Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-04@23:36:16 GMT

نحوه فعالیت دانشگاه‌های علوم پزشکی اعلام شد

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۳۰۸۴۶

نحوه فعالیت دانشگاه‌های علوم پزشکی اعلام شد

خبرگزاری میزان- حق دوست در نامه‌ای به روسای دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی سراسر کشور، نحوه فعالیت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور را ابلاغ کرد. تاریخ انتشار: 17:55 - 20 فروردين 1399 - کد خبر: ۶۱۱۱۸۲

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان، حق دوست، معاون آموزشی و دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی، با توجه به مصوبات ستاد ملی مدیریت کرونا، در نامه‌ای به روسای دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی سراسر کشور، نحوه فعالیت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور را ابلاغ کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این ابلاغیه تا تاریخ ۳۰ فروردین ماه سالجاری فعالیت دانشگاه‌ها با حضور اعضای هیات علمی و سایر کارکنان و کارشناسان براساس روال سایر مراکز دولتی استمرار یافته ولیکن ضرورتی به حضور دانشجویان جهت ارائه آموزش‌های حضوری نبوده و دروس به صورت مجازی ارائه می‌شود.

متن کامل نامه معاون آموزشی وزارت بهداشت و جزییات نحوه فعالیت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور به شرح زیر است:

رییس محترم دانشگاه/ دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی ...

پیرو مصوبه جلسه مورخ ۱۷/۱/۹۹ ستاد ملی مدیریت کرونا در خصوص نحوه فعالیت دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور به استحضار می‌رساند تا تاریخ ۳۰ فروردین ماه سالجاری فعالیت دانشگاه‌ها با حضور اعضای محترم هیات علمی و سایر کارکنان و کارشناسان براساس روال سایر مراکز دولتی استمرار یافته ولیکن ضرورتی به حضور دانشجویان جهت ارائه آموزش‌های حضوری نبوده و دروس بصورت مجازی ارائه می‌گردد.

بیشتر بخوانید: پشت پرده انتقال سه یوزپلنگ پارک پردیسان به سمنان


۱- در این مدت در صورتیکه دانشجویان مقطع دکترای تخصصی (Ph.D) و دانشجویان کارشناسی ارشد نیاز به حضور در آزمایشگاه برای انجام کار پایان نامه خود داشته باشند دانشگاه‌ها با رعایت پروتکل‌های بهداشتی امکان حضور ایشان را فراهم آورند و از تاریخ ۳۰ فروردین به بعد ایشان می‌توانند با تمهیداتی که از سوی دانشگاه‌ها بعمل می‌آید و براساس برنامه ریزی گروه آموزشی تحصیلات خود را در دانشگاه ادامه دهند.

۲- بدیهی است حضور دستیاران، انترن‌ها و دانشجویان سایر رشته‌ها از قبیل پرستاری و؛ که در مرحله کارورزی می‌باشند و حضور ایشان برای ارائه خدمات ضروری می‌باشد باید طبق برنامه اعلام شده صورت پذیرد.

۳- در خصوص ارائه آموزش‌های حضوری برای بعد از ۳۰ فروردین با توجه به شرایط پیش‌رو تصمیم‌گیری و اعلام خواهد شد. باتوجه به تاخیر پیش امده در برگزاری کلاس‌هایی که نیاز به حضور دانشجو می‌باشد پس از شروع برگزاری کلاس‌ها به صورت حضوری، برای جبران برگزاری کلاس‌های مذکور، ترم جاری تا زمان برگزاری کامل کلاس‌ها و جبران عقب ماندگی تمدید و سپس آزمون پایان ترم برگزار خواهد شد. زمان پایان ترم تحصیلی براساس زمان شروع ارائه دروس بصورت حضوری، تعیین خواهد شد.

۴- وظایف و اختیارات کمیته منطقه‌ای دانشگاهها/دانشکده‌های علوم پزشکی برای موارد زیر صرفا برای نیمسال جاری به کمیسیون بررسی موارد خاص دانشگاهها/ دانشکده‌های علوم پزشکی واگذار می‌گردد:

الف) رسیدگی به پرونده تحصیلی دانشجویانی که به دلیل مردودی در آزمون‌های جامع (دکتری عمومی و دکتری تخصصی) در معرض اخراج قرار گرفته اند و تصمیم گیری جهت صدور مجوز شرکت مجدد در آزمون‌های مذکور صرفاً برای یک نوبت.

