Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین، حجت‌الاسلام و المسلمین حسن روحانی صبح امروز در جلسه هیئت دولت گفت: مسئله انتظار ظهور یک منجی جزو اعتقادات همه ادیان آسمانی است و در دین اسلام به ویژه در مذهب تشیع رنگ و بوی خاص خودش را دارد و ما خیلی صریح تر و با نام و نشان از آن منجی یاد می‌کنیم. طبق روایات ما هرکس زمان ظهور را تعیین کند دروغگو است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

روحانی گفت: انتظار ظهور حضرت ولی عصر هم به معنای امید به آینده است و هم به معنای آمادگی برای صلح و عدالت در سراسر جهان است. بنابراین هر کسی منتظر است که در زندگی فردی و جمعی خود الگویش تلاش برای رسیدن به عدالت باشد.

اهم اظهارات وی را در ادامه به نقل از مهر، ایرنا، فارس و ایسنا بخوانید؛

* مهدویت یک جهان بینی واقعی به ما می‌دهد. این ایمان و اعتقاد می‌تواند زندگی ما را نشاط ببخشد و ما را از ناامیدی و غم و غصه برهاند و آینده جهان را زیبا و باشکوه و پر از عدل و داد کند.

* ۲۰ فروردین روز هسته ای است و ما همه ساله جشن هسته‌ای می‌گیریم و افتتاح های فراوانی داریم و امسال هم برنامه ریزی داشتیم اما به دلیل اینکه اجتماعات را نمی توانیم برگزار کنیم، به یک فرصت دیگر موکول می‌کنیم تا همه این دستاوردها برای مردم تشریح شود. این دستاوردها در زمینه پزشکی و بهداشت و درمان جایگاه ویژه ای دارد. دیروز در ویدئو کنفرانسی که با استان‌ها داشتیم در یکی از استان‌ها یک مرکز پروتودهی گاما، ماسک‌ها را پرتو دهی می‌کند.

* موضوع کرونا گرچه سختی هایی را برای ما داشت اما در زمینه علم و دانش و شرکت های دانش بنیان در زمینه سلامت و نیازمندی های بخش پزشکی قدم های بسیار خوبی برداشته شده است و به زودی در تولید کیت‌های آزمایشگاهی کرونا به خودکفایی می‌رسیم.

* در زمینه سی تی اسکن آنچه دستاورد یک شرکت دانش بنیان بود در زمان کوتاهی عکس را تفسیر می‌کند و می گوید که اشکال در کجای دستگاه تنفسی بیمار است. همچنین کیت‌های تازه‌ای تولید شده و به ما نشان می‌دهد در زمان کوتاه که آیا طرف کرونا گرفته و آن را پشت سر گذاشته یا نه. این بسیار مفید است برای کسانی که در جامعه این ویروس به آنان اصابت کرده و آن را پشت سر گذاشته اند بدون اینکه علامتی داشته باشد و با این کیت می فهمد آیا آنتی بادی برایش به وجود آمده یا نه.

*{با اشاره به اینکه در زمان شرایط تحریم و وجود ویروس کرونا کالا به وفور در کشور وجود دارد}: از همه تولیدکنندگان متشکریم؛ شرایط آرامی را برای کشور فراهم کردند.

* وزیر نفت اعلام کرد هیچ مورد ابتلا به کرونا در مراکز تولیدی این وزارت خانه نداشته اند. من دیروز آمار کل کالاهای اساسی کشور را دیدم، همه اینها ذخائر خوبی دارند. مصوب می کنیم در زمان پرداخت یارانه اردیبهشت ماه یک میلیون به تمام خانوارهای یارانه بگیر پرداخت شود.

* همه کار بر این مبناست که تولید کشور ما بتواند برای امروز و آینده جوابگو باشد. امروز ذخایر خوبی در زمینه گندم داریم. کشور خودش را آماده کرده است. آمار همه کالاهای اساسی را دیدم، ذخایر خوبی داشتند. ما تصمیم خوبی برای کل سال آینده اتخاذ کردیم که از کجا و چگونه خریدها انجام بگیرد. این به معنای این است که بخش صنعت و خدمات ما فعال هستند و تلاش می‌کنند.

* در این شرایطی که هم تحریم داریم و هم این ویروس در جامعه است، امروز مردم در زمینه مواد غذایی وفور را مشاهده می‌کنند و امیدواریم در زمینه ماسک هم بتوانیم به خودکفایی برسیم. وزارت صمت تلاش خوبی را شروع کرده است. خیلی از استان‌ها معتقدند ما بیش از این‌ها می‌توانیم الکل تولید کنیم. ما باید همه مقررات و امکانات لازم را در اختیار مردم قرار دهیم.

