Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی شیوع ویروس کرونا صادرات محصولات کشاورزی را با چالش هایی مواجه کرده که نخل داران شهرستان سراوان از نبود بازار فروش مناسب گلایه کرده و گفتند:اگر محصولاتمان به فروش نرسد برای امرار معاش با مشکل مواجه می شویم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، در حالی شیوع ویروس کرونا در کشور، صادرات برخی از کالاها و محصولات کشاورزی را با مشکل مواجه کرد که این امر نگرانی هایی را میان کشاورزان به ویژه نخل داران به وجود آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نگرانی شهروندان سراوانی از کاهش صادرات محصولات کشاورزی 

درزاده یکی از نخل داران سراوانی به نمایندگی شماری از نخل داران منطقه در گفت و گو با خبرنگار ما، از کاهش صادرات محصولات کشاورزی با توجه به شیوع ویروس کرونا در کشور ابراز نگرانی کرد و گفت: محصول خرما نخل داران در سردخانه مانده و در حال حاضر بازارِ فروشِ مناسبی وجود ندارد. 

 وی افزود: با توجه به اینکه در آستانه ماه مبارک رمضان قرار داریم، اگر در این زمان نتوانیم محصول خرما را به فروش برسانیم، خسارت جبران ناپذیری متوجه خرما داران این منطقه می شود زیرا تنها راه معیشت کشاورزان و نخل داران از فروش محصول کشاورزی است و اگر نتوانند محصولات کشاورزی خود را به فروش برسانند برای امرا معاش با مشکل مواجه خواهند شد. 

وی از مسئولین خواست با برنامه ریزی مناسب و تدابیر لازم چاره اساسی برای جبران خسارت خرما داران اندیشیده کنند. 

محدودیتی برای صادرات خرما وجود ندارد

ایرج رستم زهی جانشین مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سراوان در گفت و گو با خبرنگار ما با تاکید بر این مطلب که هیچ گونه محدودیت و ممنوعیتی برای صادرات خرما وجود ندارد، گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا و بسته شدن مرز کوهک، در روند صادرات خرما به پاکستان مشکل به وجود آمده اما جای نگرانی نیست. 

 وی افزود: صادرات خرما طبق روال گذشته در حال انجام است و باغداران جهت صادرات از مراجع قانونی استعلامات لازم را اخذ کنند.

جانشین مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سراوان ادامه داد: در حال حاضر موجودی سردخانه های شهرستان سراوان 3.5 تن است و کشاورزان از هفته آینده می توانند محصولات خود را به فروش برسانند.

رستم زهی یادآور شد: از آنجایی که قیمت تضمینی خرید خرما توسط دولت از سوی شورای اقتصاد تعیین می شود، قیمت مصوب برای کشاورز به صرفه نبوده و کشاورز حاضر نیست با قیمت اعلام شده، محصول خود را به دولت بفروشد.

وی خاطر نشان کرد: بازاریابی توسط سازمان جهاد کشاورزی، سازمان تعاون و میادین میوه و تره بار انجام شده و می توان به راحتی از 25 فروردین ماه خرما به فروش برسد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: شیوع ویروس کرونا محصولات کشاورزی شهرستان سراوان صادرات خرما نخل داران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۳۵۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارات سنگین طوفان به ۱۰۰ هزار هکتار از گندم‌زارهای خوزستان

رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان گفت: طوفان و بارندگی‌های اخیر که می توان گفت در تاریخ خوزستان بی سابقه بوده، خسارات سنگینی به بخش کشاورزی استان وارد کرده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، مسعود اسدی  اظهار کرد: به بیش از 100 هزار هکتار از گندم‌زارهای آماده برداشت استان تا 50 درصد خسارت وارد شده و در خوشبینانه‌ترین حالت 200 هزار تن از گندم‌های آماده برداشت از دست رفته است.

وی ادامه داد: علاوه بر خسارات به مزارع گندم، به تأسیسات، باغات، گلخانه‌ها و دامداری‌های بسیاری از کشاورزان خسارت جدی وارد شده است.

وی گفت: امیدواریم سازمان جهاد کشاورزی به فوریت خسارات را به دقت برآورد و اعلام کند.

رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان گفت: همچنین انتظار داریم صندوق بیمه محصولات کشاورزی بدون فوت وقت، تعلل و مضایقه به وظیفه قانونی خود عمل کرده و طبق قانون خسارات وارده به بیمه شدگان را جبران کند.

اسدی همچنین گفت: از دولت و سازمان مدیریت بحران کشور انتظار داریم با توجه به اینکه امکان جبران خسارات وارده از طریق صندوق بیمه محصولات کشاورزی قطعاً وجود ندارد نسبت به بررسی، برآورد و کمک به کشاورزان خسارت دیده استان که خساراتشان مشمول حمایت‌های صندوق بیمه محصولات کشاورزی نیست اقدام عاجل کنند تا در سال جهش تولید با مشارکت مردم، کشاورزان خسارت دیده بار دیگر با امید به سنگر تولید برگردند. 

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • صادرات ۷۴ تُن محصولات کشاورزی از استان قزوین
  • پرداخت غرامت به کشاورزان بیمه شده خوزستانی
  • صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • شالیکاران امسال با قیمت مناسب برنج را به فروش خواهند رساند
  • خسارت ۵۰ درصدی بارندگی به گندمزار‌های خوزستان
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت
  • طوفان ۲۰۰ هزار تن گندم این استان را از بین برد !
  • صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت
  • خسارت بارندگی به گندمزارهای آماده برداشت در خوزستان
  • خسارات سنگین طوفان به ۱۰۰ هزار هکتار از گندم‌زارهای خوزستان