Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت الله عباس کعبی عضو مجلس خبرگان رهبری در گفتگو با خبرنگار حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب پیرامون فضایل علمی و اخلاقی شهید صدر و فعالیتهای تقریبی ایشان گفت: متفکر بزرگ اسلام شهید صدر و خواهر شهیده مظلومش بنت الهدی اسوه و الگو برای حوزه های علمیه و و امت اسلامی هستند، آنها همچنان در جریان سازی و بازسازی امت اسلامی، زنده کردن فرهنگ جهاد و مقاومت، شهادت طلبی، حرکت امت اسلامی به سوی وحدت و نیز تمدن سازی اسلامی، تاثیر گزار هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اشاره به حفظ اصالت های حوزوی و برخورداری از عمق اسلام شناسی شهید صدر در مقاطع گوناگون به ویژه فقه و اصول علوم انسانی، اظهار داشت: ایشان با آشنایی به مقتضیات زمان و شناسایی تهدیدات و فرصت های فراروی امت اسلامی توانستند، جریان علمایی زنده و اثربخشی را بر پایه آموزه های ناب محمدی(ص) و مکتب اهل بیت علیهم السلام ایجاد کنند.

آیت الله کعبی ادامه داد: جریان پویا و فعال فکری وابسته به شهید صدر می‌تواند در ایجاد تحولات بزرگ امت اسلامی و تلاش برای حرکت در مسیر انقلاب اسلامی و تعمیق معرفتی تاثیر موفقی داشته باشد؛ شهید صدر علاوه بر برخورداری از دانایی و پارسایی از اخلاص بالایی برخوردار بودند که این  اخلاص امروز هم الهام بخش است.

عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: شهید صدر در زمان خود مرجع تقلید پرطرفداری بود، اما بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به صراحت اعلام کردند که حضرت امام خمینی(ره) مرجعیت دینی امت اسلامی است و اسلام نیز با مرجعیت ایشان پیروز شد و همه ما باید برای پیروزی اسلام در مسیر امام خمینی(ره) حرکت کنیم؛ او یک اخلاص فوق العاده داشت و برای اسلام از جان مایه گذاشت.

وی با بیان اینکه رژیم صدام ملعون پیشنهادات و گزینه هایی به شهید صدر ارائه کرد که یکی از آن کوتاه آمدن از مسیر مبارزات و تبلیغ و ترویج اسلام در میان کشور های عربی بود، ادامه داد: شهید صدر هیچوقت با طاغوت عراق و صدام کافر سازش نکرد و داوطلبانه و حسین گونه تا پای شهادت ایستاد و همواره در طول عمر کوتاه خود به این می‌اندیشید که چگونه به راه امام، فکر امام و جمهوری اسلامی خدمت کند. 

آیت الله کعبی با اشاره به کتابهای « لمحة فقهیة تمهیدیة عن مشروع دستور الجمهوریة » و « الاسلام یقود الحیاه »تصریح کرد:از این دو کتاب میتوان به عنوان کتاب هایی اثر گذار برای ترویج گفتمان انقلاب اسلامی و راه حل هایی که روبروی نظام جهوری اسلامی برپایه اسلام است،استفاده کرد. 

وی در پایان خاطر نشان کرد: شهید صدرهم در علم و عمل و هم در مسیر تربیت ارکان نظام مقدس جمهوری اسلامی فداکاری کرد؛ بنابراین ایشان میتواند برای نسل جوان حوزه‌های علمیه نجف، قم و جهان اسلام الگو باشد.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: امت اسلامی شهید صدر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۲۹۷۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیر حوزه‌های علمیه کشور: مسجد کانون تمدن اسلامی است

آیت الله اعرافی- مدیر حوزه های علمیه کشور، با اشاره به اهمیت کارکرد معرفتی و علمی مساجد گفت: تمام حوزه های علمیه ما، در کنار مساجد یا در درون مساجد بوده اند و بسیاری از مساجد ما کانون تعلیم و تربیت بوده اند و از همین رو، اخیرا از مسئولان مرکز مدیریت خواسته ام که در قم، برخی مساجد انتخاب شوند و برخی دروس حوزه در مساجد ارائه شود.

