد ایمیل‌های خودش حدود صفر است.

دور بودن از صندوق پستی برای مدت طولانی، آنها را بسیار تحت فشار قرار می‌دهد. زیرا وقتی با انبوهی از پیام‌های خوانده نشده مواجه می‌شود مضطرب می‌شوند، در حالی که نگه‌داشتن یک صندوق پستی سازمان‌یافته، این اضطراب را کاهش می‌دهد و این دسته از کاربران از اینکه هیچ ایمیل خوانده نشده‌ای در انتظار آنها نیست، آرامش دارند.
  محافظ پیام
دسته دیگری نیز هستند که چند ایمیل خوانده نشده در صندوق ورودی خود دارند، اما به ندرت یک پیام را پس از خواندن آن حذف می‌کنند و اساساً، ذخیره ایمیل راهی برای خودفریبی است چرا که فکر می‌کنند می‌توانند همه آنها را پردازش کنند.

از منظر روانشناسی، برای این نوع رفتار اصطلاحا پس‌اندازی، توضیحاتی ممکن است وجود داشته باشد که یکی از آنها به تعویق انداختن رسیدگی به آنهاست. این دسته از افراد ایمیل‌های خوانده شده و خوانده نشده را ذخیره می‌کنند، با این ایده که در نهایت به آنها رسیدگی خواهند کرد.

جالب است بدانید که این دسته از کاربران، نه تنها در ایمیل‌هایشان، بلکه در کارهای روزمره خود در محل کار و خانه هم، فهرستی طولانی از کارهایی دارند که به تعویق افتاده‌اند.

    نادان
نگه داشتن صدها یا هزاران ایمیل خوانده نشده در صندوق ورودی شما لزوماً برای یک فرد غفلت کننده رفتار مشکل زا نیست بلکه نخواندن ایمیل‌ها می‌تواند نشان‌دهنده استرس یا عدم مشارکت کاربر باشد.

از طرف دیگر، ممکن است به این معنی باشد که شما ممکن است یک اسنوب ایمیل باشید. این دسته گاهی ایمیل‌ها را می‌خواند، گاهی نمی‌خواند، گاهی حذف می‌کند و گاهی حذف نمی‌کند.

یک نظریه روانشناسی می‌گوید که این نوع افراد در واقع می‌توانند در میان باهوش‌ترین‌ها قرار بگیرند، آنها می‌توانند موارد مهم را اولویت‌بندی کنند و بقیه را رها کنند، بدون اینکه حتی یک ثانیه از زمان خود را برای حذف و سازماندهی آن هدر دهند، روی آن کلیک نمی‌کنند آن‌ها برای پاسخ دادن به چیزی با اهمیت واقعی حرکت می‌کنند.

روانشناسی نشان می‌دهد که این افراد آرام هستند، به راحتی درگیر استرس نمی‌شوند، می‌توانند چیزها را به خوبی طبفه‌بندی کنند و می‌دانند که صرف کردن زمان زیاد برای سازماندهی ایمیل‌ها، به هیچ وجه در امور مهم زندگی به آنها کمک نمی‌کند. 

دیگر خبرها

  • مشکل بارسا با نایکی: دعوا سر اسم لواندوفسکی!
  • واکنش محمد مهاجری به زندانی شدن یک وکیل دادگستری /یکسوی دعوا سعیدمرتضوی است و یکسو وکیلی شریف!
  • آشتی صلاح و کلوپ با گلی دراماتیک؛ ستاره مصری درخشید و لیورپول را نجات داد
  • اعتماد‌ به‌ نفس بیشتر با استفاده کمتر از شبکه‌های اجتماعی
  • تاثیر استفاده کمتر از شبکه‌های اجتماعی بر افزایش اعتماد به نفس
  • هالند با گواردیولا دعوا داشت، نه داور!
  • ایمیل‌ها کدام ویژگی‌های شخصیتی را افشا می‌کنند؟
  • عکس| آشتی مهدی طارمی با کونسیسائو
  • آشتی با مفهوم جدید هوش (فیلم)
  • دعوا شانا و امنا بر سر یک کاندیدا /کاندیدای انتخابات تهران در نهایت وارد کدام لیست شد؟