Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: برنامه وزارت بهداشت برای افزایش بیماریابی و شناسایی بیماران خفیف با حدود ۱۵ هزار تست روزانه انجام می شود و قابل افزایش به ۲۰ هزار تست است که نسبت به کشورهای همتراز اقتصادی مطلوب است.

قدس آنلاین: کیانوش جهانپور روز چهارشنبه در نشست خبری که به صورت ویدئو کنفرانس از وزارت بهداشت برگزار شد در پاسخ به ایرنا افزود: آزمایش های تست کرونا اکنون در کشور در ۹۵ آزمایشگاه با حدود ۱۰ تا ۱۵ هزار تست انجام می شود و قابلیت افزایش تعداد تست ها تا ۲۰ هزار مورد در روز هست و اگر کشورهای تعداد چند برابر این تست را انجام می دهند به هر حال شرایط اقتصادی بهتری دارند و دارندگی و برازندگی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایرنا وی گفت: ما ادعا نداریم که تعداد تست هایی که انجام می دهیم در حد کشورهای توسعه یافته و ثروتمند است و باید خودمان را کشورهای همتراز اقتصادی خودمان مقایسه کنیم از این نظر ممکن است تعداد تست کرونا در ایران همتراز کشورهای ثروتمند دنیا نباشد اما سرعت و رشد تعداد  تست ها در یک ماه اخیر در ایران قابل توجه و کم نظیر است و البته این ظرفیت با همکاری بخش خصوصی باز هم افزایش پیدا می کند و تست های الایزا نیز برای تشخیص وضعیت افرادی که مصونیت پیدا کرده اند؛ مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

سخنگوی ستاد ملی مدیریت کرونا افزود: میزان تست کرونا در ایران در حد کشور ترکیه است که شرایط اقتصادی و جمعیتی مشابه ما دارند. گر چه میزان این تست در کشوری مثل آمریکا خیلی بالاست اما ۱۰ کشوری که بیشترین میزان تست را نسبت به جمعیت دارند عمدتا کشورهای خیلی کوچک و کم جمعیت مثل جزایر فارو، لوگزامبورک، ایسلندۀ جزیره مالت یا لیختن اشتاین و بحرین است که جمعیت برخی از این کشورها به اندازه یک محله تهران هم نیست.

ترافیک خودروهای شخصی با فاصله گذاری هوشمند هماهنگ است

وی در پاسخ به پرسش دیگر ایرنا درباره نگرانی از بازگشت مشاغل و افزایش ترددها در جامعه گفت: بازگشت مشاعل به صورت تدریجی و با احراز سلامت افراد و شاغلان انجام می شود و در مورد اجرای گام دوم فاصله گذاری اجتماعی به هر حال وزارت بهداشت علاقه مند است که کل کشور تا آخر سال تعطیل باشد و در همه خانه ها هم قفل باشد حتی ویزیت و بستری بیماران هم نداشته باشیم اما چنین امری نه ممکن و نه مطلوب است و باید شرایط اقتصادی و واقعیت های اجتماعی جامعه را در نظر بگیریم.

جهانپور افزود: ما درباره اقدامات ناممکن و نامطلوب صحبت نمیکنیم باید همه شاخص های مرتبط با اقتصاد و اقتصاد سلامت را در نظر بگیریم حفظ اشتغال و معیشت مردم مهم است و امروزه درآمد و اشتغال مردم یکی از عوامل مهم اجتماعی و اقتصادی موثر بر سلامت است که نمی توانیم آن را نادیده بگیریم.

وی گفت: در ستاد ملی کرونا نیز فقط مسئولان حوزه سلامت حضور ندارند بلکه همه شاخص ها و الزامات اقثصادی، اجتماعی در نظر گرفته می شود و به هر حال بازگشایی مشاغل به صورت تدریجی از ۲۳ فروردین در کشور و از ۲۰ فروردین در تهران با رعایت تعهدهای بهداشتی اتفاق میافتد.

رئیس مرکز اطلاع رسانی وزارت بهداشت افزود: ترافیک روزهای اخیر هم به جز بخشی که مربوط به عشاق و زوج های جوان است و قطعا غیر ضروری است اما بخش مهمی از آن نشانه این است که مردم با اتومبیل های شخیصی تک نفره یا دو نفره بیرون آمده اند و به جای استفاده از مترو و اتوبوس که خطر بیشتری در طرح فاصله گذاری اجتماعی دارند اتفاقا در مسیر فاصله گذاری اجتماعی گام برداشته اند و گر چه آلودگی و ترافیک بیشتری ایجاد کرده اند اما در راستای فاصله گذاری اجتماعی بوده است.

ادامه دارد...

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: کیانوش جهانپور طرح فاصله گذاری هوشمند فاصله گذاری اجتماعی وزارت بهداشت تست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۳۰۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردهم آمدن تمام نهادهای مرتبط با ترافیک در کرمانشاه

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه گفت: این اولین‌بار است که مدرسه‌ای در اختیار قرار می‌گیرد تا تمام نهادهای مرتبط با ترافیک بتوانند بر اساس سرفصل‌های آموزشی در زمینه فرهنگ ترافیک، کاهش آسیب‌های اجتماعی را آموزش دهند.

سردار مهدی حاجیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در کرمانشاه، اظهار کرد: برای نخستین بار در سطح کشور و در کرمانشاه «مدرسه ترافیک» با هدف آموزش فرهنگ ترافیکی و کاهش آسیب‌های اجتماعی افتتاح شد.

وی افزود: این اولین‌بار است که مدرسه‌ای در اختیار قرار می‌گیرد تا تمام نهادهای مرتبط با ترافیک بتوانند بر اساس سرفصل‌های آموزشی در زمینه فرهنگ ترافیک، کاهش آسیب‌های اجتماعی را آموزش دهند.

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه با تاکید بر اینکه دستگاه‌ها باید در راستای وظایف سازمانی نسبت به آموزش و فرهنگ‌سازی ترافیک با هدف آگاه‌سازی مردم به ویژه دانش‌آموزان برای جلوگیری از وقوع تصادفات اقدام کنند، خاطرنشان کرد: همراهی مردم و دانش‌آموزان سبب نهادینه شدن فرهنگ ایمنی و عبور و مرور در استان کرمانشاه می‌شود.

کد خبر 751608

دیگر خبرها

  • اصلاحات ، راه برون رفت از بحران مهاجرت سرمايه های انسانی
  • جمهوری‌خواهان آمریکا: رابرت مالی اسناد محرمانه را در تلفن همراه شخصی‌اش نگهداری می‌کرد
  • گردهم آمدن تمام نهادهای مرتبط با ترافیک در کرمانشاه
  • وزیر نفت با وزیر تعاون، کار و رفاه‌ اجتماعی دیدار کرد/ مرتضوی: وزرات نفت بخش قابل توجهی از عقب‌ماندگی اقتصادی کشور را رفع کرد 
  • هاآرتص: تل‌آویو نگران همه گیر شدن تحریم علیه اسرائیل است
  • آیا استفاده از گوشی‌های هوشمند نوجوانان را افسرده می‌کند؟
  • نخست‌وزیر بلژیک: در حال بررسی اعمال تحریم‌های اقتصادی علیه اسرائیل هستیم
  • برگزاری سومین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی در وزارت امور خارجه
  • پروژه دریافت لیست هوشمند حق بیمه کارگاه‌ها در استان فارس آغاز شد
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود