Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس اداره مراقبت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، گفت: کرونا مهار نشود، محدودیت‌ها شدیدتر می‌شود. تاریخ انتشار: 09:50 - 20 فروردين 1399 - کد خبر: ۶۱۰۹۱۷

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان، حسین عرفانی، در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما، به جزئیات و اهداف اجرای هوشمند طرح فاصله گذاری اجتماعی اشاره کرد و افزود: در شرایط فعلی کشور به منظور جلوگیری از رکود اقتصادی و اجتماعی و ایجاد تعادل در مراودات اجتماعی و فعالیت‌های اقتصادی، برخی محدودیت‌ها تحت عنوان فاصله گذاری هوشمند اتخاذ شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اقدام از ۲۳ الی ۳۱ فروردین ماه عملیاتی خواهد شد.

وی با بیان اینکه همچنان خطر کرونا در کشور وجود دارد، ادامه داد: هیچ کجای کشور از کرونا پاک و بی نصیب نیست، اگر بی دقتی و بی احتیاطی از سوی مردم ایجاد شود همه زحمات ۵۰ روز گذشته کادر درمانی به باد خواهد رفت.

عرفانی افزود: بحث رعایت فاصله گذاری هوشمند، مؤلفه تأثیر پذیری از کرونا جامعه است در این راستا هیچ اجباری برای فعالیت صنوف تا ۲۳ فروردین وجود ندارد. ضمناً فاصله گذاری هوشمند یک تصمیم موقت است و منوط به کنترل بیماری در سطح جامعه خواهد بود. چنانچه بیماری کرونا در این مدت مهار نشود و شدیدتر شود چه بسا محدودیت‌های شدیدتری اعمال گردد.

رئیس اداره مراقبت‌های بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، گفت: فعالیت صنوف می‌تواند جریان یابد به شرطی که متولی اجرای طرح فاصله گذاری وزارت بهداشت باشد.

عرفانی افزود: هر صنفی در مقابل فعالیت‌های زیر مجموعه اش به شرایط عمومی و بهداشتی صنف خود واقف است و نیازمند آموزش خاص و اضافه‌ای نیست.

وی ادامه داد: صنوف مختلف پس از ورود به درگاه الکترونیکی و مطالعه موارد بهداشتی آموزشی و سپس ثبت نام در سامانه می‌توانند از فعالیت در ۲۳ لغایت ۳۱ فروردین بهره‌مند شوند.

عرفانی افزود: اگر میزان فرکانس تردد و تعاملات اجتماعی بالا برود باید دیگر عامل مؤثر بر سرایت کرونا در جامعه کاهش یابد.

بیشتر بخوانید: تست کرونا درب منزل! / ۵۰۰ هزارتومان بدهید دوساعته جواب بگیرید

وی تصریح کرد: بر اساس این اتفاق باید هر کس وارد مترو می‌شود ماسک بزند و فاصله مطمئنه را رعایت نماید. این اتفاق در اتوبوس‌ها و تاکسی‌ها هم باید رعایت گردد. در مغازه‌ها هم باید فاصله گذاری و ایجاد تهویه سالم رعایت شود.

عرفانی، از رد شدن پیشنهاد سه فوریتی وزارت بهداشت به مجلس خبر داد و افزود: وزارت بهداشت به عنوان یک جز از سه جز تأثیرگذار بر کاهش انتقال کرونا پذیرفته که اگر قرار به از بین رفتن کرونا است و قرار است فعالیت‌های اجتماعی هم تا حدودی برگردد، دو جز دیگر باید به وظیفه خود عمل کنند. یکی از آن دو جز مردم هستند که ۱۳ فروردین واقعاً همکاری کردند و در خانه ماندند، اما روز ۱۶ فروردین به خیابان‌ها آمدند و همه را متعجب کردند.

وی ادامه داد: بازگشت اصناف را می‌توان جز سوم تأثیرگذار به مهار کرونا نامید. تعهدات اصناف در قبال حفظ بهداشت و نظافت باید رعایت گردد، زیرا تعهدات بهداشتی بیمارستان‌ها و درمانگاه‌ها سخت‌تر از تعهدات اصناف است که در حال رعایت می‌باشد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا فاصله گذاری اجتماعی ویروس کرونا وزارت بهداشت فاصله گذاری محدودیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۲۲۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رعایت نظم درساعت فعالیت نانوایی ها‌ی بهاباد

اولین جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان بهاباد در سال جدید به ریاست تیموری فرماندار بهاباد و با حضور موسوی مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان، و سایر اعضای کارگروه در محل سالن فرمانداری بهاباد برگزار شد.

در ابتدای این جلسه رحمتیان مدیر جهاد کشاورزی و دبیر کارگروه آرد و نان شهرستان ضمن ارائه گزارشی از وضعیت فعالیت نانوایی‌ها در سطح شهر و روستا‌ها عدم تغییر قیمت نان علیرغم افزایش هزینه‌های ثابت و جاری واحد‌های نانوایی را به عنوان مهمترین دغدغه و افزایش سهمیه آرد ماهانه را مهمترین درخواست نانوایان از کارگروه آرد و نان شهرستان مطرح کرد و خواستار رسیدگی به این موارد توسط مسئولان استانی گردید.

فرماندار شهرستان بهاباد ضمن تشکر و قدردانی از همه نانوایان به خاطر تلاش شبانه روزی در تامین قوت غالب مردم از بروز برخی بی نظمی‌ها در ساعات فعالیت شماری از نانوایی‌ها و همچنین افت محسوس کیفیت نان در اغلب نانوایی‌های شهرستان گلایه کرد و از متصدیان واحد‌های نانوایی درخواست کرد نسبت به پخت و عرضه نان سالم و باکیفیت در ساعات مقرر اهتمام ورزند.

موسوی مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان ضمن عرض خداقوت به فعالین حوزه گندم، آرد و نان شهرستان به تشریح دستورالعمل هوشمندسازی یارانه آرد و نان پرداخت و افزود: در سامانه هوشمند نانینو در صورت تبدیل آرد تخصیصی به نان مشوق‌هایی برای نانوایان در نظر گرفته شده است و سهمیه ماهانه به صورت خودکار افزایش می‌یابد و در صورت عدم تبدیل بخشی از آرد تخصیصی به نان ضمن اعمال جریمه، سهمیه آرد آن واحد نانوایی به صورت خودکار کسر می‌گردد.

شایان ذکر است در ابتدای این جلسه رییس اتحادیه و جمعی از نانوایان شهرستان به بیان مسائل و مشکلات حوزه کاری خود پرداختند و تصمیمات لازم به منظور رفع مشکلات مطرح شده اتخاذ گردید.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • رعایت نظم درساعت فعالیت نانوایی ها‌ی بهاباد
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • بازگشایی چند مطب در تویسرکان پس از رعایت قوانین و استاندارد‌ها
  • هشدار هواشناسی چهارمحال و بختیاری
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • مهار تورم ماهانه و نقطه به نقطه در استان یزد/ شمارش معکوس برای اصلاح نرخ تورم سالانه
  • تورم ماهانه و نقطه به نقطه یزد مهار شد
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • مهار کامل تورم ماهانه و نقطه به نقطه استان یزد