Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی سازمان انرژی اتمی گفت: در حوزه تحقیق و توسعه به خصوص غنی سازی عملا هر نوع و تعداد سانتریفیوژ را می‌توانیم بسازیم و به سطحی رسیده ایم که می‌توانیم آن‌ها را صنعتی کنیم.

به گزارش ایسنا، بهروز کمالوندی در ادامه گفت: در حوزه فنی هیچ محدودیتی نداریم و هر نوع تحقیق و توسعه‌ای که نیاز داشته باشیم در داخل برجام می‌توانیم انجام دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سخنگوی سازمان انرژی اتمی افزود: انواع سانتریفیوژ جدید را می‌توانیم تولید کنیم و ظرفیت تولید ما الان برابر با قبل از برجام است و در تولید و ساخت برخی سانتریفیوژهای پیشرفته به سطحی رسیده ایم که می‌توانیم آنها را صنعتی کنیم.

وی در گفت‌وگو با شبکه خبر با بیان این که روزانه ۶۰ سانتریفیوژ پیشرفته می‌سازیم گفت: با وضعیت فعلی ما در غنی سازی قطعا تولید ۲۵۰ هزار سو قابل تحقق است، اما بنای ما این است که به یک میلیون سو برسیم.

کمالوندی با بیان این که تحریم برای این است که مانع پیشرفت کشور شوند، درباره ساخت نیروگاه ۲ بوشهر هم گفت: نیروگاه ۲ تا یک سوم پیشرفت دارد و تا سال ۱۴۰۴ ساخته خواهد شد و با فاصله ۲ سال کار نیروگاه سوم نیز آغاز خواهد شد.

سخنگوی سازمان انرژی اتمی با اشاره به این که به علت شیوع کرونا و دستور رئیس جموری معرفی و رونمایی از ۱۲۲ دستاورد هسته‌ای به تعویق افتاد افزود: این دستاوردها به حوزه‌های پزشکی و صنعت و انرژی مربوط می‌شوند از جمله تعدادی رادیو داروی جدید که در حوزه سرطان کاربرد دارند یا پیشران هسته‌ای که در زیردریایی‌ها و کشتی‌ها مورد استفاده دارد و لیزرهایی با توان بالا و متوسط که کاربرد صنعتی دارد.

وی حوزه ترکیبات ایزوتوپی دوتره را حوزه جدیدی در دنیا دانست و افزود: حدود ۴۲ ماده دوتره هم تولید شده که با موارد قبل که ساخته ایم تعدادشان در مجموع ۱۵۰ نوع دوتره می‌شود که مورد استفاده دارویی و تحقیقاتی دارد و ما در این حوزه جزو چهار و پنج کشور دنیا هستیم و صادرات هم داریم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۳۱۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید ۶۳ میلیارد کیلووات ساعت برق هسته‌ ای طی یک دهه در نیروگاه اتمی بوشهر

بر اساس آمار سازمان انرژی اتمی، در یک دهه گذشته ۶۳ میلیارد کیلووات ساعت برق هسته‌ای در واحد یکم نیروگاه اتمی بوشهر تولید شده است.

به گزارش ایسنا، در سال ۱۴۰۲ جشن دهمین سال تولید برق از نیروگاه اتمی بوشهر برگزار شد و بر اساس آمار در یک دهه گذشته ۶۳ میلیارد کیلووات ساعت برق هسته‌ای در این نیروگاه تولید شده است.

تولید این میزان برق هسته‌ای، موجب صرفه‌جویی ۱۰۳ میلیون بشکه نفت خام شده که ارزش این میزان صرفه‌جویی در مصرف سوخت‌های فسیلی بیش از ۸ میلیارد دلار است.

 تاکنون با تولید ۶۳ میلیارد کیلووات ساعت برق هسته‌ای، ‌نیروگاه اتمی بوشهر توانسته ۴ بار هزینه صرف شده بابت احداث خود را تامین کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • تولید ۶۳ میلیارد کیلووات ساعت برق هسته‌ ای طی یک دهه در نیروگاه اتمی بوشهر
  • ۱۰ هزار نفر در طرح های صنعتی ایلام مشغول به کار هستند
  • واکنش آمریکا به گزارش اخیر گروسی درباره ایران
  • دست یاری صنعت هسته‌ای به صنعت نفت
  • تلاش آمریکا برای عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای
  • ثبت دمای ۳۷ میلیون درجه سانتیگراد با یک دستگاه کوچک 
  • بررسی مشکلات صنایع شهرستان ساوه در سه سطح
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • ادعای بی‌اساس گروسی درباره برنامه هسته‌ای ایران تکرار شد