Web Analytics Made Easy - Statcounter

اپلیکیشن ستاو در راستای حمایت از کمپین دانشجویی «در خانه بمانیم» با هدف ارائه خدمات آموزشی و ورزشی به دانشگاهیان طراحی شد.

به گزارش گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از سازمان امور دانشجویان، با هدف بهبود ارتباط مربی و دانشجوی ورزشکار به منظور استفاده از تمرین، برنامه‌های تمرینی، ارزیابی‌های تخصصی و به طور کلی "بهبود اکوسیستم ورزشی" در سطح دانشگاه‌ها و تحقق کمپین دانشجویی در خانه می مانیم و ورزش می‌کنیم" برای توسعه فعالیت بدنی و تحرک در خانه اپلیکیشن ستاو طراحی و راه اندازی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنا براین گزارش این اپلیکیشن به منظور ایجاد نشاط و پویایی از طریق توسعه فعالیت بدنی و انجام حرکات مفرح ورزشی در بین دانشجویان، اساتید و تمامی قشر فرهیخته آموزش عالی طراحی شده است. در شرایطی که دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی تعطیل است و تمامی افراد زمان خود را در خانه سپری می کنند و رفتن به محیط بیرون و استفاده از فضاها و اماکن ورزشی توصیه نمی شود، خود مراقبتی، داشتن سبک زندگی سالم و انجام فعالیت بدنی در خانه می توانند راهبردی اساسی در مواجهه با وضعیت کنونی باشد.

*فواید ورزش در خانه
ورزش در خانه می تواند علاوه بر تقویت جسم و بالا بردن قدرت دفاعی بدن تا حدودی بر روحیه و صبوری دانشجویان برای ماندن در خانه و ایجاد انگیزه در آنها برای مقابله با بیماری کرونا کمک کند.
در این راستا اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان همراستا با سیاست های پیشگیرانه برای اجرای طرح پویش "در خانه می مانیم و ورزش می کنیم. ضمن بررسی ظرفیت های موجود در دانشگاه های کشور برای ایجاد پویایی، تحرک و ارتقای سلامت جسمانی دانشگاهیان از طریق ورزش و فعالیت بدنی اقدام به راه اندازی و به روزرسانی سایت " ستاو" به آدرس https://setav.ir با هدف ارائه خدمات آموزشی و ورزشی به دانشگاهیان از طریق انجام فعالیت ها و تمرینات ورزشی به وسیله اشتراک گذاری این سامانه در فضای مجازی نموده است تا در این شرایط خاص بتواند کمکی به بهبود سلامت و ارتقا سطح ورزشی دانشجو‌یان و استادان داشته باشد.
برخی خصوصیات اپلیکیشن ستاو به شرح ذیل است:
- امکان ثبت شاخص‌های بدن مثل قد، وزن، دور کمر و … و دریافت نمودار تغییرات وزن در صفحه پروفایل شخصی دانشجو
- امکان دسترسی به هزاران تمرین و برنامه تمرینی رایگان که توسط استادان و مربی‌های متخصص در این زمینه‌ها ایجاد شده است.
- جستجوی پیشرفته و تخصصی که به راحتی می‌توان تمرین‌ها و برنامه‌های مختلف را بر اساس مولفه‌های مختلف مثل نوع ورزش، تجهیزات استفاده شده و.. پیدا کنند.
- امکان ایجاد تمرین‌های اختصاصی شخصی از طرف مربیان. هر تمرین دارای مجموعه‌ای از تصاویر، توضیحات، نوع ورزش، تجهیزات و غیره است که به صورت گرافیکی به دانشجو‌ها نشان داده می‌شود.
- امکان ایجاد برنامه‌های ورزشی که هر برنامه لیستی از تمرین‌ها هست که طبق یک زمان‌بندی و فرمت خاصی ارائه می‌شود تا دانشجو‌ها در دوره‌های زمانی مختلف اجرا کنند. به طور مثال برنامه بدن‌سازی هفتگی که در هر روز چه تمرین‌هایی به چه صورت اجرا شوند.
انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشجویان ورزشی اپلیکیشن آموزش فعالیت بدنی تمرین ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۳۵۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش پیاده‌روی میمند

این رویداد ورزشی و فرهنگی همگانی از امام زاده اسماعیل (ع) شهر میمند آغاز و تا پارک شقایق به طول ۳ کیلومتر ادامه داشت و شهروندان در مراسم پایانی که به همراه قرعه کشی و اهدای جوایز ارزنده بود، شرکت کردند.

