Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-30@09:59:24 GMT

شاداب سازی مدارس مجازی با نیازهای ویژه درکردستان

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۳۲۵۳۹

شاداب سازی مدارس مجازی با نیازهای ویژه درکردستان

رنجبر، گفت: مدارس مجازی با نیازهای ویژه کردستان شاداب‌سازی می‌شوند.

خلیل رنجبر، رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان به خبرنگار خبرگزاری شبستان در سنندج،اظهار داشت: افزایش نشاط و شادابی در مدارس مجازی با نیازهای ویژه در استان کردستان در دست اقدام است .

 

وی افزود:این طرح مدرسه شاد با هدف شاداب‌سازی، ایجاد روحیه نشاط و ارتقای بهداشت روانی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در مدارس مجازی با نیازهای ویژه در استان اجرا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان تصریح کرد: شاد زیستن برای دانش‌آموزان به اندازه تغذیه خوب، محبت کردن و حفاظت کردن از آنها اهمیت زیادی دارد.

 

وی اظهار داشت: مدرسه موقعیتی فراهم می‌کند تا دانش‌آموزان بتوانند فارغ از دغدغه زندگی را بازی و تمرین کنند و کم کم آماده شوند تا در زندگی واقعی بعنوان فردی کارآمد و موفق در جامعه ظاهر شوند.

 

رنجبر،با اشاره به سند تحول بنیادین در مورد نشاط بودن دانش آموزان، افزود: در سند تحول بنیادین اشاره شده که محیط مدرسه باید شاداب و بانشاط باشد به همین دلیل تلاش ما این است که بتوانیم بسترهای لازم را فراهم کنیم تا دانش‌آموزان با نیازهای ویژه بتوانند شادی و نشاط مبتنی بر ارزش‌های جامعه را در مدارس داشته باشند.

 

وی اذعان کرد: تقویت فرهنگ و آداب نماز، فعالیت‌های هنری، پویش دقیقه‌ای برای سلامتی، ورزش در خانه، بازی‌های آموزشی و خلاقیت، پویش هر روز یک سوره قرآن و غیره از اقداماتی است که در آموزش و پرورش استثنایی استان در راستای شاداب‌سازی مدارس مجازی و ایجاد نشاط در دانش‌آموزان با نیازهای ویژه انجام شده است.

 

این مقام مسئول افزود: با توجه به محدودیت‌های که در خانواده و جامعه برای دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وجود دارد مدارس شاد و بانشاط با فراهم کردن زمینه ارتقای هرچه بیشتر روحیه دانش‌آموزان، تسهیل در آموزش و تعمیق در یادگیری را برای آنان به همراه دارد.

 

رنجبر در پایان خاطرنشان کرد: نشاط و شادابی در مدرسه باعث هرچه بیشتر رشد و تکامل وجودی یک دانش‌آموز در ابعاد جسمانی، شناختی، عاطفی، اخلاقی و معنوی خواهد شد.

 

پایان پیام/181

منبع: شبستان

کلیدواژه: مدارس مجازی شاداب سازی کردستان مدارس مجازی با نیازهای ویژه دانش آموزان با نیازهای ویژه نیازهای ویژه شاداب سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۳۲۵۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۸ هزار و ۳۳۶ پروژه مدرسه‌سازی در استان‌ها

رئیس سازمان نوسازی مدارس گفت: ۸ هزار و ۳۳۶ پروژه مدرسه‌سازی در استان‌ها در حال اجراست که بخشی از آنها امسال افتتاح می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، حمیدرضا خان‌محمدی صبح امروز عملیات اجرایی پروژه‌های مدرسه‌سازی در نقاط مختلف استان بوشهر با اشاره به توسعه طرح‌های ساخت مدرسه و بازسازی کلاس‌های درس فرسوده در سراسر کشور اظهار داشت: 8 هزار و 336 پروژه مدرسه‌سازی در استان‌ها در حال اجراست که بخشی از آنها امسال افتتاح می‌شود.

معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش اعتبارات سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس در سال جاری را 12 هزار میلیارد تومان اعلام و تصریح کرد: پیش‌بینی می‌شود در نیمه نخست امسال 2 هزار پروژه به ظرفیت 10 هزار کلاس درس افتتاح و در اختیار آموزش و پرورش قرار گرفته شود.