ب) رسیدگی به پرونده تحصیلی دانشجویانی که به دلیل ترک تحصیل اخراج شده اند (حداکثر تا ۲ سال)

ج) تصمیم گیری در خصوص اعطای حداکثر تا یک سال مرخصی بدون احتساب در سنوات برای آن دسته از دانشجویان که به دلیل بیماری حاد یا مزمن غیبت داشته اند.

۵- امکان حذف یک یا چند درس، بدون توجه به لزوم رعایت حداقل واحد‌های انتخابی در هر نیمسال وجود داشته و در صورتیکه دانشجو متقاضی حذف ترم تحصیلی و استفاده از مرخصی تحصیلی باشد صرفاً این ترم در سقف سنوات مجاز تحصیلی دانشجو محسوب نمی‌گردد.

۶- در صورت لزوم و با تشخیص معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، افزایش یک نیمسال به سقف سنوات ارفاقی دانشجویانی که به دلیل حذف واحد‌های درسی یا عدم امکان برخورداری از کلاس‌های حضوری یا غیر حضوری و برگزار نشدن جلسه دفاع از پایان نامه و رساله با کمبود سنوات مجاز مواجه شده اند، مجاز می‌باشد.

۷- در صورتی که محدودیت‌های زمانی و مکانی حاکم بر نیمسال جاری فراغت از تحصیل دانشجویانی را با تاخیر مواجه سازد، در نیمسال آتی به جبران فرصت از دست رفته امکان برخورداری از دروس معرفی به استاد تا دو برابر (دو درس) قابل افزایش است.

۸- در خصوص دانشجویان شهریه پرداز، دانشگاه‌ها تسهیلات لازم جهت تقسیط، تخفیف، حذف جریمه دیرکرد و یا معافیت از شهریه، با نظر هیات امنای دانشگاه را مدنظر داشته باشند.

۹- برای آن دسته از دانشجویان که پیش از بروز وضعیت فعلی، به تائید استاد راهنما و مدیر گروه مربوطه، آمادگی دفاع از پایان نامه یا رساله کارشناسی ارشد، دکترای عمومی یا تخصصی و PhD را داشته اند، اما به دلیل محدودیت‌های ناشی از شیوع بیماری کرونا، جلسه دفاع آن‌ها برگزار نشده است، با عنایت به اهمیت و حساسیت تاریخ دانش آموختگی، در اسرع وقت نسبت به برگزاری جلسه دفاع تحت نظارت معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی و یا معاونت تحقیقات و فن آوری دانشگاه/ دانشکده به روش الکترونیکی، حضوری یا نیمه حضوری با مراعات همه الزمات بهداشتی و ضوابط اقدام شود.

۱۰- اخذ تا ۲۶ واحد در ترم آتی جهت فراغت از تحصیل دانشجویان (به دلیل حذف ترم تابستانی) امکان پذیر می‌باشد.

۱۱- در خصوص آزمون‌های مختلف با توجه به‌ای نکه در اردیبهشت ماه هیچگونه آزمونی برگزار نخواهد شد لذا برای برگزاری آزمون‌ها از خرداد ماه به بعد نیز در هفته‌های آتی بسته به شرایط کلی کشور تصمیم‌گیری و حداقل یک ماه قبل از آزمون اطلاع‌رسانی خواهد شد.

۱۲- پیشنهاد می‌گردد با توجه به ضرورت کاهش جابجایی دانشجویان و همچنین اهمیت کاهش حضور دانشجویان در خوابگاه‌ها حتی در صورت فروکش نمودن بیماری کرونا با توجه به نامه شماره ۱۰۶/۱۰۰ مورخ ۱۳/۱/۱۳۹۹ وزیر محترم، دانشگاه‌ها به نحو مقتضی امکان میهمانی و یا صرفاً حضور دانشجویان در کلاس‌های درسی و کارآموزی در بخش‌های بالینی (به غیر از کارورزی) در دانشگاه محل اقامت دانشجو را فراهم آورده تا در صورت تقاضای دانشجو با ارائه کارت دانشجویی و تکمیل تعهدنامه تهیه شده توسط دانشگاه پذیرنده دانشجو مبنی بر اینکه «گذراندن دوره آموزشی محدود» هیچگونه حقی را برای دانشجو در خصوص ادامه تحصیل در این دانشگاه ایجاد نکرده و دانشجو نمی‌تواند در امتحان پایان‌ترم در این دانشگاه شرکت نماید را فراهم آورده و صرفاً گواهی شرکت در کلاس یا انجام کارآموزی برای داوطلب در پایان دوره برای ارائه به دانشگاه مبداء صادر می‌شود و دانشجو ملزم به شرکت در آزمون دروس مذکور در دانشگاه مبداء می‌باشد.

