Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور گفت: اقدامات پیشگیرانه در سطح کشو برای جلوگیری ازسرایت بیماری کووید 19 به دام‌ها انجام می‌شود.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، ابتلای یک قلاده ببر در آمریکا به بیماری کووید 19 که گفته شد از کارگران باغ وحش به آنها سرایت کرده، پرونده جدیدی را در باره ویروس کرونا باز کرد: این بیماری از انسان به حیوان هم منتقل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در صورتی که پای این بیماری به دام‌ها هم برسد می‌تواند امنیت غذایی جهان را تحت تاثیر جدی قرار دهد. اگرچه اکنون بیماری کووید 19 توانسته تاثیر جدی در تولید محصولات غذایی داشته باشد، اما اگر دام‌ها، طیور و ماکیان به این بیماری مبتلا شوند، می‌تواند تولید محصولات پروتئینی را فلج کند.

علی صفر ماکنعلی، معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس، گفت: ابتلای دام به بیماری کووید 19 پیش از این هم بوده مثلا یک مورد ابتلا در هنگ کنگ، وجود داشت که از انسان به سگ منتقل یافته بود. اما این بیماری از نوع مثبت ضعیف بوده و مشکل خاصی ایجاد نکرد.

وی توضیح داد که چند مورد ابتلا که وجود داشته در مورد حیوانات خانگی و از گربه سانان بوده است. به این دلیل در چین هم مطالعه گسترده‌ای روی گربه‌ها انجام شد و از آنها نمونه‌برداری کردند. 

معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور در پاسخ به اینکه آیا نمونه ابتلای دام و طیور به این بیماری وجود داشته است، گفت:‌تاکنون ابتلای این گونه حیوانات به بیماری کووید 19 ثبت نشده است.

* ابلاغ سازمان امنیت زیستی برای جلوگیری از انتقال آلودگی

ماکنعلی در پاسخ به اینکه برنامه‌های سازمان دامپزشکی کشور برای جلوگیری از هر گونه ابتلای احتمالی دام و احشام به این بیماری چیست، گفت: سازمان امنیت زیستی را ابلاغ کرده تا افراد شاغل در کشتارگاه‌ها، مرغداری‌ها و دامداری‌ها کامل رعایت کنند تا به هیچ عنوان آلودگی منتقل نشود.

وی افزود: همچنین آزمایشگاه مرکز تشخیص راه‌اندازی شده و هر گونه ابتلای حیوانی را که مشکوک باشد را مورد بررسی قرار می‌دهیم و حتی در مورد حیوانات خانگی هم اگر صاحبان آنها به بیماری کووید 19 مبتلا شوند، در صورتی که به ما اعلام کنند حیوانات خانگی آنها را  می‌توانیم رصد و مورد پایش قرار دهیم.

وی همچنین ادامه داد: در حال حاضر کشتارگاه‌های کشور همه ماشینی است و بدون دخالت دست انجام می‌شود و این زمینه ابتلای به این بیماری را به حداقل می‌رساند.

دو روز پیش یک ببر در یکی از باغ وحش‌های آمریکا به بیماری کووید 19 مبتلا شد که کارشناسان اعلام کردند از کارکنان این باغ وحش سرایت کرده است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: اقدامات پیشگیرانه آمریکا بیماری انسان سازمان دامپزشکی کشور بیماری کووید 19 برای جلوگیری دام ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۲۷۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین اقدامات برای جلوگیری از ورود تروریست ها به ایران از پاکستان

به گزارش همشهری آنلاین ، احمد وحیدی درباره آخرین اقدامات برای تامین امنیت مرزبانان، مرزها و مقرهای نظامی اظهار کرد: دستگاه های انتظامی، نظامی و امنیتی راجع به برخی از نقاطی که باید اصلاحاتی صورت بگیرد، جلسات بررسی مختلفی برگزار کردند و نسبت به تأمین امکانات بیشتر مورد نیاز پیش بینی هایی صورت گرفت از جمله اینکه ساختمان ها باید بهبود می یافتند که پیش بینی شده و به لحاظ هماهنگی هایی که باید در سطح منطقه انجام شود، اقدامات و برنامه هایی در دستور کار قرار گرفت.

وحیدی ادامه داد: مهم ترین مشکل این است که تروریست ها از خارج مرزهای ما به کشور وارد می شوند و وقتی با نیروهای امنیتی و انتظامی برخورد می کنند بلافاصله فراری می شوند لذا در صحبت هایی که با دوستان پاکستانی داشتیم قرار شد که با هماهنگی بیشتر جلوی این کار گرفته شود.

وی گفت: در سفر اخیر رییس جمهور به پاکستان گفت وگوهای بسیار خوبی با مسئولین مختلف امنیتی در سطوح مختلف انجام شد، نظرها یکی بود و هر بر ضرورت برقراری امنیت تأکید داشتند و هر دو هم نظر بودند که جریانات تروریستی که در داخل ایران و پاکستان عملیاتی را مرتکب می شوند، هدایت شده سرویس های اطلاعاتی خارجی هستند.

وحیدی بیان کرد: توافقات بسیار خوبی هم در هماهنگی های هر چه بیشتر در برخورد با گروه های تروریستی در کنترل مرز و هم هماهنگی های اطلاعاتی بیشتر صورت گرفت که امیدواریم در عمل شاهد نتایج بسیار خوبی باشیم.

کد خبر 848360 منبع: شفقنا برچسب‌ها احمد وحیدی ایران و پاکستان خبر ویژه

دیگر خبرها

  • آماده باش مخابرات خوزستان در پی هشدار بارش سنگین و وقوع سیلاب احتمالی
  • بسیج تمامی امکانات برای جلوگیری ازخسارت احتمالی بارندگی درخوزستان
  • اقدامات سازمان بوستان‌ها برای مبارزه با سفیدبالک‌ها در فصل بهار
  •  اختصاص ۴۵ هزار هکتار زمین به طرح نهضت ملی مسکن در کشور
  • کیمیای سایه در اهواز/ خورشید در کمین است+فیلم
  • آخرین اقدامات برای جلوگیری از ورود تروریست ها به ایران از پاکستان
  • ویروس غیبت در نشست‌های خبری به مربیان دیگر سرایت کرد/ خونِ شجاعی و الهامی از مورایس و بقیه رنگین‌تر است؟ +فیلم
  • ویروس غیبت در نشست‌های خبری به مربیان دیگر سرایت کرد/ شجاعی و الهامی خود را بالاتر از مورایس می‌دانند؟
  • پدافند هوایی در اوج آمادگی است
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