Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران: محمدمهدی الفت‌پور تحلیلگر مسائل سیاسی د با اشاره به احتمال دست ساز بودن ویروس کرونا توسط آمریکا، گفت: این احتمال که این ویروس برای آسیب به برخی کشور‌ها ایجاد شده باشد بسیار بالاست، چرا که دست ساز بشر بوده و قاعدتا کارایی غیر از آسیب زدن به کشور‌ها ندارد.

او ادامه داد: با این حال و با اینکه شواهد بسیاری هم وجود دارد که این موضوع را ثابت می‌کند، اما متاسفانه برخی حتی احتمال این موضوع را هم توهم توطئه می‌دانند؛ آن‌ها در مقابل این شبهه را مطرح می‌کنند که اگر این ویروس دست ساز آمریکاست پس چرا خودش الان درگیر این موضوع است، درحالی که آمریکایی‌ها همواره با این شو‌ها و نمایش‌ها افکار عمومی را فریب داده و برای اینکه بتوانند افکار عمومی جهان را قانع کنند خود را هم در یک برهه‌ای دچار این مساله می‌کنند؛ زیرا باید نشان دهند که کار آن‌ها نبوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

الفت‌پور افزود: این‌ها خودشان انواع فجایع هسته‌ای و بمب‌های هیدوژنی را در دنیا امتحان کردند و انواع و اقسام جنگ‌های بیولوژیکی را با مردم مختلف دنیا انجام دادند و حال خود مدعی این هستند که حامی عدم اشاعه سلاح هسته‌ای هستند و این واضح است که کسی این شعار‌ها را از آن‌ها نپذیرد؛ کمااینکه همین الان هم اسناد مختلفی وجود دارد که این ویروس دست ساز یک سیستم نظامی است.

تحلیلگر مسائل سیاسی گفت: در این زمینه دو احتمال وجود دارد؛ نخست اینکه درگیری که امروز مردم آمریکا دارند نمایشی باشد و دوم اینکه این‌ها اصلا این احتمال را نمی‌دادند که این ویروس دامنشان را بگیرد و علی رغم میل باطنی شان این ویروس دامن خودشان را هم گرفته و این اشاعه و این شیوع به این شدت را نمی‌توانستند پیش بینی کنند.

او بیان کرد: متاسفانه در روز‌های اخیر دیدم که چند نفر از فعالان مجازی گفته بودند این توهم توطئه است، درحالی که شواهدی برای این موضوع وجود دارد که بسیار فراتر از یک نگاه فرضیه‌ای به مساله است و انقدر شواهد، قرائن و مستندات وجود دارد که واقعا باید بصورت جدی این مساله پیگیری شود.

منبع: فردا

کلیدواژه: کرونا آمریکا دست ساز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۳۶۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رهبر دموکرات سنا از احتمال اعزام نظامیان آمریکایی به اوکراین خبر داد

حکیم جفریس، رهبر دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا در مصاحبه با شبکه «سی‌بی‌اس نیوز» تصریح کرد اگر اوکراین سقوط کند آمریکا به احتمال زیاد نه تنها با پول بلکه با اعزام نیروی نظامی وارد جنگ خواهد شد.

 جفریس تاکید کرد ایالات متحده باید به حمایت از اوکراین برای جلوگیری از یک جنگ گسترده‌تر ادامه دهد. وی حزب جمهوری‌خواه را "جناح طرفدار پوتین" توصیف کرده و اقدامات این گروه را دلیل اصلی تاخیر در کمک‌رسانی آمریکا به اوکراین برای مبارزه با روسیه دانست.

جفریس در برنامه "۶۰ دقیقه" شبکه سی‌بی‌اس نیوز گفت: ما نمی‌توانیم اجازه دهیم اوکراین سقوط کند، زیرا در این صورت به احتمال زیاد آمریکا مجبور خواهد شد نه تنها با پول بلکه با اعزام سربازان خود وارد درگیری شود.

رهبر دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا ادعا کرد که ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه به دنبال بازسازی اتحاد جماهیر شوروی (سابق) است و با انجام این کار متحدان ناتو را تهدید خواهد کرد.

جفریس گفت: یک جناح طرفدار پوتین در حزب جمهوری خواه وجود دارد که نمی‌خواهد از اوکراین حمایت کند و به دلایلی معتقد است که روسیه، دشمن ایالات متحده آمریکا نیست. 

گفتنی است ماه گذشته، کنگره آمریکا لایحه‌ای برای ارائه ۶۱ میلیارد دلار کمک نظامی و بشردوستانه به اوکراین تصویب کرد. این اولین بسته کمکی بزرگ از دسامبر ۲۰۲۲ است که پس از ماه‌ها جدال و مخالفت جمهوری‌خواهان سرانجام به اوکراین اختصاص یافت.

در سنا، ۱۵ جمهوری خواه به لایحه‌ای که شامل کمک بیشتر به اوکراین بود، رأی منفی دادند. یکی از مخالفان کمک به اوکراین سناتور جی دی ونس از اوهایو است که استدلال می‌کند اوکراین فاقد نیروی انسانی و قدرت نظامی لازم برای پیروزی در برابر روسیه است و حمایت آمریکا برای تغییر این شرایط کافی نیست.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • شوک به کشتی جهان؛ احتمال بازگشت تیلور
  • شوک به کشتی جهان؛ احتمال بازگشت تیلور و محرومیت بروکس
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • احتمال ثبت‌نام عمره در ماه‌های آینده
  • رهبر دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا از احتمال دخالت نظامی در اوکراین خبر داد
  • رهبر دموکرات سنا از احتمال اعزام نظامیان آمریکایی به اوکراین خبر داد
  • نظر رهبر اقلیت مجلس نمایندگان آمریکا درباره احتمال اعزام نیرو به اوکراین
  • احتمال حضور رونالدو و مسی در یک تیم قوت گرفت
  • واکنش ظریف به اعتراضات دانشجویی در آمریکا برای حمایت از فلسطین
  • واکنش ظریف به اعتراضات دانشجویی در آمریکا