Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران، محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی امروز (چهارشنبه) در حاشیه جلسه هیئت دولت در پاسخ به سوالی درخصوص تصمیمات این وزارتخانه برای جبران خسارت‌های ناشی از کرونا در بخش حمل و نقل، گفت: بر اساس تصمیمات ستاد ملی مقابله با کرونا و همکاری مردم، بسیاری از سفرهای نوروزی مردم که به وسیله حمل و نقل عمومی بود، کنسل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه این موضوع موجب شد که برخی از این شرکت‌ها دچار خسارت‌هایی شوند و در این حوزه تمهیداتی دیده شد، افزود: از همین رو هشت هزار میلیارد تومان از بسته‌ای که برای پشتیبانی از کسب و کارها بود را برای حوزه شرکت‌های فعال در بخش حمل و نقل در نظر گرفته‌ایم.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به شرایط دریافت این تسهیلات، تاکید کرد: شرکت‌هایی شامل این تسهیلات می‌شوند که منابع انسانی و نیروی کار خود را تعدیل نکرده و متناسب با شرایط و ضوابط فاصله گذاری اجتماعی بتوانند کار خود را ادامه دهند. در صورت وجود این شرایط، این منابع نیز برای جبران بخشی از خسارت‌های ناشی از کرونا به آنها تزریق می‌شود.

اسلامی افزود: در مورد بحث تنفسی که در حوزه مالیات، بیمه و پرداخت وام تصمیم گرفته شده است نیز می‌تواند به شرکت‌های خسارت دیده در حوزه حمل و نقل کمک کند تا این شرکت‌ها بتوانند از این شرایط سخت عبور کنند.

وی گفت: امروز تصمیم گفته شد تا شرکت‌هایی که تسهیلات خود را از صندوق توسعه ملی و یا صندوق ذخیره ارزی گرفته‌اند نیز مشمول تنفس سه ماهه بشوند.

وزیر راه و شهرسازی در پاسخ به سوالی در زمینه تصمیمات در حوزه حمل و نقل درون شهری نیز تصریح کرد: شهرداری‌ها و وزارت کشور در این حوزه مکلف شدند که توسعه حمل و نقل عمومی را دنبال کنند و از مردم نیز انتظار می‌رود تا رعایت کنند و در واگن مترو و یا اتوبوس بیش از حد مجاز سوار نشوند.

اسلامی اضافه کرد: آنچه تصمیم گرفته شد این است که در سیستم حمل و نقل عمومی کنترل‌ها انجام شود و مردم فاصله‌ها را رعایت کنند تا از انتقال ویروس جلوگیری شده و کنترل این بیماری انجام شود.

وی با بیان اینکه شرایطی که پیش رو داریم بسیار سخت‌تر بوده و مردم در آن نقش مهمی دارند، گفت: کسب و کارهایی که ریسک متوسط و پایین دارند، مکلف شده‌اند که در استان‌ها از روز شنبه و در تهران از ۳۰ فروردین به بعد فعالیت خود را آغاز کنند و از همین رو باید پروتکل‌های بهداشتی، ایمنی و فاصله‌گذاری‌های مطمئنه حفظ شود تا بتوانیم از این مرحله نیز به سلامت عبور کنیم.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: صدای ایران وزیر راه و شهرسازی حمل و نقل شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۲۷۱۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

التیماتوم ۴ ماهه شفقت برای معاونت عمرانی‌ استانداری

ابوطالب شفقت، استاندار جدید لرستان از برخی پروژه‌های شهر خرم‌آباد بازدید کرد، یکی از این پروژه‌ها ساختمان «امید» یا همان ساختمان جدید استانداری لرستان بود که در جریان بازدید خود از آن برای معاون عمرانی خودش و همچنین مدیرکل دفتر فنی استانداری یک التیماتوم تقریباً چهارماهه برای تعیین تکلیف بخشی از این پروژه و استقرار معاونت عمرانی در آن گذاشت.