وی ادامه داد : کارکرد بعدی مساجد فرهنگی است و مساجد باید در کنترل آسیب های اجتماعی نقش ایفا کنند و کارکرد سیاسی و کارکرد اقتصادی مساجد باید مدنظر قرار داشته باشد و البته مسجدی که محروم از کارکرد اجتماعی باشد، به اهداف خود نخواهد رسید.

آیت الله اعرافی گفت : مسجد کانون تمدن اسلامی است و حوزه های علمیه همواره پیوندی ناگسستنی با مساجد داشته اند و اگر بخواهیم فقه مسجد را برش بزنیم، با مجموعه وسیعی مواجه خواهیم شد. حضور در مسجد، حتی اگر به قید نماز و ذکر نباشد، موضوعیت دارد.

مدیر حوزه های علمیه کشور ادامه داد: در جریان انقلاب اسلامی، مساجد پیشران بودند و امیدواریم مجدد به همان سمت حرکت کنیم و این کانون تمدنی را در جای صحیح خود قرار دهیم. در این مسیر، به اصولی نیاز داریم، که هم گرایی و هم افزایی درون نهادهای مرتبط با مسجد و عزم جهادی و انقلابی لازمه این امر است و الان با شاخص های مطلوب کلان مسجد فاصله داریم.

مدیر حوزه های علمیه کشور، در بخش دیگری از بیانات خود، میانگین هر هزار نفر جمعیت، یک مسجد با سه وعده نماز و روحانی تمام وقت و توانمند را برای کشور لازم و مطلوب توصیف کرد و پشتیبانی نهادی با حفظ بنیه مردمی مساجد را لازمه موفقیت در این عرصه دانست.

اعرافی تصریح کرد: مدرسه علمیه یا باید در کنار مسجد باشد، یا در زمان ساخت، مسجد قابل استفاده برای عموم در آن پیش بینی شود و برخی دروس حوزوی باید در مساجد ارائه شود و از سوی دیگر، استادان، محققان و شخصیت های حوزوی باید در مساجد امامت داشته باشند. در رشته ها و دوره ها و نظام تربیتی حوزه، مصادیقی معطوف به تربیت امام جماعت و جمعه باید پیش بینی شود و اقداماتی در این زمینه آغاز شده است.

مدیر حوزه های علمیه کشور در پایان خواستار تقویت و حمایت از مباحث مطالعاتی و تحقیقاتی مرتبط با مسجد شد و تاکید کرد که درس های خارج حوزه ای و تولید محتوا، معطوف به موضوع مسجد باید در دستور کار قرار گیرد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • دکتر شهریاری: امروز تمام کفر در مقابل تمام اسلام ایستاده است
  • مدیر حوزه‌های علمیه کشور: مسجد کانون تمدن اسلامی است
  • رسانه‌ها بر ترویج حدیث اهل بیت(ع) سرمایه‌گذاری بیشتری کنند
  • اساس و پایه دانشگاه بر منزلت استاد نهادینه شده است
  • مقطع سطح ۴ در حوزه علمیه خواهران اردبیل اجرا می‌شود
  • جشنواره امام رضا(ع) مسیر پر افتخاری را طی کرده است/ رویدادهای موثر و جریان ساز نقش مهمی در اعتلای مفاهیم انسانی و عدالت خواهانه اهل بیت(ع) دارند
  • رئیس دبیرخانه همکاری‌های مشترک حوزه و دانشگاه آزاد معرفی شد
  • شهید مطهری الگویی وارسته برای نسل امروزی است
  • طلابی که اقدام به تشخیص نیازهای جامعه و حل مسئله می کنند حمایت می شوند
  • نهضت علمی امروز میراث پرافتخار مکتب امام صادق(ع) است