Web Analytics Made Easy - Statcounter

کشور چین برای مقابله با ویروس کرونا تاکنون از فناوری‌های مختلفی استفاده کرده و در جدیدترین مورد تکنولوژی کد QR رنگی را به خدمت گرفته است.

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از سی‌ان‌ان، رمزینه پاسخ سریع (QR code) یک رمزینه ماتریسی است که می‌توان آن را با تلفن همراه هوشمند بازخوانی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این QR شامل چیدمانی از نقطه‌های مربع شکل سیاه‌رنگ بر روی زمینه سفید می‌باشد. داده موجود در آن می‌تواند متن، نشانی وب، پیامک، شماره تلفن، اطلاعات کارت ویزیت یا دیگر اطلاعات یک فرد باشد.

اکنون در پی شیوع ویروس کرونا، مقامات چین از این فناوری برای ردیابی افراد سالم و یا دارای علائم بیماری استفاده می‌کنند.

هرکدام از ساکنان یک کد QR رنگی را در تلفن‌های خود اختصاص داده‌اند و این رنگ با آنچه که می‌توانند انجام دهند، ارتباط دارد. در ووهان، حتی اکنون که قرنطینه برداشته شده است، ساکنان هنوز هم برای ترک محوطه خود نیاز به کد QR سبز دارند. کسانی که به سر کار برگشته‌اند، علاوه بر این باید نامه‌ای را نیز از طرف کارفرمای خود تهیه کنند.

برای ورود به مکان‌هایی مانند رستوران‌ها و ایستگاه راه‌آهن، مردم باید آن کد QR را به مأموران امنیتی نشان دهند و فقط افرادی که دارای کد سبز هستند، می‌توانند ورود کنند.

اما اگر کد آن‌ها زرد یا قرمز باشد، به این معنی است که به دلایلی علامت‌گذاری شده‌اند. به‌عنوان‌مثال، اگر شخصی با یک فرد آلوده به کروناویروس در هواپیما بوده است، پرچم گذاری می‌شود و کد او ممکن است تغییر کند.

ممکن است از کسانی که دارای کد زرد یا قرمز هستند خواسته شود تا در خانه بمانند یا حتی تحت نظر دولت قرنطینه شوند.

کل این اطلاعات به داده‌های بزرگ متکی است و این بدان معناست که دولت‌های محلی دارای یک بانک اطلاعاتی از مردم هستند که تاریخچه سفر، تاریخچه سلامتی آن‌ها و اینکه آیا با کسی که مبتلا به ویروس بوده ارتباط نزدیکی داشته اند را نشان می‌دهد.

یک مشکل این فناوری این است که استان‌های مختلف کد QR مخصوص خود را دارند و گاهی اوقات مشکلاتی در زمینه شناسایی این کد در یک منطقه دیگر به وجود می‌آید.

انتهای پیام/4112/

منبع: آنا

کلیدواژه: چین ویروس کرونا کد QR

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۲۷۰۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، عباس عبادی گفت: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آنها در دوران کرونا نیرو‌های طرحی بودند، استخدام شده اند و در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت است .

 


وی با بیان اینکه تعداد محدودی از پرستارانی که در مناطقی که مجوز استخدام در آنها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده‌اند ، افزود: در حال حاضر، ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تأمین اجتماعی و نیرو‌های مسلح مشغول خدمت هستند.
معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا، در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن در مجلس بتوان اقدامات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.
عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یکی از چالش‌های جهانی است، افزود: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آنها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چند سال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

دیگر خبرها

  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • هشدار وزارت بهداشت غزه درباره شیوع بیماری‌های واگیردار
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • وجود ۱۲۶۰ کسب‌وکار دارای نماد اعتماد الکترونیک در کردستان