برج «امید» در نقطه ۶۸ درصد پیشرفت فیزیکی

کرم‌زاده مدیرکل دفتر فنی استانداری لرستان در جریان این بازدید در سخنانی با بیان اینکه کلنگ ساختمان «امید» یا همان استانداری لرستان در سال ۹۲ به زمین زده شده است، اظهار داشت: زیر بنای این ساختمان ۱۸ هزار و ۵۰۰ مترمربع است.

وی عنوان کرد: این ساختمان قرار بوده که ۱۳ طبقه احداث شود.

مدیرکل دفتر فنی استانداری لرستان در ادامه سخنان خود با بیان اینکه مجوز این پروژه از محل مجوز ۲۱۵ و فروش ساختمان قدیمی استانداری لرستان است، افزود: در حال حاضر ساختمان «امید» ۶۸ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

سوال استاندار از معاون عمرانی و مدیرکل دفتر فنی

کرم‌زاده، بیان داشت: تأسیسات مکانیکال و الکترومکانیکال این ساختمان در حال حاضر ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

وی با بیان اینکه کل ساختمان نیز ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد، گفت: اگر چهارطبقه آخر را بخواهیم تکمیل کنیم، بین ۱۶۰ تا ۱۸۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

مدیرکل دفتر فنی استانداری لرستان در پاسخ به این سوال استاندار لرستان مبنی بر اینکه اگر بخواهیم معاونت عمرانی استانداری لرستان فعلاً در یک‌طبقه این پروژه مستقر کنیم، چه زمانی این بخش پروژه تکمیل می‌شود؟ تصریح کرد: باید تأسیسات و آسانسور را دراین‌رابطه عملیاتی کنیم.

کرم‌زاده، بیان داشت: اگر بخواهیم این دستور استاندار را عملیاتی کنیم با زیر ۱۰۰ میلیارد تومان می‌توانیم کار را جمع کنیم.

احمدرضا دالوند معاون عمرانی استانداری لرستان با بیان اینکه فرایند انتخاب پیمانکار این بخش از پروژه زمان بر است، اظهار داشت: چون سامانه‌ای است، یک ماه زمان می‌برد که این امر عملیاتی شود.

اگر پروژه را تکمیل نکنید باید بروید در بیابان زندگی کنید!

ابوطالب شفقت استاندار لرستان در واکنش به این اظهارات معاونت عمرانی استانداری لرستان، اظهار داشت: فردا صبح پروژه را برای انتخاب پیمانکار در سامانه بارگذاری کنید.

وی گفت: از شنبه صبح شروع کنید کار را، من از مدیرکل دفتر فنی استانداری لرستان می‌خواهم که آخر ماه صفر و اول ما ربیع این بخش از پروژه را عملیاتی کند، در غیر این صورت تمام وسایل معاونت عمرانی را در ساختمان فعلی بیرون می‌اندازم! یا باید بروید در بیابان زندگی کنید یا در این ساختمان جدید.

استاندار لرستان، افزود: خبرنگاران به شما ۱۰ تا ۱۵ روز هم تخفیف می‌دهند.

منبع: مهر

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • ◄ کاربرد کلمات و عبارات حمل و نقلی در متون و اشعار فارسی
  • سرمایه گذاری اوقاف در حوزه دانش بنیان‌ها موجب ایجاد انگیزه می شود
  • علت تشنگی بعد از خواب چیست؟
  • جزئیات تسیهلات ازدواج و فرزندآوری
  • ادعا درباره اشکال در مفاد قرارداد‌ حمل‌و‌نقلی چین مردود است
  • عملکرد نه چندان خوب بانک ملت در 9 ماهه
  • قلک پورشه خالی شد
  • تمدید ۲ ماهه کارت «پی‌.او‌.آر» پناهجویان افغان در پاکستان
  • صادرات خودروی سواری از ترکیه طی ۳ ماه از ۲.۵ میلیارد دلار گذشت
  • التیماتوم ۴ ماهه شفقت برای معاونت عمرانی‌ استانداری