Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@14:44:40 GMT

ستاره‌هایی که در فتح لیگ قهرمانان اروپا ناکام ماندند

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۲۳۸۸۴

ستاره‌هایی که در فتح لیگ قهرمانان اروپا ناکام ماندند

همه ستاره جهان نتوانسته‌اند قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا را تجربه کنند و جای این جام در ویترین افتخارات‌شان خالی است.

به گزارش ایسنا و به نقل از بی ساکر، لیگ قهرمانان اروپا بهترین رقابت‌های اروپایی است. این بازی‌ها مانند جام جهانی یکی از پر طرفدارترین‌ها به حساب می‌آید. بازیکنان سطح بالا آرزوی فتح این جام را دارند اما همه نمی‌توانند در طول دوران ورزشی‌شان آن را به دست آورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گاهی اوقات شانس به بازیکنان بزرگ رو نمی‌کند. برخی از آن‌ها تا فینال به فتح جام نزدیک می‌شوند اما در حسرت کسب آن جایزه می‌مانند. جانلوئیجی بوفون برجسته‌ترین دروازه‌بان در این گروه است. او در طول دوران ورزشی‌اش در یوونتوس و پاری سن ژرمن توانسته است ده‌ها جام بالای سر ببرد اما هرگز مهم‌ترین جام اروپایی را به دست نیاورده است. هم تیمی سابقش  پاول ندود نیز هرگز قهرمانی در لیگ قهرمانان را تجربه نکرد.

آرسنال در شروع قرن ۲۱ دوران طلایی‌اش را سپری می‌کرد و توانست به فینال لیگ قهرمانان ۲۰۰۶ هم برسد اما با وجود بازیکنان مستعدی هم‌چون پاتریک ویرا و دنیس برگکمپ نتوانست بارسلونا را شکست دهد. این دو بازیکن دیگر چنین فرصتی پیدا نکردند.

در دهه ۸۰ و ۹۰ برخی از ستاره‌ها در فتح لیگ قهرمانان ناکام ماندند. دیگو آرماندو مارادونا، اریک کانتونا و روبرتو باجو نمونه‌هایی هستند که نتوانستند همیشه همه جام‌ها را به دست آورند. 

فرانچسکو توتی و رود فان نیستلروی در شروع قرن ۲۱ در تیم‌های‌شان درخشیدند و نمایش‌های فوق‌العاده‌ای بر جای گذاشتند؛ با این حال قهرمانی در لیگ قهرمانان را تجربه نکردند. 

ستاره‌های دیگری که در فتح این جام ناکام ماندند زلاتان ایبراهیموویچ و رونالدو نازاریو بودند. این اتفاق در حالی رخ داد که این دو مهاجم سوئدی و برزیلی مدت‌ها فوتبال سطح بالایی را به نمایش گذاشتند و عضو تیم‌های بزرگ و موفقی بودند.

برای پایان دادن به این فهرست می‌توان از بازیکنان بزرگ دیگری هم‌چون یان اوبلاک، فابیو کاناوارو، دیگو گودین، لیلیام تورام، لوتار ماتئوس، میشاییل بالاک، سسک فابرگاس، روبرت پیرس، ارنان کرسپو و گابریل باتیستوتا نام برد. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جانلوییجی بوفون زلاتان ایبراهیموویچ رونالدو نازاریو ليگ قهرمانان اروپا لیگ قهرمانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۲۳۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنجال حذف ستاره از لوگوی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس

بنر مربوط به مراسم «آیین واگذاری مالکیت استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی» پشت سر وزرای ورزش و اقتصاد این جلسه را پرحاشیه کرد.

به گزارش مشرق، در حالی که طرفداران دو باشگاه استقلال و پرسپولیس پیگیر ماجرای چندین و چندساله موضوع تکراری خصوصی‌سازی و واگذاری مالکیت دو باشگاه سرخابی از وزارتخانه ورزش و جوانان (و حالا در این چند سال امور اقتصادی و دارایی) به بخش خصوصی بودند، دیدن تصویر لوگوی جدید(!) باشگاهشان پشت سر دو وزیر موجب تعجب‌شان شد.

این موضوع بلافاصله در فضای مجازی و البته فضای رسانه بین خبرنگاران فوتبالی به مهم‌ترین حاشیه نشست سهامداران جدید با مدیران عامل و اعضای هیئت مدیره دو باشگاه تبدیل شد و هنوز هم مطالبی از این دست در ارتباط با چرایی محو شدن ستاره‌های طلایی آسیایی استقلال و قهرمانی‌های پرسپولیس در شبکه‌های اجتماعی دست به دست می‌شوند. اما سوال اینجاست که آیا لوگوی باشگاه باید ستاره داشته باشد؟

لوگوی بزرگان آسیا استاندارد است

با نگاهی به لوگوی باشگاه‌های عنوان‌دار در ادوار گذشته لیگ قهرمانان آسیا به موارد جالب توجهی برخورد می‌کنیم. برای مثال باشگاه الهلال عربستان که با کسب ۴ عنوان قهرمانی در لیگ قهرمانان آسیا و جام باشگاه‌ها بیشترین عنوان از این حیث را در اختیار دارد با یک لوگوی ساده بدون ستاره در آسیا شناخته می‌شود. همچنین باشگاه پوهانگ استیلرز کره جنوبی با سه بار قهرمانی در آسیا و با وجود ستاره در لوگوی رسمی باشگاهش بی‌اعتنا به قهرمانی‌های آسیایی از ابتدا لوگوی خود را با ۵ ستاره طلایی (مربوط به ۵ قهرمانی که در کی‌لیگ کره‌جنوبی دارد) ثبت کرده و با همین وضعیت در قاره آسیا شناخته می‌شود. همچنین باشگاه اوراوردز ژاپن نیز با ۳ بار عنوان قهرمانی نماد ستاره را روی لوگوی خود ثبت نکرده است. الاتحاد عربستان نیز با دو عنوان قهرمانی لوگوی بدون ستاره دارد.

