Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@18:51:02 GMT

تولید دستکش فریزری در خراسان شمالی آغاز می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۲۹۶۷۱

تولید دستکش فریزری در خراسان شمالی آغاز می‌شود

علی اصغر رضازاده روز چهارشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این ۲ واحد صنعتی در شیروان و بجنورد، برای تامین و انتقال ماشین آلات تولید دستکش به استان اقدام کرده اند.

وی افزود: واحد پلاستیک در بجنورد، ماشین آلات را برای تغییر خط تولید، به تهران فرستاده است که به زودی در استان نصب و برای تولید روزانه ۱۲۰ هزار جفت دستکش فریزری اقدام می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رضازاده اظهار داشت: یک واحد صنعتی نیز در شیروان اقدامات لازم برای تامین تجهیزات تولید دستکش فریزری، انجام داده و دستگاه ها به زودی راه اندازی و تولید به ظرفیت ۱۵۰ هزار جفت در روز تا چند روز آتی آغاز می شود.

وی درباره تولید ماسک طبی در استان نیز گفت: یک واحد صنعتی، برای تولید ماسک پزشکی، با مشکل تامین پارچه روبه رو بود که اکنون حل شده است و ماشین آلات تولید این محصول وارد و در محل نصب شده است.

معاون امور صنایع و معادن سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان شمالی خاطرنشان کرد: روزانه ۱۲۰ هزار ماسک در این واحد تولید می شود و ظرفیت آن تولید سالانه ۶۲ میلیون ماسک است.

وی افزود: شرکت بی بافت اترک در شهرک صنعتی بیدک که کیف پارچه ای تولید می کرد، با تغییر خط تولید، برای تولید روزانه ۲۰ هزار ماسک فعال شده است.

وی درباره تولید مواد ضدعفونی کننده در استان هم گفت: چند واحد تولیدکننده مواد شوینده، خط تولید خود را تغییر داده و مواد ضدعفونی کننده مورد نیاز بازار را تولید می کنند.

رضازاده گفت: یکی از مشکلات برای تولید مواد ضدعفونی کننده، کمبود الکل است که به میزان لازم در بازار موجود نیست از این رو، کارخانه ها با ظرفیت کم کار می کنند.

وی افزود: کارخانه الکل آساک در فاروج، که از ۱۵ سال قبل، فعالیت نداشت، تجهیزات و دستگاه های آن دچار فرسودگی شده بود که با حمایت های مسوولان، در ۲۰ روز بازسازی شد و به چرخه تولید برگشت، اما هنوز با ظرفیت کامل فعالیت ندارد.

وی خاطرنشان کرد: ظرفیت این کارخانه تولید روزانه سه هزار لیتر مواد ضدعفونی کننده است اما اکنون روزی هزار تا هزار و ۲۰۰ لیتر محصول تولید می کند.

معاون امور صنایع و معادن سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان شمالی گفت: ماده اولیه این کارخانه، آرد گندم است که با پیگیری انجام شده، تامین می شود.

رضازاده خاطرنشان کرد: واحد پاک شیمی شیروان هم که تولید کننده مواد شوینده بود، خط تولید خود را به مواد ضدعفونی کننده، تغییر داده است.

وی افزود: زیرساخت ها برای تولید مواد ضدعفونی کننده موجود بود و اکنون قرار است ماشین آلات، تامین شود، برج تقطیر در حال حمل به شیروان است و بر اساس برنامه ریزی ها، در یکی دو ماه دیگر، تولید در این واحد، آغاز می شود.

معاون امور صنایع و معادن سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان شمالی خاطرنشان کرد: ماده اولیه این واحد صنعتی، ملاس چغندر قند است.

به گزارش ایرنا، با افزایش ظرفیت تولید اقلام بهداشتی، التهاب نیاز به اقلام بهداشتی در خراسان شمالی فروکش کرده است.  

برچسب‌ها بجنورد ویروس کرونا خراسان شمالی بهداشت و سلامت پروندهٔ خبری کرونا و تغییر خط تولید کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بجنورد ویروس کرونا خراسان شمالی بهداشت و سلامت بجنورد ویروس کرونا خراسان شمالی بهداشت و سلامت مواد ضدعفونی کننده خراسان شمالی برای تولید واحد صنعتی ماشین آلات خط تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۲۹۶۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰ رشته قنات خراسان شمالی در حال مرمت و لایروبی است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی؛ سامان محمدی درمصاحبه با خبرگزاری صدا و سیما گفت: برای مرمت این تعداد از قنات‌ها ۱۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان هزینه شده و مرمت آنها تا سه ماه آینده به پایان می‌رسد.
وی افزود: از اعتبارات سال مالی ۱۴۰۱، ۵۰ رشته به طول ۵۰ کیلومتر با ۲۳ میلیارد تومان اعتبار احیا و مرمت شدند.
محمدی با بیان اینکه لایروبی هر رشته قنات به حدود ۳۰۰ میلیون تومان اعتبار نیاز است، افزود: ۱۰۰ رشته قنات استان نیاز فوری به مرمت دارد.
مدیر آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: به طور متوسط از قنات‌های کوچک ۵۰ تا ۶۰ خانوار و از قنات‌های بزرگ ۳۰۰ تا ۴۰۰ خانوار بهره‌مند می‌شوند.
در خراسان شمالی ۶۵۳رشته قنات با آب دهی سالانه ۸۶ میلیون متر مکعب وجود دارد.

خراسان شمالی دارای سه هزار و ۱۸۴ چشمه، هزار و ۵۵۷ حلقه چاه عمیق، ۲ هزار و ۴۸۳ حلقه چاه نیمه عمیق و۶۵۳ رشته قنات دارد و سالانه میانگین بارش در این استان به حدود ۲۴۰ میلمتر می‌رسد که حدود ۳۴۴ هزار هکتار از اراضی کشاورزی نیز وابسته به این منابع آبی است.

دیگر خبرها

  • رشد ۱۶ درصدی اهدای خون در خراسان شمالی
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • ۳۰ رشته قنات خراسان شمالی در حال مرمت و لایروبی است
  • آبیاری نوین ؛ گامی به سوی جهش تولید
  • طرح های بهداشت ودرمان خراسان شمالی افتتاح و کلنگ زنی می شود
  • رسیدگی قضایی به مشکلات ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان
  • آیین افتتاح طرح‌های دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار می‌شود
  • تولید ۲ هزار و ۶۰۰ متر مربع فرش درخراسان‌شمالی
  • رسیدگی به مشکلات حقوقی ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان
  • امحای هزار و ۵۳۹ کیلوگرم مواد غذایی تاریخ گذشته در هشترود