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور نقش خیرین در ساخت مدرسه را مورد اشاره قرار داد و افزود: خیرین تاکنون نقش اثرگذار خود را در تامین فضاهای آموزشی به ویژه در نقاط کم برخوردار نشان داده‌اند که درخور تحسین است.

وی با بیان اینکه مدارس تخریبی به عنوان یک مسئله‌ اصلی در برنامه سند توسعه به آن توجه ویژه شده است، اضافه کرد: براساس برنامه‌ریزی با انعقاد تفاهم‌نامه 143 کلاس درس با اعتبار 2 هزار و 500 میلیارد تومان در استان بوشهر ساخته می‌شود.

خان‌محمدی بیان کرد: در سند هفتم توسعه برای بخش‌های اقتصادی برنامه‌ریزی ویژه برای خودگرانی مدارس شده و همه تلاش این دولت برای ارتقای کیفیت به خصوص در حوزه آموزش و پرورش است.

آغاز ساخت 8 مدرسه‌ با اعتبار 350 میلیارد تومان

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان بوشهر نیز بیان کرد: 8 مدرسه‌ با اعتبار 350 میلیارد تومان عملیات اجرایی آن آغاز شد.

ابراهیم احمدی این طرح‌ها در کاکی دشتی، بردخون کهنه دیر، روستای احمدی شهرستان بوشهر، گناوه، شهرک محله تنگک بوشهر اجرا شده است گفت: هنرستان 12 کلاسی انقلاب اسلامی با 30 میلیارد تومان در بوشهر به بهره‌برداری رسید.

وی اضافه کرد: بر اساس برنامه‌ریزی تا هفته دولت امسال عملیات اجرایی 50 مدرسه در استان بوشهر آغاز می‌شود.

تدوین سند چشم‌انداز برای ساخت مدارس در استان بوشهر

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار بوشهر نیز از تدوین سند چشم‌انداز اداره کل آموزش و پرورش و سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان بوشهر خبر داد و بیان کرد: بر اساس آن مشخص می‌شود برای سال‌های 1405 ، 1406 و 1407 چه تعداد کلاس درس و برای چه مقطعی نیاز است.

محمدهادی رستمیان ادامه داد: با توجه به اینکه نیاز‌ها نامحدود و منابع محدود است، بر اساس این سند، در شهرستان‌ها برنامه‌ریزی برای ساخت مدارس انجام می‌گیرد.

یک‌هزار و 700 کلاس درس فرسوده در استان بوشهر

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر هم با بیان اینکه با تکمیل این 8 مدرسه افزون بر 50 کلاس درس به ظرفیت کلاس‌های درس استان افزوده می‌شود افزود: بر اساس بررسی‌ها یک‌هزار و 700 کلاس درس فرسوده در استان وجود دارد که با انعقاد تفاهم‌نامه میان استان بوشهر و سازمان نوسازی کشور، یک‌هزار میلیارد تومان اعتبار از سوی استانداری و یک‌هزار میلیارد تومان هم از سوی سازمان نوسازی برای نوسازی مدارس استان اختصاص یافته است.

علی موحدی اضافه کرد: با این اعتبار، 800 کلاس درس فرسوده نوسازی می‌شود که معادل ساخت مدرسه در 10 سال گذشته خواهد بود.

وی بیان کرد: در زمان حاضر در مرکز استان برخلاف سال‌های قبل 8 طرح فعال مدرسه‌سازی داریم که کمک می‌کند تراکم دانش‌آموزی در مرکز استان به استاندارد نزدیک شود.

انتهای پیام/190/.

دیگر خبرها

  • تحویل ۱۰ هزار کلاس درس در سال ۱۴۰۳ در صورت تزریق بودجه
  • (ویدئو) روش خطرناک دانش آموزان یک روستا برای رفتن به مدرسه
  • اجرای ۸ هزار و ۳۳۶ پروژه مدرسه‌سازی در استان‌ها
  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان
  • برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها
  • نمایش دستاوردهای خودکفایی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در سنندج
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • (ویدئو) دانش آموزان با سوخت‌بر‌ها به مدرسه می‌روند!
  • ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه اردبیلی راهی اردو‌های تربیتی می‌شوند
  • ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه اردبیلی راهی اردوهای تربیتی می شوند