همایش پیاده روی خانوادگی میمندی‌ها به صورت زنده از برنامه «صبح و نشاط» شبکه سوم سیما پخش شد.

محمد مهدی فروردین نماینده مردم فیروزآباد، فراشبند و قیر و کارزین در مجلس شورای اسلامی در این مراسم با اشاره به برگزاری همایش پیاده روی خانوادگی همزمان با ایام برداشت گل محمدی، گفت: ورزش امروز به عنوان یک الزام در زندگی افراد همواره تاثیر گذار بوده در زندگی هر انسان باید تعریف شود چراکه باعث جامعه سالم و ایجاد نشاط خواهد شد.

فروردین افزود: ورزش و اهمیت دادن به تندرستی می‌تواند اینگونه جمعیتی را در این رویداد دور هم جمع کنند از این رو مردم میمند با حضور پرشور خود در این برنامه ثابت کردند که سلامتی جزو اولویت‌های زندگی آن‌ها است.

علی خلیلی رئیس فدراسیون ورزش‌های همگانی نیز در این همایش یکی از بهترین راه‌های تامین سلامتی را ورزش به خصوص ورزش‌های همگانی دانست و گفت: باید بتوانیم برای حفظ سلامتی خود در روز ۳۰ دقیقه فعالیت ورزشی همچون پیاده روی داشته باشیم.

او با اشاره به استقبال خوب شهروندان میمندی همایش پیاده روی خانوادگی، ادامه داد: فعالیت بدنی برای سلامتی و بالا بردن کیفیت زندگی اولویت دارد بنابراین باید ورزش مورد نیاز بدن خود بپردازیم.

فرهاد محمد رضازاده شهردار میمند ضمن اشاره به برگزاری برنامه‌های متنوع در هفته میمند از همه مردم ایران خواست تا به شهر میمند خواستگاه گل محمدی جهان سفر کرده و از مناطق و جاذبه‌های این دیار بازدید کنند.

رحیم خداجو مدیرکل ورزش و جوانان استان فارس نیز از مشارکت مردم در عرصه‌های مختلف ورزشی، بر ایجاد نشاط اجتماعی به وسیله توسعه ابعاد مختلف ورزش تاکید کرد.

حبیب اله جمشیدی فرماندار فیروزآباد در این همایش نیز با بیان اینکه آوازه شهر میمند فراتر از استان فارس بلکه ملی و کشوری است، گفت: وجود حدود ۱۴۰ کارگاه عرقیات و ۱۷۰۰ هکتار باغ گل محمدی ظرفیت عظیمی است که می‌تواند در این ایام سال زمینه حضور هموطنان را فراهم کند.

او افزود: مهمان نوازی مردم میمند ریشه در فرهنگ عمیق و چند هزار ساله دارد و امیدواریم بتوانیم که در جهت حمایت و پشتیبانی از حوزه‌های گردشگری گام‌های مهمی در سال جدید برداریم.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • کمبود ۳۰ درصدی فضای ورزشی در کهریزک/ خانه کشتی افتتاح می‌شود
  • حذف اپ‌های هوش مصنوعی از اپ‌استور به دلیل محتوای نامناسب
  • فعالیت بیش از ۷۰ مرکز خدمات مشاوره‌ای در استان اردبیل
  • راه اندازی دستگاه CT اسکن در بیمارستان ۱۷ شهریور رشت
  • ایجاد ۱۳ ایستگاه ورزش همگانی در اردبیل
  • پایگاه اورژانس ۱۱۵ بانوان در کردستان
  • همایش پیاده‌روی میمند
  • زمین‌های چمن ورزشگاه‌های جزیره خارگ نوسازی می‌شود
  • هرچقدر سالن ورزشی ایجاد کنیم در مقایسه با جمعیت مشهد کم است
  • ارائه خدمات «مشاوره‌ای – آموزشی»، آنلاین و حضوری مرکز روانشناختی «جهت» برای عموم