۱۳- در مورد برگزاری آزمون صلاحیت بالینی برای آن دسته از دانشجویان رشته پزشکی که دوره کارورزی را به اتمام رسانده و برای فراغت از تحصیل منتظر برگزاری آزمون مذکور می‌باشند، دانشگاه‌ها می‌توانند با نظارت مستقیم دبیرخانه کلان مناطق امایشی و با هماهنگی دبیرخانه شورای آموزش پزشکی عمومی و با رعایت کلیه پروتکل‌های بهداشتی ازمون را بصورت محدود برای دانشجویانی که اصرار به شرکت در آزمون دارند برگزار نمایند.

۱۴- در خصوص سایر موارد خاصی که مصداق آن‌ها در این محور‌ها مورد اشاره قرار نگرفته، دانشگاهها/ دانشکده‌های علوم پزشکی می‌توانند مراتب را پس از تصویب شورای آموزشی دانشگاه/ دانشکده، به ستاد معاونت آموزشی ارسال نمایند. ستاد معاونت آموزشی حداکثر تا یک هفته پس از وصول مصوبات شورای آموزشی دانشگاه/ دانشکده، آن مصوبات را بررسی و برای اجرا به دانشگاه/ دانشکده مربوطه ابلاغ خواهد کرد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: علوم پزشکی حق دوست نحوه فعالیت دانشگاه های علوم پزشکی نحوه فعالیت دانشگاه ها دانشکده های علوم پزشکی حضور دانشجویان معاونت آموزشی شورای آموزش حضور دانشجو تصمیم گیری ۳۰ فروردین آزمون ها خواهد شد کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۳۰۸۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار

فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار با اولین دوره برداشت جلبک‌های دریایی آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی چابهار، اولین دوره برداشت جلبک‌های دارویی توسط دکتر گل بشیرزاده مسئول راه‌اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار از سواحل صخره‌ای منطقه رمین در این شهرستان با همکاری اداره کل شیلات استان سیستان و بلوچستان انجام شد.

گل‌بشیرزاده مسئول راه‌اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی در رابطه با اهمیت این نوع جلبک‌ها اظهار کرد: برداشت این گونه جهت برسی خواص دارویی در اولویت قرار گرفت و این گونه از جلبک‌های خوراکی و دارویی در بهمن ماه با کاهش دما در منطقه چابهار شروع به رشد و همزمان با گرم شدن هوا در اوایل خرداد از بین می‌روند.

وی ادامه داد: باتوجه به نزدیک شدن به پایان زمان رشد این جلبک‌ها در سواحل چابهار تصمیم به برداشت و نگهداری این گونه از جلبک‌ها برای برسی‌های خواص بیولوژیک و آنتی باکتریال گرفته شد، همچنین از هفت نمونه جلبک قهوه‌ای مانند سیستو سریا (Cystoseria) نیز برای بررسی خواص دارویی برداشت شد.

عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی چابهار تصریح کرد: در فاز نخست فعالیت این مرکز بررسی تکنولوژی و جنبه‌های اقتصادی تولید دارو، محصولات مراقبتی پوست و غیره بر پایه جلبک‌های دریایی در دستور کار قرار دارد.

گفتنی است؛ مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار در سال گذشته موفق به اخذ مجوز از شورای گسترش دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی شد و در حال حاضر با رویکرد تولید محصولات دارویی دریایی در حال فعالیت است.

کد خبر 750465

دیگر خبرها

  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • نامه ۴۸ دفتر اتحادیه مستقل به دانشجویان آزادی‌خواه آمریکا
  • داستان شکستن مارپیچ سکوت را برای نوه‌هایتان تعریف خواهید کرد
  • عملکرد دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر خوب بوده است
  • جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد
  • رقابت بیش از ۱۲ هزار نفر در آزمون دستیاری پزشکی/افزایش ۱۲درصدی ظرفیت برای امسال
  • وضعیت بلاتکلیف بیمارستان مهرگان مشهد
  • رقابت ۱۲ هزار داوطلب در آزمون دستیاری پزشکی
  • حضور ۷۵ دانشگاه ایرانی در میان برترین های آسیا در رتبه‌بندی تایمز