Web Analytics Made Easy - Statcounter

تبریز- به‌ تصریح رهبر انقلاب، تولید ستون فقرات اقتصاد مقاومتی است اقتصادی که متکی بر ظرفیت‌ها و توانمندی‌های داخلی است ضمن به ارمغان آوردن رفاه و رفع مشکلات معیشتی مردم، باعث جلوگیری از خسارت‌آفرینی‌های دشمنان و ضربات‌شان بر پیکره‌ اقتصاد ملی می‌شود.

قدس آنلاین-گروه استان ها:  واقعیت‌های موجود در اقتصاد ایران در زمینه حمایت از تولید ملی و رشد و رونق آن نشان می‌دهد که کشور از این جهت هنوز به نقطه‌ی قابل قبول نرسیده است لذا مقام معظم رهبری سال ۱۳۹۹ را سال جهش تولید نامگذاری کردند تا هم مسئولان دولتی و هم عموم ظرفیت‌های نیروی انسانی کشور در جهت تقویت حداکثری تولید نقش‌آفرینی کنند اما در این مسیر چه باید کرد پرسشی است که مسئولان استان آذربایجان شرقی به آن در ذیل پاسخ می دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تامین نقدینگی

استاندار آذربایجان ‌شرقی با بیان اینکه به ‌رغم تحریم‌ها و مشکلات ناشی از کرونا در جهان اما شاهد افزایش صادرات از این استان بودیم اظهار می کند: با وجود تمامی تحریم های اعمال شده اما صادرات ما در استان ۵۳ درصد افزایش یافته است.

محمدرضا پورمحمدی با بیان اینکه امروز باید تلاش کنیم که بازارهای مقصد ما که به سختی به دست آمده را به دیگر کشورها واگذار نکنیم عنوان می کند: واحدهای تولیدی باید خود را بروز کنند تا با نیازهای روز سریعا خودشان را تطبیق دهند.

وی اعطای تسهیلات ارزان‌قیمت را مهمترین چالش تولیدکنندگان می داند و در راستای تحقق شعار امسال اظهار می کند: یکی از مولفه‌های اصلی جهش تولید تامین نقدینگی واحدهای تولیدی است.

بروکراسی اداری

نماینده تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی در این رابطه معتقد است: هنوز بسترهای مناسب برای شکل‌گیری تولید بدون دغدغه و مانع در کشور چندان فراهم نیست و وقتی این مشکلات به بستر ناامنی اقتصادی موجود اضافه می‌شود کسب و کار و تولید را از صرفه خارج می‌کند که دلسردی تولیدکنندگان و از بین رفتن فرصت‌های شغلی را به‌دنبال دارد.

محمدحسین فرهنگی اظهار می کند: برای جهش تولید لازم است، ضوابط غیرضرور و مخل تولید که بسیاری از آنها تحت تاثیر بخشنامه‌ها و ضوابط داخلی دستگاه‌های اجرایی است، به جد حذف شوند و حتی‌المقدور دستگاه‌های مختلف ساز و کارهای داخلی خود را از حالت انسانی خارج ساخته و دولت الکترونیک و استفاده از فضای مجازی به معنای واقعی عملی شود.

وی بیان می کند: فردی که می‌خواهد تولیدی را شروع کند و یا مشکل اداری دارد، باید در یکایک دستگاه‌هایی مثل محیط‌زیست، جهادکشاورزی و صنعت و معدن حضور یافته و هفت‌خوان رستم در ادارات مختلف را طی کند.

وی اذعان می  کند: کار کردن در فضای فعلی برای تولیدکننده بسیار سخت است و برای جهش تولید باید شعارزدگی را کنار بگذاریم و در عمل فضای کسب و کار را برای رونق و جهش تولید مهیا کنیم.

منتخب مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس یازدهم با بیان اینکه باید شعارزدگی را کنار بگذاریم و در عمل پایبند رهنمودهای مقام معظم رهبری باشیم، یادآور شد: همه صحبت از حمایت از تولید می‌کنند و شعارهای رنگارنگی می‌دهند؛ اما در عمل شرایط همان اوضاع قبلی است.

وی خاطرنشان کرد: فرهنگی بر لزوم شناسایی خلاءهای موجود و حلقه‌های مفقوده و تکمیل زنجیره تولید و فروش محصولات تاکید و ادامه داد: ما باید به‌جای پرداختن به مسائل به‌صورت شکلی و کلی و تکرار مکررات، به سمت رفع نیازهای واقعی جامعه و تولید حرکت کنیم که این کار شدنی و در دسترس است ولی متاسفانه از سوی دستگاه‌های دولتی مورد غفلت قرار می‌گیرد.

بخش خصوصی راه گشاست

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌شرقی در این راستا مشارکت بخش خصوصی را راهگشا و تاثیر گذار دانشته و می گوید: که تجارب بخش خصوصی می تواند اجرایی شدن آن را تضمین و شرایط اقتصادی کشور را دگرگون کند. 

حبیب امین زاده با بیان اینکه برای تحقق شعار امسال مبنی بر جهش تولید جز با میدان‌داری و فعالیت شبانه‌روزی بخش خصوصی میسر نخواهد شدمی افزاید: توسعه بازارهای داخلی و خارجی در کنار جهش در بخش تولید بسیار ضروری است.