سرخابی‌ها از کدام باشگاه تقلید کردند؟

اما در همین قاره آسیا باشگاه‌های دیگری همچون السد قطر و العین امارات که به ترتیب ۲ و یک بار قهرمان آسیا شده‌اند با قرار دادن ستاره به تعداد قهرمانی‌های‌شان در لیگ قهرمانان آسیا لوگوی خود را ثبت کرده و با این شرایط شناخته می‌شوند. اطلاع از این‌که استقلال و پرسپولیس از این طیف باشگاه‌ها تقلید کرده‌اند یا برعکس چندان اهمیتی ندارد اما بی‌شک لوگو ذاتا از ابتدا ستاره نداشته است!

لوگوی بدون ستاره غول‌های اروپا

این در حالی است که نگاهی به باشگاه‌های مطرح و قهرمانان لیگ قهرمانان اروپا شرایط دیگری را مشخص می‌کند. برای مثال باشگاه‌هایی مثل رئال مادرید اسپانیا با ۱۴ بار قهرمانی در قاره اروپا، میلان ایتالیا با ۷ عنوان قهرمانی و یا باشگاه‌های بایرن‌مونیخ آلمان و لیورپول انگلیس هر کدام با ۶ عنوان قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا، هیچ‌یک در لوگوی رسمی باشگاه‌شان ستاره‌ای ندارند و به نظر می‌رسد که این شرایط بیشتر در قاره آسیا و بعضا تعدادی از تیم‌های آمریکای جنوبی از اهمیت برخوردار است که لوگوی باشگاه را به ستاره قهرمانی قاره‌ای مزیّن کنند.

لوگوها با ستاره ثبت شده‌اند!

اما نگاهی به صفحه رسمی هر دو باشگاه در مرکز ثبت شرکت‌ها یا کودال بازار بورس مشخص می‌کند انتقاد طرفداران دو باشگاه استقلال و پرسپولیس نسبت به چرایی نبودن ستاره بالای لوگوی باشگاه محبوبشان در مراسم واگذاری بی‌دلیل نیست. چرا که هر دو باشگاه لوگوی رسمی خود را با ستاره ثبت کرده‌اند نه بدون ستاره.

حذف ستاره‌ها و پیام برای مالکان جدید!

در این باره قطعا نقد اول به مسئولان وزارت ورزش و جوانان، وزارت اقتصاد و البته فدراسیون فوتبال است که نمادهای هر دو باشگاه را هر روز و به عناوین مختلف دیده‌اند ولی دقت کافی در این زمینه وجود نداشته است. شاید هم تعمدی در این زمینه وجود داشته تا مالکان جدید با دور شدن از فضای احساسی و کری‌خوانی برای رقیب یک‌بار برای همیشه و با تأسی از باشگاه های بزرگ جهان و حتی قاره آسیا، لوگوی این دو باشگاه را که ذاتا نباید ستاره‌ای داشته باشد به شکل استاندارد تغییر بدهند.

نقد دیگر هم به افرادی مربوط است که لوگوی دو باشگاه را به این شکل ثبت کرده‌اند تا به نظر برسد که یا امیدی به تکرار قهرمانی و افزایش ستاره این تیم‌ها نداشتند و یا حاضرند هربار که قهرمانی تازه به‌دست آمد لوگوی ثبت‌شده باشگاه را تغییر دهند! اقدامی که به خودی خود می‌تواند در آینده و در حین بررسی تاریخچه دو باشگاه دردسرساز باشد. چرا که پس از گذشت چند سال لوگوی استقلال و پرسپولیس با تفاوت‌های مشهود در اسناد مربوط به دو باشگاه در فضای مجازی باقی خواهد ماند که شباهتی به هم ندارند.

منبع: خبر ورزشی

دیگر خبرها

  • ستاره بارسا: بلینگام بهترین بازیکن جهان است
  • لیگ قهرمانان زنان اروپا | تقابل بارسلونا و لیون در فینال
  • هیجان ستاره بایرن: چی بهتر از بازی با رئال!
  • جنجال حذف ستاره از لوگوی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس
  • صعود اینتر به فینال لیگ قهرمانان اروپا و حذف بارسلونا در نیوکمپ (2010/4/28) / فیلم
  • جو کول پیش‌بینی می‌کند؛ از قهرمان لیگ قهرمانان اروپا تا قهرمان یورو و برنده توپ طلا
  • قرارداد آزمون با رُم به یک شرط قطعی می شود
  • قرارداد آزمون با رُم به یک شرط قطعی می‌شود
  • قفل‌ها این بار برای ستاره تیم‌ملی در آسیا بسته ماندند
  • باشگاه رم: سردار آزمون فقط به این شرط می‌ماند!