Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار تهران گفت: با شیوع ویروس کرونا در پایتخت، ۲ میلیون سفر روزانه مترو به ۸۰ هزار سفر رسید.

«پیروز حناچی» شامگاه چهارشنبه میهمان برنامه تهران بیست سیما بود. وی در این برنامه درباره حمل و نقل عمومی در ایام شیوع کرونا گفت: تقریبا مترو تعطیل به حساب می‌آمد زیرا وقتی این جمعیت را به تعداد ایستگاه‌ها و قطارها تقسیم کنیم می‌بینیم عملا تعطیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حناچی عنوان کرد که بعد از تعطیلات یعنی در روز ۱۶ فروردین ۴۰ درصد نسبت به هفته اول فروردین افزایش بار داشتیم اما همان روز نسبت به روز مشابه سال قبل فقط ۱۵ درصد سفر داشتیم.

شهردار تهران خاطر نشان کرد: سرویس‌ها و تقاضای سفر را جواب می‌دهیم اما اقداماتی هم کرده‌‌ایم تا با آموزش و علامت گذاری مردم را هدایت کنیم به اینکه باید برای پیشگیری یک سری موضوعات را رعایت کرد.

وی با بیان اینکه کسی را اجبار نمی‌کنیم که سوار قطار بشود و این به اختیار مردم است که سوار قطار یا اتوبوس بشوند، گفت: این در حالی است که برخی از مسئولان می‌گویند ما باید جلوی مردم را هم بگیریم که سوار قطار و اتوبوس نشوند.

حناچی با اشاره به تصمیم تاکسیرانی تهران برای سوار کردن دو نفر به جای سه نفر در عقب تاکسی، اظهار داشت: این تصمیم برای ایجاد فاصله بین مسافران گرفته شد.

به گفته وی، اگر قرار باشد فاصله اجتماعی آنگونه که مد نظر است درست اجرا شود باید حداقل ۳ برابر فضای فعلی در حمل و نقل فضا در اختیار داشته باشیم.

شهردار تهران درباره حوزه پسماند و مبتلایان در این حوزه به کرونا، اظهار داشت: در حوزه جمع آوری پسماند هیچ فرد مبتلا نداشته‌‌ایم اما در بین کارکنان اداری سازمان پسماند، افرادی مبتلا شده اند.

وی با بیان اینکه در حوزه سلامت پزشکی شهرداری تهران یک شهید داشت، عنوان کرد که اما جالب است در گرمخانه‌ها که پر ازدحام هستند و مشکلات اجتماعی هم آنجا وجود دارد، حتی یک مورد ابتلا مشاهده نشده است.

اقدامات فرهنگی شهرداری با شیوع کرونا

شهردار تهران اظهار داشت: در دو ماه گذشته همه تلاش مان این بوده است که کاری کنیم مردم غیر از بیماری نگرانی دیگری نداشته باشند و بتوانند اوقات خوبی بگذرانند.

حناچی گفت: با شیوع کرونا اقدامات فرهنگی بسیار زیادی را آغاز کردیم و تلاش کردیم با همه امکانات در حوزه افزایش آگاهی مردم قدم برداریم.

اجزای طرح ترافیک از هفته آینده

شهردار تهران گفت: این هفته طرح ترافیک اجرا نشد تا بار از روی حمل و نقل عمومی برداشته شود اما هفته بعد اجرا می‌شود.

وی افزود: طرح ترافیک با ساعت برقراری ادارات اجرا خواهد شد و بین ساعت ۱۴ تا ۱۶ هم تعطیل اعلام می‌شود.

شهردار تهران با تاکید بر اینکه جهت گیری عمومی این است که فعالیت‌ها کاهش پیدا کند، خاطر نشان کرد: ما ناچاریم با کرونا زندگی کنیم اما باید پروتکل‌های این حوره را هم رعایت کنیم.

وی گفت: یادمان باید باشد که اگر طرح ترافیک اجرا نشود حتما تبعاتی به همراه خواهد داشت.