وی اذعان می کند: آمادگی خطوط تولید، تامین مواد اولیه، منابع مالی مورد نیاز، قوانین مدون، توسعه صادرات ، پشتیبانی و حمل و نقل از جمله مباحثی است که در تحقق شعار جهش تولید باید به آنها توجه کرد.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: آذربایجان شرقی سال جهش تولید اقتصاد بخش خصوصی جهش تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۲۳۲۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت «برج‌های دوقلو» خرم‌آباد هر چه سریع‌تر تعیین تکلیف شود

به گزارش خبرنگار مهر، ابوطالب شفقت امروز پنج‌شنبه در جلسه بررسی و توجه به اقشار کم‌بضاعت تحت پوشش نهادهای حمایتی، اظهار داشت: توانمندسازی مددجویان به‌عنوان یکی از وظایف پیگیری‌کننده توسط دستگاه‌های حمایتی بوده و حمایت‌های اعتباری و پشتیبانی وظیفه تمامی دستگاه‌های اجرایی است.

وی تصریح کرد: در حمایت و رفع مشکلات اقشار محروم و کم‌بضاعت باید از ظرفیت‌ها و توانایی‌های مردم استفاده کرد.

استاندار لرستان، اظهار کرد: لرستان دارای ثروت، سرمایه و دارایی‌های بی‌شماری اعم از آب‌وخاک، محیط جغرافیایی و مردمانی متمدن، مؤمن، شجاع و وفادار به‌نظام اسلامی است.

شفقت، گفت: حمایت از اقشار کم‌بضاعت در نظام اسلامی به‌عنوان یک وظیفه یادشده و دولت موظف به پشتیبانی از این افراد است.

وی افزود: توجه به جامعه نیازمندان و پشتیبانی از آنها در اولویت برنامه‌ها قرار خواهد داشت و موظف به رعایت ضوابط هستیم.

استاندار لرستان با اشاره به این موضوع که در بین مردم باید فرهنگ‌سازی شود تا بتوانیم دغدغه‌های را برطرف کنیم، ادامه داد: دغدغه برای برطرف‌کردن مشکلات افراد بی‌بضاعت و کم‌بضاعت از وظایف ما است و باید طبق برنامه‌ریزی رسیدگی شود که مردم نسبت به همنوعان خود بی‌تفاوت نباشند.

شفقت، اظهار کرد: بنیاد مستضعفان و ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) به‌عنوان نهادهای انقلابی و حمایتی باید نسبت به سرمایه‌گذاری در مناطق کم‌برخوردار استان اقدام کنند و ما به‌عنوان نماینده دولت وظیفه فراهم‌کردن شرایط این سرمایه‌گذاری را خواهیم داشت.

وی گفت: در این راستا کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی باید توانمندسازی افراد تحت پوشش را در دستور کار قرار دهند و این مهم در اولویت ما قرار خواهد داشت و تا ارتقای سطح برخورداری مردم افزایش یابد همچنین فراهم‌شدن فرصت سرمایه‌گذاری و ثروت سازی در مناطق محروم فراهم شود.

استاندار لرستان، افزود: این دو نهاد انقلابی در ابتدای انقلاب اسلامی توسط امام خمینی (ره) بنا نهاده شد و نشان از اهمیت به قشر محروم دارد که در این راستا نقش رسانه‌ها برای اطلاع‌رسانی و آگاهی مردم و فرهنگ‌سازی به اقشار کم‌درآمد مهم تلقی می‌شود.

شفقت به نقش مهم بانک‌ها در حمایت از اقشار کم‌بضاعت و اشتغال و خودکفایی آنها اشاره کرد و گفت: بانک‌ها باید نسبت به پرداخت تسهیلات اقدامات لازم را به‌صورت جدی انجام دهند.

وی اظهار داشت: اشتغال فرزندان شهید و ایثارگر در اولویت قرار گیرد همچنین توجه به ارتباطات و تعاملات مسئولان به خانواده‌های شهیدان فراموش نشود چرا که مجری اهداف شهدا هستیم.

استاندار لرستان، افزود: امیدواریم بتوانیم با کمک همگانی رفاه اجتماعی در شأن نظام اسلامی را برای مردم لرستان فراهم کنیم.

شفقت همچنین به تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام استان اشاره کرد و خواستار تعیین و تکلیف سریع برج‌های دوقلوی میدان ۲۲ بهمن خرم‌آباد شد و از مسئولان کشوری برای حضور در استان و بازدید از پروژه‌های نیمه‌تمام دعوت کرد.

کد خبر 6088427

دیگر خبرها

  • جهش تولید در مناطق آزاد و ویژه، نیازمند طرح‌های تحولی است
  • جهش تولید در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی نیازمند اجرای طرح‌های تحولی است
  • حمایت شرکت‌های دانش‌بنیان از بخش کشاورزی زمینه تحول و جهش تولید را فراهم می‌کند
  • وضعیت «برج‌های دوقلو» در خرم‌آباد هر چه سریع‌تر تعیین تکلیف شود
  • وضعیت «برج‌های دوقلو» خرم‌آباد هر چه سریع‌تر تعیین تکلیف شود
  • نگاه به اقشار کم‌بضاعت لرستان در راستای خودکفایی آنها باشد
  • تامین سوخت، مهمترین دغدغه مدیران واحد‌های صنعتی است
  • حل معضل پیری جمعیت و افزایش نسل نیازمند تلاش همگانی است
  • شهر پره سر نیازمند تخصیص زمین برای تولید کود آلی از زباله‌ی تر است
  • هیچ دولتی بدون مشارکت مردم توسعه پذیر نیست