Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

 کتایون نجفی، مدیرعامل انجمن اهدای عضو ایرانیان، گفت: کشور ما مانند بسیاری از نقاط جهان درگیر کروناست و پلاسما درمانی یکی از روش‌ها برای بهبود این بیماری می‌تواند باشد. خوشبختانه 80 درصد بیماران یا علامتی پیدا نمی‌کنند یا علایم آن ها خفیف است. اما 15 تا 20 درصد افراد مبتلا ، علایم دارند و بیماری قابل توجه پیدا می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: طبق آمار جهانی حدود 3 تا 4 درصد بیماران مبتلا به کرونا فوت می کنند. 

مدیرعامل انجمن اهدای عضو ایرانیان ادامه داد: با اهدای پلاسمای بیماران بهبود یافته از کرونا به بیماران مبتلا می‌توان التهاب ریه و بدن بیماران که ناشی از کرونا ویروس است را کنترل کنیم. اگر به این بیماری به شکل صحیح رسیدگی شود، می‌توانیم از فوت بسیاری از بیمارانی که به کرونا مبتلا هستند، جلوگیری کنیم.

نجفی ضمن تشریح پلاسما درمانی بیان کرد: اهدای پلاسما به این شکل است که بدن بیماران بهبود یافته از کرونا، آنتی بادی علیه این ویروس ساخته است که پلاسمای آن‌ها که حاوی آنتی بادی است، جدا می‌شود و آن را  به بیماران مبتلا به کرونا که با مرگ دست و پنجه نرم می‌کنند، تزریق می‌کنیم. برای بیماران بدحال باید کار درمانی جدی انجام شود وگرنه جان خود را از دست می‌دهند.

او گفت: لازم است بهبود یافتگان پلاسمای خود را اهدا کنند. اهدای پلاسما کاری است که در کوتاه‌ترین زمان از طریق دستگاه انجام می‌شود بدین ترتیب خون افراد بهبود یافته وارد دستگاه شده و دوباره به بدن باز می‌گردد و پلاسما  همانجا جدا می‌شود و این اقدام ضرری به آن‌ها نمی‌رساند.

نجفی تاکید کرد: اهدای پلاسما مشکلی برای بهبودیافتگان ایجاد نمی‌کند. تنها افرادی که بیماری‌شان ثابت شده و تست داده و اکنون بهبود پیدا کرده‌اند باید وقت کوتاهی بگذارند تا پلاسمای‌شان جدا شود. پلاسما جدا می‌شود و پس از انجام آزمایش‌های لازم برای مشخص شدن عدم ایجاد بیماری برای گیرنده، آن را به فرد تزریق می‌کنند.

به گفته او عدم این کار ممکن است سبب مرگ بیماران بدحال شود.

مدیرعامل انجمن اهدای عضو ایرانیان ادامه داد: توصیه من به بیماران بهبود یافته از کرونا این است که پلاسمای خود را به بیماران مبتلا به این ویروس اهدا کنند. به عنوان فوق تخصص ریه از بهبودیافتگان می‌خواهم برای برخی این بیمارانی که با مرگ دست و پنجه نرم می‌کنند و پلاسما می‌تواند در درمان بیماری‌شان موثر باشد وقت بگذارند و این اقدام انسان‌دوستانه را انجام بدهند. ما به دلیل میزان پائین اهداکنندگان پلاسما، نمی‌توانیم از این روش استفاده کنیم.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: کرونا درمان کرونا اهدای پلاسما صراط بیماران مبتلا اهدای پلاسما بهبود یافته اهدا کنند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۳۷۲۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جریمه نقدی یک میلیاردی برای واحد تولیدی متخلف

پژوهش اظهار داشت: بر اساس رای صادره توسط دادگاه کیفری در فروردین امسال، یک واحد تولیدی فرآورده خوراک آماده دام، طیور و آبزیان به دلیل تولید کالای بدون علامت استاندارد به پرداخت یک میلیارد و صد میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.

مدیرکل استاندارد چهارمحال و بختیاری افزود: به استناد ماده ۴۰ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، تولید کالا و ارائه خدمات مشمول مقررات استاندارد اجباری، بدون دریافت پروانه کاربرد علامت استاندارد ایران و یا تاییدیه آن جرم محسوب می‌شود و مرتکبان به مجازات‌های تعیین شده با حکم دادگاه محکوم می‌شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • افزایش بیماران خاص در کرمانشاه
  • جریمه نقدی یک میلیاردی برای واحد تولیدی متخلف
  • جریمه یک واحد صنفی در چهارمحال و بختیاری
  • اهدای اعضای یک بیمار پس از آمبولی ریه و ایست کامل قلبی
  • اهدای اعضای بیمار پس از آمبولی ریه و ایست کامل قلبی
  • اهدای عضو بیمار پس از ایست کامل قلبی
  • اهدای عضو پس از آمبولی ریه و ایست کامل قلبی برای نخستین بار در ایران
  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • هوش مصنوعی به زودی امکان درمان در خانه را فراهم خواهد کرد