مشکلات شهرداری با بانک آینده

شهردار تهران درباره فروش اوراق سرمایه گذاری توسط شهرداری تهران با عاملیت بانک آینده نیز افزود: ۹۱۰ میلیارد تومان اوراق فروخته‌‌ایم اما بانک آینده پول فروش اوراق را نمی‌دهد.

حناچی افزود: ده‌ها ملک و پروژه به بانک آینده معرفی کرده‌‌ایم اما بانک آینده زیر بار نرفته و از هر ملکی یک ایرادی می‌گیرد.

وی ادامه داد: مجموعه پارکینگ بیهقی ما بزرگترین ملک ما است که آن را به بانک آینده پیشنهاد کردیم اما آنها قبول نمی‌کنند.

شهردار تهران افزود: وقتی من ملکی با ارزش ۹۱۰ میلیارد تومان در اختیار ندارم مجبور هستم که چند ملک را به بانک آینده معرفی کنم.

وی ادامه داد: این در حالی است که بانک آینده از ما حدود یک هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان وثیقه می‌خواهد.

حناچی ادامه داد: از سوی دیگر همه این هفت ماه گذشته هم پول در حساب بانک بوده است و احتمالا از سود آن هم استفاده می‌کنند.

حناچی در پاسخ به این پرسش که شهرداری پول زیادی در اختیار دارد اما کار زیادی انجام نمی‌دهد، عنوان کرد: بیشتر از آنکه پول داشته باشیم وعده پرداخت پول داریم اما تحقق نیافته است.

وی در پاسخ به این پرسش که قبول دارید که مدیر موفق مدیری است که با شرایط موجود بتواند جایی که تحت مدیریت وی است را متحول کند، اظهار داشت: اینگونه نیست، وقتی به مدیر وعده‌هایی داده می‌شود اما عمل نمی‌شود مدیر دستش بسته است.

۵۰ هزار میلیارد تومان بدهی انباشت شهرداری تهران

حناچی ادامه داد: ما در شهرداری تهران با ۵۰ هزار میلیارد تومان بدهی انباشته مواجهیم که هر چقدر هم این بدهی را پرداخت می‌کنیم گویا سود و بهره آن است و تسویه نمی‌شود.

وی افزود: تا این بدهی را پرداخت نکنیم نمی‌توانیم اعتبار جدیدی بگیریم./ایرنا

 

آخرین اخبار مربوط به کرونا در ایران و جهان را اینجا بخوانید

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: میلیارد تومان شهرداری تهران شهردار تهران طرح ترافیک بانک آینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۳۳۷۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک مرکزی: سقف تراکنش غیرحضوری ۲ برابر شد؛ روزانه ۲۰۰ میلیون تومان

آستانه مجموع مبالغ برداشت از طریق درگاه‌های پرداخت غیر حضوری، از کلیه حساب‌های سپرده غیر تجاری متعلق به مشتری حقیقی در هر مؤسسه اعتباری با افزایش دو برابری تا دو میلیارد ریال به صورت روزانه و ۱۰ میلیارد ریال به صورت ماهانه مجاز شد.

به گزارش ایسنا، بانک مرکزی امروز (چهارم اردیبهشت ۱۴۰۳) در بخشنامه‌ای موارد زیر را ابلاغ کرد:

"پیرو بخشنامه شماره ۴۸۶‏/۰۳ مورخ ۰۵‏/۰۱‏/۱۴۰۳ معاون فن‌آوری‌های نوین بانک مرکزی درخصوص افزایش سقف تراکنش‌خرید اشخاص حقیقی، به استحضار می‌رساند هیأت عامل محترم بانک مرکزی در جلسه مورخ ۲۷‏/۱۲‏/۱۴۰۲ با استناد به اختیارات مقرر در ماده (۱۷) دستورالعمل شفاف‌سازی تراکنش‌های بانکی اشخاص با اصلاحات و الحاقات بعدی آن، مصوب شورای پول و اعتبار ابلاغی طی بخشنامه شماره ۳۳۹۴۴‏/۰۲ مورخ ۱۸‏/۰۲‏/۱۴۰۲ که طی آن افزایش آستانه‌های مقرر در دستورالعمل مذکور در حدود شاخص بهای کالا و خدمات مصرفی به رئیس‌کل محترم بانک مرکزی تفویض شده است، با افزایش آستانه‌های مندرج در مواد (۸)، (۱۰) و (۱۲) دستورالعمل شفاف‌سازی تراکنش‌های بانکی اشخاص، به شرح زیر موافقت نمود:

آستانه مجاز مجموع مبالغ برداشت از طریق درگاه‌های پرداخت غیرحضوری، از کلیه حساب‌های سپرده غیرتجاری متعلق به مشتری حقیقی در هر مؤسسه اعتباری، تا دو میلیارد ریال به صورت روزانه و ده میلیارد ریال به صورت ماهانه افزایش می‌یابد.

الزام به تکمیل قسمت (فیلد) بابت در فرم‌های مربوط و ارایه اسناد مثبته دال بر انجام معامله، قرارداد و یا علت انتقال وجه در نقل و انتقالات الکترونیکی حضوری درون بانکی و بین بانکی روزانه اشخاص حقیقی از گروه حساب‌های غیرتجاری آن‌ها که تا زمان ابلاغ این بخشنامه برای مبالغ بالاتر از دو میلیارد ریال اعمال می‌گردید، از این پس برای مبالغ بالاتر از چهارمیلیاردریال ضرورت می‌یابد. هم‌چنین در نقل و انتقالات الکترونیکی حضوری درون بانکی و بین بانکی مربوط به حساب‌های غیرتجاری اشخاص حقیقی با مبالغ بیشتر از دو میلیارد ریال تا چهارمیلیاردریال، گرچه ارایه اسناد مثبته دال بر انجام معامله، قرارداد و یا علت انتقال وجه ضرورت ندارد، لیکن تکمیل قسمت (فیلد) بابت در فرم‌های مربوط، الزامی است.

حداکثر تراکنش خرید از هر کارت‌پرداخت و نیز کلیه کارت‌های پرداخت متعلق به مشتری حقیقی، به روزانه مبلغ دو میلیارد ریال افزایش می‌یابد. کنترل آستانه مذکور در خصوص هر کارت بر عهده مؤسسه اعتباری صادرکننده کارت پرداخت است.

بانک‌ها موظفند، ضمن ایفاد نسخه اصلاحی دستورالعمل شفاف‌سازی تراکنش‌های بانکی اشخاص و نیز ارسال نسخه‌ای از «دستورالعمل نحوه اخذ مستندات موضوع تبصره ماده (۷)، تبصره (۲) ماده (۱۰) و تبصره ماده (۱۱) دستورالعمل شفاف‌سازی تراکنش‌های بانکی اشخاص» که ماده (۴) آن با توجه به تغییرات فوق‌الاشاره مورد اصلاح قرار گرفته است، مراتب را با لحاظ مفاد بخشنامه شماره ۱۴۹۱۵۳ ‏/۹۶ مورخ ۱۶ ‏/۵ ‏/۱۳۹۶ به تمامی واحد‌های ذیربط آن مؤسسه اعتباری ابلاغ و بر حسن اجرای آن نظارت کنند". ‏

دیگر خبرها

  • مسافران ایستگاه مترو میرزای شیرازی در پیچ و خم خروج از مترو + تصاویر
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن‌های مترو
  • شهرداری تهران به دنبال ارائه کیفی خدمات در نمایشگاه کتاب است
  • مقصر ترافیک زجر آور و ضایع کننده عمر مردم تهران چه کسانی هستند
  • سوغاتی چینی کی به تهران میرسه؟
  • سقف تراکنش‌ها در شبکه بانکی تغییر یافت
  • بانک مرکزی: سقف تراکنش غیرحضوری ۲ برابر شد؛ روزانه ۲۰۰ میلیون تومان
  • سقف تراکنش غیرحضوری ۲ برابر شد ؛ روزانه ۲۰۰ میلیون تومان
  • سقف تراکنش غیرحضوری ۲ برابر شد؛ روزانه ۲۰۰ میلیون تومان