Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، فایننشال تایمز در مقاله‌ای نوشت: در بحبوحه شیوع ویروس کرونا احساس خیانت در مردم ایتالیا از این که نادیده گرفته می‌شوند هر روز بیشتر می‌شود. اکنون حتی «کارلو کالندا» وزیر سابق ۴۶ ساله و نماینده دائم ایتالیا در اتحادیه اروپا که با شعار «ما اروپایی هستیم» در انتخابات پارلمانی شرکت کرد بحران اعتمادی را تجربه می‌کند که همه عمر خود را برای آن جنگیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی می‌گوید: «این تهدیدی موجودیتی است. حزب من یکی از احزاب طرفدار اتحادیه اروپا در ایتالیاست، اما اکنون اعضای حزب من به من می‌گویند چرا می‌خواهیم در اتحادیه اروپا بمانیم؟ بی‌فایده است.»

در حالی که ایتالیا با شدیدترین بحران از زمان جنگ جهانی دوم مواجه شده است و بیش از ۱۷ هزار نفر در این کشور از ویروس کرونا جان باخته‌اند و اقتصادش نیز به شدیدترین رکود در تاریخ مدرن خود نزدیک می‌شود، این احساس حتی در میان نخبگان حامی اروپا در این کشور در حال افزایش است که همسایگانشان آن‌ها را رها کرده‌اند.

نشانه‌هایی وجود دارد مبنی بر این که اعتماد ایتالیا به اتحادیه اروپا خدشه‌دار شده است. در یک نظرسنجی که ماه گذشته انجام شد ۶۷ درصد از شرکت کنندگان گفتند عضویت در اتحادیه اروپا برای کشورشان ضرر دارد، در حالی که این تعداد در نوامبر ۲۰۱۸ میلادی ۴۷ درصد بود.

انتظارات جنوب اروپا از نمایش سریع همبستگی بقیه کشور‌های اتحادیه اروپا در ابتدای شیوع ویروس کرونا برآورده نشد، حتی با وجودی که این اتحادیه کمک‌های خود را از جمله کمک‌های مالی و تجهیزاتی افزایش داده است.

دونالد توسک، رئیس سابق شورای اروپا به فایننشال تایمز گفت زمان کمی برای ثروتمندترین کشور‌ها در اتحادیه اروپا باقی مانده است تا با ابتکارات جسورانه و مثبت پیش بروند و از القای احساس تحقیر در کشور‌هایی که به کمک نیاز دارند جلوگیری کنند. وی گفت: مردم اکنون در حال رنج کشیدن هستند. این بازی سیاسی نیست. مردم باید احساس کنند که ما در چنین مواقعی جامعه و خانواده‌ای واقعی هستیم.

در ایتالیا تاکنون ۱۳۹ هزار و ۴۲۲ نفر به کرونا مبتلا شده‌اند؛ شمار جان‌باختگان به ۱۷ هزار و ۶۶۹ تن رسیده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اتحادیه اروپا شیوع کرونا کرونا در اروپا اتحادیه اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۳۴۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 

رونق تولید موضوعی است که در سال های اخیر بیشتر مورد توجه سیاست گذاران کلان و مسئولان اقتصادی کشور قرار گرفته و سال ۱۴۰۳ نیز شعار جهش تولید با مشارکت مردم انتخاب شده است اما نقش بورس در این زمینه چیست؟

به گزارش ایسنا، کارشناسان اقتصادی بازار سرمایه را یکی از ابزارهای مناسب برای اجرای سیاست رونق تولید عنوان می‌کنند، اما آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید در کشور شود؟ برخی معتقدند که بورس به واسطه بازار ثانویه امکان جذب نقدینگی جدیدی ندارد و بنابراین نمیتواند به شرکت ها کمک کند و  آنچه در بورس اتفاق می افتد، نوسانات متعدد است.

برزو حق شناس در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه بازار سرمایه یکی از مولفه‌های اقتصادی هر کشوری است، گفت: در  واقع رونق تولید نیز یکی از سیاست‌های کلان کشور در حوزه اقتصاد  محسوب می‌شود که بورس جزئی از آن و یکی از ابزارهای اجرای این سیاست کلان محسوب می‌شود. 
وی با اشاره به اینکه بورس نمی‌تواند به تنهایی باعث رونق تولید شود، یادآور شد: اگر سیاست های دیگر کشور در کنار بورس به کمک رونق تولید بیاید در آن زمان است که رونق تولید شکل می گیرد. 
وی در بخش دیگری از صحبت های خود به تفاوت بازارهای اولیه و ثانویه پرداخت و ادامه داد: اینکه بورس بازار ثانویه است تعریف درستی است،  اما اگر به درستی مدیریت نشود باعث اختلال در بازار اولیه می شود.
به گفته حق شناس، بازار اولیه به شرکت‌ها کمک می‌کند تا تامین مالی شوند و بتوانند عرضه اولیه خود را برای سرمایه گذاران به نمایش بگذارند، اما در کنار بازار اولیه اگر بازار ثانویه یعنی بورس فعالیت بانشاطی نداشته باشد نمی توان انتظار داشت که بازار اولیه هم رونق پیدا کرده و با استقبال سرمایه گذاران رو به رو شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • احساس بی‌پناهی میان پزشکان جوان
  • چه رازی پشت تورم ۳۱ درصدی مخفی شده است؟
  • هشدار کارشناسان درباره بحران مسکن در اروپا و خطر راست افراطی
  • تحقیر رقیب در فینال: عجب قهرمانی باشکوهی!
  • پاکو خنتو، اسطوره‌ای که به تنهایی از اتلتیکو مادرید جام لالیگا برده است!
  • اورساتو داور بازی پاری‌سن‌ژرمن - دورتموند شد
  • سطح امید به زندگی در اروپا به ۸۱.۵ سال رسید
  • رییس‌جمهور چین به فرانسه می‌رود
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • ریاست دور‌ه‌ای مجارستان بر اتحادیه اروپا چالشی برای بروکسل