* ۱۰۰ هزار میلیارد تومانی که برای پرداخت در نظر گرفتیم، نسبت به همه آنها در جلسه اقتصادی تصمیم گرفتیم. ما در حد توان کشور، کشوری هستیم که در برخی امور قدم‌های خوبی برداشتیم مثلاً در ماه آینده وقتی یارانه پرداخت می‌شود هم آنجا اعتبار یک میلیونی به همه خانواده‌ها داده می‌شود و در مدت ۲۴ ماه از یارانه کم می‌شود. برای کسب و کارهایی که آسیب دیده‌اند هم رقمی را مدنظر قرار دادیم.

* همه مجامع بین المللی باید به وظایف خود عمل کنند. ما عضو بانک جهانی و صندوق بین المللی پول هستیم و سهمیه خود را پرداخت می‌کنیم و بخشی از ذخایر ما در این صندوق است. اگر بنا باشد بین ایران و کشورهای دیگر تبعیض قائل شوند برای ما قابل تحمل نیست. بسیاری از کشورهای جهان به صراحت اعلام کردند که صندوق بین المللی پول باید به وظیفه خود عمل کند. ما در طول ۵۰ سال گذشته از این صندوق چیزی نخواستیم. اگر در این شرایط سخت به وظایفشان عمل نکنند دنیا قضاوت دیگری نسبت به آنها خواهند داشت.

ادامه دارد...

۲۷۲۱۵

کد خبر 1374266

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: حسن روحانی امام زمان حضرت مهدی عج ویروس کرونا انرژی هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۲۴۳۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفتارهای متناقض در زمینه عرضه زمین و پرداخت وام ساخت مسکن، مردم را سردرگم کرده است

حجت الاسلام سید سلمان ذاکر، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار قدس در مورد در واگذاری زمین و ارائه تسهیلات به مردم برای ساخت مسکن، گفت: گره هایی که  توسط مردم باز می شود دولت نمی تواند آنها را انجام دهد. دولت باید زیرساخت ها را انجام دهد و خلا های قانونی را پر کند و به کمک مجلس زمینه جهش تولید مسکن با مشارکت مردم را فراهم کند.

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: یکی از زیرساخت ها برای جهش تولید مسکن واگذاری زمین است. سختگیری های بیجا در خصوص عرضه زمین به مردم مصیبت درست کرده است. برخی از رفتارهای متناقض در حوزه ساخت مسکن مردم را سردرگم کرده است. از جهتی می گویند قانون جهش تولید مسکن اجرایی شود و از طرف دیگر سختگیری های بیجا درمورد پرداخت تسهیلات ساخت مسکن و عرضه زمین به مردم دارند که همه اینها موانع است.

ذاکر عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به لزوم اعطای تسهیلات ساخت مسکن به مردم جهت مشارکت فعال توان و سرمایه مردمی در حوزه ساخت مسکن در کنار عرضه زمین توسط دولت تاکید کرد: سال ، سال تولید و جهش تولید است و از طرف دیگر اگر می خواهیم جهش تولید رقم بخورد باید مشارکت مردم را داشته باشیم. اگر در کنار واگذاری زمین اقدامات حمایت مالی دولت از جمله تسهیلات بانکی داشته باشیم پروسه تکمیل می شود و من احساس می کنم اگر مردم بخواهند خودشان بدون تسهیلات وارد شوند مانع ایجاد می شود. منابع بانکها برای بیت المال و مردم است . اینکه بگوییم مردم بروند مسکن بسازند آنهایی که پول ندارند تسهیلات بگیرنددرست نیست چراکه  اقشار کم درآمدی هم  هستند که نمی توانند تسهیلات بگیرند اولا گرفتن تسهیلات ضمانت های سنگین می خواهد و زمان بر هم  است .

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در پایان با اشاره به لزوم حذف موانع  خاطر نشان کرد: اگر می خواهیم  به تولید جهش مسکن برسیم باید موانع پیش روی عرضه زمین به مردم و پرداخت تسهیلات بانکی به مردم را حذف کنیم. برداشتن موانع بدون اراده دولت و دستگاههای متولی ممکن نیست.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • تسویه حساب سهم بیمه سلامت با داروخانه ها/وضعیت بدهی یارانه دارو
  • لیموچی: پرسپولیس تمام شد، فردا بازی داریم!
  • طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی کردستان در حال انجام است
  • جزئیات تازه از پرداخت یارانه دارو و بیمه سلامت
  • پرداخت یارانه دارو ربطی به بیمه سلامت ندارد
  • نگاهی به تمام جنجال‌های کریمی قدوسی | گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • کری هری کین برای رئال: رو فرم باشم، چند گل میزنم!
  • الگری: به تمام اهداف خود نزدیک شده‌ایم و این یعنی فصل خوبی داشتیم
  • کارخانجات تمام بدهی چایکاران را پرداخت کنند
  • رفتارهای متناقض در زمینه عرضه زمین و پرداخت وام ساخت مسکن، مردم را سردرگم کرده است