Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، امید ذاکری ظهر چهارشنبه با اشاره به اجرای عملیات کاداستر در هرمزگان اظهارداشت: طی سال ۹۸، ۹۵۰ هزار هکتار عملیات کاداستر در راستای پیشگیری از تصرفات وانجام حفاظت فنی و صیانت از اراضی ملی و منابع طبیعی انجام شده است.

وی افزود: حفاظت و پیشگیری از تصرف اراضی ملی و شفاف سازی مالکیت‌های اراضی در بخش‌های مختلف از جمله جنگل، مرتع و بیابان از مهم‌ترین مزیت‌های این طرح است چراکه برای تشخیص دقیق و صحیح اراضی ملی و مستثنیات استان اجرای این طرح ضروری و اولویت اول این اداره کل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری هرمزگان بیان داشت: از ۹۵۰ هزار هکتار عملیات کاداستر، حدود ۹۳۴ هزار هکتار اسناد تبدیلی شامل اسناد دفترچه‌ای طی ۷۷ فقره تبدیل به اسناد تک برگ همراه با اصلاح و بازنگری این اسناد بوده است.

ذاکری تصریح کرد: در سال گذشته ۷ هزار و ۸۱۶ هکتار اسناد اخذ شده جدید نیز در ۴ فقره صادر شد و از این میزان یک فقره سندساحلی هم برای اولین بار جهت اراضی ساحلی در شهرستان بندرعباس در راستای قانون اراضی مستحدث و ساحلی و دستورالعمل‌های صادره به میزان ۹۰۰ هکتار اخذ شده است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری هرمزگان گفت: با تلاش‌های صورت گرفته در سالهای اخیر و شناسایی نقاط بحرانی و حساس، میزان تصرف در اراضی ملی و منابع طبیعی در استان در سال گذشته با عنایت به رویکرد پیشگیرانه یگان حفاظت از منابع طبیعی استان، کاهش چشمگیری داشته است.

وی با تشکر ازتلاش های بی دریغ همکاران یگان حفاظت منابع طبیعی در راستای گشت زنی نوروزی گفت: حفاظت از اراضی ملی و منابع طبیعی یکی از اولویت‌های مهم ما در سال ۹۹ می‌باشد و برای این هدف گشت یگان حفاظت به صورت شبانه روزی در سراسر استان فعال بوده و پرسنل پرتلاش یگان با تمام تلاش خود در راستای صیانت از عرصه‌های طبیعی پای کار هستند.

ذاکری گفت: حفاظت از عرصه‌های طبیعی تعطیل شدنی نیست و با توجه به حساسیت عموم به جلوگیری از تخریب طبیعت، هم استانی‌های عزیز می‌توانند هر گونه تعرض به منابع طبیعی را به شماره تلفن ۱۵۰۴ امداد و جنگل اطلاع دهند تا همکاران ما در کمترین زمان ممکن بصورت حضوری موضوع را رسیدگی نمایند.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا حفاظت از منابع طبیعی شماره تلفن طبیعت مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری منابع طبیعی بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی اراضی ملی و منابع طبیعی عملیات کاداستر هزار هکتار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۲۶۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت چیدن لاله واژگون

انشاءالله کولانی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه با بیان اینکه لاله واژگون جزو گونه‌های گیاهی در معرض انقراض است، گفت : اگرچه لاله واژگون هنوز در منابع طبیعی کرمانشاه فراوانی دارد، اما اگر به عنوان یک ذخیره‌گاه ژنی حفاظت نشود، در معرض انقراض قرار خواهد رفت.

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه با بیان اینکه برای حفاظت از لاله واژگون محدوده رویشگاهی این گونه‌های کمیاب را در استان قُرُق اعلام کرده‎‌ایم، گفت: اجازه چرای دام را در محدوده رویشگاهی لاله‌های واژگون نمی‌دهیم و از گردشگران هم انتظار داریم هنگام حضور در طبیعت هوای این گونه‌های کمیاب را داشته باشند و به هیچ عنوان لاله واژگون نچینند.

وی تصریح کرد: مردم باید خودشان از این سرمایه طبیعی حفاظت کنند و مانع انقراض این گونه گیاهی شوند. مسوولین نیز باید اهتمام جدی برای حفاظت از این گونه گیاهی داشته باشند.

کولانی با اشاره به ممنوعیت چیدن لاله واژگون، گفت: با توجه به کمیاب بودن این گل‌ها چیدن آن ممنوع است و با سودجویانی که اقدام به چیدن لاله واژگون کنند، برخورد قانونی می‌شود.

وی با بیان اینکه مردم می‌توانند چیدن گل‌های لاله واژگون در عرصه‌های منابع طبیعی را با شماره ۱۵۰۴ به منابع طبیعی گزارش بدهند، ادامه داد: یگان حفاظت این اداره با افرادی که اقدام به چیدن گل‌های لاله واژگون کنند، برخورد قانونی خواهد کرد.

کولانی با اشاره به کوتاه بودن عمر لاله واژگون، گفت: این گل بیشتر از یک هفته دوام نمی‌آورد، لذا چیدن آن به هیچ عنوان به گردشگران توصیه نمی‌شود. بهترین کار این است که طبیعت گردان بجای چیدن این گل‌های کمیاب فقط با آنها عکس یادگاری بگیرند. 

کولانی با بیان اینکه ارتفاعات امروله در شهرستان صحنه و ارتفاعات شهرستان دالاهو اصلی‌ترین رویشگاه‌های لاله‌های واژگون در استان کرمانشاه هستند، گفت:در دیگر ارتفاعات استان هم کم و بیش لاله واژگون می‌روید.

وی یادآور شد: در استان کرمانشاه دو گونه قرمز و سفید لاله‌های واژگون را داریم که فراوانی گونه قرمز بیشتر است.

کولانی با بیان اینکه اردیبهشت ماه فصل گل دهی لاله‌های واژگون است، گفت: از اواسط این ماه شاهد خودنمایی لاله‌های واژگون در منابع طبیعی استان هستیم .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • ‌ تعیین تکلیف ۷۲۸ هکتار اراضی منابع طبیعی و اوقاف در فارس
  • رفع تصرف ۲۰ هکتار از اراضی ملی در شهرستان طارم
  • رفع تصرف یک هکتار از اراضی ملی بابل
  • رفع تصرف ۴ هزار متر مربع از اراضی ملی بابل
  • تعیین تکلیف اراضی منابع طبیعی و اوقاف در فارس
  • آزادسازی یک هکتار از اراضی ملی بابل
  • رفع تصرف ۱۵ هکتار از اراضی ملی شهرستان جیرفت
  • پاکسازی ۲ هکتار از زمین‌های محور قصرشیرین به خسروی
  • ممنوعیت چیدن لاله واژگون
  • رفع تصرف پنج هکتار عرصه ملی شهرستان بویراحمد از سودجویان