Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-06@16:42:40 GMT

شگردهای تازه برای کلاهبرداری‌های اینترنتی

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۲۴۰۰۱

شگردهای تازه برای کلاهبرداری‌های اینترنتی

مجرمان اینترنتی این روزها با سوء استفاده از خانه نشینی مردم به خاطر انتشار ویروس کرونا واستفاده روز افزون کاربران از فضای مجازی اقدام به کلاهبرداری با شگردهای تازه می کنند که پلیس فتا دراین باره هشدار جدی داده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ سرهنگ رامین پاشایی، معاون اجتماعی پلیس فتای ناجا در تشریح این ماجرا اظهار داشت: اجرای طرح فریبکاران با تماس تلفنی به شهروندان و شرکت در مسابقات تلویزیونی و رادیویی و برقراری مصاحبه دروغین با شخصیت‌های کشوری و افراد سرشناس، طی سال های گذشته یکی از ترفندهای رایج کلاهبرداران بود که با اطلاع رسانی گسترده و افزایش آگاهی هموطنان دراین خصوص، سطح وقوع اینگونه جرایم در کشور کاهش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما امروزه شیوع ویروس کرونا در کشور و اجرای طرح قرنطینه خانگی، باعث شده افراد کلاهبرداردراقدامی فریبکارانه با طراحی پلتفرم های مجرمانه ضمن برقراری تماس تلفنی با هموطنان که بیشترازطریق پیام رسان واتساپ و سایر خطوط تلفن همراه است اقدام به کلاهبرداری از شهروندان کنند.

سرهنگ پاشایی افزود: ممکن است شیوه های کلاهبرداری این افراد مجرم متفاوت باشد اما در نهایت به یک شیوه عمل می کنند و با اعلام برنده شدن مخاطبان، با ترفندهای ماهرانه تمام اطلاعات حساب بانکی و یا تمام اطلاعات کارت عابر بانکی افراد را دریافت کرده و با استفاده از آن اقدام به برداشت از حساب افراد می کنند.

این مقام انتظامی تأکید کرد: دراجرای مسابقات زنده رادیویی و تلویزیونی اولویت تماس با متقاضیانی است که ثبت نام کرده اند و ارتباط با این افراد نیز از خطوط تلفن ثابت شهری انجام خواهد شد. بنابراین کاربران ضمن حفظ هوشیاری و توجه به توصیه های پلیس فتا مراقب فریب افراد سودجو در فضای سایبری باشند و ازدراختیار قرار دادن اطلاعات حساب بانکی خود به دیگران خودداری کرده و مجرمان را در عملیاتی نمودن اهداف خود ناکام بگذارند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کلاهبرداری پلیس فتا شگرد ها کلاهبرداری های اینترنتی مجرمان اینترنتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۲۴۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انهدام ۲۰ باند جرایم سایبری در مازندران

رئیس پلیس فتای فراجا مازندران با اشاره به انهدام ۲۰ باند جرایم سایبری از مسدود کردن ۳۵ میلیارد ریال وجوه حاصل از برداشت‌های غیر مجاز اینترنتی با اقدام به موقع مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتای این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران و به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار وحید مجید، عصر امروز_ یک‌شنبه شانزدهم اردیبهشت_ در ستاد فرماندهی انتظامی مازندران با بیان اینکه پلیس فتای استان از پلیس‌های دارای رتبه در حوزه کشف جرایم سایبری بین استان‌های کشور است، اظهار کرد: پلیس فتای مازندران در سال گذشته موفق به کسب رتبه دوم شده است که جا دارد از تلاش‌های و زحمات فرمانده انتظامی و رئیس پلیس فتای استان قدردانی کنم.

وی با بیان اینکه به دلیل ضریب بالای نفوذ اینترنت در این استان و دریافت خدمات بالای سایبری شهروندان، طبیعتاً مجرمان اینترنتی در این حوزه فعالیت بیشتری دارند، افزود: پلیس فتای مازندران با جرایم مختلفی در این حوزه نسبت به سایر استان‌ها مواجه است.

رئیس پلیس فتای فراجا مازندران با اشاره بر کلاهبرداری اینترنتی بر بازارهای آنلاین، برداشت‌های اینترنتی غیرمجاز، مزاحمت‌های اینترنتی، دسترسی به اطلاعات افراد و قمار و شرط بندی اینترنتی را از اولویت‌های جرایم سایبری در مازندران عنوان و مطرح کرد: ۲۰ باند در حوزه‌های مختلف جرایم سایبری در مازندران منهدم شد که ۳۵ میلیارد ریال از وجوه مردم که از سوی مجرمان سایبری به صورت غیرمجاز برداشت شده بود با اقدام به موقع مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتای مازندران مسدود شد.

مجید با اشاره به اینکه در حوزه طرح نور اقدامات قابل ملاحظه‌ای داشته‌ایم، گفت: تقریباً ۹ هزار و ۸۳۵ تار نما و صفحه را که دارای تأثیر منفی در حوزه امنیت اخلاقی مردم بوده و در انتشار تصاویر نامربوط و محتواهای غیرمتعارف فعالیت داشته، رصد و مورد پایش قرار دادیم.

وی ادامه داد: با تمرکز عملیاتی روی سه هزار و ۸۴۲ مورد و انطباق آن با جرم انگاری بالغ بر ۷۶۵ مورد با تذکر تلفنی با استفاده از کاربران هوشمندی که در این حوزه داشته ایم و اعلام به فتای مراکز استان اقدام شد.

رئیس پلیس فتای فراجا مازندران همچنین از برخورد قضائی و عملیاتی با یک‌هزار مورد از این صفحات و تارنماها و حذف محتواها خبر داد و خاطرنشان گرد: در این حوزه با همکاری شهروندان اقدامات خوبی صورت گرفته است.

کد خبر 750868

دیگر خبرها

  • هشدار پلیس درباره ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!
  • ترفند جدید کلاهبرداری/ یک سوال جواب بده صدمیلیون برنده شو
  • خالی کردن حساب با سوال ۱۰۰ میلیونی!
  • جواب بده ۱۰۰ میلیون برنده شو؛ کلاهبرداری جدید
  • «جایزه صد میلیون تومانی» ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!
  • خالی کردن حساب با پرسیدن فقط یک سوال
  • یک سوال جواب بده صدمیلیون برنده شو
  • چطور پیامک‌های جعلی را بشناسیم؟
  • شناسایی و دستگیری کلاهبردار اینترنتی رسید جعلی بانک
  • انهدام ۲۰ باند جرایم سایبری در مازندران